|
Nu esti logat.
Un sfat...va rog#1 2008-12-11 10:30:49
un sfat...va rogstau si ma gandesc cum am trecut de la forumul cu ,,perioada prenatala" la cel cu ,,intrebari despre fertilitate"...ce feste iti poate juca viata...acum trei saptamani am pierdut o sarcina la 6 saptamani,nici acum nu pot dormi cu gandul la acele clipe..sapt asta mi-a venit ciclu,la 21 zile,e normal?sau s-o fi dereglat de la hormonii pe care i-am luat pt sustinerea sarcinii(duphaston,utrogestan)?si vreau sa va spun ca e de o culoare inchisa,nu cum era altadata.Dupa ce ca eram eu suparata,acum sunt stresata si cu treaba asta.Satp viitoare am sa ma duc la control,poate pana atunci ma sfatuiti voi,poate a mai trecut cineva prin asa ceva Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #2 2008-12-11 11:31:30
Re: un sfat...va rogimi pare tare rau, sincer, ce nasol poate sa fie, nu stiu ce sa zic, decat sa te sustin, si sa-ti urez bafta in continuare, si sa speri ca pana la urma va fi bine 9 ani de copilarie .... Offline #3 2008-12-11 11:37:46
Re: un sfat...va rogsuntem alaturi de tine adryana mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #4 2008-12-11 11:44:12
Re: un sfat...va rogmultumesc Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #5 2008-12-11 11:51:38
Re: un sfat...va rogadryana, nu mai stiam nimic de tine. eram chiar ingrijorata. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-11 12:12:11
Re: un sfat...va rogbuna,lucky...n-am mai avut puterea sa intru aici,sa citesc randurile care altadata ma faceau fericita...din cate am inteles pana in 45 de zile trebuie sa-ti vina,dc nu se produce CM pana atunci trebuie sa fie provocat,asa am citit eu pe aici...mie mi-a venit prea rpd sau ma gandesc ca nu o fi menstra,o fi altceva...tu ai fost la control dupa curetaj? Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #7 2008-12-11 12:14:43
Re: un sfat...va rogmie nu mi-a facut chiuretaj pentru ca asa am cerut eu, sa nu-mi faca. citisem ca daca organismul elimina singur resturile, e mai ok pentru uter sa nu se faca chiuretaj. Ultima oara a fost editat de lucky777 (2008-12-11 12:15:47) 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #8 2008-12-11 12:17:24
Re: un sfat...va rogcate sapt ai avut de sarcina?poate si eu as fi optat pt a nu mi se face curetaj dar n-am avut de ales,am ajuns de urgenta la spital cu hemoragie mare,nu mai puteam sta in picioare...poate dc as fi fost putin mai bine as fi cerut si parerea altui dr,dar n-am mai avut timp... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #9 2008-12-11 12:28:58
Re: un sfat...va rogexact ca si tine. am ramas insarcinate cam in aceeasi perioada, fara noroc se pare 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #10 2008-12-11 12:33:05
Re: un sfat...va rogdoamne,asa faceam si eu...prima sarcina la tine?la mine,da,prima...si...of...cat de mult imi doream eu copilul asta,numai sufletul din mine stie,ajunsesem in ultima saptamana sa stau nemiscata in pat,de frica sa nu se intample ceva,nu-mi explic acum de ce a fost sa fie asa,ca nu aveam nimic din cate stiu,doar ca am trecut prin perioade dificile,de stres si suparari si cred ca asta a fost.... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #11 2008-12-11 16:56:06
Re: un sfat...va rogAdryana si Lucky, imi pare sincer rau ptr ce vi s-a intamplat (despre povestea ta stiam, Lucky, tu ai mai scris la acest topic), stiu ca suna aiurea, dar sper sa aveti puterea sa treceti cat mai repede peste asta si poate Dumnezeu va va da curand cate un bebe sanatos Offline #12 2008-12-11 18:46:59
Re: un sfat...va rogadryana, hai sa incercam cumva sa nu ne lasam doborate de...experienta asta. sa ne mobilizam, sa ne adunam puterile si sa mai incercam sa ne indeplinim visul. e foarte greu, dar poate sustinandu-ne unele pe celelalte vom reusi. te imbratisez cu drag 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #13 2008-12-11 19:39:00
Re: un sfat...va rog, fetelor, de-acum cu Dumnezeu inainte Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-12-12 09:27:26
Re: un sfat...va rogmultumesc fetelor pt incurajari.Stiu si eu ca trebuie sa trec peste,incerc sa nu ma mai gandesc.Am avut intotdeauna incredere in Dzeu, in Maicuta DOmnului care face minuni,care a fost mama si intelege suferinta unei femei.Cu asta am ramas...cu speranta ca Dzeu se va indura de mine,de noi...si data viitoare va fi bine...trebuie sa fie bine...Doamne ajuta, fetelor si cum spuneti si voi...capul sus...un sut in fund e un pas inainte si intotdeauna Dzeu nu inchide o usa fara sa deschida o fereastra...va pup si sa fie ca rugaciunile noastre sa fie auzite Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #15 2008-12-12 10:19:34
Re: un sfat...va rogCuraj, fetelor !!! Offline #16 2008-12-12 12:25:55
Re: un sfat...va rogva imbratisej pe toate cu mare drag 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #18 2008-12-16 16:20:59
Re: un sfat...va rogva rog eu mult,puteti sa-mi mutati si mie subiectul la probleme medicale...ca sa nu mai deschid alt subiect acolo...am mai multe intrebari...va rog Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|