homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-143

#2699 2011-03-25 22:27:59

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: candidoza 2

Eu am primit pt uz cutanat si pt mine si pt iubitul meu clotrimazol (e un unguent) am mai primit si o pastiluta ce se ia in doza unica (nu ami stiu cum se numeste:( ) tot pt amandoi iar mie mi-a mai dat in plus un tratament cu ovule macmiror

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2700 2011-03-25 22:34:34

tequila
New member
Inregistrat: 2011-02-17

sorinat a scris:

Am facut de curand cultura secretie vaginala si a iesit candida, care este sensibila la nystatin, myconazol si flucytosin, intermediara la ketoconazol si econazol, rezistenta la fluconazol si clotrimazol. Ginecologul meu este in concediu si nu am rabdare pana se intoarce vreau sa fac tratament cat mai repede sa scap de ea. Ce tratament imi recomandati mie si pertenerului? Multumesc frumos.

Da, dar sorinat  a scris ca respectiva candidoza e rezistenta la clotrimazol, adica nu-si va face efectul; in schimb e sensibila la myconazol, deci va raspunde la aceasta smile  si pentru partener, chiar daca nu are simptome - la fel, pt ca e vorba de acelasi tip de candida.

verze.ro - simtul umorului nu a murit!

#2701 2011-03-25 23:04:07

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu am vazut ca nu-si face efectul la clotrimazol. Eu am spus ce mi-a dat mie in cazul meu. Ea poate cauta despre medicamaente, le poate citi prospectul si atunci isi va da seama daca e potrivit sa le foloseasca sau nu. Eu am inteles ca vrea sa stie ce poate sa foloseasca, nimeni de aici nu e medic sa-i spuna exact ce ii trebuie big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2702 2011-03-26 12:29:43

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Buna fetelor! Revin cu o intrebare! Logodnicul meu a facut tratament cu antibiotice Amoxicilina 500 , a luat 17 pastile. La o zi dupa terminarea tratamentului,adica astazi,a observat o secretie branzoasa pe penis la decalotare si il si mananca. Ce sa fie oare? Sa fie candida? Sa aiba vreo influenta antibioticele? Eu nu am nimic. Am o programare facuta la ginecolog pt martea viitoare o sa o intreb pe doamna doctor. Multumesc pt atentie!

Ultima oara a fost editat de bubu_bubu (2011-03-26 12:30:56)

#2703 2011-03-26 19:14:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

este foarte posibil sa fi facut candidoza de la antibiotic. pe viitor sa ia un antimicotic cand mai ia antibiotic.

Publicitate

loading...

#2704 2011-03-26 22:54:46

tequila
New member
Inregistrat: 2011-02-17

Da, se prea poate ca prietenul tau sa fi facut candidoza de la antibiotice.
Ar fi bine sa se dea cu unguent Clotrimazol, ca in prospect, si daca dupa vreo doua zile nu se amelioreaza, atunci neaparat sa mearga la medic.

verze.ro - simtul umorului nu a murit!

#2705 2011-03-28 11:26:33

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Mersi pt raspunsuri, a folosit Clotrimazol,e ok acum,mai are dar prea putin!

#2706 2011-03-29 23:30:47

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

As vrea sa vad si eu niste pareri, situatia sta cam asa: de-a lungul timpului am tot avut probleme cu candidoza. dupa mult timp (poate prea mult) mi-a venit ideea salvatoare sa renunt la ob-uri. De cand am renuntat m-am simtit mai bine, dar cam de o luna secretia a inceput din nou sa arate ciudat. marea diferenta de data asta esta ca nu am alte simptome (fara mancarimi, usturimi etc.). azi am fost la medic pt analize, dar doamna doctor mi-a si prescris un tratament si mi-a zis sa imi fac din nou programare abia peste 3 saptamani, dupa ce am rezultatele si termin tratamentul respectiv.
Sincera sa fiu, mie nu mi se pare normal sa imi prescrie un tratament fara sa stie exact ce am (nu sunt prea mare fana a pompatului de pastile in nestire) prin urmare n-am de gand sa incep tratamentul pana nu vad rezultatele analizelor. voi ce parere aveti?

#2707 2011-03-30 09:56:44

annegabita
Membru
Inregistrat: 2011-03-30

buna ziua!

as dori sa stiu daca flucovimul 150 mg are vreun efect asupra folosirii anticonceptionalelor. mentionez ca iau microgynon 30.

va multumesc

#2708 2011-03-30 09:58:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu are

deep, si eu astepta rezultatul analizelor daca disconfortul nu e prea mare

#2709 2011-03-31 10:16:58

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

mikymiky a scris:

fluturascrys a scris:

revin cu o intrebare: Refflor trbuie sa tin pastila farmata in gura sau este suficient sa inghit pastilele? puss

Exista Refflor pentru Copii pulbere care se gaseste in pliculete (sa iei refflor forte pentru copii pentru ca are mult mai multe culturi vii) Sa desfaci pliculetul si sa tii pulberea in gura cat de mult poti.
Sa imi spui daca te-a ajutat. Copilasul meu de 5 ani avea si asa l-am scapat, fara medicamente.

salutare, am luat 6 pliculete pana acum -unul dimineata si unul seara...dar nici un semn de imbunatatire pana acum  bang  si sunt asa stresata ca azi noapte am visat ca facusem cancer la gat  box

P.S am gasit pe net o poza cu o limba afectata de candida, exact asa arata si limba mea, dar fara crapatura pe mijloc.....oare este grav? si tocmai am citit (sunt paranoica) simptome cancer la gat si singurele care se aseamana este senzatia de nod in gat si durerea de cap nustiu
va atasez link-ul
http://cumscapidecandidoza.webgarden.ro … -candidoza

va multumesc

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-03-31 10:33:09)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2710 2011-04-01 08:18:32

fluturascrys
Hero member

salut fetele, revin la mesajul anterior in care am uitat sa va spun cate ceva, cum ar fii dupa fiecare cafea (nu fierbinte, obisnuita) limba o am curata ca si cum nu as fi avut niciodata nimic, odata cu trecerea timpului limba ajunge ca cea din poza din link nustiu

#2711 2011-04-01 14:45:52

missdeea93
Membru
Inregistrat: 2011-04-01

Buna fetelor! Sunt noua pe forum si am si eu o problema.Am aproape un an de cand am o scurgere mai ciudata,dureri in timpul actului,mancarimi,si eruptii de piele.Am fost la doctor si mi-a spus ca am candida.Am facut un tratament cu ovule si pastile si tot nu mi-a trecut.Recent am fost la alt medic ginecolog si mi-a prescris Omicral.Mi-a trecut o luna si apoi a revenit iar.Menionez ca am facut testul Papa Nicolau si nu mi-a iesit nimic acolo. Ce pot sa fac? Acum iau anticonceptionale.E a 2-a luna.Credeti ca imi afecteaza cu ceva?VA rog frumos sa-mi raspundeti! Multumesc!

#2712 2011-04-01 14:53:30

gargarita
Moderator

fluturascrys a scris:

salut fetele, revin la mesajul anterior in care am uitat sa va spun cate ceva, cum ar fii dupa fiecare cafea (nu fierbinte, obisnuita) limba o am curata ca si cum nu as fi avut niciodata nimic, odata cu trecerea timpului limba ajunge ca cea din poza din link nustiu

esti sigura ca e candidoza? ai facut culturi din raclat lingual?

#2713 2011-04-01 15:52:11

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Trebuie sa faci o analiza la secretie,cu antifungigrama aferenta,ca sa vezi ce substanta vindeca candida ta..probabil tratamentul pe care l-ai urmat nu a fost cel mai potrivit pt tine..partenerul trebuie sa ia si el tratament,ca altfel va reinfectati,folosirea prezervativului sau abstinenta totala ar fi ideala,pana la vindecare...poti umbla un pic si la imunitate,pt a stopa recidevele..

pc

#2714 2011-04-01 22:03:43

Dorina S
New member
Inregistrat: 2009-07-12

Eu ma dau batuta, nu mai stiu ce sa fac, de un an de zile tot ma chinui sa scap de candida si nu-mi trece!!! Am facut tratamente peste tratamente cu ovule si unguente si spalaturi. Am dat un pumn de bani pe consultatii si tratament, nu ca as avea o problema cu asta, platesc cat trebuie dar macar sa-mi treaca. Nu mai pot sa stau pe scaun, senzatia de uscaiune e permanent acolo.
Doctorita mi-a spus ca e candidoza cu recidiva din cauza ca am probleme cu stomacul, intr-adevar am fost diagnosticata cu reflux gastroesofagian dar aceasta boala o s-o am toata viata, o tin sub control cu regim. Asta inseamna ca toata viata o sa am candidoza vaginala? Am aflat si la ce e sensiblila. Merg din nou la doctor de-abia peste doua saptamani cand am gasit liber ptr programare dar ma gandesc cu groaza ca fac iar alt tratament de 10 zile si nu rezolv absolut nimic.

Scuze pentru latura negativista a mesajului meu dar chiar m-am saturat. Am citit ce ati scris aici, nici nu stiu daca ar trebui sa incerc ceva naturist sau "din camara bunicii". Mai am o intrabare: dintre toate ovulele eu nu am folosit cervugid, sa incerc si cu acesta?

Multumesc mult si scuze, din nou sad

Ultima oara a fost editat de Dorina S (2011-04-01 22:05:08)

#2715 2011-04-01 23:25:18

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Nici eu nu stiu ce sa-ti zic,incerca sa iei Biotics(probiotice),pt reglarea florei intestinale,mananca multe iaurturi naturale,echinaceea pt imunitate..si Cegvugid e bun,poti sa -l incerci,dar mai bine,mai asteapta sa vezi ce zice medicul,sa nu-ti dereglezi flora vaginala,ca tot ai luat ovule poate iti da un tratment la care e sensibila candida ta.....Spalaturi cu bicarbonat ai incercat?Dupa tratament,ai putea incerca si ovule pt reglarea florei vaginale si am auzit ca exista un gel,bioclin,eu personal nu l-am folosit,dar cica e bun pt prevenirea infectiilor..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-04-01 23:26:56)

pc

#2716 2011-04-02 22:21:59

fluturascrys
Hero member

gargarita a scris:

fluturascrys a scris:

esti sigura ca e candidoza? ai facut culturi din raclat lingual?

sunt sigura.......medicul de familie mi-a zis k este o inflamare a papilelor gustative si mi-a dat tratament pentru candidoza. O substanta preparata in farmacie nistatin si o vitamina, nu stiu exact ce vitamina, dar nu am avut nici un rezultat (impropriu nu aveam asa limba, oricum  mai bine ca acum cand nu o mai folosesc)

multumesc

#2717 2011-04-02 22:25:54

gargarita
Moderator

daca ai fi facut culturi cu antifungigrama ai fi stiut cu ce sa tratezi. poate nici nu e sensibila la nistatin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.