|
Nu esti logat.
Pasiuni secrete sau nu-4#58 2009-01-08 14:49:18
Re: Pasiuni secrete sau numasinile, tot ce tine de ele si cursele de masini .. momentan sa le vad, mai tarziu sa particip la ele Offline #59 2009-01-08 16:56:02
Re: Pasiuni secrete sau nu
ma refeream la atestatul de libera practica de la asociatia de psihologi din romania,dar am inteles ca sunt si unele specializari la care nu trebuie neaparat masterul.si nu se face numai la buc au mai multe sucursale in tara. Offline #60 2009-01-08 16:58:35
andru eu am terminat fac de psihologie si vreau sa ma inscriu la asociatia de psihologi ca sa-mi pot lua atestatul de libera practica iar la toamna trebuie sa ma inscriu si la master. Offline #61 2009-01-08 18:02:03
Re: Pasiuni secrete sau nueu visam sa devin designer vestimentar Offline #62 2009-01-08 20:49:00
Re: Pasiuni secrete sau nusi la mn actoriaaaa te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-08 21:33:00
Re: Pasiuni secrete sau numi-ar fi placut sa lucrez in bioinginerie medicala. am intrat, dar n-am avut curaj si am renuntat. acum as dori sa-mi fructific ca hobby talentul la desen...insa nu prea am cum, ramane la stadiul de hobby. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2009-01-08 21:33:27) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #64 2009-01-08 21:44:41
Si acum ce studiezi? Offline #65 2009-01-08 21:46:35
Re: Pasiuni secrete sau nuAcuma nu mai studiez...decat pentru serviciu. Am terminat facultate, master... in rest, servici si tot servici "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #66 2009-01-08 21:48:36
Si ce facultate ai urmat? Offline #67 2009-01-08 21:51:04
Re: Pasiuni secrete sau nustiinte economice. boring, nu? a fost alegerea... mai usoara si pragmatica. insa nu regret. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #68 2009-01-08 22:00:55
Re: Pasiuni secrete sau nuboring si greu. Eu nu as putea sa studiez stiinte economice, adica sunt la service management, dar am o singura materie care chiar implica cifre(asta e 1) si se ocupa mai mult de organizare (2) Offline #69 2009-01-08 22:02:20
Re: Pasiuni secrete sau nuNu m-am referit strict la economie si contabilitate, am facut si din astea, dar specializarea o am in altceva. Insa generic, e o facultate de stiinte economice. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #70 2009-01-08 22:11:25
Re: Pasiuni secrete sau nuE bine daca te ajuta si nu regreti. Eu tot caut ca disperata top-up programme in Event Management:)) Offline #71 2009-01-09 10:18:19
Re: Pasiuni secrete sau nueu inca visez sa fac altceva in viata decat ce fac acum,nu imi place de loc.poate ceva spre domeniul artisticului,sa scriu,sa lucrez la un ziar,ceva de genul Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #72 2009-01-09 10:44:50
Re: Pasiuni secrete sau numi as fi dorit sa fiu stewardesa acum is prea batrana ...poate in alta viata one day we're gonna get somehow... Offline #73 2009-01-09 10:55:02
Re: Pasiuni secrete sau nusi eu am vrut stewardesa. Doar ca na....nu am vrut sa ma limitez la asta. Am vrut sa fac scoala, sa devin intelectuala.... Ultima oara a fost editat de danny (2009-01-09 10:58:00) Offline #74 2009-01-09 11:00:47
Re: Pasiuni secrete sau nusi eu am vrut stewardesa...dar mi-am dat seama ca mai mult imi doresc o familie Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #75 2009-01-09 11:16:45
Re: Pasiuni secrete sau numie mi-ar fi placut f mult psihologia...dar voi deveni la vara inginer constructor hidrotehnist psihologia am descoperit recent ma gandeam sa fac a2a facult...dar nu stiu...acum am planuit doctoratul si posibil ramanerea in facult ca asistent apoi prof...si familia pe langa asta.sau daca se iveste vreo super firma de constructii sa ma angajez. anul asta o sa fie cam aiurea cu criza in constructii Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #76 2009-01-09 11:23:58
Re: Pasiuni secrete sau nutot mai sper ca o sa apuc la un moment dat sa fac "meseria" mea de baza, adica sa citesc si sa scriu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|