homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-123

#2319 2009-01-31 12:44:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

da, o sa ma mai interesez
acum am vazut ca ai editat. ce draguta trebuie sa fie dr ta, super

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-31 12:45:57)

#2320 2009-01-31 12:52:26

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mi-a placut, in ultima vreme am mers la multi medici , dar la ea am ramas..
sper sa gasesti un cabinet la care sa-ti fie usor sa ajungi! pana la urma e vorba doar de cateva echo transvaginale, nu trebuie cine stie ce indemanare din partea personalului, pt. ca oricum aparatul masoara foliculii, medicul nu trebuie decat sa-ti citeasca de pe monitor dimensiunile. big_smile

#2321 2009-01-31 13:07:04

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

gargarita a scris:

maria:

sindromul ovarelor polichistice
si hiperplazie adrenala congenitala

pass, unde e cabinetul?

Gargarita, dar nu suna prea bine ce ai tu... m-ai cam speriat...  sad Te tratezi cumva? Sunt sanse sa sa poti avea ovulatie si bebici? Doctorii ce spun? Sper sa nu te supere intrebarea mea si sa nu te rascoleasca prea tare... Eu sper sa existe totusi solutii...  rugaciune Sa mergi neaparat sa te monitorizezi undeva... trebuie sa te preocupe mai mult problemele tale decat serviciul... daca e chiar cazul, iti poti lua o saptamana de concediu medical si iti faci cate investigatii e nevoie in saptamana aceea... dar nu o lasa asa, ca nu se rezolva de la sine... si cu cat mergi mai repede si afli mai repede ce e de facut, cu atat mai repede iti cresti sansele de a avea  gravida Pupici! puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2322 2009-01-31 13:25:22

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna fetelor. da ce mult ati scris abia am reusit sa citesc. Eu nu am prea avut timp ca am avut multa treaba. acu am reusit sa intru. sarcina usoara fetele care sunteti. Fetelor ce e cu lista aia? ce inseamna. Am vazut-o si nu am inteles. Ori nu am citit eu atent.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-31 13:25:32)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2323 2009-01-31 13:30:53

baby05
New member
Inregistrat: 2009-01-31

Buna fetelor,sunt si eu o aspiranta la bebe si mi-ar placea sa ma primiti in grupul vostru daca se poate....

Am cel mai frumos baietel din lume !!!!

Publicitate

loading...

#2324 2009-01-31 13:31:16

accumaria
Sr. member

Buna Alina! Este lista cu datele cand asteptam fiecare CM-ul in luna februarie... Ca sa stim cand ne vine randul sa ne testam si sa ne facem galerie  majoreta big_smile Vrei sa faci si tu parte din listuta noastra?

Esti bine venita printre noi Baby05!   puss Care e povestea ta? Incerci de mult sa faci bebel, sau abia te-ai apucat?

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-31 13:33:29)

#2325 2009-01-31 13:40:32

baby05
New member

pai povestea mea e cam asa: urmeaza sa ne casatorim eu si iubi meu si ne-am decis sa renuntam la protectie pt ca ne dorim un bebe, suntem in a 3-a luna de incercari,azi sunt in ziua 28 de cm din 29 , insa simt ca nici acuma nu am ramas,desi am facut teste de ovulatie si am prestat atunci cand trebuie.astept...anti am luat3 ani si sper ca nu are asta nici o legatura cu faptul ca nu raman.Oricum sunt optimista si nu ma dau batuta,sper sa ne vedem visul implinit cat mai curand....eu credeam ca ramai usor gravidutza dar nu e asa...din pacate.Inca nu mi-am facut nici o analiza,acuma in februarie mi-am propus sa merg sa mi le fac,macar cele de baza, pt ca toate sunt foarte costisitoare si momentan nu stam bine cu banutii, stiti voi cu criza asta...

#2326 2009-01-31 13:53:56

accumaria
Sr. member

Succes Baby sa se prinda cat mai repede samburelul  goodluck Daca sunt doar 3 luni, nu trebuie sa te sperii... media de timp in care se ramane insarcinata este de 8 luni, asa ca mai ai pana la medie smile Dar poate cine stie... va fi cu noroc chiar de acum, din a treia incercare... eu am prietene care au ramas si din prima luna, si din a doua si din a treia, deci se poate si asa smile
Inseamna ca pe maine-poimaine iti faci un testuletz si e foarte posibil sa fii prima pe luna asta care ne da vestea cea buna...  majoreta  majoreta  majoreta  Iti tin pumnii sa fie doua liniute cat mai repede

#2327 2009-01-31 13:54:32

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

buna fetelor,

De aproape o saptamana experimentez niste dureri pelviene ca la cm.Nu sunt constante , cand apar la cateva ore , cand sunt mai dese , si uneori destul de puternice alteori nu.
Mi-am facut azi dimineata un test si mi-a iesit linia de sarcina cam stearsa dar clar era acolo.Pana acum nu am vazut-o niciodata.Oricum in prospect spune sa repeti testul dupa 48 de ore si asa am sa fac.
Dar in loc sa ma bucur mai mult mi-e teama.Am capatat o frica fata de avorturile spontane, sarcini extrauterina.Si eu care ma imaginam pana acuma vis-a-vis de test ca sar de bucurie..dar nu e asa.

voi ce credeti fetelor? despre durerile astea?

abia astept marti sa-mi fac ecografia sa vedem ce spune.

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2328 2009-01-31 13:59:46

accumaria
Sr. member

Cristina, durerile in zona pelvina, daca sunt usoare, sunt normale si sunt semn de sarcina. Si Anca si Juli si multe fete gravidutze le-au avut la inceput, asadar nu ai de ce sa iti faci griji si sa fii stresata... Bucura-te din plin, esti gravidutzaaaa  gravida  majoreta  bis Felicitari!!!! Nu-ti mai face ganduri negre, alunga-le cat mai repede, cu cat te gandesti mai negativ, cu atat atragi negativul spre tine, asa ca... apuca-te sa razi si sa te gandesti la samburelul ce-l porti in burtica, care e unde trebuie, nu in alta parte, da?  puss

#2329 2009-01-31 14:03:16

cristina_i
Full member

offff....sunt superstitioasa de felul meu...incerc nici sa-mi fac mari sperante si nici sa pic in cealalta extrema.
durerile sunt ca si cum as fi la cm numai ca nu exista.

incerc sa ma mentin optimista...ar fi chiar o binecuvantare...sa fiu gravida din prima incercare.

multumesc pentru incurajari.Am nevoie de ele mai mult ca oricand mai ales ca sunt singurica acasa.peste o saptamana vine si sotul.

am inceput sa plang...de bucurie..teama..este un cocktail de sentimente.  signof10

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-01-31 14:10:17)

Liber Profesionist

#2330 2009-01-31 14:11:02

accumaria
Sr. member

Dupa cum am mai spus, chiar stiu cazuri de fete care au ramas din prima incercare... asa ca se poate. Cand ai avut ultima menstruatie? in a cata zi a ciclului esti? Ce test ai facut? Liniuta a doua a aparut in intervalul bun mentionat pe ambalaj, sau mai tarziu? la eco cand mergi, martea asta? Hai nu te mai stresa, te rog... puss

#2331 2009-01-31 14:14:33

cristina_i
Full member

v-am mai povestit care e treaba cu ciclul meu....este f neregulat..ultima oara l-am avut in ultimile zile din noiembrie si atat.
Doctora l-a care m-am dus mi-a spulberat speranta a zis cum sa ai ovulatie fara cm....si stiu sigur 100% ca am fost la ovulatie (am facut teste , am avut simptomele specifice).Testul este facut dupa 2 saptamani de la conceptie.Am facut sure check si linia..a aparut imediat chiar...pana in 5 minute..a fost cam stearsa dar sigur a fost acolo. si mai sunt si durerile astea care le am de o saptamana si o zi cred...
da, marti ma duc la ecografie dimineata...

si luni dimineata repet testul...

sunt un caz mai complicat cu ciclul asta...si daca e sa ma gandesc fiecare femeie cu particularitatile ei...nu la toate tb sa fie la fel.

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-01-31 14:16:00)

Liber Profesionist

#2332 2009-01-31 14:17:51

baby05
New member

sa speram ca se va prinde cat de curand
si sper sa nu am probleme de sanatate
oricum am sa ma duc sa-mi fac cateva analize
doamne ajuta
oi de cat timp incercati sa ramaneti?

#2333 2009-01-31 14:18:37

accumaria
Sr. member

Doamne ajuta sa fie bine  rugaciune Sa stai linistita pe cat posibil in perioada asta, sa nu faci efort. Probabil ca marti va fi prea devreme sa se vada ceva la eco, fiind doar 2 saptamani de la conceptie, dar iti va zice doctorul cand sa revii...
Testul spune clar ca esti insarcinata oricum, nu trebuie sa iti mai faci griji... nocry relaxeaza-te

#2334 2009-01-31 14:20:55

cristina_i
Full member

ok.multumesc mult! incerc sa fiu cat mai relaxata.Nu mai pot sa fac decat sa astept si sa vad ce se intampla.dar saptamana viitoare oricum ma duc la 2 doctori ginecologi deci raspunsuri trebuie sa capat.

Liber Profesionist

#2335 2009-01-31 14:33:47

Alina Elena
Insomniac member

accumaria vreau si eu sa intru in lista. Dar sincer nu stiu cand tre sa imi vina. in noiembrie a venit pe 17, in dec pe 15, in ianuarie pe 18. Eu credeam ca vine la 28 29 zile. dar in ianuarie a venit la 34. acu nu stiu. cand vine oare in februarie. Dupa calculatorul ala de pe net  zice 18 februarie. am introdus ultimele 3 date. si asa da 18 februarie. scrie asta in lista, nu? cred.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-31 14:33:58)

#2336 2009-01-31 15:19:53

Alina Elena
Insomniac member

cred ca ar trebui sa iau in considerare ca in ianuarie a intarziat de la tratamentul pt anexita. si in rest imi vine la 28, 29 de zile. asaa a fost mereu, asa ca baga-ma si pe mine in lista cu data de 14-15 februarie. asa ar trebui sa vina, daca nu mai intarzie din alt motiv decat o sarcina.  bebic As vrea sa fie asta motivul. rugaciune  pup

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-31 15:20:39)

#2337 2009-01-31 15:27:56

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

continuam lista: 
           6.02 - liliana83
          11.02 - fleurette
          15.02 - alina elena
          12.02 - crissy85, floricica
          16.02 - carra
          18.02 - pass, tina
          21.02 - maria
          24.02 - adina
          27.02 - ruxy
pe cristina am scos-o de pe lista, acum e pe lista de gravidute....felicitari  majoreta ....uraaaaa inca o graviduta pe lista...sa fiti amandoi/amandoua sanatoase  puss ... nu fi pesimista, o sa fie bine al9leacer ...spune-ne primele impresii: cum te simti? ce simptome ai?  big_smile

bine ai venit baby...o sa vezi ca ramai graviduta cat de curand... gravida

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-31 15:28:46)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.