homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-174

#3288 2012-08-24 17:58:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: candidoza 2

poate esti alergica la ele
in mod normal ar fi trebuit sa faci o antifungigrama sa vezi exact la ce substanta e sensibila candida si sa iei tratament in functie de asta
eu zic sa nu mai pui alt ovul si sa intrebi medicul

#3289 2012-08-27 21:51:32

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

fetelor, revin dupa ceva sfaturi urgentute...
Daca am inceput folia de ac sambata dar si ieri am mai avut ceva urme de menstra, mai putin cat pt un protej-slip, as putea merge joi pt o recoltare pt candida(si streptococ)?
Poate sa influenteze in vreun fel faptul ca ar fi doar 3 zile complete fara menstra inainte de analiza?

That which doesn't kill us makes us stronger!

#3290 2012-08-28 09:21:52

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

crid a scris:

fetelor, revin dupa ceva sfaturi urgentute...
Daca am inceput folia de ac sambata dar si ieri am mai avut ceva urme de menstra, mai putin cat pt un protej-slip, as putea merge joi pt o recoltare pt candida(si streptococ)?
Poate sa influenteze in vreun fel faptul ca ar fi doar 3 zile complete fara menstra inainte de analiza?

nu influenteaza cu nimik.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3291 2012-08-28 10:35:43

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

Hellou, am nevoie de un sfat, urgent:) si o parere! (nu pot ajunge la medic pana joi)
deci: secretii (n-as putea sa zic cam ce cul au, uneori albe, alteori spre galbui), mancarimi (de-mi vine sa moor), labiile interne au un aspect de parca sunt arse, uscate, parca se si cojesc putin cateodata, inflamate de numa, plus usturime (cateodata) cand urinez. Ce-ar putea fi? Candidoza?
Tin sa specific ca am facut un tratament de 3 zile cu pimafucin ovule si crema (dar cam degeaba).
Multumesc:)

elle joue avec ton coeur hjarta

#3292 2012-08-28 12:51:53

angeldarkwoman
Sr. member

suna a candida. Nu incerca sa iei nimik pana joi . Ca sa ti semai calmeze mancarimea spala-te extern nu intern cu ceai de galbenele si bicarbonat ( 2 linguri de bicarbonat la 2 litri de apa) , dupa unge-te cu crema de galbenele sau poti folosi bioclin gel. joi cand ajungi la medic cere sa ti se faca fcb vaginal cu culturi si fungigrama. Sanatate!

Publicitate

loading...

#3293 2012-08-28 12:58:32

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

angel, un sfat te rog daca poti. sunt frankie bt, am schimbat id-ul. sunt panicata ca mi s-a umflat din senin, cred de fapt, o glanda bartholin sau ambele? de fapt nici nu stiu cum sa explic. partener nou, fara analize facut in prealabil si cu prezervativ initial, numai ca am renuntat la el ca ma usca si am trecut pe pastile. dupa cateva zile fara prez. mancarimi, usturimi, ma gandesc, candida iar sau mai rau, vreo bts, fiind week-end nu prea aveam ce sa fac (medic adica), insa duminica mi s-au umflat labiile mici ingrozitor si erau tari si s-au desumflat abia dupa vreo 12 ore cred si acum am observat ca daca incerc sa simt intrarea in vagin se simte ceva rotund si umflat care blocheaza intrarea, nu doare, pot sa penetrez totusi, dar locul chestiutei asteai nu era acolo.  nu inteleg ce se intampla. clar medic scrie pe mine, dar pana atunci, pot sa iau anti-inflamator sa scada dimensiunile chestiutei? daca e umflata e neaparat si infectata? si candidoza sau o bts, poate sa faca asa ceva glandutelor alora? multumesc

aphrodite mergi la medic, simptomele suna a candidoza, dar suna si a orice altceva ca au cam aceleasi simptome. rau ai facut ca ai luat alea de capul tau, pt. ca acum trebuie sa astepti fix o saptamana de la ultimul medicament ca sa ti se poata recolta o proba. ce ai luat tu poate era ok, dar nu ai de unde sa stii tu ce doza si cate zile iti trebuie asa ca e posibil ca tu doar sa fi imblanzit-o putin ca sa revina in forta din nou.

#3294 2012-08-28 13:07:32

angeldarkwoman
Sr. member

eph a scris:

angel, un sfat te rog daca poti. sunt frankie bt, am schimbat id-ul. sunt panicata ca mi s-a umflat din senin, cred de fapt, o glanda bartholin sau ambele? de fapt nici nu stiu cum sa explic. partener nou, fara analize facut in prealabil si cu prezervativ initial, numai ca am renuntat la el ca ma usca si am trecut pe pastile. dupa cateva zile fara prez. mancarimi, usturimi, ma gandesc, candida iar sau mai rau, vreo bts, fiind week-end nu prea aveam ce sa fac (medic adica), insa duminica mi s-au umflat labiile mici ingrozitor si erau tari si s-au desumflat abia dupa vreo 12 ore cred si acum am observat ca daca incerc sa simt intrarea in vagin se simte ceva rotund si umflat care blocheaza intrarea, nu doare, pot sa penetrez totusi, dar locul chestiutei asteai nu era acolo.  nu inteleg ce se intampla. clar medic scrie pe mine, dar pana atunci, pot sa iau anti-inflamator sa scada dimensiunile chestiutei? daca e umflata e neaparat si infectata? si candidoza sau o bts, poate sa faca asa ceva glandutelor alora? multumesc

aphrodite mergi la medic, simptomele suna a candidoza, dar suna si a orice altceva ca au cam aceleasi simptome. rau ai facut ca ai luat alea de capul tau, pt. ca acum trebuie sa astepti fix o saptamana de la ultimul medicament ca sa ti se poata recolta o proba. ce ai luat tu poate era ok, dar nu ai de unde sa stii tu ce doza si cate zile iti trebuie asa ca e posibil ca tu doar sa fi imblanzit-o putin ca sa revina in forta din nou.

Phew, daca sexul a fost mai hardcore se mai intampla sa ti se umfle labiile. Poate fi  glanda bartholini  Antiiflamatorul nu reduce umflatura respectiva . E o infectie clar de ai inceput sa ai simptomele ( mancarimi, usturimi) . Asa cum ai spus medic scrie pe tine. Incearca sa nu mai atingi umflatura , ca poate se umfla si mai tare si te va durea. Fa-ti iar analizele inclusiv si cele bts, atat te pot sfatui. Acum nu mai are rost sa te trag de urechi ca nu l-ai pus pe el sa faca teste inainte de a renunta la prez.

#3295 2012-08-28 13:15:03

eph
Hero member

saru'mana puss of, pai nici nu stiu ce sa spun, daca si sexul cu el e hardcore... pt. mine e super soft fata de trecut lol si nu mi s-au mai umflat pana acum si ramasesera asa... tari si umflate. eu ma stresam daca e infectie cu bacterii ca trebuie sa aiu antibiotic si sunt pe pastile si prezervativul nu merge  skitarg  dar acum realizez ca pot foarte bine sa iau in pauza. trage-ma de urechi, ca ma stii paranoia cu bolile dar te intreb: tu cati gasesti in tara asta de ... barbati care accepta sa li se bage nenorocitul ala de betisor pe uretra? unul am gasit care s-a dus de buna voie, pe restul i-am batut la cap pana am inceput sa plang si degeaba. dobitoci... bine ca mi le fac eu si pe banii mei, ei pauza.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-08-28 13:16:12)

#3296 2012-08-28 13:19:44

aphrodite
Full member

joi merg la medic. acu mai am o intrebare care ma framanta:)) cu crema clotrimazol ai voie sa te dai pe labiile interne? (pentru ca pe prospect scrie NU pe mucoase) smile

#3297 2012-08-28 13:23:20

eph
Hero member

te dai pe zona intima, inclusiv labiile interne dar nu in vagin. numai ca tu nu ai voie sa te dai cu asa ceva acum, ca se poate sa-ti influenteze analizele, de aia angel a spus sa folosesti galbenele si bicarbonat pt mancarimi puss

#3298 2012-08-28 13:23:32

angeldarkwoman
Sr. member

aphrodite a scris:

joi merg la medic. acu mai am o intrebare care ma framanta:)) cu crema clotrimazol ai voie sa te dai pe labiile interne? (pentru ca pe prospect scrie NU pe mucoase) smile

da poti sa te dai . Daca se da extern nu ii influenteaza analizele , ca recoltarea se face intern. Important e sa nu te dai joi cand te duci la dr.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-28 13:25:50)

#3299 2012-08-28 13:27:32

eph
Hero member

ups, atunci imi retrag cuvintele, credeam ca poate sa influenteze, ajungand involuntar prin zona.

#3300 2012-08-28 13:27:55

aphrodite
Full member

Multumesc fetelor! O zi buna:)

#3301 2012-08-28 13:44:29

angeldarkwoman
Sr. member

eph a scris:

saru'mana puss of, pai nici nu stiu ce sa spun, daca si sexul cu el e hardcore... pt. mine e super soft fata de trecut lol si nu mi s-au mai umflat pana acum si ramasesera asa... tari si umflate. eu ma stresam daca e infectie cu bacterii ca trebuie sa aiu antibiotic si sunt pe pastile si prezervativul nu merge  skitarg  dar acum realizez ca pot foarte bine sa iau in pauza. trage-ma de urechi, ca ma stii paranoia cu bolile dar te intreb: tu cati gasesti in tara asta de ... barbati care accepta sa li se bage nenorocitul ala de betisor pe uretra? unul am gasit care s-a dus de buna voie, pe restul i-am batut la cap pana am inceput sa plang si degeaba. dobitoci... bine ca mi le fac eu si pe banii mei, ei pauza.

Zii sa cotizeze si el dat fiind ca ti-e partener. in unele chestii te contrazic se pot face analize si la sange cum ar fi , hiv, clamidia, vdrl. Acum sa speram ca nu e o bts si doar o simpla infectie cu candida. Sunt multi barbati purtatori de bts in ziua de azi , neavand niciun simptom, si stiu ca dobitocii nu vor sa li se bage nimik in scula. Scuze de exprimare m-am lasat dusa de val , ca am intalnit si eu cazuri .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-28 13:45:05)

#3302 2012-08-28 15:32:56

aphrodite
Full member

Am vazut ca scrisese doctoressa intr-un post "a se renunta la protej-slip" .. eu il folosesc permanent (de obicei am secretii chiar si normale, mai abundente) .. ar trebui sa renunt?? cele subtiri de la Discret au si un parfum fin (ma deranjeaza putin) dar sunt cele mai subtiri pe care le-am gasit)

Ultima oara a fost editat de aphrodite (2012-08-28 15:34:10)

#3303 2012-08-28 15:46:09

angeldarkwoman
Sr. member

aphrodite a scris:

Am vazut ca scrisese doctoressa intr-un post "a se renunta la protej-slip" .. eu il folosesc permanent (de obicei am secretii chiar si normale, mai abundente) .. ar trebui sa renunt?? cele subtiri de la Discret au si un parfum fin (ma deranjeaza putin) dar sunt cele mai subtiri pe care le-am gasit)

banuiesc ca se referea ca nu lasa pielea sa respire, si pot da iritatii mai ales cele parfumate, schimba phul si asa apar problemele.

#3304 2012-08-28 18:05:40

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

Fetelor, revin dupa o ultima sugestie?
Pt depistarea candidozei si a streptococului de tip b sa fac analiza din cultura de col sau din secretia vaginala? sau alta varianta?
Momentan am precizat la programareambele analize.

p.s.: iar doar 3 zile de la menstruatie pana la recoltare nu influenteaza, nope?
Scuze ca repet intrebarea dar as vrea sa ma lamuresc mai bine :">

That which doesn't kill us makes us stronger!

#3305 2012-08-28 19:09:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fa cum zice garga, din secretie, e drept ca si mie mi-a iesit streptococ b tot in secretie... dar culturi, nu doar frotiu
nu influenteaza

#3306 2012-08-29 17:25:01

eph
Hero member

angeldarkwoman a scris:

eph a scris:

Zii sa cotizeze si el dat fiind ca ti-e partener. in unele chestii te contrazic se pot face analize si la sange cum ar fi , hiv, clamidia, vdrl. Acum sa speram ca nu e o bts si doar o simpla infectie cu candida. Sunt multi barbati purtatori de bts in ziua de azi , neavand niciun simptom, si stiu ca dobitocii nu vor sa li se bage nimik in scula. Scuze de exprimare m-am lasat dusa de val , ca am intalnit si eu cazuri .

da mai, de sange se fac, dar cand aud de uretra si betisor, degeaba le spui ca nu doare. si degeaba cotizeaza, mi se pare normal sa o faca, dar mai normal era sa nu cotizeze cu nimic si sa-si faca analizele proprii inainte de mine si sa nu sufar eu...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.