homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-124

#2338 2009-01-31 15:33:46

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

ura, avem o prima graviduta pe luna asta ( ma refer la februarie ....) yupiiiiiiiii, bravo, majoreta  majoreta  punk  punk  da fie intr-un ceas bun, o sarcina usoara si un bebe sanatos tun :

refac un pic listuta :

6.02 - liliana83

11.02 - fleurette

12.02 - crissy85, floricica

15.02 - alina elena

16.02 - carra

18.02 - pass, tina

21.02 - maria

24.02 - adina

27.02 - ruxy

iar lista de graviduta ar arata cam asa, din ce stiu eu , daca gresesc , va rog sa corectati :

love_t

juli

maryland

anksan

cristina _i

ps. fetelor mie imi merge tare greu site-ul, se incarca foarte greu...la voi e la fel ...???

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-31 15:45:30)

9 ani de copilarie ....

#2339 2009-01-31 15:45:39

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

multumesc pt incurajare fetelor...sunteti f dragute, dar se pare ca luna asta nu e sa fie....din cate am observat eu la gravidutele noastre le dor sfarcurile sau sunt sensibile la atingere...pe mine ma dor sanii, dar sfarcurile absolut deloc...asa ca mai astept.... sad ...poate luna viit....dar astept vesti bune de la voi....cine stie  gravida

PS si la mine merge f greu..m-am chinuit sa scriu randurile de mai sus  bang ...dau o fuga pana in Cora, vb cand ma intorc  puss

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-31 15:47:07)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2340 2009-01-31 16:03:05

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Fleurette, e prea devreme sa ai simptome de acum... CM trebuie sa vina abia pe 11, nu? Si plus de asta, simptomele difera de la o persoana la alta, nu e obligatoriu sa te doara/deranjeze sanii sau sfarcurile... oricum ar fi, e prea devreme... abia a trecut ovulatia la tine parca... mai asteapta, nu iti da cu presupusul asa repede... mai ales in sens negativ... sanse exista mereu  puss

Aduc si eu listutza, ca am adaugat-o si pe Ladyraven la lista de gravidutze smile si pe Baby la a noasta, a aspirantelor... e cap de lista... Haide Baby  goodluck

1.02 - Baby05
          6.02 - liliana83
          11.02 - fleurette         
          15.02 - alina elena
          16.02 - carra
          18.02 - pass, tina
          21.02 - maria
          24.02 - adina
          27.02 - ruxy

Gravidutze:

love_t
          juli
          maryland
          ladyraven
          anksan
          cristina _i

Haideti dragutzelor, ca incet incet trecem si noi dincolo...  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-31 16:13:31)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2341 2009-01-31 16:15:15

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Am adaugat-o si pe Baby in lista:

2.02 - baby05
            6.02 - liliana83
          11.02 - fleurette
          15.02 - alina elena
          16.02 - carra
          18.02 - pass, tina
          21.02 - maria
          24.02 - adina
          27.02 - ruxy

bine-ai venit, baby!  puss  :k?ra:  Sper sa te muti repede la gravidute! Iti tin pumnii la testare!
Eu am invitat-o pe Baby la noi, ne "stim" de pe alt forum. Pupici, scumpa!   puss

#2342 2009-01-31 16:46:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

iti tinem pumnii baby. Sa fie cu noroc. Sa ne anunti. Mc pt ca m-ati bagat in lista . Mult noroc la toate din lista de asteptare. si sarcina usoara la cele gravidute.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-31 16:46:54)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#2343 2009-01-31 17:06:21

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

buna fleurette ,

nu va bucurati atat de repede...intrebati-ma peste o saptamana.
In afara de durerile de burta , vineri dimineata am avut o oarecare greata...dar am mancat si mi-a trecut.In rest astept si eu sa vad ce se mai intampla.
va tin la curent.

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2344 2009-01-31 17:45:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Am lipsit si eu putin si uite ce se intampla pe aici applause

Cristina felicitari majoreta si te rog sa nu mai gandesti negativ, a dua liniuta nu avea ce sa caute acolo daca nu e bebe. repeta testul luni, cum ai zis si relaxeaza-te, bucura-te ptr ca esti graviduta puss

Baby, bine ai venit si tu printre noi, sper sa vina si la tine repede bebele, mult succes smile

Fleurette a trecut putin timp de cand ai avut ovulatie, nu ai de unde sa fii tu atat de sigura ca nu s-a intamplat nimic. S-ar putea sa ai o surpriza cu ochisori kram

Haideti mai fetelor ca incet incet se mareste lista de gravidute, trecem usurel si noi in ea.

#2345 2009-01-31 17:56:10

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

ok fetelor

incerc sa stau calma si relaxata....stiu ca sarcina are sanse din ce in ce mai mari dupa cateva saptamani....

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2346 2009-01-31 17:56:33

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

ce faci ruxi, gata vizitele? cum a fost?
eu azi n-am iesit deloc din casa si deja imi vine sa ma urc pe pereti, nu mai am stare... as iesi, as face ceva, dar nu stiu ce...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2347 2009-01-31 18:02:33

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

si eu am stat numai in casa. poate ies acu. tre sa mergem la ziua unui prieten dar e asa frig ca nu avem chef. dar parca nici sa stau in casa nu mai pot, chiar ca ma urc pe pereti. Am facut de mancare toata ziua si nu mai pot.
Cristina nu mai gandi negativ, tre sa fii optimista, altfel atragi relele. Totul o sa fie bine. pup. mai revin daca nu  plec.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-31 18:02:47)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2348 2009-01-31 18:30:55

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

salut fetele!
acum m-am intors si eu de la tara;am facut curatenie in viteza si acum ma apuc sa citesc ce-ati scris...parca am inteles ceva de o noua gravidutza?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2349 2009-01-31 19:33:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Gata vizitele Maria, m-am simtit tare bine. Eu maine stau in casa si ma odihnesc sau cel putin asa mi-am propus smile

Cred ca cm este pe sfarsite, imi mai curge putin, cred ca maine, cel tarziu poimaine ii zic pa applause

#2350 2009-01-31 21:16:42

adinagrig
Insomniac member

fetelor, eu am dat o tura prin mall , si m-am ales cu o camasa si un tricou, + ceva pt casa.....

acum stau cu sotul meu care e cam racit, se tot trage de nas, sigur imi va da si mie, asa s-a intamplat si data trecuta, de atunci , nu am mai racit...l-am indopat cu niste pastile, dar....

mai incolo o sa trecm si la treaba.....cm aproape e terminat....mai curg ffffff putin.....

hai sa vedem care da urmatoarea veste....

9 ani de copilarie ....

#2351 2009-01-31 21:31:05

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna seara fetele
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cristina....ai grija de voi si totul va fi bine

adina tu nu sti cum se trateaza raceala?.......hihihi ....cine stie poate impusti doi iepuri dintr-o lovitura

dragutelor stie careva ( din auzite binenteles) ce inseamna o picatura rozalie in situatia mea?.....dr a zis ca dupa operatie va veni cm normal , asta inseamna undeva in jur de 5-6 iar ieri am vazut o mica pata roza si atat....astazi nimic.....
binenteles ca daca vedeam aceasta pata in alta situatie ma bucuram dar asa.......nu-i vad rostul.......de curs nu a mai curs nimic de o sapt

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2352 2009-01-31 21:38:15

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

seara buna!

vesti bune vad! cristina, incerca sa-ti pastrezi calmul. n-ai nici un motiv sa crezi ca nu va fi bine.
ai grija de tine si bucura-te, vei fi mamica  gravida  ! felicitari !!!

maria, suna rau intr-adevar broblemele mele. doctorita mea mi-a spus ca e posibil " sa mai scape cate o ovulatie spontana foarte rar". in mod normal ar trebui sa incep cu anticonceptionale 3 luni apoi sa fac stimulare si daca nu raspund la stimulare ( foarte posibil in caz de sopc) sa fac un drilling ovarian.
deocamdata as vrea sa ma conving ca nu am ovulatie si apoi sa ma inham la toate astea.
eu totusi vreau sa cred ca o data la cateva luni am ovulatie spontana, sunt mai optimista decat doctorita.
trebuie sa fac neaparat monitorizare

#2353 2009-01-31 22:15:53

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

gargatita sa inteleg ca tu inca nu stii daca ai ovulatie,nu? nu-ti da organismul nici un semn? (secretie mucilaginoasa, intepaturi la ovare)...ce inseamna drillingul ovarian (scuze dar nu am mai auzit pana acum)...sper totusi sa primesti vesti bune  puss

cristina o sa vezi ca totul va fii bine, nu ai de ce sa gandesti negativ...mi-au spus 2 colege la munca ca in pr 3 luni se formeaza creierul bb-ului si nu e bine sa te enervezi, sa incerci sa nu te lasi coplesita de mom rele din jurul tau ... cred ca ar treb sa incerci sa te bucuri...i-ai spus sotului de veste?  al9leacer

camylenbebe poate isi revine organismul dupa socul suferit  kram

adina atunci treci la "treaba"...aspirina e f buna la raceala...mai ales aia a saracului = sexinpat  rodnar

bravo rruxxy bine ca ai scapat majoreta ...si eu am umblat toata ziua ...abia acum 1 ora am ajuns acasa si gata...nu mai plecam nicaieri...maine dimin mai iesim cu pisica la dr (pt vaccin) si apoi acasa (la curatenie si mancare)

fetelor nu mai pot sa stau in casa fara sutien, atat de rau ma dor sanii...mi-am pus o bustiera, daca as sti ca e ceva  bebe as primi cu bucurie toate durerile posibile  al9leacer

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2354 2009-01-31 22:28:29

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

cristina_i a scris:

buna fetelor,

De aproape o saptamana experimentez niste dureri pelviene ca la cm.Nu sunt constante , cand apar la cateva ore , cand sunt mai dese , si uneori destul de puternice alteori nu.
Mi-am facut azi dimineata un test si mi-a iesit linia de sarcina cam stearsa dar clar era acolo.Pana acum nu am vazut-o niciodata.Oricum in prospect spune sa repeti testul dupa 48 de ore si asa am sa fac.
Dar in loc sa ma bucur mai mult mi-e teama.Am capatat o frica fata de avorturile spontane, sarcini extrauterina.Si eu care ma imaginam pana acuma vis-a-vis de test ca sar de bucurie..dar nu e asa.

voi ce credeti fetelor? despre durerile astea?

abia astept marti sa-mi fac ecografia sa vedem ce spune.

felicitari cristina si la mine a 2a linie a fost un rozpal de tot si a fost bebe, ai grija de tine , fereste-te de frig efort, primelel 3 luni sunt importante.
fleurette cum te dor pe circumferinata lor , ii simti ca niste  pietre? daca da fa si tu un test maine ca poate e  bebe  goodluck  rugaciune

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-31 22:29:00)

#2355 2009-01-31 22:35:51

adinagrig
Insomniac member

i-auzi fleurette, baga un testulet....
si pe mine ma dureau luna trecuta tot asa, cu vreo 2 saptamani inainte sa-mi vina... si eu eram sigura ca e bebe, si totusi nu a fost...
dar poate e la tine....

9 ani de copilarie ....

#2356 2009-01-31 22:44:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fleurette, drillingul este procedura prin care se indeparteaza cu laser portiuni din invelisul ovarului , invelis care la femeile afectate de PCOS este f gros si deaceea nu se produce ovulatia. se considera ca rezultatele interventiei dureaza cam 3 luni. daca in timpul asta nu se obtine o sarcina trebuie sa o iei de la capat....

semene ar fi, chiar daca nu constant. si oricum, semnele nu-mi pot spune sigur ca intradevar ovulatia se produce.
testul de ovulatie pozitiv imi spune ca exista valul de LH care in mod normal duce la ruperea folicului, secretia precum albusul de ou ( pe care o am f rar ) imi spune ca exista cresterea de estrogen de dinainte de ovulatie...dar daca se intampla sau pana la urma nu stiu. deaceea vreau sa fac monitorizare echografica.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.