|
Nu esti logat.
Candidoza 2-193#3649 2014-10-31 13:17:09
Re: candidoza 2nu-I ok de prescris medicamente pe forum. poti lua o cutie de gynozol 400, sunt 3 ovule cu miconazol, au actiune buna si sunt usor tolerate de organism si sunt f ieftine (gen 6 lei). dar sa mergi din nou la medic sa-ti dea si ceva intern, gen cateva zile cu nistatina sau flucovim. nu sta asa, trateaza problema cum trebuie si lucreaza un pic la alimentatie (fara fainoase, dulciuri, sucuri acidulate, mai multe iaurturi, legume, fructe, fara prajeli, etc.). lenjeria sa fie de bumbac, evita spalaturile interne, la exterior te poti spala cu apa cu un pic de bicarbonate (nu exagera). apa goala cu un sapun destinat zonei. umbla un pic la imunitate si va fi totul bine. sanatate. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3650 2014-10-31 14:12:38
Re: candidoza 2Multumesc pentru raspuns. Nici unul dintre medici nu mi-a dat pastile ci numai tratament local. Lomexin nu ar fi bun? Sau nu contine substantele la care a iesit din analiza ca ar fi sensibila candidoza mea? Pentru imunitate deja fac tratament recomandat de medicul de familie Offline #3651 2014-10-31 14:38:35
Re: candidoza 2incearca cu 3 ovule de gynozol 400. nitratul de fenticonazol din lomexim nu e pe lista ta. si era bine daca primeai si ceva intern mai ales ca ai in doua locuri. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3652 2014-11-18 16:35:05
Re: candidoza 2Saluuut! pur si simplu nu mai stiu ce sa fac cu candida. tot citesc pe aici, dar...am avut mancarimi groaznice inainte de menstruatie. am bagat 3 ovule de cervugid, si cu pastilele de nistatin..1-2 zile ca apoi le-am uitat. toate bune si frumoase, pana acum cand mi a trecut perioada..si terminand anticonceptionalele am zis sa ma protejez totusi, sa imi pun absorbant de zi, cand nu sunt acasa. si a inceput sa ma manance din nou. vulva o simt imflamata. nu pot sta pe fund drept, simt ca stau pe "intrumentul" din dotare. m am dat local cu nidoflor , si aseara si azi, dar parca degeaba. ceaiul de musetel mai calmeaza. dar daca incep sa ma scarpin catusi de putin incepe calvarul. am luat tot felul de pastile si ovule, iar dupa o perioada, (sa zic 6 luni) am descoperit ca a mea candida a vedenit rezistenta. mai la toate(am facut cam 3 analize in ultimul an jumate). nu mai merge klion, lomexin, mai erau pastile cu o singura capsula ce costa 25 lei si am uitat cum le spune. la ultima analiza de secretie..acum...8-10 luni cred, mi a iesit ca as mai putea o trata cu nistatina. nidolforul nu ma calmeaza momentan deloc. abia dupa ceaiul de musetel si apoi crema, pot sa mai sper la o ameliorare. Cu ce Dumnezeul Sfintilor ma mai pot da, ce sa mai iau, (exceptand partea cu iaurtul... pt ca mi se pare putin cam scarbix)????.. de cand cu sezonu rece, tot ma chinuie. (candida mea recidiveaza undeva la 2 luni, o luna da o luna nu, maxim 2 luni. nu stiu daca am ajuns si la 3 luni fara candida) dar, si acum si inainte de menstra m a mancat de m a nenorocit si doar caut sa ma abtin de la scarpinat. ......... Ultima oara a fost editat de cargoo5 (2014-11-18 17:12:34) Offline #3653 2014-11-18 19:38:43
Re: candidoza 2cargoo,incerca cu gynozol 400 ovule Publicitateloading...
#3654 2014-11-18 23:41:18
Re: candidoza 2ultima data am facut reactie alergica la gynozol de m am trezit din somn si mi ardea...baubaul:( e inflamata zona intre..."aripioare""labute" si destul de rosie..acolo ma omoara... cand am fost la control mai recent, pe la mijlocul sau sfarsitul verii, doctora mi a zis ca e si un fel de vulvo vaginita parca. pt ca era super umflat si parca avea "papile" + candida. nu stiu ce sa i mai fac..parca am si o secretie dar nu multa.. cu tanga ma urc pe tavan, chit ca o gasesc foarte practica. lenjeria e toata din bumbac, majoritatea are 95%bumbac 5 elastic in compozitie sau ce naiba o fi. despre stres..e des..avand ceva probleme in casa, iar despre schimbatul partenerului nu incape discutie. e acelasi. dulciurile in ultima perioada sunt cele care ma mai ridica putin, cand ma intristez, depresez(stiu ca nu exista cuvantul, dar mi se pare simpatic cum suna). am o teama cu perioada pana mi se regleaza menstra din nou.. am terminat 8 luni e AC luate pt chist... si acum astept..am auzit ca e foarte posibil sa imi vina de doua ori pe luna. ceea ce sper ca nu tocmai peste 2 sapt..cand vreau sa plec putin. mai exista vreo alta varianta? la dicarbonat ultima data m a usturat de m a uscat.. Ultima oara a fost editat de cargoo5 (2014-11-18 23:46:04) Offline #3655 2014-11-19 08:28:34
Re: candidoza 2poti sa incerci spray ul ala si vezi ce se intampla... #3656 2014-11-19 10:49:25
Re: candidoza 2e obligatorie spalarea in interior dupa cele 5 zile de cand pun gynofort? (pt ca stiu ca nu e recomandata spalarea inauntru.. plus n am facut asta pana acum si nu ma tenteaza:))) nu iese crema singura apoi? ori ceva de genul asta? O.o Offline #3657 2014-11-19 12:34:29
Re: candidoza 2cargoo eu 7 zile nu as face spalaturi dupa crema si dupa astea 7 zilea m as spala doar cu degetul si apa nu cu irigator #3658 2014-11-19 13:53:14
Re: candidoza 2Salut! Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-11-19 13:55:50) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3659 2014-11-25 20:27:37
Re: candidoza 2Sunt nelamurita la maxim...ar treilea tratament ineficient iar dupa fiecare din ele candida devine rezistenta la substanta pe care am luat-o...Ce se intampla??? Offline #3660 2014-11-27 08:20:53
Re: candidoza 2Nu stie nimeni nimic despre subiectul asta? Offline #3661 2014-11-27 11:29:25
Re: candidoza 2in general asa se intampla cand un tratament nu are efect, jivina devine rezistenta... acum intrebarea e de ce nu a avut efect, ai respectat doza si durata tratamentului ? de multe cand tratamentul e facut incomplet problema nu se rezolva si agetul patogen devine rezistent la substanta Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-11-27 11:29:49) Offline #3662 2014-12-06 16:40:22
Re: candidoza 2Buna din nou dupa multa vreme in care am facut tratamente interminabile, am dat peste un medic care a propus o alta abordare decat cea clasics: tratament si atat. Din cate am inteles candida e o ciuperca natural prezenta in vagin, care se multiplica si da simptome atunci cand echilibrul vaginal este perturbat si devine acid. Nu este o boala cu transmitetere sexuala adica nu infectezi partenerul (care si el are candida im organism) ci ii perturbi si lui echilibrul florei permitand candidei sa se inmulteasca. Pentru a opri inmultirea mi s-au dat o serie de sfaturi: Offline #3663 2014-12-10 15:43:44
Re: candidoza 2Buna fetelor! am facut candidoza prima data anul trecut in noiembrie..1 an si o luna de atunci...8 episoade...am impresia cae serialul tanar si nelinistit...in fiecae zi alt episod..am vizitat 2 medici...8 analize de secretie..si 2 papa nicolau...rezultatul secretiei acelasi: CANDIDA. am luat sub indrumarea medicilor de fiecare data flucovim/fluconazol pastile si ovule ( lomexim, gyniel, cervigid + tantum rosa spalaturi, softygin, ginizol, etc...nici nu le mai stiu numele ) + creme clorttimazol. folosesc lenjerie din bumbac, folosesc sapun fara ph...sunt f atenta la igiena, beau pete 2 litrii de apa pe zi..ceaiuri..si de trei zile iar ma chinuie, aceleasi simpome. ce pot sa mai fac? va cer un sfat...o alta vizita la doctor...pierd timp, energie si bani..macar daca as avea un rezultat... Ultima oara a fost editat de simona_25 (2014-12-10 15:44:27) Offline #3664 2014-12-19 13:31:41
Re: candidoza 2Heim, fetelor, inteleg ca e candida, dar mai e si ceva bacteriuta pe acolo? ca nu inteleg exact ce e cu cocii aia. multu' Offline #3665 2014-12-20 01:16:09
Re: candidoza 2multumesc pt raspuns daenarys. nu m am spalat..mi a dat doctora macmiror..am facut tratementul 9 zile si dupa 3 m a luat naiba... am luat o de la capat si cand am dat cu crema, mi s au inflamat "labutele" tare...si a curs sange din "papilele" respective. Offline #3666 2014-12-20 07:11:50
Re: candidoza 2cargoo,merg combinate.... #3667 2015-01-07 13:39:56
Re: candidoza 2Nu am reusit nici eu sa scap de candida,s-a facut un an jumate..mi-am cumparat formula Candida si jarro-dhophillus probiotice de la Secom..astazi imi vin...si vroiam sa va intreb,care stiti cum se administreaza..de formula Candida stiu,dar probioticele..le iau o data cu formula sau dupa?si vaginal sa bag tot jarro dhophillus? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|