homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-125

#2357 2009-01-31 23:13:51

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

ma dor peste tot laura, dar mi-e ca-mi fac prea multe ganduri...dar nu-i simt tari, cred ca totusi va treb sa mai astept macar pana wee viit si vedem atunci ce va mai fi...mi-e frica sa fac test, ca sa nu fiu dezamagita...speranta moare ultima smoke2 ... va multum pt suportul oferit  puss

gargarita nu pare un procedeu usor, cred ca e costisitor si dureros...sper sa nu treb sa treci prin asa ceva  rugaciune

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2358 2009-01-31 23:26:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mai ai ceva de asteptat pana la test. oricum iti urez de pe acum  goodluck

#2359 2009-01-31 23:33:08

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

fleurette te-am intrebat pentru ca eu cand am ramas nu puteam sa ii ating dormeam cu perna sub san ca sa nu stau pe ei nu mai spu de pus mana pe ei  ii spuneam sotului ca daca ma mai atinge il punish ,   si am facut test la 1 zi de la data la cer tb sa imi vina si s-a pozitivat. Dar daca vrei sa mai stai ,mai stai o sa fie probabil ca va fi bucuria mai mare at sau ......................... goodluck  goodluck  goodluck  gravida  bebe

#2360 2009-01-31 23:38:53

fleurette
Hero member

o sa astept pt ca e mult prea devreme...mai am 11 zile pana la CM, si sunt f mari sansele sa fie neg...am 2 pers in mine: una spune ca e bb si simptomele astea prevestesc, iar alta spune ca nu am cum sa fiu gravida ... uneori ma gandesc ca poate nici nu o sa am bb vre-o data, ca nu-s facuta sa fiu mama, iar acest gand ma termina  bang ... incerc sa-mi ridic moralul cu voi si ma bucur enorm de mult cand mai aud de inca o graviduta al9leacer ...sper ca nu v-am intristat, mai am per de pesimism, bine ca nu ma tin mult  lol

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-31 23:39:47)

#2361 2009-01-31 23:53:25

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

fruntea sus ca ai timp , eu am ramas  dupa 1an si 11 luni de cand am lasat pastilelel,ziceam sa sunt baba aveam 30 ani si nu pot face copii ,incepusem cum am mai spus sa fac glume cu al meu "asta e  o facem sexinpat  si noi ca si asa copii nu suntem in stare  lol , si avenit Andrei cand ne hotarasem sa facem inseminare intrauterina, cred ca a spus : ce aveti ma sunte dusi cu pluta , stai ca e mom sa apar" rotfl   si a aparut cand ne asteptam ami putin asa ca fruntea sus fetelor ca o sa fie bine la toate  bebe  bebe  bebe  rugaciune  :kiss:Fiti optimiste si anul asta o sa umpleti forumul de  bebe  bebe si gravida  gravida

le: si inca ceva sa faceti si fete sa aiba si baiatul meu ce peti punk  tongue  rotfl

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-31 23:58:44)

Publicitate

loading...

#2362 2009-02-01 00:01:53

fleurette
Hero member

multumim laura, esti o dulcica al9leacer ...eu in apr fac 1 an de incercari...mi-ar placea sa fac bb-ul (macar sa-l concep) inainte de 30 ani (anul asta fac 29)...stiu ca nu ar treb inca sa disper, dar mi-e f greu...si mai ciuda imi e ca nu-mi place sa ma plang, asta ma deranjeaza f tare...eu sper ca intr-o zi sa-mi revin  big_smile

#2363 2009-02-01 09:23:53

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata , fetele.....
fleurette , fruntea sus , ce esti asa pesimista, si eu m-ai cad cate o data in butoiul de melancolie, dar fruntea sus, ce naiba, doar avem o lista  aici din care trebuie sa navigam in cealalta lista , haide, sus, si peste 2 saptamani sa ne pui poza cu testul pozitiv..... goodluck  goodluck

gargarita  mi se pare si mie complicat procedeul asta, dar nu dispera inca, eu as putea sa-ti recomand niste sedinte de bionergie (stiu pe cineva , care a facut si a ramas, dupa vreo 2-3 ani de incercari) asta daca crezi bineteles si daca vrei.....

eu m-am gandit sa ma duc sa fac si eu cateva sedinte...am zis ca luna asta incercam noi asa, ca oricum e prima luna cap-coada de dupa pauza de la cauterizare , si daca nu e de luna viitoare ma bag si eu....

fetelor , la mine nimic aseara, al meu a fost la tara, si a racit, il durea rau si spatele, si nici macar nu a insistat , sa macar sa fi avut o tentativa, iar daca el nu insista, eu nici atat, abia astept, o  ricum de azi ne punem pe treaba....serios, 1 zi da , si 1 zi nu, chiar daca el zice :,, 1 zi da  si 1 zi da ,,   lol rotfl  rotfl

acum s-a dus sa-mi ia o cafea de la Mcdonalds, eu nu beau de felul meu cafea, dar mi s-a facut o pofta de vreo saptamna de cafea   drool de la Mcdonalds, si cum ieri i-am satisfacut si eu lui o pofta culinara care si-o dorea de mult, acum mi-o satisface si el pe a mea....

eu abia astept sa fiu graviduta, sunt sigura ca va fi foarte grijuliu cu  mine...smile

il astept acum sa servim mic dejunul si apoi ne apucam sa gatim pt saptamana viitoare :ciorbita de curcan si chiftelute de pui cu piure....

hai ca am scris o gramada.....va pup si ne mai citim mai tarziu....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-01 09:26:23)

9 ani de copilarie ....

#2364 2009-02-01 09:42:11

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata fetelor puss

Fleurette fii optimista si ai rabdare, poate peste cateva zile treci si tu in lista gravidutelor applause

Fetelor, va doresc o zi foarte placuta alaturi de partenerii vostri smile

#2365 2009-02-01 11:35:55

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele si felicitari cristina.
din cate am citit pare sa se fi spart gheata la mamica nr 2 !!! pe anul asta.
felicitari si tine-ne la curent ce si cum.
se pare ca si fleurette e aproape de momentul adevarului.
super super vesti.
tin pumnii si la toate si... se pare ca se mai imputineaza lista de aspirante pentru luna feb.
aaa, si era sa uit, bine ai vebit baby05 pe listuta noastra.
puss  :k?ra:

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2366 2009-02-01 13:38:29

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fleurette nu dispera.....totul va fi bine
sunt sigura ca DD ne are pregatiti bebelusi pt toate .....doar ca ne lasa sa-i asteptam ca sa ne bucuram mai tare cand ni va trimite

vis-a-vis de varsta ....unii spun ca e bine sa faci copii devreme ca sa nu fie diferenta mare de varsta etc....dar eu cred ca tb sa-i avem cand ne simtim pregatiti pt ei.....eu fac anul asta 32 de ani si recunosc , ca as fi vrut sa am bebe inainte sa implinesc dar.....asta e ....cum a zis o prietena de-a mea " ori tu nu erai pregatita pt el ori el nu era pregatit pt voi"......asa ca ma rog la DD ca peste 9 luni cand voi avea voie sa incerc iar sa ne trimita un bebe ffffffrepede ( ca va fi asteptat nu gluma)

pupici , o duminica placuta

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2367 2009-02-01 14:14:08

fleurette
Hero member

stiu fetelor ca nu e mom sa disper...cred ca am avut o seara mai lacrimogena  big_smile ...ma tot intreaba al meu "dar te-au mai durut sanii inainte asa de tare? poate nu ar treb sa stai asa mult in picioare, sa te odihnesti mai mult" mi-e asa drag de el cand e grijuliu...toti barbatii sunt dragalasi cand sunt atenti cu noi, mai ales ca ei incearca de multe ori sa para duri  smoke2 ... ii spunem si lui cred ca Dumnezeu ne mai da cateva luni de asteptari, nu cred eu ca ne face bucuria asa usor, in plus am o reteta de la dr si treb sa iau antibiotice din pr zi de CM pana mi se opreste, asa ca mai am ceva treaba  sexinpat

azi am facut treaba, mancare, iar acum am o prajitura la cuptor...fratele meu cand a auzit ca fac prajitura a zis ca vine si el...asa ca nici azi nu o sa dorm la pranz, nu avem noroc sa ne odihnim, nu-mi pare rau...ma bucur sa am casa plina  al9leacer

dumin placuta in continuare fetelor puss

#2368 2009-02-01 14:26:21

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

multumesc fetelor pentru suport!!!
Incerc sa stau cat mai relaxata sa ma odihnesc mult sa stau la caldurica sa nu fac efort : o sa-mi fie foarte greu avand in vedere ca sunt singura si tb sa spal tb sa duc gunoiul...o sa incerc sa mai aman
sotul meu e extrem de incantat a inceput sa se uite prin arizona de haine pt gravidute smile
eu m-am inarmat iar cu 3 teste de sarcina lol ....in continuare am dureri de burta stiti cumva cat dureaza? si o stare de ameteala dar doar pentru 1-2 secunde.Astazi am iesit din casa si nu ma simteam nemaipomenit dar stau cu gandul si sper ca tot ce mi se intampla sa fie de bine
Inca nu cred ca constientizez ca voi fi mamica....

ps:mi-am facut si al doilea test...este si mai clar decat primul....pozitiv
offf...mi-e atat de teama...fara voi nu stiu ce m-as fi facut...sunt singurele care stiti (in afara de sotul nu am mai zis la nimeni ..din superstitie cred)

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-02-01 14:34:19)

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2369 2009-02-01 15:21:21

adinagrig
Insomniac member

asa cristina , asa sa faci, sa stai linistita , si bebele va fi ok.....

esti mamica cu nr.2 pe anul asta din gasca noastra smile

fleurette ce prajitura ai facut?

noi tocmai am papat de pranz....si peste vreo 1h o sa ma duc si eu pana la cofetarie sa iau niste prajituri....

al meu e beteag, il doare rau spatele l-a tras curentul , ieri la tara....tocmai ce l-am uns cu niste unguent, a doua oara....sper sa -si mai revina...pana diseara....ca in seara asta nu mai scapa  sm ...si asa beteag.... sexinpat

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-01 15:21:45)

9 ani de copilarie ....

#2370 2009-02-01 18:35:39

adinagrig
Insomniac member

fetelor, nu mai zice-ti nimic?
sunteti plecate sau   sexinpat
noi am avut mai devreme o partida ffffff frumoasa.... patfierbinte
saptamana care vine cica o sa fiu la ovulatie, si vreau sa o facem o zi da , una nu...sa aiba timp spermatozoid  sa se refaca.....
poate , poate se prinde totusi bebele.....

ma bag la baita, epilat, creme, etc, din astea de fete.....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-01 18:36:24)

9 ani de copilarie ....

#2371 2009-02-01 19:37:20

rruxxy
Platinum member

Cristina, cred ca e tare frumos sa vezi testul cu doua liniute, nu? Ai grija de tine si nu te obosi prea tare cu treburile puss

Adina refacere rapida sotului tau smile

#2372 2009-02-01 19:52:11

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Cristina, felicitari!! puss  E de bine, fii optimista!

Adina, parca sotul tau a facut spermograma? Nu mai stiu sigur... si noi o sa facem sapt viitoare. Imi poti spune ce tb sa stim inainte de asta? Cate zile nu tb sa ejaculeze, bla bla.... stiu ca-s niste conditii. Si cam cat costa? Mc mult puss

In alta ordine de idei, la mine sunt slabe sanse... am prestat luna asta 1 data sau de 2 ori...  bang  sesiunea o fi de vina... da' trece ea smile

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-02-01 19:52:42)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2373 2009-02-01 20:21:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

crissy, abstinenta 3-5 zile, fara alcool si tigari. noua asa ne-a spus de la laborator

#2374 2009-02-01 20:51:45

adinagrig
Insomniac member

CRSSY85, noi nu am facut, vrem sa facem , asta dupa ce mai asteptam 2-3 luni sa vedem....
fleurette a facut, de fapt sotul ei....
dar ce a zis gargarita e ok, .....

sotul inca nu s-a refacut, cand sta in pat e ok, asa ca l-am violat eu...lol rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
glumeam, oricum am avut o dupa amiaza foarte frumoasa  patfierbinte ....

va pup!
noapte buna....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-01 20:52:32)

9 ani de copilarie ....

#2375 2009-02-01 21:12:40

rruxxy
Platinum member

Si eu va pup, somnic usurel puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.