homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-142

#2680 2011-03-10 11:15:22

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: candidoza 2

nustiu asa simpla..sa beau cu lingurita sau cu zahar?

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2681 2011-03-10 11:43:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in niciun caz cu zahar
dai cu un betisor de urechi pe limba sau o diluezi putin cu apa si clatesti gura cu ea

#2682 2011-03-10 11:54:10

fluturascrys
Hero member

heimdall a scris:

in niciun caz cu zahar
dai cu un betisor de urechi pe limba sau o diluezi putin cu apa si clatesti gura cu ea

aha, multumesc mult puss

#2683 2011-03-10 19:00:26

cosanzeana_fromhell
Membru
Inregistrat: 2009-06-07

se gaseste la farmaciile naturiste si apa de gura cu propolis

#2684 2011-03-10 22:53:41

^swif
New member
Inregistrat: 2006-04-19

de aproximativ o saptamana am usturimi in zona genitala senzatia mai exacta ar fi asemanatoare cu cea a unor maini crapate. de fapt, cam asa se si prezinta situatia, pielea din zona labiilor inspre anus este iritata si se pot observa mici crapaturi. Acestea au aparut dupa un contact sexual (inaintea caruia nu a existat o lubrifiere prea buna) insa nu imi dau seama daca este vorba de candida sau pur si simplu o iritatie. Am folosit crema de galbenele insa senzatia nu a disparut...nu exista niciun fel de secretie. Este extrem de enervanta aceasta senzatie...are cineva idee ce ar putea fi?? Ultima data cand am fost cu aceeasi problema la ginecolog nu am mai facut nicio analiza intrucat mi-a spus ca unele acte sexuale pot fi mai dure si din cauza aceasta poate aparea senzatia descrisa....ok, dar sa tina atata timp...?

Publicitate

loading...

#2685 2011-03-12 16:32:17

mikymiky
Membru
Inregistrat: 2011-03-08

fluturascrys a scris:

fetelor, ma puteti ajuta cu niste sfaturi pentru cadidoza bucala?  nustiu ma dau deja cu o solutie prepara la farmacie, recomnadata de medicul de familie, nu stiu exact ce contine, parca o vitamina, nistatina si inca ceva....dar nu imi dispare din contra se tot agraveaza-am limba din ce in ce mai alba si puncte rosii pe toata limba, din ce in ce mai multe  bang imi dau cu acea solutie seara si cu apa de gura corsodyl dimineata.
Mentionez ca iau ac si fumez nustiu .

Astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat  kram

Incearca cu probiotice. Nu stiu cat de eficiente sint pentru candida bucala, dar stiu ca sint eficiente pentru candida vaginala si stiu ca schimba mediul acolo unde se fixeaza. De exemplu, candida are nevoie de un mediu bazic. Probioticele schimba mediul intr-unul acid.
As sugera sa iei Refflor forte adulti si sa desfaci o capsula in gura si sa tii continutul cat mai mult cu putinta. Iti spun de Refflor forte adulti pentru ca este cel mai concentrat probiotic din cate am cumparat.
Sper sa iti fie de ajutor sfatul meu

#2686 2011-03-14 14:14:48

fluturascrys
Hero member

voi incerca..multumesc mult de sfat miky  puss

#2687 2011-03-15 11:52:45

fluturascrys
Hero member

revin cu o intrebare: Refflor trbuie sa tin pastila farmata in gura sau este suficient sa inghit pastilele? puss

#2688 2011-03-20 15:21:54

mikymiky
Membru

fluturascrys a scris:

revin cu o intrebare: Refflor trbuie sa tin pastila farmata in gura sau este suficient sa inghit pastilele? puss

Exista Refflor pentru Copii pulbere care se gaseste in pliculete (sa iei refflor forte pentru copii pentru ca are mult mai multe culturi vii) Sa desfaci pliculetul si sa tii pulberea in gura cat de mult poti.
Sa imi spui daca te-a ajutat. Copilasul meu de 5 ani avea si asa l-am scapat, fara medicamente.

#2689 2011-03-20 16:02:58

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Buna fetelor..m-am pricopsit si eu cu o candida cred,am secretia cremoasa,si un pic de mancarimi,nu prea am avut candida pana acum,si nu prea stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa merg la dr sa fac examenul de secretie..dar deja nu mai suport,sa mai fac toata ziua analize,am tot facut,in trecut,din postarile mele anterioare..nu stiu de ce am aceasta secretie ca am acelasi partener,ma rog,probabil s-a produs ceva in organism..deci,am cumparat de la farmacie,flucovim150 pt mine si partener,am luat o pastiluta,doza unica,crema clotrimazol,pt aplicare externa,si pt mine un ovul lomexim de 600 gr,doza unica,acum intrebarea mea este daca e de ajuns tratamentul si daca mai trebuie sa iau ceva..peste ceva zile..sau e de ajuns..o sa ma duc bineinteles daca nu trece si pt o analiza..dar vreau sa incerc si asa..pt inceput..

pc

#2690 2011-03-21 09:14:09

meekafurisitha
New member
Inregistrat: 2011-03-21

buna tuturor...am si eu o problema...acum un an am fost diagnosticata cu vulvovaginita acuta si am urmat un tratament cu flucovim150, nidoflor unguent, violet de gentiana si spalaturi cu bicarbonat de sodiu si imi trecuse ce era mai grav...cojitele, arsura, insa mi`a ramas zona rosie.in iarna ma iritasem iar, dar usor si am fost la medicul de familie care mi`a spus k e de la lenjeria intima.am urmat tratament cu gynozol, biseptrim si spalaturi cu femigin, dar roseata tot nu a disparut.am incercat de atunci sa port lenjerie din bumbac...numai k in comert nu gasesc bumbac100%, ci 95%si restul altcv...ma intrebam ce as putea face k pielea mea de jos sa revina la culoarea,,initiala'', sa nu mai fie rosie.am citit pe forum de Bioclin - Multi Gyn Actigel k previne roseata, mancarimea si usturimea.
V`as ruga mult de tot sa`mi dati un sfat!

#2691 2011-03-21 13:58:40

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

eueu10 a scris:

Buna fetelor..m-am pricopsit si eu cu o candida cred,am secretia cremoasa,si un pic de mancarimi,nu prea am avut candida pana acum,si nu prea stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa merg la dr sa fac examenul de secretie..dar deja nu mai suport,sa mai fac toata ziua analize,am tot facut,in trecut,din postarile mele anterioare..nu stiu de ce am aceasta secretie ca am acelasi partener,ma rog,probabil s-a produs ceva in organism..deci,am cumparat de la farmacie,flucovim150 pt mine si partener,am luat o pastiluta,doza unica,crema clotrimazol,pt aplicare externa,si pt mine un ovul lomexim de 600 gr,doza unica,acum intrebarea mea este daca e de ajuns tratamentul si daca mai trebuie sa iau ceva..peste ceva zile..sau e de ajuns..o sa ma duc bineinteles daca nu trece si pt o analiza..dar vreau sa incerc si asa..pt inceput..

La candida secretia nu este cremoasa, este branzoasa si da ai mancarimi destul de mari. Daca "nu ai prea avut candida pana acum, si nu prea stiu ce sa fac" de ce ai luat tratament pt candida. Te-ai gandit ca itri administrezi aiure medicamentatie si ulterior poti avea probleme si nu o sa ai cu ce sa te tratezi? Eu zic sa mergi la medic, cu atat mai mult ca nu ai avut si nu esti sigura de ce ai.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2692 2011-03-21 14:35:02

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Buna,secretia mea era alba,cu "gramajoarele",acelea de rigoare,da cum ai spus tu avea aspect branzos,si cand am zis ca este cremoasa,m-am referit la faptul ca era densa,groasa,dar poate m-am exprimat gresit,mai mult ca sigur este candida,ca aveam si mancarimi..ms oricum..

pc

#2693 2011-03-22 01:20:17

angeldarkwoman
Sr. member

kareste sa stii ca nu e neaparat sa apara secretie branzoasa sau mancarimi . La mine s-a manifestat cu usturimi si secretie cremoasa iar la analize mi-a iesit candida glabrata.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-03-22 01:23:43)

What doesn't kill me, makes me stronger

#2694 2011-03-22 08:32:05

fluturascrys
Hero member

mikymiky a scris:

fluturascrys a scris:

Exista Refflor pentru Copii pulbere care se gaseste in pliculete (sa iei refflor forte pentru copii pentru ca are mult mai multe culturi vii) Sa desfaci pliculetul si sa tii pulberea in gura cat de mult poti.
Sa imi spui daca te-a ajutat. Copilasul meu de 5 ani avea si asa l-am scapat, fara medicamente.

am inceput din aceasta dimineata, te tin la curent puss

#2695 2011-03-22 14:04:07

roxtyna
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Stiu ce inseamna sa te confrunti cu aceasta problema, de aceea va recomand un tratament homeopatic cu spray-ul Yeastrol. Este benefic atat pentru barbati cat si pentru femei. Il recomand mai departe asa cum mi-a fost si mie recomandat. Va as mail-ul mei pentru mai multe detalii: roxtyna@yahoo.com

#2696 2011-03-25 10:28:09

sorinat
Membru
Inregistrat: 2011-03-25

Am facut de curand cultura secretie vaginala si a iesit candida, care este sensibila la nystatin, myconazol si flucytosin, intermediara la ketoconazol si econazol, rezistenta la fluconazol si clotrimazol. Ginecologul meu este in concediu si nu am rabdare pana se intoarce vreau sa fac tratament cat mai repede sa scap de ea. Ce tratament imi recomandati mie si pertenerului? Multumesc frumos.

#2697 2011-03-25 19:44:03

mikymiky
Membru

sorinat a scris:

Am facut de curand cultura secretie vaginala si a iesit candida, care este sensibila la nystatin, myconazol si flucytosin, intermediara la ketoconazol si econazol, rezistenta la fluconazol si clotrimazol. Ginecologul meu este in concediu si nu am rabdare pana se intoarce vreau sa fac tratament cat mai repede sa scap de ea. Ce tratament imi recomandati mie si pertenerului? Multumesc frumos.

Iti recomand Gyniel, 2 capsule pe zi: una dimineata si una seara.
Mie ginecologul mi-a spus sa umezesc bine capsula inainte sa o introduc, pentru ca in felul asta se topeste mai repede si lasa pulberea sa intre in contact cu mucoasa. De preferat sa stai intinsa 30 minute ca sa nu cada  smile.
De obicei la partener nu se manifesta chiar daca este purtator. Nu stiu ce sa ii recomand, de preferat sa mearga la un dermatolog.
Daca se manifesta cu mancarimi, usturimi pe canal si eruptie, atunci pulberea din capsula de gyniel este eficienta pentru aceste manifestari, dar nu sunt sigura ca il si vindeca. Nici pe tine nu o sa te vindece doar Gyniel, dar clar, are efect adjuvant serios la tratamentul pe care ti-l va da ginecologul tau si va atenua mult orice manifestare ai avea.
Sanatate multa si sper sa iti fi fost de ajutor!

#2698 2011-03-25 20:49:50

tequila
New member
Inregistrat: 2011-02-17

Pentru partener, intreaba la farmacie de unguent Myconazol sau altceva pe baza de myconazol  smile
Citeste si aici:

http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_me … zol+nitrat

verze.ro - simtul umorului nu a murit!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.