|
Nu esti logat.
Candidoza 2-175#3307 2012-08-30 10:36:09
Re: candidoza 2
cum te mai simti? ti-ai facu programare la dr? What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3308 2012-08-30 16:10:54
Re: candidoza 2hello. nu am facut nicio programare si cred ca innebunesc de cum ma mananca si mai e si chestia aia umflata acolo. cu el nu m-am mai vazut de atunci (duminica-luni) si nu stiu daca o sa reactioneze ok sau daca o sa plateasca... habar n-are de chestii din astea. si pana nu stiu sigur ca nu e bts observ ca am o repulsie fata de el. am stat si m-am gandit unde dumnezeu sa ma duc, ca m-am saturat de toate cabinetele unde-ti fac, vrei nu vrei, doar frotiu si pe 50 lei cand el costa vreo 15 in laborator direct si ma trateaza tot dupa ureche pe aceiasi bani. asa ca, obsedata cu culturile de cand va citesc pe voi si cu synevo, i-am intrebat cu cine au contract, si au doar cu medicover, asa ca sunt pusa pe clinica asta. consultatia vad ca e cam 70-80 lei, pret obisnuit, numai ca efectiv am realizat ca nu am cu ce sa ma duc acum. in primele zile m-am simtit cam rau, si aveam impresia de usoara febra asa ca am luat paracetamol. thnx Offline #3309 2012-08-30 18:58:19
phew mergi la medlife poate sunt alti dr. Stiu ca si acolo sunt f profi biologii , nu stiu de ginecologi ce sa zic. Trebuie sa ajungi nu poti sta asa mult timp ,mai ales ca e umflat acolo. Asa tratament dupa ureche tot nu poti sa iei. Cum sunt scurgerile? Poate a revenit candida. Acum te cred cu partea financiara ca e f scump la synevo si medlife. Stiu ca in Bucuresti la Synevo se fac recoltari direct la laborator , dar nu stiu in ce sector exact, gargarita stie mai bine. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3310 2012-09-03 19:32:36
Re: candidoza 2fetelor, revin cu rezultatele analizelor pt candida si streptococul B. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #3311 2012-09-03 19:36:31
Re: candidoza 2da, nu mai ai candida Offline Publicitateloading...
#3312 2012-09-03 21:54:24
Re: candidoza 2PAI SI OVULELE CU LACTOBACILI refac flora dar ce fac cu streptococul ala? il las asa de capul lui? nu poate sa "evolueze" creand alte probleme mai urate? Ultima oara a fost editat de crid (2012-09-03 21:56:00) That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #3313 2012-09-04 09:38:34
Re: candidoza 2eu cred ca ti-am mai dat link-ul cu discutia daca se transmite sexual si daca necesita tratament Offline #3314 2012-09-04 11:39:12
parerea mea este sa-l tratezi si sa ia si partenerul tratament. Dupa tratament urmeaza si o cura de probiotice gen gynophilus sa ginie l. Ce stiu eu despre acest streptococ ca traieste in flora gastro -intestinala si uneori poate migra si spre vagin, netratat la nastere copilului poate da afectiuni serioase. La tine nu e cazul ca nu esti insarcinata . Sanatate ca vei iesi cu bine si din asta. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-04 11:41:15) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3315 2012-09-04 20:08:53
Re: candidoza 2De complicatiile in cazul unei sarcini si problemele ce le poate cauza bebelusului am tot citit. de asta ma si speri, desi nu sunt insarcinata acum... That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #3316 2012-09-04 21:30:56
E alegerea ta ce vei face pe viitor. Nu mai am ce sfaturi sa-ti dau. Am vazut ca ai antibiograma si e f usor de tratat cu antibiograma facuta. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3317 2012-09-05 09:13:23
Re: candidoza 2Buna fetele!!am si o mare problema legata de candidoza...in febr anul acesta am fost diagnosticata cu gardenella vaginalis am luat tratam si la o sapt dupa am facut o candidoza urata...am urmat tratament si totul a fost ok pana in luna iulie 2012 cand am cunoscut un nou partener si da... ..am facut sex neprotejat...la 4-5 zile dupa contact am avut usturimi si scurgeri......m-am dat cu crema lomexim si mi-a trecut ,ulterior am fost la medicul ginecoloc ptr a-mi prescrie anticonceptionale dar nu mi-a putut recolta nimik deoarece eram la menstra ...fiindca m-am simtit mai bine nu m-am mai dus la control...intre timp mi-am pus eu 6 zile ovule cervucid ptr k imi simteam oarcum colul inflamat-asta se intampla acum in august,intre timp adik acum o sapt am avut 3 contacte sexuala neprotejate(bine protejate doar cu a.c) cu fostul meu prieten si la 2 zile dupa au inceput iar usturimilee,,am o scurgere apoasa si mai incolora asa de acolo si imi simt colul iar inflamat ,iar himenul pare ca ar avea o rana mica de cativa milimetrii care Offline #3318 2012-09-05 10:59:30
Re: candidoza 2nu trebuia sa iei nimik de la farmacie,normal ca influenteaza. Daca e vreo candida sigur ti-o ascunde cu tratamentul luat. Initial nu se ia tratament cu 7 zile inainte de recoltare. trebuia sa te speli doar cu apa extern si sa te ungi cu crema de galbenele. Te inteleg ca durerile sunt atroce , dar ai dat totul peste cap. s-ar putea sa fie si un bts. Trebuie facute toate analizele acum. Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3319 2012-09-05 13:53:42
Re: candidoza 2Multumesc mult ptr raspuns!!!acum ce as mai putea face???azi de dimineata m-am dat cu lomexin crema acum nu ma mai dau cu nimic pana vineri si fac doar bai de sezut cu musetel ptr ca am vazut ca de la aburul acela ma simt mai bine...doar ca azi m-am uitat mai bine acolo jos si se pare ca ar fi ca o rana asa nu numai pe himen ci si inauntru ,se vede rosu k si cum ar fi o zgarietura.......probelema este ca numai pot de durere... si toate analizele insemnand care analize?si daca ar fi un bts daca este ceva grav?probl mea mai este ca acum mi s-a umflat si amigdala stanga si are puroi pe ea si tb sa ma duk la medic care sigur imi va recomanda antibiotice daca imi recomanda antibiotice eu marti am luat fluconazol mai este nevoie sa iau altceva?....am si o stare generala proasta cu o stare de rau si senzatie de voma si greata....
Ultima oara a fost editat de mihaelaandreea (2012-09-05 13:58:28) Offline #3320 2012-09-05 14:11:17
Dat fiind ca ai folosit ovule si ai luat pastile , iti poate ascunde o posibila candida . Pt bts e bine sa faci ex secretie vaginala cu culturi pt gonroree, trichomonas, ex secretie pt clamidia , ureaplasma micoplasma. Ce pot zice sa opresti tot si sa te speli extern si sa te ungi cu crema de galbenele, nu incerca sa introduci nimik inauntru. Cum ti-am mai zis exista poibilitatea sa nu iti mai apara candida , din cauza trat luat sau mai exista posibiltatea sa-ti iasa candida doar daca nu e sensibila la fluconazol si lomexin. Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3321 2012-09-05 16:15:07
Re: candidoza 2Asa voi face!o sa fac numai bai de sezut cu musetel ptr k ma simt mult mai bn de la ele si numai introduc nimik inauntru,oricum de luni de knd am introdus ovul de lomexin nu am mai introdus nimik doar la exterios m? am uns cu crema lomexin si un pik intre labile mici. Dar inauntru oricum nu am putut nici degetul sa? l bag..macar sa fir suficient kt sa? mi iasa rezultatul cat de cat concludent..dintre toate relele sper sa am "doar " candida: (!! Multumesc ptr raspuns si interesul acordat si multa sanatate si tie si la toata lumea! DOAMNE AJUTA!! Offline #3322 2012-09-05 17:07:30
cu placere. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3323 2012-09-06 13:20:22
Re: candidoza 2vai fetelor daca va spun ce am patit azi....sunt asa de demoralizata si de suparat ca de azi dimineata plang intru-na.....deci ,ieri dimi m-am dat ultima data cu crema lomexin..apoi toata ziua am facut bai de sezut cu ceai de musetel si nu m-am mai uns cu nimic...usturimea persista in continuare...si azi dimi cand m-am dus la baie sa urinez m-a usturat f tare(bn k mereu knd urinez ma ustura) si knd m-am uitat in oglinda am constat ca mi-au iesit niste bubite!!!bubite mici ,mici care sunt pline cu ceva galben k atunci knd iti iese un cos si are capul acela galben-asa sunt si ale mele si sunt situate intre labiile mici si inauntru in vagin!!!oare am herpes genital???ptr k l-am intrebat pe partenerul meu si mi-a recunoscut ca a mai fost si cu altcineva si ca nu a folosit preze!!!!!((...secretie tot imi curge de acolo si simt intepaturi....e cumplit!!! Offline #3324 2012-09-06 14:47:03
Re: candidoza 2mihaela, suna a herpes. dar tot la medic trebuie sa ajungi pentru diagnostic; acum, cat sunt basicutele, ca sa aiba ce vedea. Offline #3325 2012-09-06 15:02:06
fa-ti toate testele pt bts in cazul asta incluiv vdrl la sange. Hiv i hepatita tip b si c tre sa mai astepti ca nu apar acum in analize. In locul tau dai cu flit prietenului tau , nici 2 sec sa nu mai stai cu el. Sanatate multa! What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|