Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-126
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Aha, mc pt raspunsuri
Sanatate sotzului tau
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-02-01 22:45:11)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- cristina_i
- Full member
- Inregistrat: 2005-12-26
buna fetelor,
Am si eu o intrebare celor care au aflat ca sunt gravidute : si voi aveti durerile astea de burta...ca si cum ai fi la cm?Ma ingrijoreaza ...nu sunt prea severe...nu sunt tot timpul...dar se simt.Restul fetelor mi-au zis ca este normal voi ce spuneti?Mi-e groaznic sa iau toate cele 80 de pagini de forum si sa vad unde ati descris simptomele...
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele. iar am ramas in urma cu scrisul. Ieri am fost numai pe drumuri. Am fost la bacau la Real, apoi la nasii nostri de cununie sa vedem bebele, apoi la o verisoara ca e ziua ei azi. Toata ziulica am umblat. Am ajuns acasa tarziu, dar tot am avut chef de Am prestat zilele astea mai ales ca eram la ovulatie. Apropo mi-am luat tinctura de branca ursului. Am inceput de ieri sa iau. E groaznica la gust. dar asta e iau. Ma sacrific. poate cresc sansele si fac si eu bebic. iam dat si sotului meu dar el ia in ceai, ca zice ca ce gust naspa are.
cat tre sa iau? am inteles ca tre sa iau pana la data CM si daca vad ca intarzzie sa opresc ca poate sunt insarcinata si dauneaza. Asa e? sau stiti voi altfel? Iau de dimin si seara o lingurita in 100 ml apa. pana cand se ia?
Cristina am auzit ca durerile de burta sunt normale, daca nu sunt permanente si nu doare f tare atunci nu trebuie sa te nelinistesti. Bafta multa fetele. O zi faina. va mai scriu. Eu sunt in vacanta. Ma apuc de studiu pt gradul II din vara. Citesc asa ca pe lectura.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-02 07:51:02)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna dimineata..... alina elena .... ce bine de tine ca esti in vacanta , si mama mea e (e invatatoare).....e ok asa cu branca ursului, daca vezi ca iti intarzaie te opresti......sau mai bine dupa ce treci de perioada de ovulatie te opresti, pentru siguranta.....si eu incep saptamana asta perioada de ovulatie, si iau pana la sfarsitul ei si apoi ma opresc.... e luni si din nou la serv sotul meu e in continuare anchilozat de spate....ieri toata ziua l-am uns, dar degeaba... azi dimineata i-am luat de la farmacie niste plasturi din aia mari, i-am pus unul deja , sa speram ca se va reface.... o saptamana usoara va doresc la toate , si sa auzim numai de 2 liniute.... aduc si listuta mai aproape :
2.02 - baby05
6.02 - liliana83
11.02 - fleurette
15.02 - alina elena
12.02 - crissy85, floricica
16.02 - carra
18.02 - pass, tina
21.02 - maria
24.02 - adina
27.02 - ruxy
deci astazi , asteptam un semn de la baby...iti tinem pumni
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-02 08:30:50)
9 ani de copilarie ....
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatza,fetele! si tu esti prof.alina?si eu...,dar mai trec pe la sc.zilele astea,desi dir.nu ne-a zis nici da,nici nu...ce predai?eu franceza,dar sunt abia in al 3-lea an,tu ai mai multi,nu?
fetele,pe mine ma dor sanii groaznic si ,desi ma dureau si inainte de menstra,asa rau nu m-au durut niciodata...sa vad,miercuri imi fac testulet,desi mi-au aparut si niste cosuleti...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- cristina_i
- Full member
multumesc fetelor!
miercuri ma duc la doctora sa discut cu ea.Intre timp maine o sa ma duc la ecografie.Daca este sa fie ceva in neregula o sa se vada la ecografie ?ma refer la sarcina extrauterina..sau alte minuni... inca stau cu teama..nu ma pot bucura in liniste acum am stranutat si m-a fulgerat o mare durere in partea dreapta jos.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- cristina_i
- Full member
pai sunt la serviciu ..incerc pe cat posibil sa fiu bine
miercuri si vineri imi iau concediu de odihna ...
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Liliana eu sunt logoped. Eu sunt in activitate dar directoarea mea a zis ca nu tre sa trec in fiecare zi la sc. Ma mai duc si eu dar mai rar. Azi nu. I-am zis directoarei ca stau acasa si mai citesc pt gradul 2. Eu am in vara gr 2, dar ma apuc si mai citesc asa si conspectez. Eu sunt in al 6 lea an. Fa un test , dar nu tre sa stai sa vezi daca intarzie? Scrie in lista ca tre sa iti vina pe 6. ce simptome mai ai? te doare burta? sanii de cand te dor? si cosuri ? eu nu am avut cosuri si acu am si eu. Mie tre sa imi vina pe 15. Sper sa nu imi mai vina. pe mine sanii nu ma dor inca. Dar eu mai am pana la termen. iti tin pumnii . Sa fie baby sa ne dai un semn. iti tinem pumnii.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-02 10:00:53)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
Baby,sa nu ne uiti..... gravidutele ce mai fac? cum se mai simt? greturi au disparut?...... imi e asa drag de voi, de abia astept sa puneti pozici cu burtici....
nu stim inca nimic de cocoleta..... oare o fi facut cunostinta cu puiul ei?
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
'Neatza fetele mele dragi.
Cristina FELICITARI!!
Sa fie sanatoas si sa fiti sanatosi; sa ai o sarcina ushurica.
In priviinta durerilor de burtica sa stii ca si eu le-am avut. Eu am facut testul cam cu 4-5 zile inainte de data la care trebuia sa-mi vina, tocmai pt ca aveam aceste dureri de burta si spate. Pe mine m-au lasat intr-o sapt. Insa acum imi doresc sa ma mai doara ca stiu ca e semn de la Asa ca stai linistita. Tu cate saptamani ai? Eu am fost la eco cand aveam teoretic 4 sapt si ceva, insa practic erau 2 sapt si un pic....si nu s-a vazut nimic. S-a chinuit dra sa vada ceva, dar fiind mult prea micuta, mi-a spus ca a intrezarit un punctulet...dar nu stie sigur daca asta era. Asa ca voi merge pe 9 din nou. Eu m-amdus din disperare sa nu fie extraut, insa nu am aflat. Dar nu cred ca este, de fapt nu trebuie sa fie. Asa ca gandeste pozitiv, bucura-te ca porti in tine un ingeras si ai mare grijuta de amandoi, ca de' acum esti mamy.
Baby, Fleurette, Liliana
Adina, Pass, Crys, Ruxy, Alina, Carra, Maria
Camy
Alex ce mai faci? Cum te mai simti? Ce mai face ?
Love_t, LadyRaven, Juli
Zi mushica si ushurica dragelor
Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-02-02 10:26:37)
Mamica de Ingerash blondutz
- maryland
- Sr. member
- AnkSan
- Full member
- cristina_i
- Full member
Buna anksan,
Habar nu am in ce saptamana sunt.Mi-am facut testul la 4-5 zile de la intarziere..presupusa intarziere pentru ca mie ciclul nu mi-a venit din noiembrie 2008(la acea vreme mi-am facut si teste si au fost negative). Luna asta la 2 saptamani dupa actul in sine si dupa perioada de ovulatie unde am prestat..mi-am facut testul , mi-am facut 3 pana acuma toate pozitive. Aveam durerile astea de burta si spate si am zis ca asta e...trebuie sa fie pozitiv.Asa ma duc si eu maine la ecografie tot cu acest gand ..daca e ceva in neregula sa-mi zica...dar nu cred ca se va vedea nimic.Pana nu vad oul fixat in uter acolo unde trebuie nu o sa am liniste.
- maryland
- Sr. member
pai prin saptamana 6 sau asa ceva...si au inceput brusc si din ce in ce mai accentuate. o sa le ai si tu de o sa te saturi de ele... eu la baie nu merg decat o data noaptea...am noroc pupici
- AnkSan
- Full member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|