homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-176

#3326 2012-09-06 16:35:15

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

Re: candidoza 2

gargarita a scris:

mihaela, suna a herpes. dar tot la medic trebuie sa ajungi pentru diagnostic; acum, cat sunt basicutele, ca sa aiba ce vedea.

maine sunt programata la ginecolog.....numai pot de usturime....una din ele vad k s-a spart si acum a ramas k o rana mica acolo....iar restul parac s-au unit asa intre ele....ca si cum ai fii piscat de urzici....nu stiu ce sa mai zic?abia astept sa vina ziua de maine si sa vad ce am sau macar s ami se prescrie ceva sa-mi mai aline durerile astea atroce!!

angeldarkwoman,am sa fac si analizele la sange si in legatura cu pr meu acesta exte mai exact sotul meu pe care acum 3 luni l-am prins chiar eu inseland-ma!!! de atunci ne-am despartit el lucrand si in strainatate si acum s-a intors si m-a implorat sa-i dau o sansa am fost 2 zile plecati si inevitabil am facut sex neprotejat(doar de a.c) k na era sotul meu si dupa contact am acum ce am!!!grater

#3327 2012-09-06 17:43:42

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

mihaelaandreea a scris:

gargarita a scris:

mihaela, suna a herpes. dar tot la medic trebuie sa ajungi pentru diagnostic; acum, cat sunt basicutele, ca sa aiba ce vedea.

maine sunt programata la ginecolog.....numai pot de usturime....una din ele vad k s-a spart si acum a ramas k o rana mica acolo....iar restul parac s-au unit asa intre ele....ca si cum ai fii piscat de urzici....nu stiu ce sa mai zic?abia astept sa vina ziua de maine si sa vad ce am sau macar s ami se prescrie ceva sa-mi mai aline durerile astea atroce!!

angeldarkwoman,am sa fac si analizele la sange si in legatura cu pr meu acesta exte mai exact sotul meu pe care acum 3 luni l-am prins chiar eu inseland-ma!!! de atunci ne-am despartit el lucrand si in strainatate si acum s-a intors si m-a implorat sa-i dau o sansa am fost 2 zile plecati si inevitabil am facut sex neprotejat(doar de a.c) k na era sotul meu si dupa contact am acum ce am!!!grater

Iisuse e destul de complicata situatia. Eu in locul tau nu l-as mai ierta , daca a gresit o data o va face mereu. Daca e herpes vei ramane toata viata cu el in organism chiar daca te tratezi.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3328 2012-09-06 18:24:33

mihaelaandreea
New member

daa stiu....e tare greu si mai ales k ink mai trag- tot eu dupa ceea ce a facut el,pe knd el nu are nimik box !!,abia astept ziua de maine sa vad ce zice si dr ptr k numai pot!!! grater  grater  grater  grater

angeldarkwoman a scris:

mihaelaandreea a scris:

gargarita a scris:

Iisuse e destul de complicata situatia. Eu in locul tau nu l-as mai ierta , daca a gresit o data o va face mereu. Daca e herpes vei ramane toata viata cu el in organism chiar daca te tratezi.

#3329 2012-09-06 18:52:47

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

daa stiu....e tare greu si mai ales k ink mai trag- tot eu dupa ceea ce a facut el,pe knd el nu are nimik box !!,abia astept ziua de maine sa vad ce zice si dr ptr k numai pot!!! grater  grater  grater  grater

angeldarkwoman a scris:

mihaelaandreea a scris:

Te cred. Oricum va trebui sa se trateze si el . Intai sa vezi confirmarea de la medic daca e herpes. Ai face bine sa ii pov dr de faza cu sotul tau, ca te va indruma si ce analize sa faci exact. Oricum ca o lista ce ar trebui sa faci sunt;
                  ex secretie vaginala( gonoreea, trichomonas, candida) cu culturi +fungigrama in caz ca ai candida
                    culturi col uterin
                    ex. secretie pt. clamidia, ureaplasma, micoplasma
                    vdrl la sange , dar aici tre sa te duci tu la laborator sa-ti recolteze.
Stiu ca se fac si teste pt herpes dar imi scapa exact acum.
Maine sa lasi scris ce a zis dr. Incearca sa te linistesti , te inteleg ca durerile sunt mari . kram
later edit. Fa si papanicolau daca nu l-ai mai facut de un an de zile.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-06 18:53:59)

#3330 2012-09-07 15:23:19

mihaelaandreea
New member

buna fetele!am fost la dr astazi si cum m-a vazut mi-a zis k se vad leziuni de herpes..grater..mentionez k doar ieri mi-au parut bubitele si azi dimi knd m-am uitat nu mai erau dar doar se vedea urma a 2 dintre ele pe labiile mici ci mari...bineinteles k mi-a recoltat secretie ,nu pot spune cat de tare m-a durut!!!!!cu toate ca d-na dr este o draguta si o finuta ,dar nu am avut ce face decat sa suport,mi-a dat sa fac urmat analize cultura col uterin,microplasma/ureoplasma,exam bacteriologic lama din secretie vaginala si HPV si deasemenea Ig G +Ig M analize la sange pe care nu le-am facut azi.le voi face sapt viit!K si tratam mi-a dat Aciclovir crema 2/zi+Macromir Complec crema vaginala -1 zi(seara)+Isoprinosine 2 cp de 3 ori pe zi....mentionez ca eu acum fac si tratament cu zinnat 500 mg 1 la 12 ore si 2 capsule nurofen forte 2/zi ptr ca mi s-a umflat amigdala stanga si e plina de puroi abia pot inghiti...grater..acum stiu k nu sunt la topicul care ar trebui dar ce presupune sa ai herpes genital ptr k am citit pe net k il ai toata viata ,k poate recidiva ...k il poti transmite mai departe????si  m-a speriat mai ales knd mi-a fost dat HPV-ul ptr k stiu k acesta este ptr tulpinile de cancer de col uterin..grater...aaaa si inca ceva "sotului" meu nu i-a prescris nimik! si eu am uitat sa o mai intreb cand am plecat ptr k eram destul de furioasa pe el si oricum azi pleca in italia k acolo  munceste iar de sex nici nu poate fi vorba!!

Publicitate

loading...

#3331 2012-09-07 15:32:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, virusul herpetic il ai toata viata si recidiveaza cand scade imunitatea
de transmis il transmiti doar cand ai leziuni active
sotului nu cred ca avea ce sa-i prescrie, pentru herpes adica; dupa ce faci analizele vei vedea daca e vorba si de altceva si daca e vreun BTS va trebui sa faceti amandoi tratament

#3332 2012-09-07 15:40:51

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

buna fetele!am fost la dr astazi si cum m-a vazut mi-a zis k se vad leziuni de herpes..grater..mentionez k doar ieri mi-au parut bubitele si azi dimi knd m-am uitat nu mai erau dar doar se vedea urma a 2 dintre ele pe labiile mici ci mari...bineinteles k mi-a recoltat secretie ,nu pot spune cat de tare m-a durut!!!!!cu toate ca d-na dr este o draguta si o finuta ,dar nu am avut ce face decat sa suport,mi-a dat sa fac urmat analize cultura col uterin,microplasma/ureoplasma,exam bacteriologic lama din secretie vaginala si HPV si deasemenea Ig G +Ig M analize la sange pe care nu le-am facut azi.le voi face sapt viit!K si tratam mi-a dat Aciclovir crema 2/zi+Macromir Complec crema vaginala -1 zi(seara)+Isoprinosine 2 cp de 3 ori pe zi....mentionez ca eu acum fac si tratament cu zinnat 500 mg 1 la 12 ore si 2 capsule nurofen forte 2/zi ptr ca mi s-a umflat amigdala stanga si e plina de puroi abia pot inghiti...grater..acum stiu k nu sunt la topicul care ar trebui dar ce presupune sa ai herpes genital ptr k am citit pe net k il ai toata viata ,k poate recidiva ...k il poti transmite mai departe????si  m-a speriat mai ales knd mi-a fost dat HPV-ul ptr k stiu k acesta este ptr tulpinile de cancer de col uterin..grater...aaaa si inca ceva "sotului" meu nu i-a prescris nimik! si eu am uitat sa o mai intreb cand am plecat ptr k eram destul de furioasa pe el si oricum azi pleca in italia k acolo  munceste iar de sex nici nu poate fi vorba!!

problema e cand ai inceput sa iei zinnatul?sper ca dupa ce ti-a facut recoltarea , ca poate ascunde o posibila infectie genitala. herpesul odata contactat ramane toata viata in organism , si cand cade imunitatea apare din nou. Se  transmite in contact cu leziunea . vad ca nu ti-a dat sa faci sa faci si testul pt clamidia.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-07 15:41:41)

#3333 2012-09-07 17:46:50

mihaelaandreea
New member

zinnatul am inceput sa-l iau aseara la ora 20 prima pastila si a 2-a azi la 08 dimineata.dap am vazut si eu k nu mi-a facut si ptr chlamidia...iar papanicolau am facut la controlul de fiecare an k sa zik asa ,l-am facut la inceputul anului si nu mi-a iesit nimik...

#3334 2012-09-12 15:01:02

nemes_ca
Membru
Inregistrat: 2012-04-10

Buna fetelor!!!Probleme in Paradis.....am din nou candida...cred..ca simptome am doar niște mancarimi...at?t ... mi-am făcut papa-nicolau in Aprilie,arunci mi-a ieșit candida.Am făcut tratament cu Gynozol si Flucovim....a fost totul ok...pana acum.Ce mă sfatuiti sa fac?

#3335 2012-09-12 15:10:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sa faci un examen de secretie si sa ceri si o antifungigrama, ca sa vezi la ce e sensibila candida si sa o tratezi cum trebuie

#3336 2012-09-14 09:29:19

mihaelaandreea
New member

Buna fetele!!Mi-a venit rezultatul la HPV ,il poate interpreta cineva?????Help!!!

Pagina 1/1
173 *

BULETIN DE ANALIZE NR. 12091106177 din 11/09/2012

BIOCLINICA BRASOV , data_rec:08/09/2012, ora_rec: :

Trimis de: Medic Primar ANTONYA LIVIA,OG

=====================================VAL.BIOL.REF.============ANTECEDENT====

Human Papilloma Virus

Proba ADN HPV pozitiva

contine: -tipul HPV cu risc crescut: 39

Prelevat: celule epiteliale exocervicale si endocervicale

Urmatoarele tipuri HPV au fost testate:

-HR-HPV: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66

68 (tipuri cu risc crescut)
-LR-HPV: 6, 11, 42 (tipuri cu risc scazut)
-alte tipuri HPV: 26, 40, 53, 54, 55, 61, 62, 64, 67, 69,

70, 71, 72, 73, 81, 82, 83, 84, IS39, CP6108
(PCR, hibridizare)
In neoplazii manifeste,datorita schimbarilor marcante in

materialul genetic al HPV este posibila aparitia
rezultatelor fals negative.
============================================================================

si acesta este rezultatul la secretie ,cultura de col ,microplasa si ureoplasma

BIOCLINICA SA LAB.BV, BRASOV 10/09/2012 18:00:22 F01-PG21

Pagina 1/1
074->143

BULETIN DE ANALIZE NR. 12090781534 din 07/09/2012

ANTONYA LIVIA , data_rec.: , ora_rec: , data_inreg:07/09/2012, ora_inreg:18:31

Trimis de: Medic Primar ANTONYA LIVIA,OG

=====================================VAL.BIOL.REF.============ANTECEDENT====

CULTURA COL UTERIN

NU S-AU DEZVOLTAT GERMENI MICROBIENI
ABSENTE SPECII DE LEVURI SI MUCEGAIURI
(Cultura aeroba, agar Geloza Columbia + 5% sange oaie,

Chapman, Drigalski, Sabouraud GC/Candida Brill)

TEST MICOPLASME.................. negativ 14/01/2011 negativ
UREAPLASMA UREALYTICUM .......... ABSENT
MYCOPLASMA HOMINIS............... ABSENT

Examen bacteriologic-lama

-FRECVENTE CELULE EPITELIALE IZOLATE SI GRUPATE IN PLACARDE
-RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE POLIMORFONUCLEARE NEUTROFILE
-RELATIV FRECVENTI BACILI GRAM NEGATIVI CU ASPECT DE

ENTEROBACTERII
-RARI LACTOBACILI DOEDERLEIN

============================================================================

ANALIZE IN CURS DE EXECUTIE:
-Papilloma virus PCR

Ultima oara a fost editat de mihaelaandreea (2012-09-14 18:45:56)

#3337 2012-09-14 10:13:43

angeldarkwoman
Sr. member

din ce vad eu ai hpv pozitiv , la ex de secretie ti-a iesit absente micoplasma , ureasplasma , candida , in schimb ai i bacili gram negativ cu aspect .. n-ai scris tot aici . sunt cumva cu aspect de clue cells ?Apar rari lactobacoli doderlein ceea ce nu e bine , ei avand rol de curatire a vaginului. Si vad ca mai scrie ca in curd de exectutie papiloma virus pcr , cred ca analiza asta nu e inca gata. mai trebuia sa-ti faci si testul pt clamidia.later edit daca acei bacili negatii sunt cu aspect clue cells inseamna ca ai si gardnerella . Testul papanicolau ar trebui sa-l faci de asemenea , dat fiind prezenta hpv, plus colposcopie sa se vada exact ce se intampla pe colul uterin, sigur iti va recomanda si medicul toate astea.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-14 10:40:24)

#3338 2012-09-14 10:39:41

mihaelaandreea
New member

HPV pozitiv ce inseamna???k pot face cancer???grater(
imi cer eu scuze ptr neintelegerea postarii mele.....primele rezultate pe care le-am primit de la laborator erau cele la secretie de aceea scrie papiloma virus in curs de executie...iar bacili gram negativi sunt cu aspect de enterobacterii.....

#3339 2012-09-14 10:44:19

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

HPV pozitiv ce inseamna???k pot face cancer???grater(
imi cer eu scuze ptr neintelegerea postarii mele.....primele rezultate pe care le-am primit de la laborator erau cele la secretie de aceea scrie papiloma virus in curs de executie...iar bacili gram negativi sunt cu aspect de enterobacterii.....

nu inseamna neaparat cancer , dar exista un risc . citeste la postarile despre hpv , vei gasi multe informatii acolo. trebuie sa lucrezi la imunitate . bacilii gram negativi cu aspect de enterobacterii , inseamna prezenta unei infectii , trebuia sa ti se fi facut si cultura sa vezi exact ce enterobacterie este.

#3340 2012-09-14 12:48:57

mihaelaandreea
New member

acum sunt la topicul hpv....si ma informez cat se poate...deci e clar ca am si o infectie undeva....eu mi-am facut joia trecuta si analizele la sange ptr amigdalita de care sufra si acolo fibrinogenul si VSH mi-au iesit foarte marite...si ce cultura anume trebuia sa mi se faca ptr a identifica ce enterobacterie este?

#3341 2012-09-14 12:53:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cultura e facuta, zice ca nu s-au dezvoltat germeni microbieni. singura problema adevarata este prezenta HPV high risk, tulpina 39. si mai trebuie inmultiti lactobacilii.

#3342 2012-09-14 12:55:20

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

acum sunt la topicul hpv....si ma informez cat se poate...deci e clar ca am si o infectie undeva....eu mi-am facut joia trecuta si analizele la sange ptr amigdalita de care sufra si acolo fibrinogenul si VSH mi-au iesit foarte marite...si ce cultura anume trebuia sa mi se faca ptr a identifica ce enterobacterie este?

cultura la ex de secretie vaginala ,  acum esti pe tratament cu macmiror , si nu o poti face , dar dupa tratament e bine sa refaci analiza de secretie .E bun  si un exudat faringian sa vezi ce bacterie e in gat , dar ai luat zinnat si ti-ar ascunde infectia, tre sa astepti 7 zile de la terminarea trat sa faci exudatul faringian.

#3343 2012-09-14 16:25:03

mihaelaandreea
New member

Inainte sa iau zinnat am facut un exudat faringian si nu mi-a iesit nimic....sad

gargarita,ce anume inseamna prezenta HPV tulpina 39 ???oare este nevoie de colposcopie?se poate trata?adik eu incerc sa fiu cat se poate de pozitiva in privinta asta dar ce riscuri sunt?

#3344 2012-09-14 16:37:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

asa o cheama pe tulpina aia HPV pe care o ai tu. si este una dintre tulpinile cu risc crescut.
de regula se face colposcopie, medicul va decide. eu stiu ca nu exista tratament. trebuie sa ai grija de imunitate si sa urmaresti cu mai multa atentie starea colului ( ex Pap mai dese decat normal, preferabil la 6 luni).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.