|
Nu esti logat.
In doubt#1 2008-12-22 02:43:17
In doubtImi cer scuze ca mai deschid inca un topic cu problemele mele, cand stiu ca nu sunt singura care are probleme...si sunt altii cu probleme mult mai grave..dar in acelasi timp stiu ca ma voi simti mai bine dupa ce scriu putin ce ma framanta si dupa ce voi vedea ce cred si altii... Offline #2 2008-12-22 03:23:27
Re: In doubtstii k parintii mai pot exagera cateodata.... nu? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #3 2008-12-22 07:27:06
Re: In doubtspace, asta e cursul firesc al vietii... Offline #4 2008-12-22 08:02:56
Re: In doubtspace,nu te mai chinui cu idei din astea,ca doar faci ceea ce trebuie,chiar u ai zis ca intoarcerea ta acasa ar insemna sfarsitul relatiei voastre,din cauza distantei. Offline #5 2008-12-22 08:23:36
Re: In doubtasa sunt parintii... daca n-ar fi asa, nu te-ar iubi Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-22 09:59:19
Re: In doubtspace, trebuie sa te gandesti ca momentul acesta oricum trebuia sa vina intr o zi.despartirea de aripa parintilor este inevitabila si trebuie acceptata si de parinti si suportata si de copii. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2008-12-22 11:10:17
Re: In doubtnu'i poti multumi pe toti,asa ca incearca macar sa faci in asa fel incat sa'ti fie bine acum si sa nu ai regrete ma tarziu Offline #8 2008-12-22 11:45:12
Re: In doubteh space..acum cateva zile m-am intalnit cu o prietena care e 1 an la fac in Anglia..si parintii la fel spuneau ca le e greu..da acum sa nu exageram...e ptr binele tau ca esti acolo... Offline #9 2008-12-22 12:08:08
Re: In doubtSpace,si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine!Doar ca la mine,eu sunt in Romania iar ai mei la celalalt capat la lumii.Ne despart 18000 de km.Eu sunt departe de ai mei de 2 ani jumate,timp in care ne-am vazut o sigura data.Eu nu ma vad cu ei de sarbatori sau cu alte ocazii.Urmatoarea data cand ne vom vedea va fi in august,cand voi merge si eu acolo definitiv. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #10 2008-12-22 12:18:21
Re: In doubtciteste de 10 ori ce au scris fetele, apoi mergi si petrece fiecare clipa cu parintii tai; este inevitabila o noua despartire, dar vine o noua revedere si asa, zi dupa zi, timpul trece, tu te faci mare si desteapta, vei fi mai matura si vei lua decizii mai usor, iar ele vor fi mai bune; nu te mai gandi la renuntare; putini au sansa ta; succes! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!! Offline #11 2008-12-22 12:33:23
Re: In doubtofff asa sunt si eu...de fiecare data cand plec undeva....ma duc cu inima indoita..primele zile is vai d capu meu...numa la ai mei ma gandesc...desi ei tot tp ma incurajeaza...nu se arata tristi da stiu ca nu`i asa...si cand ma gandesc la mami imi vine sa nu merg nicaieri! eu sunt fffffff atasata de ai mei...am zis ca si cand va fi sa plec de acasa nush cum o sa fac da o sa ma mut in apropiere !!!!!!!! #12 2008-12-22 22:25:27
Re: In doubt
Multumesc Chiar asa o sa ma gandesc! Adica..o sa ma gandesc ca dupa fiecare despartire urmeaza o noua revedere Offline #13 2008-12-23 12:42:19
Re: In doubtam citit povestioara ta si eu zic la fel ca si celelalte fete sa nu renunti la ce-ti place. e normal dorul de parinti, dra ei vazand ca iti este bine le vor fi si lor bine. se vor gandii ca fiica lor e undeva sus, se descurca. parintii vor fi intodeauna langa tine sa stii. fie ca te vei duce la celalat capat al lumii sau vei locui la o srada distanta de ei. si nu renunta nici la iubitul tau. poti impaca si capra si varza dupa parerea mea. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2008-12-23 20:42:22
Re: In doubtspace imi pare rau ca te aflii intr-o asemenea situatie si nu-mi pot decat imagina ce e in sufletul tau. Sper ca cu timpul sa se schimbe lucrurile si ai tai sa se mai obisnuiasca cu situatia. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #16 2008-12-24 11:35:05
Re: In doubtuneori parintii mai sunt si egoisti, si a mei fac cm la fel desi distanta nu e decat de cateva sute de km si ne vedem cam o data la 2 luni dar asta e viata, trebuie se ne desprindem de ei, sa ne croim propriul drum, propriul destin, iar daca al tau e acolo departe de ce sa-i dai cu piciorul?pana la urma se vor obisnui, atat ei cat si tu trebuie sa intelegeti k faptul k studiezi in strainatate e o sansa pe care nu toti o pot avea, iti doresc sarbatori fericite si sa petreci cat mai mjulte clipe de neuitat alaturi de parintii tai si sa treci mai usor peste despartire viata e frumoasa, deci sa ne bucuram de ea :-* Offline #17 2010-12-04 21:06:15
Re: In doubtspace, din pacate cred ca va trebui sa devii o mica scorpie si sa ramai in acel apartament cu el pana iti gasesti ceva, dormitul pe la prieteni nu e o solutie si din punctul meu de vedere nici impacarea nu e o solutie (mie una mi s-a parut cinic si rece sa pretinda ca ati ramas prieteni si ca tu de ce nu poti face la fel) Offline #18 2010-12-04 21:29:18
Re: In doubtspace, am scris ca cel mai bine e sa ramai in apartament pana iti gasesti ceva stabil...nu sa pleci acuma la suparare fara sa ai ceva clar aranjat Offline #19 2010-12-05 10:33:36
Re: In doubtatata timp cat este apartamentul amandurora nu trebuia neaparat sa fi tu cea care pleaca ...el a fost cel care s-a despartit de tine...nu tu de el Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-12-05 10:34:44) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|