Cum va descurcati in situatia asta?-11
- bella-yzaura
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-06
Re: cum va descurcati in situatia asta?
skumpi a scris:okey si acu daca o sa te intreb cine e de vina ca tu i`ai cedat o sa spui ca te judec iar, nu ???
am spus si mai sus k in mare parte aveti dreptate dar asta nu insemna ironie sau judecata..... da si stiu k sunt vinovata si sunt constienta de asta si mi-e ciuda pe mine k nu am puterea sa il resping sa il alung din viazta mea.....dar mi-e greu ku el am conceput un copil cu el am fost cand mi-a fost bine si rau......si mi-am dorit sa mai fiu m,akar o data in bratele lui nush cu ce am gresit , sau poate chiar aveam nevoie de asta avand in vedere k de aproape 5 luni nu am fost cu niciun barbat si simteam k imi doresc......sau poate sunt motive ca sa zik asa......doar de a-l mai simti odata al meu.....intr-un fel imi pare rau ca s-a intampat, intr-un fel ma bukur k.......nush cum sa explik mai bine...ce simt
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
bella-yzaura a scris:skumpi a scris:okey si acu daca o sa te intreb cine e de vina ca tu i`ai cedat o sa spui ca te judec iar, nu ???
am spus si mai sus k in mare parte aveti dreptate dar asta nu insemna ironie sau judecata..... da si stiu k sunt vinovata si sunt constienta de asta si mi-e ciuda pe mine k nu am puterea sa il resping sa il alung din viazta mea.....dar mi-e greu ku el am conceput un copil cu el am fost cand mi-a fost bine si rau......si mi-am dorit sa mai fiu m,akar o data in bratele lui nush cu ce am gresit , sau poate chiar aveam nevoie de asta avand in vedere k de aproape 5 luni nu am fost cu niciun barbat si simteam k imi doresc......sau poate sunt motive ca sa zik asa......doar de a-l mai simti odata al meu.....intr-un fel imi pare rau ca s-a intampat, intr-un fel ma bukur k.......nush cum sa explik mai bine...ce simt
Din cate vad tu iti cauti motive ca sa nu`l alungi..
eu,tu si restul lumii...
- bella-yzaura
- Full member
poate da imi caut potive asa cum zici.... va las deoarece plek in weekend si nu o sa mai vb zilele acestea...bye bye si weekend plakut...
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
BratzG a scris:skumpi a scris:nu te judec draga mea` asta reiese din ce ai povestit tu... daca ti`ai dori mai mult ai face ceva in privinta asta , ti`ai lua viata in maini si ai face ce e mai bine pt tine , parerea mea eu n`am nici o treaba, e fix viata ta, relatia ta eu as face ce ti`am scris mai sus, asta am facut mereu cand o relatia nu a mai mers, am suferit o luna , 2 ,5 apoi am spus stop si mi`am vazut in continuare de viata si nu m`am multumit niciodata cu firmiturile cuiva si nici nu o sa ma multumesc , de asta sunt convinsa pt ca stiu cine sunt si ce merit iar in momentul in care nu o sa mai primesc, la fel de bine o sa pot pune capat si relatiei actuale !
that`s my girl!subscriu
Subscriu si eu!
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
bella-yzaura a scris:poate da imi caut potive asa cum zici.... va las deoarece plek in weekend si nu o sa mai vb zilele acestea...bye bye si weekend plakut...
atunci daca da,de ce mai ceri sfaturi?
eu,tu si restul lumii...
- bella-yzaura
- Full member
BratzG a scris:bella-yzaura a scris:poate da imi caut potive asa cum zici.... va las deoarece plek in weekend si nu o sa mai vb zilele acestea...bye bye si weekend plakut...
atunci daca da,de ce mai ceri sfaturi?
nu am cerut sfaturi draga mea...uitat-te si in urma, tanusha povestea rel ei si spuneam doar k este cam aceeasi relatie.......asta a fost tot si de aici am discutat si v-ati spus pareri....
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
skumpi a scris:bella yzaura , taniusha , parerea mea e ca baietilor vostrii le convine de minune situatia, voi sunteti acolo oricand au ei chef si in felu asta mai au parte si de libertate, nu mai trb sa dea explicatii la nimeni etc. in locul vostru, pt ca aveti povesti asemanatoare, l`as pune la masa si i`as zice... noah cum ii ? ce vrei de la mine , mai vrei ceva de la relatia asta ? daca da bine daca nu si mai bine , fiecare pe drumu lui ! e pacat ca voi stati si suferiti, va puneti zeci de intrebari fara raspuns intr`un timp in care ati putea sa va bucurati de viata si de iubirea unui tip in totalitate, nu de firmituri ! ori daca voua va place situatia si traiti momentele alea la intensitate si nu vreti mai mult de la "partenerii" vostrii , cum a zis Jess, continuati fara nici un regret !
mss mult pt sfat/parere...sunt de acord cu tine..la sigur ca ii convine, si imi dau si eu seama ca oricand ar vrea el eu sunt acolo pt dansu..pur si simplu eu nici cum nu pot pune un punct mare intre noi, chiar daca uneori ma gandesc ca ar fi mai bine....noi ne cunoastem de 13 ani aveam acelais cerc de prieteni, si nici cum nu as putea sal evit total..in special acum ca suntem in strainante si ne avem doar unul pe celalalt..si noua si in doi ne este greu, dar aparte cred ca ar fi un chin si mai mare...ma bucur cel putin ca imi e fidel si chiar nu a mai fost cu nimeni si nu ma inseala...noi suntem sa zicem 24/24 impreuna...doar cat la universitate plecam si nu ne vedem...stiind ca la anul el pleaca si chiar atunci o sa fim intradevar aparte, voi vedea si eu cum e sa fim aparte...si cred ca va vedea si el, deoarece numai atunci cand pierzi ceva iti dai seama cat de mult valora pt tine..sper ca asa cand nu voi mai fi alaturi va observa si el si se va clarifica cu sentimentele lui..deja daca va fi spre bine sau spre rau voi vedea atunci...niciodata nu stim unde ne duce viata si pe ce incercari ne pune...insa pana atunci voi trai clipa si ma bucur de tot ce imi ofera viata
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
a plecat la facultate, au inceput nemultumirile...nu se prea duce la cursuri, sta pana la 1-2 noaptea si joaca fifa sau iese cu colegii de camera si sta pe culoar, la alt etaj decat au ei camera (chiar nu inteleg ce pot face pe hol si mai ales la alt etaj), iese foarte des pe la terase (in conditiile in care nu dispune de prea multi bani), bea cam mult (nu s-a imbatat, dar s-a ametit putin, ba de la bere, ba vin, ba au fost la fosta prietena a unui amic si au stat in camera si au baut whisky), pierde timpul in loc sa invete si i-am spus, stie si el ca anul asta are foarte mult de invatat, a stiut ca are de facut o plansa ce necesita timp si a amanat pana azi dimineata cand nu stia cum s-o termine mai repede. azi imi zice ca vrea sa isi faca abonament la sala sa mai dea niste kile jos, ca se duce cu X si Y, da 65 de lei si va merge in fiecare seara. spunea inainte ca trebuie sa tina de bani, sa nu-i risipeasca, atunci cand va veni acasa nu vom putea sa iesim prea mult (sa nu se inteleaga ca ma deranjeaza asta, dar da niste bani aiurea cand ar putea foarte bine sa faca si in camera exercitii gratis). pe scurt: nu ma asculta deloc! si i-am zis frumos, oricat de mult m-ar fi suparat, i-am explicat cum ar fi mai bine, nu i-am interzis absolut nimic (desi puteam la faza cu bautul) si tot ce stie el face. si daca ii spun "nu-ti mai zic nimic ca tot ca tine faci", se supara. maine vine acasa si nu vreau sa incep cu reprosurile, vreau sa ne simtim bine, sa ne intelegem, dar nici sa ma prefac ca nu-mi pasa cand vorbesc pt pereti nu-mi convine. ce sa fac, cum sa-i mai spun ca sa priceapa ca nu-i de gluma cu facultatea asta si ca are mult de tras ca sa ii fie LUI bine, nu lu maica-sa, nu vecinului de peste strada, ci LUI?
V., soarele si luna
- skumpi
- Vizitator
tu poti sa`i spui pana o sa tzi se raceasca gura ca oricum nu o sa inteleaga ! Va intelege cand va constientiza el ca facultatea nu`i tocmai o joaca si ca ar fi cazu sa o ia in serios daca vrea ceva de la viata asta ! Eu in locul tau nu i`as mai zice nik, nici ca e bine nici ca e rau ce face, ci as incerca sa`l invat prin propriu exemplu... vi si tu acasa si ii spui ca ai luat 7 de 10 la materiile x si y ca te ocupi de o lucrare/ un proiect f serios sau ma rog, ce va mai da voua la scoala ! Pentru ca risti sa nu`ti mai spuna nimic si din contra sa te minta atunci cand sta cu baietii spunandu`ti ca e in sala de lectura
- april sunset
- Insomniac member
skumpi a scris:Eu in locul tau nu i`as mai zice nik, nici ca e bine nici ca e rau ce face, ci as incerca sa`l invat prin propriu exemplu... vi si tu acasa si ii spui ca ai luat 7 de 10 la materiile x si y ca te ocupi de o lucrare/ un proiect f serios sau ma rog, ce va mai da voua la scoala ! Pentru ca risti sa nu`ti mai spuna nimic si din contra sa te minta atunci cand sta cu baietii spunandu`ti ca e in sala de lectura
cam asta fac mai ales ca sunt a 12-a chiar ma ocup serios de scoala acum, azi avusai 2 lucrari (romana si geogra, deci materii de bac, multe informatii) la care bineinteles ca nu ma astept sa iau mai putin de 10 citesc zilnic cate ceva, repet lectii, la scoala iau note foarte bune si mereu ma lauda si zice ca e mandru de mine si stie ca atunci cand voi merge si eu la facultate va invata mult mai bine pt ca voi fi langa el sa-l pun cu burta pe carte, deci el se bazeaza pe mine, e constient ca trebuie sa invete, dar trebuie sa fie cineva langa el sa-l impinga de la spate. de aia am si intrebat cum as putea sa-i spun ca nu procedeaza tocmai bine pt ca nu vreau sa ajung sa-l stresez (cum am facut anul trecut), sa-l bat la cap sa invete. tocmai asta incerc sa evit, sa ma minta, sa-mi spuna ca invata numai pt ca stie ca asta vreau sa aud si el sa fie la vreo terasa, fotbal sau mai stiu eu ce.
V., soarele si luna
- skumpi
- Vizitator
- emily02
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-25
de acord cu skumpi april. ii spui degeaba ca pana nu o simte pe pielea lui nu constientizeaza de-a binelea. cand o s-o faca o sa-si reorganizeze singur prioritatile in functie de interes ca si el isi urmareste binele, trebuie doar sa-si dea seama in ce consta. oo, complicata treaba cu relatiile la distanta. in principiu si eu sunt de acord ca se poate si asa chiar daca mie nu prea mi-o mers.. a mea o durat in jur de vreo 2 ani, tineam mortis amandoi sa ne mutam la facultate in acelasi oras in sfarsit ca sa scapam de probleme.. dar nu a tinut, in mare parte din pricina mea. probabil ca ar fi mers daca as fi fost putintel mai matura.. dar eh, acum situatia e din in ce mai aiurea fiindca nu am prea reusit sa ramanem nici macar amici. mno, n-o fost sa fie, e timp de altele..
Staring at the sun, thinking it's the moon..
- april sunset
- Insomniac member
emily02 a scris:oo, complicata treaba cu relatiile la distanta. in principiu si eu sunt de acord ca se poate si asa chiar daca mie nu prea mi-o mers.. a mea o durat in jur de vreo 2 ani, tineam mortis amandoi sa ne mutam la facultate in acelasi oras in sfarsit ca sa scapam de probleme.. dar nu a tinut, in mare parte din pricina mea. probabil ca ar fi mers daca as fi fost putintel mai matura.. dar eh, acum situatia e din in ce mai aiurea fiindca nu am prea reusit sa ramanem nici macar amici. mno, n-o fost sa fie, e timp de altele..
noi deja am trecut peste 1 an despartiti si pot spune ca ne-a mers foarte bine. certuri normal ca au fost, dar nesemnificative si mereu cand venea acasa uitam de tot si eram cei mai fericiti. eu una cred ca e nevoie de multe lucruri pt ca o relatie la distanta sa reziste. din fericire, am invatat ca nu trebuie sa iau totul in serios, sa nu pun la suflet cand mai face cate o prostioara mica (pt ca stiu ca n-o face cu intentie) si sa am incredere totala in el, sa-i acord libertatea pe care o vrea
V., soarele si luna
- emily02
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-25
felicitari tineti-o tot asa. la noi la inceput o mersul totul fain, stateam nopti intregi de vorba si ziua bagam somn ca sa capatam energie pt noaptea urmatoare . ne vedeam in vacante si tot asa timp de vreo 2 ani. bineinteles ca usor, usor au intervenit probleme legate de randamentul meu.. pe toate planurile si atunci a inceput sa scartaie. el o fost ok, a stiut sa-si organizeze probabil timpul mai bine decat mine fiindca nu prea-i pasa de mare lucru pt viitor. eu am fost tare data peste cap si in perioada aia i-am spus de multe ori ca nu mai cred ca o sa se aleaga ceva bun de "relatia" noastra si ca gata e cazul sa punem punct. pe urma ma razgandeam, erau doar izbucniri din astea de cateva zile si el avea rabdare si spunea ca intelege si ca ne descurcam noi inca o vreme pana la facultate. s-ar fi putut probabil daca as fi fost mai hotarata..
Staring at the sun, thinking it's the moon..
- april sunset
- Insomniac member
ce-mi place ca am un topic al meu unde ma pot plange cand si cat vreau treaba sta cam asa: peste 2 sapt facem un an jumate, deci nu mai suntem chiar la inceput, iar al meu incepe sa se cam poarte ca atare. vorbim la telefon ca si pana acum, dar ne sunam doar ca sa spune strictul necesar "ajunsai acasa, ma duc la cursuri, plec la sala, ma duc sa mananc, etc". ieri toata ziua am asteptat sa aibe macar 5 min libere sa-i povestesc niste faze comice de la scoala. am asteptat pana seara cand ma suna sa-mi spuna ca se aseaza la masa si ca ne auzim a 2 zi. azi la scoala abia daca am vorbit de 2 ori. pana la urma l-am sunat si i-am spus ca sunt cam suparata ca ieri toata ziua am vrut sa-i povestesc ceva si el ba imi respingea ca nu stiu ce facea, ba raspundea si ma "expedia" pt ca juca fifa, ba se ducea la sala si mai vorbea cu prietenii etc. raspunsul lui a fost ceva de genul "a trecut timpul in care vorbeam asa mult la telefon, acum am ajuns la un alt nivel, nu mai trebuie sa fie asa ca la inceput". pe de o parte are dreptate. de fapt nici n-am pretentia sa fie ca la inceput, dar macar 5-10 min nu putea sa ma asculte si pe mine? daca ii spun ca mi-e dor de el "deja? am plecat de 2 zile!".
am plecat mai devreme de la scoala si i-am trimis mesaj sa-i spun, nu l-am mai sunat pt ca tocmai ce vorbisem. ma suna el in schimb si zice ca vrea sa vorbim pana ajung acasa "ca sa nu mai spun ca nu vorbim". deci m-a sunat de gura mea, nu ca ar fi vrut el, nu vreau asa!
il inteleg ca el acolo are colegii de camera, de la facultate cu care se intelege foarte bine, iese prin oras, de 2 zile merge si la sala, deci nu are cand sa se plictiseasca. eu stau numai in casa si invat, iar seara sunt extenuata si simt nevoia sa vorbim mai mult, mi se face dor de el, dar cand il aud cu "deja?" parca mi se taie. as vrea sa mai trimita un mesaj ceva, nu vreau declaratii pompoase ca inainte, un "te iubesc" acolo e suficient. ma simt de parca i-as cersi atentia si nu-mi place deloc!
nu stiu cum sa ma port. nu vreau sa-l sufoc, imi dau seama ca nu imi simte lipsa asa de mult cum ii duc eu dorul, dar cer prea mult? sunt absurda?
doamnee, cat am scris si nici nu-i cine stie ce mare branza, dar asa mai mult sa ma descarc. oricum, astept macar 2-3 sfaturi...de la cine o avea rabdare sa citeasca
Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-10-14 14:54:47)
V., soarele si luna
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
ia lasa-l sa ajunga la prima sesiune, sa-si dea seama ce serioasa e viata acum... bineinteles, daca mai ai rabdarea necesara sa astepti pana-n ianuarie-februarie, cand va constientiza si el ce inseamna de fapt facultatea si de ce sta in camin, unde acum e la fel de distractiv ca-n taberele de la mare
- april sunset
- Insomniac member
anabella_n a scris:ia lasa-l sa ajunga la prima sesiune, sa-si dea seama ce serioasa e viata acum... bineinteles, daca mai ai rabdarea necesara sa astepti pana-n ianuarie-februarie, cand va constientiza si el ce inseamna de fapt facultatea si de ce sta in camin, unde acum e la fel de distractiv ca-n taberele de la mare
si-a dat seama de anul trecut, anabella....dar se pare ca a uitat. nu mai tine minte cum dadea din colt in colt ca nu stia la ce sa invete mai intai si statea cu morcovu adanc bagat de frica sa nu ajunga la cu taxa.
i-am spus acum o sapt si ceva sa nu mai faca la fel ca anul trecut, sa invete din timp, acum cat nu sunt multe, dar vad ca n-are nici o treaba. stie ce il asteapta, stie ca trebuie sa invete, la teorie e geniu, dar cand vine vorba de practica vai si-amar. eu i-am spus ce sa faca pt a-i fi mai usor, cu toate ca stiam ca-mi racesc gura degeaba, dar am spus sa-mi fac datoria si mi-am facut-o. mai departe tine numai de el...
V., soarele si luna
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|