|
Nu esti logat.
Bucataria...-13#229 2007-08-28 19:48:59
Re: bucataria...vreau si eu sa fac paste, care da o reteta buna si usor de facut!? Offline #230 2007-08-28 19:57:17
Re: bucataria...fierbi paste scurte .cumperi niste carne tocata de vita sau porc.calesti niste ceapa iar cand este aproape gata pui carnea taocata lasi carnea sa se prajeasca iar in timpul asta faci un sos de bulion(eu rad si niste rosioare prospete in bulion),pui in sos sare piper,etc. si torni peste compocitia din tigaie.mesteci toate astea cu pastele si gata este foarte satios.pofta buna VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #231 2007-08-28 20:00:10
Re: bucataria...trebuia sa subliniezi "mesteci" , glumam Offline #232 2007-08-28 20:05:24
Re: bucataria... scuze amesteci am scris eu repede.chiar ies bune ,nu sunt exceptionale dar sunt satioase .sper ca talentul meu in bucatarie este apreciat si de iubi:)).iti mai zic eu o reteta tot paste scurte.si faci un sos alb dupa cum vine: incingi niste sunca presata de pui si faci in sos dupa cum urmeaza separat intru-un vas amesteci smantana su branza topita( gasesti in niste tubulete asa si e si ieftina de asta trebuie nu triunghi) si pui in tigaie peste sunca aia mai lasi putin sa se incalzeasca si amesteci cu pastele.poti sa razi si niste cascaval daca vrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #233 2007-08-28 20:12:07
Re: bucataria...
salivez...si asta as face-o mai repede ca am in casa cam tot ce trebuie. in loc de sunca as pune un salam care seamana cu sunca, e compact si e de pui, ce zici!? Offline Publicitateloading...
#234 2007-08-28 20:13:59
Re: bucataria...cu salam asa nu am incercat.eu la salam fac un sos rosu dar asta e frumos in bucatarie ca poti sa experimentezi vezi ce iese VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #235 2007-08-28 20:17:34
Re: bucataria...dar nu e un salam cum e ...de exemplu salamul uscat, seamana cu salamul care are sunca in el, dar asa nu e. Offline #236 2007-08-28 21:42:45
Re: bucataria...am inspiratie in seara asta asa ca va mai dau o reteta.ceva simplu si iese asa bun dar pentru asta aveti nevoie de un vas de jena deci se cumpara un pui se curata sareaza pipereaza se da cu tot felul de condimente.cumparam legume prospete(morcovi si telina) dar si mazare congelata se taie legumele se pune mazarea in vas iar peste ele punem puiul.la cuptor se tine cam 1 ora jumate 2 depinde si de cuptor.lasam mai inta sa se faca pe o parte si apoi pe cealalta.eu cand fac intotdeauna se face mai repede puiul pe care il scot si mai las legumele la cuptor pana se fac . Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-08-28 22:23:00) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #237 2007-08-28 21:48:56
Re: bucataria...
vai ralucaelena ma pui sa caut in DEX cuvantul "cumoara" Offline #238 2007-08-28 21:56:14
Re: bucataria...e bine ca ai vazut unde sunt literele pe tastatura.nu vreau sa te deranjezi pt. mine sa cauti in DEX VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #239 2007-08-28 22:21:56#240 2007-08-28 23:47:31
Re: bucataria...La paste cel mai mult imi place ca poti improviza foarte mult.Mie imi plac mult spaghetele carbonara si nu cred ca s-a dat reteta pe aici,asa ca o "donez" eu Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-08-28 23:47:43) Offline #241 2007-08-29 19:56:37
Re: bucataria...Fetele mele gospodine, am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa fac asta seara niste pipet de pui cu legume si cu orez. Ma gandeam sa fierb orezul separat si sa-l amestec cu ceva condimente cand e gata.. puiul merge taiat fasiute mici si tras la tigaie cu o vanata, niste ardei si un morcovel asa?Sa pun si ceapa, ce ziceti? I need your help, pls! #242 2007-09-01 15:24:32
Re: bucataria...am o intrebare... Offline #243 2007-09-01 17:45:02
Re: bucataria...Retete buneee: "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #244 2007-09-01 19:19:03
Re: bucataria...and, am facut eu frigarui pe gratarul ala. Sincer, mai bine faci carnea in tigaie, sau daca ai un fel de grill asa, care sa se puna pe aragaz. Ala de la cuptorul cu microunde e cam nasol pt ca 1. carnea nu se rumeneste (se face, nu ramane cruda, dar nu se rumeneste) si 2. se murdareste cuptorul rau, trebuie sa stai sa freci la el zdravan. #245 2007-09-06 10:26:34
Re: bucataria...fetele vreau si eu o reteta,ceva sa se faca usor si rapid.sunt singura acasa si nu am nimic de mancare si nu vreau cartofi prajiti. expect the worst , hope for the best! Offline #247 2007-09-06 10:33:56
Re: bucataria...oana_ ou- ochi http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|