Daca ai fi tu ce ai face?-5
- deyacrs
- Hero member
- Inregistrat: 2008-06-06
Re: daca ai fi tu ce ai face?
tei, nu vreau sa crezi ca sunt rea, sunt frumoase gandurile tale si sentimentele tale, dar ce rost are daca doar cativa dintr-o comunitate sunt precum ai descris tu iubirea? ceilalti nu vor aprecia si nu vor intelege... iar cei mai sensibili vor deveni raniti si isi vor pierde increderea in semenii lor. nici eu nu as putea avea o relatie la distanta..ma refer la cele de cativa ani... dar cateva luni consider ca ar putea fi si o incercare pentru relatie...poate trebuie sa saruti multe broaste pana sa iti gasesti printul, nu ii poti oferii totul primului venit. iar in viata nu ai de unde sa stii inainte ce se va intampla, deci trebuie sa fii prevazator... si pan' la urma trebuie sa te gandesti...si daca ai dormii pe bani sau daca te-ai casatori cu unul full de conturi pline in banci, ce ai de gand? sa stai toata viata in puf fara sa faci nimic? naiba, o sa te plictisesti la un moment dat de atata stat si calatorit si cheltuit bani fara sa produci nimic... asa mai bine ai serviciul tau,sa nu stai la mana nimanui, sa nu trebuiasca sa regreti ceva vreodata ca din cauza unui barbat ti-ai ratat viata si ca aveai o ocazie unica....
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
eu m-as duceeee.... dc e sa fie relatia continua oricum... fie ca te asteapta (putin probabil!), fie ca vine dupa tine, cuplul se reface.... daca e dat sa reziste..... dar la sansa asta nu as renunta....
- skumpi
- Vizitator
fetelor fara suparare da cred ca ati vazut prea multe filme cu happy end uitati lumea in care traim si felu in care ne zbatem ca sa reusim ceva in tzara asta corupta sa ne facem un viitor... se lucreaza pe rupte pt niste amarati de bani si sa nu uitam ca la urma urmei dragostea trece prin stomac... mie sa nu`mi spuna nimeni ca nu conteaza nik altceva decat iubirea ... ca poa sa fie iubire da cand apare problemele si stresu si lipsurile... iubirea cade fix pe ultimu loc
nici macar nushtim ce fel de relatie au... au planuri de viitor/ de casatorie/ sa se mute macar imprteuna...chestii de genu ? merita asemenea sacrificii un simplu iubit ? ...
- paulinne
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-22
skumpi a scris:fetelor fara suparare da cred ca ati vazut prea multe filme cu happy end uitati lumea in care traim si felu in care ne zbatem ca sa reusim ceva in tzara asta corupta sa ne facem un viitor... se lucreaza pe rupte pt niste amarati de bani si sa nu uitam ca la urma urmei dragostea trece prin stomac... mie sa nu`mi spuna nimeni ca nu conteaza nik altceva decat iubirea ... ca poa sa fie iubire da cand apare problemele si stresu si lipsurile... iubirea cade fix pe ultimu loc
nici macar nushtim ce fel de relatie au... au planuri de viitor/ de casatorie/ sa se mute macar imprteuna...chestii de genu ? merita asemenea sacrificii un simplu iubit ? ...
Exact!In plus daca o iubeste cu adevarat va gasi o modalitate sa fie langa ea...daca nu...probabil ca va ramane doar o amintire placuta...Apoi acolo va reusi sa cunoasca o multime de oameni interesanti...si odata cu asta i se vor deschide o multime de usi...Eu una n-as rata o asemenea oportunitate...
"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
skumpi a scris:fetelor fara suparare da cred ca ati vazut prea multe filme cu happy end uitati lumea in care traim si felu in care ne zbatem ca sa reusim ceva in tzara asta corupta sa ne facem un viitor... se lucreaza pe rupte pt niste amarati de bani si sa nu uitam ca la urma urmei dragostea trece prin stomac... mie sa nu`mi spuna nimeni ca nu conteaza nik altceva decat iubirea ... ca poa sa fie iubire da cand apare problemele si stresu si lipsurile... iubirea cade fix pe ultimu loc
sunt total de cu acord skumpi .....
..be the best ...fuck the rest ))
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Da, corect, absolut, intru totul de acord. Dar nu stiu de ce exista tendinta asta de a raporta o parere la o alta. Pentru ca eu am vorbit din perspectiva unei persoane pentru care un anumit concept - mai mult sau mai putin materializat si avand la baza experienta de viata acumulata pana acum - se situeaza pe un loc poate primar in ierarhia prioritatilor mele; voi ziceti asta din perspectiva unor persoane pragmatice, active, poate mai realiste decat mine si decat restul care se afla de aceeasi parte a baricadei cu mine. Ce pot sa fac este sa recunosc ca e mai ok sa fii asa, pragmatic, energic, pentru timpurile pe care le traim. Mie nu imi ramane decat sa ma complac in ideea ca pana la urma se poate intrevedea un happy-ending. Pentru ca e in natura mea sa fac asta. Stiu, chiar stiu ca dragostea nu inseamna floricele roz si ca e greu, am simtit asta, more or less, pe propria mea piele. Dar deja sunt(em) oarecum off-topic ( all !! )
Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-01-05 19:28:08)
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
oannaaa s'au umput 3 pag ... nu zici nica?
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- kdeea
- Platinum member
Pana la urma topicul e al ei si noi ne exprimam aici parerile cu tot flerul posibil Oana, ai rezolvat ceva ... ?
- skumpi
- Vizitator
kdeea da... eu vorbesc in numele meu... pt mine cariera e pe primu loc pt ca ai mei nu au nush ce averi ca sa poata sa`mi ofere o viata lipsita de griji si eu stiu ca numai eu pot sa mi`o fac asa si pt asta o sa fac orice ... a nu se intelege gresit asa ca EU nu as rata o asemenea ocazie .
noi tot vorbim aici da habar nu avem cati ani are oana...ce vrea de la viata asta...ce e prioritar pt ea
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Tei a scris:.....simplul fapt ca i-a trecut prin minte sa il insele sau sa il minta(nu mai stiu exact, esenta e importanta) i.e in cazul tau simplul fapt ca ti-a trecut prin minte sa-l lasi aici si sa pleci in Franta dovedeste ca nu-i iubirea adevarata.
cea mai tare interpretare din tot topicul.................. sa fi stat o mie de ani sa judec sub maslin nu m-as fi luminat in halul asta. Respect.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- kdeea
- Platinum member
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
baciu a scris:Tei a scris:.....simplul fapt ca i-a trecut prin minte sa il insele sau sa il minta(nu mai stiu exact, esenta e importanta) i.e in cazul tau simplul fapt ca ti-a trecut prin minte sa-l lasi aici si sa pleci in Franta dovedeste ca nu-i iubirea adevarata.
cea mai tare interpretare din tot topicul.................. sa fi stat o mie de ani sa judec sub maslin nu m-as fi luminat in halul asta. Respect.
eu n-am inteles dupa paranteza a pus un i. e...ce vrea sa insemne asta?
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Depinde de ce iti doresti tu, si de cum iti vezi relatia cu el. Oricum, cel mai bine si mai corect ar fi sa discuti si cu el, sa vezi si perspectiva lui.
Intreaba-l daca ar fi dispus in viitor sa se mute din tara, daca asta vrei si tu. Are posibilitati financiare sa te viziteze acolo? Presupun ca de sarbatori si in vacante vei veni aici.
Ca si multe fete care ti-au raspuns la intrebare, si eu cred ca m-as duce. Probabil cu mai putina tragere de inima, fiindca ma tine aici o relatie de 3 ani jumate aproape. Dar in momnetul asta, cred ca am putea trece peste asa ceva. Eu si sunt tentata de ideea de a pleca din tara, sa traiesc in alta parte, sa vad si alta lume.
Dar, din nou, depinde de ce-ti doresti tu. Gandeste-te ca o bursa nu vine in fiecare zi, si desi repet ce s-a mai zis, daca va veti depasrti, o sa-ti dau cu pumnii in cap ca ai ratat sansa asta. Si nici Franta nu e de ici de colo.
Poor is the man whose pleasure depends on another
- Lelaina
- Hero member
baciu a scris:Tei a scris:.....simplul fapt ca i-a trecut prin minte sa il insele sau sa il minta(nu mai stiu exact, esenta e importanta) i.e in cazul tau simplul fapt ca ti-a trecut prin minte sa-l lasi aici si sa pleci in Franta dovedeste ca nu-i iubirea adevarata.
Genial la naiba cu cariera... barbatu e baza
- skumpi
- Vizitator
clar lumea se invarte in juru barbatilor
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
tu-le muma-n c*r!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
bai da ce rele sunteti....fara ei ar fi trist, monotonie ...nu le mai sariti atata in cap
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
andrulina a scris:bai da ce rele sunteti....fara ei ar fi trist, monotonie ...nu le mai sariti atata in cap
stim stim
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- Lelaina
- Hero member
Faza asta cu fericirea e cu dus si intors... been there, done that. O relatie frumoasa conteaza mult, dar nu e totul in viata unui om. Trebuie sa ai si ceva al tau, numai al tau... Ca barbatii, oricat de love is in the air ar fi... vin si se duc, de cele mai multe ori... si ramai cu mana in fund in situatia aia...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|