|
Nu esti logat.
Candidoza 2-189#3573 2014-02-05 10:37:01
Re: candidoza 2canesten e clotrimazol, nu pare sa fie in lista ta Offline #3574 2014-02-05 13:54:23
Re: candidoza 2Doctoressa, sper sa ma ajute cu un tratament, nu as vrea sa mai merg din nou la medic! Offline #3575 2014-02-07 12:32:59
Re: candidoza 2fetele am primit tratamentul de la doctor pe baza antifungigramei nistatina pastile 3 pe zi si ovule econazol si apoi pt imunitate ovule colosan fem si imunitate cu 7 ciuperci de la plafar intrebarea mea este daca nistatina isi face efectul pe cale orala la nivel vaginal,ca am citit ca e mai mult pt cea digestiva? Offline #3576 2014-02-07 12:34:58
Re: candidoza 2da, isi face efectul Offline #3577 2014-02-07 15:21:46
Re: candidoza 2dupa 2 luni de tratament si 2 cutii cu lactobacili pt reglarea florei... mi-a reaparut candida. Dupa 3 zile de la ultimul ovul VIVIFLOR. Luni merg din nou la medic sa vad care-i treaba... Poate sunt eu paranoica si e doar secretia din colul cervical.... Nu prea stiu sa fac diferenta intre ea si candida. Am o chestie galbuie transparenta si ff cleioasa, asta e normala, secretia cervicala, da pe langa ea parca am si secretia alba si branzoasa... OF..oare iar a aparut? Offline Publicitateloading...
#3578 2014-02-07 18:57:35
Re: candidoza 2Adica ai 2 tipuri de secretie vaginala in acelasi timp? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3579 2014-02-07 19:56:06
Re: candidoza 2nu fac nici un fel de spalaturi interne, iar extern ma spal cu apa calduta si gel fara parfum... am contact numai cu prezervativ... de fapt nici nu-l pot numi contact ca viata noastra sexuala nu mai exista . Azi cand am incercat sa facem, dupa cateva penetrari aveam pe afara alb - galbui si lipicios. Am citit despre secretiile la ovulatie si cum se modifica ele pe timpul ciclului menstrual. Parea sa fie ceva normal. Dar m-a alarmat ca a iesit afara de la cateva penetrari (cum se aduna cand aveam candidoza) .. Se mai intampla la cineva sa curga asa ceva in timpul contactului? SAU numai la mine? Offline #3580 2014-02-08 00:27:37
Re: candidoza 2Si mie imi curge la ovulatie,o secretie transparenta ca albusul de ou..daca esti la mijlocul intre cele 2 cicluri menstruale..acum la tine pe langa secretia asta poate sa fii ramas un pic si din cealalta,care daca este branzoasa,poate sa fii reaparut candida..cel mai bine este sa faci analiza la secretie cu antifungigrama ca sa stii exact daca mai ai ceva si substantele la care este sensibila.. Offline #3581 2014-02-08 12:42:07
Re: candidoza 2of.. dar dupa 2 luni de tretamente (Dupa antifungigrama) si cu contact din an in pasti cu prezervativ (deci nu am avut de unde s-o iau), am facut din nou... Eu cred ca sunt predestinata sa duc sarcina asta... Ce Dumnezeu, chiar nu trece candidoza? Offline #3582 2014-02-08 13:00:09
Re: candidoza 2si na stiu ca fiecare femeie este unica in felul ei. Mie la ovulatie (am calculat data aici pe forum), in perioada aceea pe hartie ramanea secretia de care zici tu ca e transparenta, Rhea, la mine era alb galbui transparenta.. Cred ca e normal. Oricum, daca a reaparut candida...nu stiu ce sa fac... ca nu functioneza nimic pana la capat. Offline #3583 2014-02-08 13:02:28
Re: candidoza 2si mie mi e frica ca nu mi trece cu tot cu antifungigrama,pt ca mi a iesit sensibil la nistatina,si eu am luat ovule cu nistatina in trecut de cand am candidoza,si nu inteleg de ce nu a trecut de atunci..probabil de la antibioticul pe care mi l a dat si pt alte infectii...eu ma gandesc sa inghit niste catei de usturoi..ia ceva pt imunitate si spala te numai cu iaurt si in interior..poate isi face efectul acum ca e la inceput.. Offline #3584 2014-02-08 13:13:04
Re: candidoza 2mananc iaurt, de bagat inauntru nu am tupeu...daca imi face rau, am si o rana pe col. Am incercat eu o data sa inghit usturoi si mi-a fost rau toata ziua.. Da eu mananc mujdei de usturoi o data pe saptamana, am renuntat sa mai mananc dulce (doar fructe si cate o partatica de ciocolata neagra cand imi vine pofta) . Nu stiu ce sa zic despre iaurtul in vagin.. mi-am cumparat si seringa mai demult dar nu am avut curaj sa incerc. Nu stiu ce sa zic, mie pe hartie nu imi curge nimic, pe lenjerie nici atat. Aseara am verificat cu degetul inauntru si nu era nimic suspect, insa azi la contact, ca si ieri a curs ceva alb si nelipicios, de asta m-am panicat. Offline #3585 2014-02-08 14:19:07
Re: candidoza 2poti avea in casa si sa folosesti la nevoie Bioclin actigel si ovule cu lactobacili, care nu au cum sa faca rau, ajuta la refacerea florei Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-02-08 14:19:32) Offline #3586 2014-02-08 14:23:15
Re: candidoza 2doar ce-am terminat 2 cutii cu ovule cu lactobacili.. Bioclin ce substanta activa contine? eu nu am nici un disconfort si luni merg la medic oricum. Supararea este ca nu a trecut. Offline #3587 2014-02-08 14:31:34
Re: candidoza 2pai daca nu ai mancarimi de ce zici ca nu a trecut ? Offline #3588 2014-02-08 14:35:22
Re: candidoza 2pai cred ca a reaparut pt ca si ieri si azi la contcat, dupa cateva penetrari a curs ceva alb si branzos (destul, ca a trebuit sa sterg cu hartie) ca atunci cand aveam candidoza. De asta m-am panicat! Pe lenjerie si hartie nu curge nimic. Offline #3589 2014-02-09 19:15:09
Re: candidoza 2ce tratamente ai luat 2 luni si cum,daca nu deranjez? Offline #3590 2014-02-09 19:40:17
Re: candidoza 2pai, Rhea, cand am fost la control mi-a luat secretie si pana sa vina analiza mi-a dat sa iau CERVUCID si spalaturi inainte de ovul seara (Eu am facut spalaturi cu bicarbonat) dupa asta a venit rezultatul si aveam candida non-albicans, cu antibiograma. Mi-a dat 3 ovule lomexin la 3 zile si cate un Flucovim 150 pe saptamana. Partenerul spalaturi cu bicarbonat si crema lomexin (aveam in casa de acum un an cand am incercat iar sa o tratez, dar a reaparut) si contact doar cu prezervativ (dar nu in timpul tratamentului si nici 2 3 zile dupa). Dupa ce s-au linistit apele acolo jos am fost si mi-a facut papanicolau ( candida nu mai era) si mi-a mai dat 2 cutii de ovule pt reglarea florei (softigin si viviflor). Eu am mai baut si ceaiuri de coada soricelului, am mancat iaurt de casa, nu mai fac nici un fel de spalaturi... Cred ca a trecut! Ma mai sperie cate o data secretia, dar nu stiu daca e candida...nu cred ca e. Merg la control dupa menstruatie. Offline #3591 2014-02-13 10:40:53
Re: candidoza 2Doctoressa, te rog din suflet, ajuta-ma! am facut papanicolaul, rezultat II si candidoza.Am facut fungigrama si a rezultat candida sensibila la:amphotericine,flucytosine,fluconazole,voriconazole,itraconazole. Pt ca cei de la laborator au intarziat cu rezultatul am luat tratament "dupa urecehe", diflucan doza unica si canesten gyn-cele 3 ovule. Dupa ce am primit rezultatul, am mers la ginecolog, care mi-a prescris in mare graba Izoconzol ovule si Tantum Rosa, le-am folosit, dar fara succes in vindecarea candidozei.Secretia maronie care imi aparea inainte de menstruatie, imi apare si acum,nu mai este maronie, dar nici curata cum ar trbui sa fie. Inainte de papanicolau am fost la alt medic care mi a prescris tergynan ovule, in luna urmatoare mi-a venit menstruatia normal, fara secretia maronie cateva zile inainte, cum mi se intampla de cateva luni. Problema e ca in luna urmatoare problema a revenit. Sa incerc sa iau omicral sau orungal pe cale orala? nu am simptome in afara de culoarea secretiei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|