|
Nu esti logat.
Pasiuni secrete sau nu-3#39 2009-01-07 20:18:47
Re: Pasiuni secrete sau nuactrita, cantareata, avocata, arhitecta, doctorita, fotomodel, gimnasata, patinatoare Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #40 2009-01-07 20:40:08
Re: Pasiuni secrete sau nuskumpi tu esti la psiho,nu?ce an?eu doar ce am term psiho si vreau sa ma specializez in domeniu,vreau sa ma inscriu in asociatia psihologilor din romania ca sa pot sa-mi iau atestatul.stii cumva daca pot sa-l iau dak inca nu m-am inscris la master?' Offline #41 2009-01-07 20:40:46
Re: Pasiuni secrete sau num-ar fi pasionat sa fac facultatea de medicina, dar nu am sange rece si nu pot sta sa vad rani, sange si altele....dar mi-ar fi placut. Offline #42 2009-01-07 20:44:34
Re: Pasiuni secrete sau nu
andru se pare ca ultima ta dorinta coincide cu a mea.si eu imi doresc mult de tot sa ajung psiholog in politie,sunt pe drumul cel bun tre sa mai fac cateva cursuri si poate am sanse Offline #43 2009-01-07 20:47:07
eu sunt anu 2 Publicitateloading...
#44 2009-01-07 20:47:44
Re: Pasiuni secrete sau nuandru te`ai dus la cursurile de psihoterapie pana la urma ? #45 2009-01-07 20:52:17
Re: Pasiuni secrete sau nunu skumpi....ca am aflat intre timp ca alea de care aflasem eu nu erau f cunoscute...m-am mai interesat si am aflat ca se fac in fiecare an altele recunoscute...si le voi incepe de la anul, sa-mi termin cu licenta la drept si pe urma...sa vad si unde ma angajez dupa ce voi termina dreptul si in functie de asta ma decid. Offline #47 2009-01-07 21:51:24
Re: Pasiuni secrete sau nuce am inceput si unde am ajuns ma bucur foarte tare ca discutati fetelor, ei eu daca am un dram de noroc si muncesc s-ar putea sa ajung organizatoare de evenimente, si nu nunti sau botezuri, eventual ale printilor ci fashion show-uri, concerte chestii de genu:D...Deocamdata studiez Service Management cu specializare pe servicii (consultanta, dezvoltare de concept si organizare de evenimente) ....suna PROMITATOR Offline #48 2009-01-07 22:12:37
Re: Pasiuni secrete sau nusa stii k si yo vreau k la vara sa caut un job de organizat evenimente ... de orice fel .. de la nunti la ....oroce altceva Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #49 2009-01-07 22:40:15
Succes! De unde esti? Offline #50 2009-01-07 22:41:41
Re: Pasiuni secrete sau nusa zicem bucuresti adica fac aici facultatea Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #51 2009-01-07 22:54:03
Re: Pasiuni secrete sau nupai is abia primul an:)) nu stiu daca ma voi intoarce sau ma duc altundeva, dar aici nu raman nici sa-mi dai bani:)) no, daca esti in bucuresti e bine, mai multe posibilitati. Am si zis ca daca ma voi intoarce in tara ma duc in Bucuresti sau Cluj. Offline #52 2009-01-07 22:56:08
Re: Pasiuni secrete sau nuorasul meu natal e la 60 km de buc deci ... nu are rost sa ma duc in alta parte Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #54 2009-01-07 23:05:28
Pai, povestea e cam asa. Eu eram la filo, fata hotarata sa devina translator, foarte buna cunoscatoare a limbii spaniole si engleza, tinta- Bucuresti, Limbi Straine. De fapt, mi inghetat anul acolo Dar au fost niste tipi din Timisoara, orasul meu natal e Deva, cu un program cu studii in strainatate. Initial, m-am inscris doar asa, din lipsa de lucru. In Danemarca studiile sunt gratuite pentru oricine, si m-am inscris la o academie de business din Copenhaga. Am aflat ca am intrat dupa bacalaureat si atunci m-am hotarat sa vin. Asa spontan. Si aici sunt. La scoala e ok, desi inca nu sunt convinsa 100% ca asta e domeniul pe care vreau sa-l studiez, o sa vad semestrul asta cu specializare, dar ca tara, e bine sa vii in vacanta. Dar e frig, bate vantul foarte tare, danezii sunt reci si betivi, in sfarsit. Am prieteni de prin toata lumea, ca sunt in clasa internationala si studiez in engleza. Noroc ca acum mai am un semestru, apoi internship vad eu unde, dar nu in dk, apoi primul semestru din anul 2, iar al doilea sem din anul 2 e work placement care la fel, nu va fi in dk. Si gata. Deci, nu foarte mult. Apoi ma duc in alta tara sa fac ultimul an, top-up programme ii zice si am licenta. Asta daca nu ma razgandesc intre timp si ne vedem la toamna in Bucuresti Uneori e bine sa risti chiar daca nu ies lucrurile cum ai vrea. Stiam ca voi regreta daca nu profit de sansa, spatele mi l-am asigurat si oricum eu cred ca din orice experienta ai ceva de invatat. Inca nu regret Offline #55 2009-01-07 23:07:48
Re: Pasiuni secrete sau nufff tare!! si yo as fi plecat fara sa clipesc Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #56 2009-01-07 23:16:43
Re: Pasiuni secrete sau nuNu e asa greu sa intri sa stii. Trebuie sa nu ai media le economie sau matematica sub 7 (eu eram la filo, iti dai seama cata mate si economie am facut ), dar cred ca ce conteaza cel mai mult sunt recomandarile de la profesori si scrisoarea ta de intentie, ca aici in strainatate totul se bazeaza pe recomandari, pe "word of mouth". Dar si cu notele, sunt destui care aplica cu note mult mai mari deci totusi e bine sa ai mai mare de 7. Dar ca scoala e foarte ok, de exemplu eu nu am cursuri cum sunt in romania, tot ce am eu ar fi orele cum sunt seminariile la noi. De teorie si citit te ocupi tu. Si e ceva. Te duci la scoala pentru lamuriri si dezbateri, practica etc. Si unii din profesori predau si la Copenhagen Business School ceea ce spune ceva:D Acum, eu sunt la business, dar nu iti inchipui ca am vreo legatura cu economia, nu eu:)) Bine si sectia la care sunt eu nu cere mai deloc cifre, tine mai mult de organizare si alte chestii. Am o singura materie care implica cifre, Management Financiar la care sunt paralela:)) trebuie sa iau meditatii de la o colega sa explice si la altii cu mintea mai inceata. De fapt problema mea mare e ca sunt fixata ca nu-mi place si atunci imi e si greu sa o invat. In fine, e ok, acum in 15 trebuie eu cu grupul sa ne sustinem proiectul sa trecem:D Offline #57 2009-01-08 09:31:56
Re: Pasiuni secrete sau nunu am nici'o pasiune secreta doar sa devin un inginer bun Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|