|
Nu esti logat.
Bucataria...-7#115 2007-03-14 23:29:25
Re: bucataria...
ms frumos...hmmm, rosii am, deci imi lipseste restul...mersi inca o data! ny merge si cu cas sau telemea? Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-03-14 23:36:53) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #116 2007-03-15 00:10:18
nu prea, ca branza feta e specifica, ii da gustul ala bun... yum yum yum. ce dor mi s-a facut de Grecia... Tzatziki ati mancat? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #117 2007-03-15 00:11:25
Re: bucataria...nu, da' stiu ca se face cu castraveti, iaurt/smantana si usturoi, nu? Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-03-15 00:11:45) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #118 2007-03-15 00:14:07
Da, mai degraba un iaurt gras, cremos, gen Olympus (parca asa il cheama, nu?), castraveti murati, usturoi si eventual si niste marar. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #119 2007-03-15 00:27:58
Re: bucataria...eu stiam de castraveti cruzi, rasi...dar poate ma-nsel? e o varianta "romanizata" "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#120 2007-03-15 19:15:50
Re: bucataria...stie cineva o reteta de taitei e casa? vreau sa fac o supa de pasare si cum pe mama nu am cum s-o intreb...va multumesc frumos!! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #121 2007-03-15 21:11:17
Re: bucataria...bati un ou cu furculita pana se amesteca bine albusul si galbenusul,putina sare si faina cat cuprinde.intinzi o foaie subtire o rulezi si tai marunt taiteii (pui faina ca sa nu se lipeasca).lasi sa se usuce. Offline #122 2007-03-15 21:23:48
Re: bucataria...PULPA de porc la cuptor cu sos picant: Ultima oara a fost editat de adriana18 (2007-03-15 21:30:28) """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #123 2007-03-15 21:48:10
multumesc frumoooooos!! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #124 2007-03-15 21:50:26
Re: bucataria...ceva dulceeeeeeee...vreau si eu Offline #125 2007-03-15 22:12:50
este o emisiune pe euforia tv care chiar asa se cheama...si are multe retete misto! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #126 2007-03-15 22:14:18
Re: bucataria...stiu,am vazut-o...buna idee sa notez Offline #127 2007-03-15 22:21:33
Re: bucataria...http://www.foodtv.ca/ontv/titledetails. … leid=58774 "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #128 2007-03-25 11:41:02
cum faci pizza? stiu n retete dar o vreau si pe a ta. multumesc Offline #129 2007-03-25 13:24:37
Re: bucataria...eu am un cuptor nou si nu stiu ce sa gatesc prima oara sa il testez. ma gandeam sa fac pizza ca e cel mai usor. Offline #130 2007-03-25 18:20:07
Re: bucataria...eu am facut pizza zilele trecute si mi-a iesit super buna.reteta e urmatoarea:am pus faina cam un sfert de cana mare,un pic de lapte caldut in care am pus si jumatate de cubulet de drojdie,sare si putina untura de porc.am lasat-o la crescut dupa care am uns tava cu unt,am intins aluatul intr-un strat f subtire apoi am pus un strat de cascaval salam,pastrama (poti pune ce vrei) iar apoi inca un strat de cascaval si am bagat-o la cuptor pana sa facut coca.a iesit subtire ca la restaurant yamy yamy expect the worst , hope for the best! Offline #131 2007-03-25 22:53:29
Re: bucataria...mie pizza nu prea mi-a iesit pentru ca am pus ditamai coca . Offline #132 2007-03-26 15:01:35
Re: bucataria...poti pune unt,iese super buna si cu unt iesie mai frageda daca pui.si daca e sa-ti iasa multa coca pui cat vrei si restul arunci,eu asa fac pt unpic de faina cat am pus acolo.mama a pus can a facut ea si am pus si eu,ca-mi placuse expect the worst , hope for the best! Offline #133 2007-03-26 15:03:48
Re: bucataria...eu intotdeauna fac pizza cu altua de paine cumparat de la brutarie, pe care acasa il mai framant si eu cu margarina k sa iasa crocant.mi-e cam sila sa ma apuc sa fac eu aluatul sunt mai comoda ...oricum si asa iese buna pizza. ieri mi-am facut lapte cu taietei si vanilie ca mi se facuse mie pofta din senin apropo..ma duc sa mai pap o guritza de laptic ca trebe dom`le sa intretin soldurile Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-03-26 15:04:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|