|
Nu esti logat.
Pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(#1 2009-02-05 19:33:17
pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Buna seara,revin iar cu o problema,am avut acum catva timp un chist pe ovarul stang,am urmat un tratament cu duphaston si advil,o perioada m am simtit bine,si nemaiavand durerile de inainte am zis ca mi a disparut acel chist.Acum vazand eu ca incepe iar sa ma supere ovarul stang,(aveam si ameteli si o stare de lesin) m am gandit ca nu mi a disparut chistul sau ca a mai aparut unul,si m am dus la doctor,iar in urma unei eco transvaginale mi a zis ca sa spart acel chist pe care l am avut,si a ramas un lichid,undeva pe langa ovare si in spatele uterului.Mi a zis ca e ceva grav si sa ma internez ca daca nu pot sa si mor.Mi a dat si o reteta cu urmatoarele medicamente: duphaston(2/zi),aulin(2/zi),klion ovule,polidin(2/zi).Acum intrebarile mele ar fi: Stiu ca duphastonul e mai mult pt inductia menstruatiei,si e un medicament f puternic,eu am mai luat si aveam ciclul mai abundent din cauza lui,Sa l iau sau nu???Si a 2 intreb: E chiar asa de grav acel lichid???Va rog din suflet sa ma lamuriti ca nu mai am liniste de cand am aflat.Va multumesc anticipat! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-05 19:46:45) Offline #2 2009-02-06 08:20:37
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(i-am lasat doctoressei link-ul Offline #3 2009-02-06 18:27:42
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(
sincer, nu cred ca te afli la risc sa mori. Lichidul ala se va resorbi fara probleme. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-02-09 18:41:39
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Pentru doamna doctor...Buna seara...am o mica mare problema si am gasit forumul asta care mi s-a parut foarte interesant. Am fost diagnosticata azi cu colpita mixta . Mi s-a dat tratament pt mine si partener: azitrox500, metronidazol 250 si fluconazol doza unica. Iar numai pt mine nidoflor si poliginax ovule. la consult, cand s-a vrut sa mi se recolteze pentru papa nicolau, am inceput sa sangerez in zona de unde mi s-a recoltat. Deocamdata iau tratamentul asta si astept rezultatul papa nicolau dar sunt foarte bulversata pentru ca am acelasi partener de 2 ani si pana acum 2 luni nu am avut nici o problema nici unul dintre noi. Sunt foarte speriata pentru ca probleme cu igiena nu exista, ba dimpotriva. De asemenea, voiam sa va intreb daca e nevoie sa renunt la anticonceptionale (yasmin) pe perioada tratamentului. Imi cer scuze pentru mesajul prea lung dar pot sa zic ca am innebunit pentru ca nu pot sa imi dau seama din ce cauza s-a format boala, daca este foarte grava , daca e posibil sa fie chiar ceva mai grav....Va multumesc anticipat pentru sfaturi. Offline #5 2009-02-09 19:11:31
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(diagnosticul ti s a pus in urma unei analize de secretie? nu e anormal sa sangerezi umpic in urma papului si nu e nevoie sa renunti la anticonceptionale pe timpul tratamentului...protectie suplimentara pe perioada trat cu azitrox si inca 7 pastilute active consecutive de la terminarea lui... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-09 19:42:50
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Multumesc mult pentru raspuns. Ce e drept , sunt cam prea speriata acum, deci posibil sa fiu un pic cicalitoare. Deocamdata doar mi s-a recoltat pentru examen, diagnosticul a fost pus probabil de d-na doctor in functie de simptomele pe care i le-am descris si din ce a observat probabil dansa la consult. Astept acum rezultatele examenului papanicolau. Multumesc pentru raspuns. Offline #7 2009-02-09 19:46:32
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(mda...ma asteptam...diagnosticul de colpita mixta nu se da pe ochi frumosi ci pe analize...in fine...termina trat si apoi fa o analiza de secretie...pe cat posibil la alt medic... happy with him...inlove with him... Offline #8 2009-02-09 19:51:23
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Hmmm..pai inseamna ca nu e bine...mersi pentru sfat, o sa merg si la alt medic. intre timp, sper sa fie bine papanicolaul si sa fie okay dupa tratament....ca ma imbolnaveste de nervi chestia asta..bine..oare pe cine nu ar imbolnavi....mersi inca o data Offline #9 2009-02-09 19:57:00
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(nu e bine cum a procedat medicul dar nici nu ai dc sa te imbolnavesti de nervi...fiecare femeie trece prin asa ceva si nu e capat de lume...doar ca trebuie sa gasesti un medic ok... happy with him...inlove with him... Offline #10 2009-02-09 19:59:19
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Mersi. am zis eu ca devin cicalitoare. Mersi inca o data pentru sfaturi Offline #11 2009-02-09 20:04:26
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(nu esti cicalitoare e bine ca vrei sa sti...cu placere si bafta happy with him...inlove with him... Offline #12 2009-02-09 20:07:15
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Mersi mult.O sa revin cu intrebari probabil dupa ce iese rezultatul la papanicolau. seara buna! Offline #13 2009-02-09 20:10:14
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(te asteptam happy with him...inlove with him... Offline #14 2009-02-10 12:48:31
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Buna ziua,i'm back again! Va multumesc pentru raspuns doamna doctor,pana la urma am ajuns la spital in aceea zi de asta n am mai intrat pe forum,astazi m a externat.Am facut injectii la spital si akm ma simt mai bn desi tot mai sunt ceva dureri.Mi a prescris si o reteta in care iar mi a scris duphaston,e normal?oare numai pastilele astea stie sa le dea?mai ales ca sunt foarte puternice si asa cum ati zis si dumneavoastra nu inteleg de ce mi le a dat,in cazul meu...tot nelemurita am ramas....nici consult nu mi a mai facut,sau un eco sa vada daca s a eliminat acel lichid,ma apasat un pic pe burta si mi a zis ca i bine sa ma duc acasa,dar eu totusi stau cu frica ca nu sa eliminat acel lichid...E posibil ca dupa 4 zile jum de tratament lichidul sa mai fie akolo?Va multumesc anticipat si astept parerea dumneavoastra...O zi buna!!!! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-10 20:58:29) Offline #15 2009-02-11 12:39:18
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Imi cer scuze ca sunt asa cicalitoare dar as vrea sa rog o domnisoara moderatoare daca se poate sa lase un link doamnei doctor Cristescu,cu ceea ce am postat mai jos.Si as mai avea o intrebare pt doctoressa.Pe externarea mea din spital scrie asa: chist ovarian eclatat cu reactie pelviperitoneala(sper ca am scris ok,cel putin asa am inteles eu).Ce sa inteleg din acest diagnostic doamna doctor?Va multumesc anticipat! Numai bine! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-12 11:52:40) Offline #16 2009-02-11 22:25:44
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(am sa las link unei moderatoare Offline #17 2009-02-12 11:52:15
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Multumesc lady in black!.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-13 10:30:48) Offline #18 2009-02-13 10:30:37
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(Pe mine nu vrea sa am ajute nici o moderatoare? please.... Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-13 10:30:56) Offline #19 2009-02-13 10:32:23
Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(hai nu fi suparata , uneori mai dureaza, stiu ,sa lase link o sa vezi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|