|
Nu esti logat.
Candidoza 2-186#3516 2013-09-26 16:56:20
Re: candidoza 2din analiza nu reiese ca ai avea vreo problema, totul e ok Offline #3518 2013-09-27 12:15:46
Re: candidoza 2pentru ca si mama se confrunta cu aceasta ciuperca postez si eu aici ce am gasit documentandu-ma. desigur ca recomand sa vorbiti cu doctorul in prealabil (de altfel si mama a facut la fel) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3519 2013-10-01 18:41:09
Re: candidoza 2Dupa ultima menstruatie (la care am folosit ob-uri) m-am ales cu candidoza cred .. Am urmatoarele simptome : o scurgere alba branzoasa urat mirositoare abundenta si durere in timpul actului sexual . Asa am patit de fiecare data cand am folosit ob-uri si m-am lecuit acum . Cu ce credeti ca ma confrunt? Offline #3520 2013-10-01 18:56:49
Re: candidoza 2ar putea fi candida, dar ca sa stii sigur ar trebui sa faci un examen de secretie Offline Publicitateloading...
#3521 2013-10-17 16:09:13
Re: candidoza 2Salut fetele! Vreau sa va rog sa ma ajutati cu o parere. Offline #3522 2013-11-23 14:07:25
Re: candidoza 2candida poate aparea doar prin transmiterea sexuala sau sunt si alte variante? Offline #3523 2013-11-23 16:04:21
Re: candidoza 2tocmai iti scrisesem la celalalt topic, candida nu este neaparat o bts. apare pe fondul unui dezechilibru al florei vaginale. Offline #3524 2013-11-23 20:39:49
Re: candidoza 2iti multumesc frumos Offline #3525 2013-11-28 11:28:04
Re: candidoza 2Fetele am si eu de cateva luni un disconfort vaginal..prima oara mi a iesit streptococ grup b in col,dar am inteles ca nu da simtome si flora dereglata..am facut tratament cu mai multe tipuri de ovule..polyginax,macmiror,gynophilus,am luat si antibiotic pt streptoco(date de medic)c..e uite asa am dus o pana acum..ba se ameliora ,ba nu..am facut instilatii si cu iaurt..dar disconfortul nu mi-a disparut..am repetat din nou analizele si mi-a iesit e coli si candida spp,lactobacilii sunt frecventi acum,..deci ma cam doare capul..nu mi s-a mai inamplat sa nu mi treaca de la ovule..am primit antibiograma ,iar antifungigrama o iau maine..deci cred ca candida am avut mereu,pt ca sunt aceleasi simtome..bun..ideea este ca de ce nu mi-a trecut de la ovulele poly si macmiror ,ca sunt si pt candida,contin nistatina..sa fac niste spalaturi cu bicarbonat?pana ajung la medic?sa fierb lenejeria...cateva sfaturi mi-ar prinde bine ms Offline #3526 2013-11-28 13:33:23
Re: candidoza 2Mda..nu mi-au facut nici o antifungigrama..ca cica trebuia sa ma sune ei sa ma intrebe daca vreau..dar nu m-a sunat nimeni..multi incompetenti..am fost la Gral medical...deci va trebui sa fac tratamentul la ghici..si apoi sa cer eu o antifungrama,in caz ca mai imi iese candida,sa mi faca examen pt fungi...deci eu ca pacient necunoscator trebuie sa-i invat pe ei ce si cum..ma gandesc cand vine cineva de la tara?mai stie aia de antifungigrama?halal Offline #3527 2013-11-28 15:06:47
Re: candidoza 2ovulele alea cu spectru larg contin SI antimicotic, printre altele, dar in doze mai mici decat ovulele tintite pe candida. asta ar putea fi o explicatie. sau, candida ta nu era sensibila la antimicoticul din ovule. sau, nu a fost suficient tratamentul local si ar fi trebuit si ceva de uz sistemic. Offline #3528 2013-11-28 15:26:04
Re: candidoza 2Ms am fost eu la laborator..eu i am zis d-nei aceea care mi a recoltat ca vreau culturi si antifungigrama sau antibiograma..si a zis ca nu putea sa mi ia banii pe antifungigrama daca nu iesea candida, ca trebuia ei sa anunte pacientul daca doreste antifungigrama,ca sa o plateasca..sistem de rahat..antibiograma au facu to la e coli Offline #3529 2013-11-28 15:53:01
Re: candidoza 2mda, unele clinici mai au sistemul asta... si in cazul asta vina le apartine ca nu te-au anuntat. nu o mai pot lucra acum, e prea tarziu? ai intrebat? Offline #3530 2013-11-28 16:44:36
Re: candidoza 2Doamene... nu doresc nimanui disperarea pe care o am eu din cauza candidei Cu toate fetele cu care vorbesc (fata in fata) zic ca ele nu au avut niciodata ca nici nu stiu ce e aia, ca au fost la ginecolog si ca le-a zis ca sunt perfect sanatoase . De ce eu nu sunt la fel? De ani de zile incerc sa scap de candida si nu reusesc nici decum. Am facut tot felul de analize, medicamente, ovule.... Apare mereu si mereu la scurt timp. Nu stiu ce sa ma fac.... Simt ca o iau razna!! Ce pastile sa mai inghit, ce ceai sa mai beu sau sa ma spal??? Offline #3531 2013-11-28 17:14:56
Re: candidoza 2Da nu mai au cum,ca probele se altereaza si nici nu mai au "material"suficient...fetelor ma speriati ca nu v-ati vindecat de candida..e bine ca ti trece totusi o perioada ochi de stele..dar iti reapare..fierbe lenjeria intima sau pune o in clor,calca -le,sa faca si partenerul tratament..mananca cat mai mult iaurt..proabil trebuie sa faci mai multe luni tratament cu ovule asta ce am citit si eu..umbla la imunitate..si masoara glicemia Offline #3532 2013-11-28 17:37:10
Re: candidoza 2ochi de stele, test pentru chlamydia ai facut ? ea poate intretine candida Offline #3533 2013-11-28 17:58:44
Re: candidoza 2La alimentatie am umblat de mult si tot degeaba. Si da, am facut amandoi tratalentele.. Nu am incrcat niciodata Candida Clear sau Formula Candida...nu stiu cat sunt de bune. Si am sa fac un test de Chlamydia. Mc ca ma sfatuiti voi, ca medicii nu stiu sa vorbeasca, sa sfatuiasca... ce m-am saturat de medici astia. Of ! unde gasesc si eu un medic care sa ma asculte si sa ia masurile care trebuie? Sunt din iasi. Offline #3534 2013-11-28 18:13:19
Re: candidoza 2Daca esti dispusa sa incerci si homeopatia (cu titlu de disclaimer - pe mine una m-a ajutat, nu iau niciun comision ca sa recomand asta, fiecare face ce crede), am auzit lucruri foarte bune despre dr Silvia Vasile din Iasi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|