|
Nu esti logat.
Candidoza 2-188#3554 2013-12-15 15:31:18
Re: candidoza 2mai ales fainoasele, dulciurile si alcoolul pun probleme, daca le-ai reduce pe astea ar fi bine Offline #3556 2013-12-16 22:25:12
Re: candidoza 2Buna seara! Tocmai am primit ca tratament pentru candida ovule polygynax 12 zile, spalaturi cu tantum rosa 12 zile si omicral 100 mg 2 dimineata 2 seara o zi. In prospect nu apare aceea doza de 400 mg pe zi. Nu este prea mult? Offline #3557 2013-12-17 14:29:34
Re: candidoza 2spalaturile alea nu le recomand. tantum rosa e o porcariuta doar anti-inflamatoare si anti-septica cred, mi-a dat si mie acum cativa ani ginecoloaga si surpriza, cu sarcasmul de rigoare, am facut vaginita pentru ca faci vaginita de la spalaturi vaginale cu sau fara tantum rosa. Offline #3558 2013-12-17 18:44:53
Re: candidoza 2Fetelor cum se ia candidin?Am fscut comanda CH30 ..una pe zi?Stiu ca trebuia de la doctor,dar nu mai am bani si de consultatie la homeopatie si mi am mai luat ovule cu propolis Offline Publicitateloading...
#3559 2013-12-17 19:08:07
Re: candidoza 2cam maricel 30CH... poti lua o doza la cateva zile, la 3 zile de ex (=3-4 granule pe care le pui sub limba si le lasi sa se topeasca acolo, nu le atingi cu mana) Offline #3560 2013-12-17 20:22:26
Re: candidoza 2Ms..deci 3-4 granule la 3 zile...era sa renunt la ele,ca am vazut ca trebuie crescut treptat .. Offline #3561 2013-12-22 17:34:27
Re: candidoza 2Buna! In urma unui contact sexual neprotejat acum vreo 2-3 saptamani m-am ales cu niste mancarimi groaznice ale vulvei, clitorisului si intrarii in vagin. Inainte sa-mi vina menstruatia cu vreo 3 zile si pana in momentul aparitiei ei, dupa dus si dupa ce ma duceam la toaleta simteam niste usturimi groaznice. imi curge ceva alb si urat mirositor, dar nu branzos. Precizez ca iau anticonceptionale Logest. Nu am ajuns inca la medic, am fost foarte ocupata, dar cred ca e vorba de o candidoza si mi-am cumparat de la farmacie clotrimazol si ceva pentru spalaturi vaginale. reactioneaza cu anticonceptionalele? poate fi vorba de altceva si nu candidoza? help, please.. Offline #3562 2013-12-22 17:37:37
Re: candidoza 2Ar fi indicat sa ajungi la medic,daca nu iti trece cu ce iei trebuie sa mai astepti alte zile sa faci analiza. Two souls don't find each other by simple accident Online #3563 2013-12-22 17:39:25
Re: candidoza 2uneori este intr-adevar branzoasa, alte ori parca as face pe mine... scuze pentru exprimare trebuie sa-mi treacaaa, vine prietenul meu acasa joi-vineri... alte sugestii ? marti am programare la ginecolog, dar nu pot sa incep de atunci tratamentul, e prea tarziu. Ultima oara a fost editat de UserR (2013-12-22 17:41:50) Offline #3564 2013-12-22 17:48:43
Re: candidoza 2eu zic sa mergi la medic si sa faci un examen de secretie, fiindca poate fi si altceva decat candidoza, si tratamentul facut de capul tau nu te ajuta Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-12-22 17:49:07) Offline #3565 2013-12-29 11:44:19
Re: candidoza 2La multi ani fetelor..revin cu problema candidoza..va spusesem ca am folosit ultima oara crema gynofort si nici o ameliorare.din contra din ce imi dadeam cu creme mai rau era,gasisem si gynozol,dar fara efect desi imi introdusesem doar un ovul,si la fel ovul cu propolis dar nu simteam ca ma ajuta...mi se umflase rau toate cele plus mancarime...am renuntat la ele,pt ca m-am gandit ca toate tratamenetle(nu zic ca nu sunt bune) mi-au distrus flora vaginala,si orice imi introduceam era in zadar...deci am mancat cel putin 5 zile la rand chefir,cate o sticla,mai putine dulciuri dar nu renuntat de tot,am introdus iaurt in vagin...prima seara cum eram umflata,iaurtul ala m-a linistit instant..si pe zi ce trecea era tot mai bine..deci aveam lactobacilii distrusi si senzatia de uscaciune din cauza lipsei lor..am trecut deci cu bine toate zilele astea...acum nu mai ma manaca,nu mai am nimic umflat,secretia branzoasa nu a trecut de tot,dar este cu mult ameliorata,mai am acele mici grunjoare,dar important este ca nu mai am simtomele acealea nasoale..dupa anul nou,din nou analize vedem ce e pe acolo,plus antifungigrama,neaparat..ideea este ca am domolit-o si sper ca cu urmatorul tratament scap definitiv,plus dupa fiecare tratament refacerea florei vaginale,obligatoriu.deci fetelor lactobacili la greuu Offline #3566 2014-01-13 09:55:24
Re: candidoza 2si eu am luat tratament si parca tot mai am cate un pic de secretie cand verific cu degetul (de curs nu curge nimic). Mananc si eu iaurt pe stomacul gol, am redus dulciurile, si beau ceai de coada soricelului. Calc lenjeria intima si de pat la temperatura maxima a fierului de calcat. Si cel mai important, NU MA ASEZ PE TOALETELE PUBLICE SAU DIN CASA ALTCUIVA!!! Eu de 2 ani ma lupt cu ea. Trece si mereu reapare. sper ca de data asta sa treaca pt totdeauna, ca sunt asa saaaaaaaaaatulaaaa!! Succes tuturor! Offline #3567 2014-01-13 18:25:51
Re: candidoza 2mda.. am postat mesajul de mai sus dimineata. acum seara am observat deja ca a reaparut "scumpa" de ea!!! trebuie sa pun iarasi cervucid ! Offline #3568 2014-01-31 09:20:55
Re: candidoza 2si eu m-am luptat cativa ani cu candidoza, facuta din cauza antibioticelor... am incercat de toate, pana la iaurt. gynozol, klion (care imi provoca mancarimi INGROZITOARE). in final am scapat de ea cu macmiror ovule, nizoral pastile si crema. nu zic ca merge la oricine, normal ca trebuie verificat la ce e sensibila candidoza, dar de fiecare data cand mergeam la ginecolog imi dadea acelasi lucru si tot revenea. Offline #3569 2014-01-31 11:59:14
Re: candidoza 2fetelor mi a iesit candida krusei am inteles ca e mai rea ca albicans,si ca trece mai greu si apare la cei cu sistem imunitar scazut e adev sau e o ciuperca toate celelalte..mi e frica,mi am facut si analizele la sange nistatina amfotericona b,miconazole,ketoconazol,flucitozine,econazol sensibila si fluconazole rezistent..voi ce ziceti? Offline #3570 2014-01-31 12:05:23
Re: candidoza 2nu are de ce sa-ti fie frica, fa tratament dupa antifungugrama, fiindca e sensibila la destule Offline #3572 2014-02-05 08:13:38
Re: candidoza 2Buna dimineata!Doctoressa sau cineva care se pricepe, ajutati-ma si pe mine, va rog! am facut fungigrama si a rezultat candida sensibila la:amphotericine,flucytosine,fluconazole,voriconazole,itraconazole. Pt ca cei de la laborator au intarziat cu rezultatul am luat tratament "dupa urecehe", diflucan doza unica si canesten gyn-cele 3 ovule. Diflucan-ul este fluconazol, sa inteleg ca e bine ca l-am luat? dar canesten-ul?Daca nu e in regula, spuneti-mi va rog ce ar trebui sa iau sa fiu sigura ca scap.Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|