homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ERAD..Intrebari!-7

#115 2009-08-19 13:53:01

Madalina Tudose
New member
Inregistrat: 2009-07-21

Re: ERAD..Intrebari!

gargarita a scris:

of madalina sad dar o sa fie bine pana la urma  kram

Ms de incurajari..

#116 2009-10-14 11:00:43

crisu_85
Full member
Inregistrat: 2006-07-24

In afara de tramentul prescris de dr.,ce as mai putea lua in urma unui Erad..adica ce medicamente care sa ma ajute si mai mult in vindecare. Am primit niste ovule si voi merge la pansat sapt viitoare.Multumiri.

Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā€¦

#117 2009-10-14 17:56:05

teo_doriss
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-18

crisu_85 a scris:

In afara de tramentul prescris de dr.,ce as mai putea lua in urma unui Erad..adica ce medicamente care sa ma ajute si mai mult in vindecare. Am primit niste ovule si voi merge la pansat sapt viitoare.Multumiri.

crisu_85, cand eu am fost in situatia ta, acum circa 8 luni de zile, am primit ca si tratament post erad urmatoarele: niste ovule, doua la nr.: Colposeptine si dupa 20 de zile altele, Viviflor, dar despre acestea nu te sfatuiesc sa le folosesti, cred ca trebuie sa urmezi sfatul medicului tau; iar in afara de acestea, mie mi s-au indicat niste imunostimulatoare: Beta caroten 2 capsule pe zi, pauza a saptea zi a saptamanii apoi se reia, timp de 3 luni, Catinofort, 3 pe zi timp de 3 luni, de asemenea, si Osteocare 2 cap/zi la fel, timp de 3 luni. Toate astea pentru a-ti ajuta imunitatea.
NU vreau sa te influentez in nici un fel, dar cred ca stimularea rezistentei organismului este f. importanta in perioada asta si nu numai.

Sanatate multa iti doresc si sa treci usor peste perioada asta!

#118 2009-10-16 09:34:12

crisu_85
Full member
Inregistrat: 2006-07-24

teo_doriss a scris:

crisu_85, cand eu am fost in situatia ta, acum circa 8 luni de zile, am primit ca si tratament post erad urmatoarele: niste ovule, doua la nr.: Colposeptine si dupa 20 de zile altele, Viviflor, dar despre acestea nu te sfatuiesc sa le folosesti, cred ca trebuie sa urmezi sfatul medicului tau; iar in afara de acestea, mie mi s-au indicat niste imunostimulatoare: Beta caroten 2 capsule pe zi, pauza a saptea zi a saptamanii apoi se reia, timp de 3 luni, Catinofort, 3 pe zi timp de 3 luni, de asemenea, si Osteocare 2 cap/zi la fel, timp de 3 luni. Toate astea pentru a-ti ajuta imunitatea.
Multumesc! Voi incepe cu primele doua. In prezent, consum ceai din catina si un sirop de macese si catina. Sper sa ma tin de ele si sa revin cu vesti bune.  buga

Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā€¦

#119 2010-10-28 21:19:47

corina89
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2010-07-30

Buna seara! Am si eu o intrebare pana ajung la medic saptamana urmatoare. Am facut erad si ma duc la controlul de 6 sapt si as vrea sa stiu daca e posibil sa-mi mai prelungeasca perioada in care sa nu pot face sex......daca ma puteti ajuta...ms mult!

Iubirea e mai presus de orice!

Publicitate

loading...

#120 2010-10-29 09:12:30

corina89
New member

raspunde si mie careva? sad

#121 2010-10-29 09:56:25

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

depinde ce va vedea la nivelul colului. desi este posibil, foarte rar am auzit sa fie probleme dupa erad.
bafta!

#122 2010-10-31 11:36:34

corina89
New member

Multumesc mult! Deci sansele sunt minime sa ma prelungeasca. Eu sunt ingrijorata deoarece am avut am prin ziua a 11 de dupa erad, o hemoragie puternica si a trebuit sa fac injectii sa o opresc, am ajuns la spital. In fine......de asta cred ca are putea exista prob, cu toate ca-mi doresc f mult si eu sa ma reapuc de sport, sa fac baie in calda ca tot omu', sa imi reiau viata sexual....

#123 2010-11-18 20:02:27

simona222
Membru
Inregistrat: 2010-11-18

buna ziua sunt noua pe aicisi am nevoie de ajutorul vostru mai ales a celor care au trecut prin ce trec eu .Problema sta in felul urmator am facur erad acum o saptamana si 4 zile in seara celei de a 7 zi de la erad mia curs niste sange putin atunci dar dupaia a inceput sa curga mai mult cam ca la ciclu  doctora mea mia dat niste ovule insa nu stiu ce sa fac sa continui sa mai pun  ovule desi imi curge sange deja am luat pauza 2 zile si nu lea-am mai pus pt ca nu am vrut sa fac vreo gava nu stiu ce sa fac deja e  a 4 zi  de cand imi curge sange va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac ? am control abia saptama ce vine pe miercuri imi e frica si de acceasta sangerare e normal sa curga asa cam ca la ciclu? astept mesajele voastre

#124 2010-11-18 22:09:30

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Este normal sa iti cada coaja si sa iti curga ceva sange, dar sa umpli tampoane nu e...Daca iti curge de 4 zile abundent eu zic sa te duci la doctor cat mai repede deoarece o hemoragie este o urgenta.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#125 2010-12-13 15:16:48

dandanika
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

buna!
sunt si eu programata pt un erad, si sincer imi este cam teama...intrebarea mea este daca a facut cineva erad-ul la spitalul militar bucuresti?..... cat de riscanta este aceasta interventie? va doresc sanatate maxima!

#126 2011-03-30 21:31:36

Pistruiata
New member
Inregistrat: 2009-07-23

Buna seara!
Simona, cred ca-i tardiv raspunsul meu.Acum 2 ani mi s-a facut un erad in urma caruia s-au format niste sechele vasculare care -mi provoaca sangerare la cea mai mica atingere a colului ( recoltare pap, consult gineco,contact sexual,etc) .Aceasta persista pana la aparitia ciclului. Daca-n-a-10-a zi a ciclului menstrual se atinge colul usor nu scap de ea pana la 24,25 zile,cand apare menstra. A mai patit cineva asa ceva? Mentionez ca sunt si anemica si cu pierderea aceasta de sange cine stie ce mai patesc.

#127 2011-03-30 22:48:50

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Probabil a ramas colul sensibil de atunci..dar nu prea e normal.ar fi trebuit sa se cicatrizeze bine..doctorul ce ti-a spus?

pc

#128 2011-03-31 11:43:17

Pistruiata
New member

Am ramas si eu surprinsa ca nu mi s-a dat niciun tratament imediat dupa erad, asa cum am citit la fete. Insa am avut incredere in d-na dr. Dansa a crezut ca e o dereglare hormonala si mi-a dat un tratament de 3 luni cu utrogestan, insa fara nicio ameliorare. Sangerarea si-a facut aparitia la 4 luni de la erad. Si-au trecut inca 2 ani ca sa ma vada acum sa-mi zica ca nici nu credea s-ajunga colul meu in "halul " ?sta. In acest timp, am mai mers pentru interpretarea pap-ului si mi-a zis ca nu-i bai, nefacandu-mi colpo sa vada clar cauza sangerarilor. Daca pap-ul din 6 in 6 luni arata ca totul e ok, n-au mai contat sangerarile mele. Si uite cum dau din una-n alta. Aceste sechele vasculare trebuiesc cauterizate profund ,dar nu inainte de a mi se preleva o portiune din acel loc pentru a exclude varianta unui focar de endometrioza. In cazul acesta, pasul urmator nu e cauterizarea ci scoaterea portiunii respective. Zona sangeranda are aspectul unor pernute pline de sange , pe partea laterala a colului.
        As mai cere si o a-2-a parere , dar nu stiu cui. Ma puteti ajuta? Multumesc

#129 2011-03-31 11:45:45

daenarys
Vizitator

daca esti din bucuresti mergi la doamna doctor Tarlea sau Dinca.ambele lucreaza in sanador doar ca dureaza ceva pana obtii o consultatie
Bafta!

#130 2011-03-31 11:56:05

Pistruiata
New member

Si cum sa procedez ? Sa-i arat si rezultatele de la colposcopiile anterioare sau nu?

#131 2011-04-07 13:21:47

dandanika
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

buna din nou.....am facut intre timp erad. dupa aproape o luna iata si rezultatul biopsiei care suna cam asa: fragmente de col uterin cu paracheratoza, coilocitoza si zona de displazie usoara la nivelul exocolului, metaplazie epidermoida matura si hiperplazie papilara glandulara endocervicala si cervicita cronica nespecifica. cine ma poate lamuri ce inseamna asta ??? va multumesc..

#132 2011-04-07 22:06:14

teo_doriss
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-18

Pistruiata a scris:

Si cum sa procedez ? Sa-i arat si rezultatele de la colposcopiile anterioare sau nu?

Subscriu: mergi cu toata increderea la Sanador Victoriei si incearca sa obtii o programare a dna doctor Gabriela Dinca. Cred ca ar fi bine sa-i arati si toate documentele tale medicale si sigur iti va da cele mai bune sfaturi. Succes!

#133 2011-04-12 16:31:36

Pistruiata
New member

Iti multumesc din suflet ! Insa crezi ca ma va pastra ca pacienta, daca eu  voi dori ca dansa sa se ocupe de colul meu in continuare ? Mi-e teama de un refuz diplomatic      grater    grater     grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.