homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati in situatia asta?-9

#153 2009-09-22 10:29:03

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

Re: cum va descurcati in situatia asta?

Jess ,iti dau dreptate n-am ce zice.. dar stii cum e ,pana nu dai cu capul de sus  ca sa-l vezi cu simtz pe cel de jos,nu te inveti minte..eu vreau sa vad daca ceva se va skimba : ori in bine ,ori in rau.... supa  daca el imi spune cu gura lui ca nu are nimi cu aia si k sunt kiar fff buni prieteni cum mi-au spus mai multi...n-am de ce sa ma framant...
v-am mai zis..si eu am o groaza de prieteni..poate ca as evita si eu sa-i spun daca m-ar intreba pt k nu as suporta sa ma intrebe ... dar daca n-am nimik cu acei prieteni de ce nu i-as spune...pana acum nu m-a mintit niciodata...nu m-a mintit cu ceva si apoi sa aflu ca nu a fost asa..si de aasta tind sa cred ca daca lamurim totul si o sa discutam poate iese asa cum trebuie... supa

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#154 2009-09-22 11:10:53

andreutza89.dreaming
Full member

acel "G" e GIna..am banuit asta de la inceput..si sora lui m-a lamurit... da-ti seama Jess ca si eu mi-am dat seama ca e ceva putred..dar nu vreau sa-i iau apararea dar el asa e din fire..secretos si fff  independent ,nu-i place sa dea raportul...

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#155 2009-09-22 15:39:56

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

andreutza89, tu stii mai bine ce ai de facut, dar parerea mea este ca gresesti.
Incerci sa te minti singura, sa faci cumva sa justifici comportamentul lui, dar iti faci rau tot tie.
Tot ceea ce nu vrei sa sti pana la urma se va intoarce impotriva ta, si tot tu vei avea de suferit.
El a gresit fata de tine, si tot el are de castigat. Dupa ce ca a facut ce a facut, tot tu faci pe dracu in 4 sa ramai la el noaptea, tot tu incerci sa te minti singura de frica sa nu il pierzi, el nu se sinchiseste nici macar sa dea o explicatie, dar de el e independent...
Tu esti cea care ii permite sa se comporte asa, si tot tu il poti trezii la realitate, face tot ce face pentru ca e prea sigur pe el si pe tine, si e normal sa fie in cazul de fata.
Iti doresc numai bine, si sa iei decizia cea buna pentru tine in primul rand. puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#156 2009-09-22 15:54:01

andreutza89.dreaming
Full member

puss Mesii de sfat..va sunt recunoscatoare...incerc sa iau decizia corecta pt a nu regreta mai tarziu.... realizez ca ma mint uneori eu pe mine...dar ...repet sper sa iau decizia cea corecta!  puss

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-09-22 15:54:38)

#157 2009-09-22 15:55:40

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cu placere puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#158 2009-09-23 00:40:48

Rays of Sunshine
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-09-17

Jessica_M a scris:

?ntr-o bună zi am să omor bărbaţii rotfl Glumesc big_smile
Urăsc c?nd spun"hai ca n-avem ce sa mai vb ca iar ai kef de scandal si m-am saturat!" smile . Păi ai sau nu chef, din moment ce eu ţi-am găsit sms-urile, pe mine nu mă interesează, dar pui m?na şi ?mi explici. Dacă ?mi spunea treaba asta fie mă certam cu el, fie spuneam "poţi să te duci dracu! tu cu mine nu vorbeşti aşa!" şi plecam.
Eu nu aveam răbdare at?ta vreme, adică o lună, să tac.

Sincer, Jessica, ai dreptate. Urmaream thread-ul si ma gandeam sa intervin si eu cu ceva, dar cred ca tot ce ai zis, ai zis destul de bine. E bun ca se dau si sfaturi bune, chiar foarte bune. E bun ca n-am uitat sa fim buni si sa ajutam, ca inca stim sa mai fim oameni. Bravo, Jess. puss

Ultima oara a fost editat de Rays of Sunshine (2009-09-23 00:41:29)

#159 2009-09-24 17:10:53

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

bella-yzaura a scris:

uite aici postez daca vrei sa vb....
la fel a fost si la noi vara trecuta pana sa plece in vacanta (suntem student la acelasi master si am fost si la facultate si el nu este din aceeasi localitate cu mine)totul a fost super....am stat despartiti 2 luni si cand a venit cu fundul in sus total, gasea tot felul de motive de cearta, din nimikuri si ne-am despartit.....dar nu pt fff mult timp numai k s-a mutat si eu am ramas singura....dar cand erau probleme cik de facultate ne intalneam si eram la mine casa si il parea dorul, tot cam asa o luna, mai putin si se imtampla de aveam seri superbe si dupa...imi spunea k suntem colegi....aza asa maine asa...pana am aflat k avea si pe altcineva......apoi am devenit aiurea ne jigneam reciprok , eu eram fff crizata k nu puteam accepta situatia si s-a ajuns aiurea de tot...a venit vacanta de acum si ok a plekat acasa eu am zis k innebunesc , makar lucrez si m-am luat cu serviciu, si a fost cumplit de gre deoarce pana a pleka il mai vedeam , mai vb la tel imi incarcam bateriile, doar asa, simteam k viatza mea s-a sfarsit mai ales k am luat decizia sa nu dam niciun tel niciun din noi doi, am plekat in concediu singura, nunti petreceri singura etc. (mentionez k a fost primul din viatza mea si este)...dupa 3 luni de zile am primit mesaj k ii este dor de mine si k vrea sa ne vedem si i-am zis k nu vreau k nu puteam...stiam k o sa cedez daca il vad pt k in sufletul meu este si acum, desi ratiunea imi spunea altceva...si asa nu m-am intalnit si apoi ne-am certat prin telefon k defapt am pe altul si ma simt bine, si k de asta nu vreau sa-l vad, orikum o noapte intreaga scene de gelozie.....
apoi de atunci nu am mai stiut nimik pana azi-noapte la ora 3 cand m-a sunat cu nr ascuns si nu vorbea la tel, k dupa 10 min sa aud batand la usa , cand m-am dus el era, m-am luat in brate m-a sarutat si restul iti poti imagina........fara cuvinte, fara nimik numai ne-am iubit....iar azi a plekat.....atat am intrebat ce va fi cu noi si mi-a zis sa las lucrurile asa cum sunt si sa am grija de mine si sa am grija ce fac....cu subinteles ''ce fac''
m-a pus sa jur azi-noapte k nu am fost cu nimeni altcineva in timpul asta, k am fost si sunt si k voi fi doar a lui si.....chestii de siguranta.....
dar am petrecut momente superbe am dat frau liber la tot ce simteam eram insetata de a iubi si am uita complet de tot cand l-am vazut.....sincer aveam nevoie de asta....nu stiu ce o sa fac de acum k o sa-l vad in fiecare zi la cursuri....grater(
asa k te inteleg ffff bine...crede-ma as putea scrie romane prin cate am trecut cu omul asta in 2 ani jumatate....

mda....situatii e asemanatoare si eu la fel cred k as putea vb ore intregi si tot nu as ajunge la un punct la o concluzie. eu cu prietenul meu ne cunoastem din clasa 1. am fost prieteni, dushmani (in copilarie) si din clasa a 9 am inceput sa iesim impreuna....el are o fire foarte stranie...e foarte inchis si cred ca majoritatea prietenilor pe care ii are sunt datorita mie...dar despre viata lui cred stiu numai el,caci e foarte incurcata...nimeni nu il poate cunoaste mai bine ca mine...deci neam intalnit noi 7 luni..dupa care el a plecat un an in strainatate...a fost foarte greu...nu neam vazut, am vb ffffoarte rar..cand sa intros sa despartit de mine....insa dupa 4 zile sia cerut scuze cu lacrimi in ochi...logic eu lam iertat.,.de atunci am fost 2 ani jumate impreuna...total nedespartiti...perechea perfecta...a fost primul pt mine in toate punctele de vedere si asa si eu pt el...parintii lui erau mereu impotriva noastra, mai ales cand au aflat ca acum cand suntem studenti vom locui impreuna...nu neam vazut o luna..dupa care am venit eu...totul era super bine..ne iubeam in fiecare noapte mai ales ca ambii suntem fffoarte pofticiosi....apoi de Craciun neam intors acasa,..si el devenise mai distant..mai mult vroia sa petreaca timp cu prietenii care in acelasi timp erau si prietenii mei..cred ca chestia asta il deranja, caci mereu eu eram in centrul atentiei..nu conteaza unde neam afla...apoi el a plecat..pt o luna..kand sa intros mia facut surpriza caci  nu stiam cand va veni....venise cu trandafiri cu tot...am facut dragoste ca doi nebuni...peste 2 zile a pus punct relatiei noastre...nu inteleg motivul, nimenu nu intelege, si acum partintii lui sunt doar pt noi si nu ne cred cand spunem ca suntem despartiti, imi pare atat de rau.....la sigur nu are pe cineva, deoarece e rusinos si inchis..si aici(in strainatate) suntem doar noi doi..nu are prieteni nu are pe nimeni.....dupa ce neam despartit..am venit la studii..locuim in acelasi apartament dormim in acelasi pat...el ma doerste ca niciodata 24/24 eu ma tin..insa nu intodeauna reusesc..mai ales ca am si sentimente pt el...uneori vb despre noi..si el zice: eu simt acelasi lucru pt tine insa nu cred ca e dragoste....dar nu pot intelege..noaptea dormim cuprinsi...dimineata ma mangaie....imi face suprize...ma saruta mereu pe frunte..pe obraz...prin orash umblam de manuta...sau cuprinsi...nu mai stiu ce vrea el..cred ca el ar fi vrut sa o incerce cu altcineva, deoarece el doar cu mine a fost...mai ales ca parintii lui au divortat din cauza asta....poate el nu vrea so incepem de la inceput caci la anul pleaca pt un an in UK  si vom fi appart....idee nu am....poate atunci va incerca si va vedea cum e cu altcineva...si se va intoarce la mine...sper...dar nu mai stiu.eu nu mai vreau pe nimeni altcineva care sa nu fie el...astept si eu o minune in viata mea........off Doamne ce poveste am scris..imi pare rau daca am plictisit pe cineva..dar doar asa am putut sa redau si eu succint povestea pe care  o traiesc

Ultima oara a fost editat de taniusha (2009-09-24 17:16:38)

#160 2009-09-24 17:51:57

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

taniusha a scris:

bella-yzaura a scris:

la fel a fost si la noi vara trecuta pana sa plece in vacanta (suntem student la acelasi master si am fost si la facultate si el nu este din aceeasi localitate cu mine)totul a fost super....am stat despartiti 2 luni si cand a venit cu fundul in sus total, gasea tot felul de motive de cearta, din nimikuri si ne-am despartit.....dar nu pt fff mult timp numai k s-a mutat si eu am ramas singura....dar cand erau probleme cik de facultate ne intalneam si eram la mine casa si il parea dorul, tot cam asa o luna, mai putin si se imtampla de aveam seri superbe si dupa...imi spunea k suntem colegi....aza asa maine asa...pana am aflat k avea si pe altcineva......apoi am devenit aiurea ne jigneam reciprok , eu eram fff crizata k nu puteam accepta situatia si s-a ajuns aiurea de tot...a venit vacanta de acum si ok a plekat acasa eu am zis k innebunesc , makar lucrez si m-am luat cu serviciu, si a fost cumplit de gre deoarce pana a pleka il mai vedeam , mai vb la tel imi incarcam bateriile, doar asa, simteam k viatza mea s-a sfarsit mai ales k am luat decizia sa nu dam niciun tel niciun din noi doi, am plekat in concediu singura, nunti petreceri singura etc. (mentionez k a fost primul din viatza mea si este)...dupa 3 luni de zile am primit mesaj k ii este dor de mine si k vrea sa ne vedem si i-am zis k nu vreau k nu puteam...stiam k o sa cedez daca il vad pt k in sufletul meu este si acum, desi ratiunea imi spunea altceva...si asa nu m-am intalnit si apoi ne-am certat prin telefon k defapt am pe altul si ma simt bine, si k de asta nu vreau sa-l vad, orikum o noapte intreaga scene de gelozie.....
apoi de atunci nu am mai stiut nimik pana azi-noapte la ora 3 cand m-a sunat cu nr ascuns si nu vorbea la tel, k dupa 10 min sa aud batand la usa , cand m-am dus el era, m-am luat in brate m-a sarutat si restul iti poti imagina........fara cuvinte, fara nimik numai ne-am iubit....iar azi a plekat.....atat am intrebat ce va fi cu noi si mi-a zis sa las lucrurile asa cum sunt si sa am grija de mine si sa am grija ce fac....cu subinteles ''ce fac''
m-a pus sa jur azi-noapte k nu am fost cu nimeni altcineva in timpul asta, k am fost si sunt si k voi fi doar a lui si.....chestii de siguranta.....
dar am petrecut momente superbe am dat frau liber la tot ce simteam eram insetata de a iubi si am uita complet de tot cand l-am vazut.....sincer aveam nevoie de asta....nu stiu ce o sa fac de acum k o sa-l vad in fiecare zi la cursuri....grater(
asa k te inteleg ffff bine...crede-ma as putea scrie romane prin cate am trecut cu omul asta in 2 ani jumatate....

mda....situatii e asemanatoare si eu la fel cred k as putea vb ore intregi si tot nu as ajunge la un punct la o concluzie. eu cu prietenul meu ne cunoastem din clasa 1. am fost prieteni, dushmani (in copilarie) si din clasa a 9 am inceput sa iesim impreuna....el are o fire foarte stranie...e foarte inchis si cred ca majoritatea prietenilor pe care ii are sunt datorita mie...dar despre viata lui cred stiu numai el,caci e foarte incurcata...nimeni nu il poate cunoaste mai bine ca mine...deci neam intalnit noi 7 luni..dupa care el a plecat un an in strainatate...a fost foarte greu...nu neam vazut, am vb ffffoarte rar..cand sa intros sa despartit de mine....insa dupa 4 zile sia cerut scuze cu lacrimi in ochi...logic eu lam iertat.,.de atunci am fost 2 ani jumate impreuna...total nedespartiti...perechea perfecta...a fost primul pt mine in toate punctele de vedere si asa si eu pt el...parintii lui erau mereu impotriva noastra, mai ales cand au aflat ca acum cand suntem studenti vom locui impreuna...nu neam vazut o luna..dupa care am venit eu...totul era super bine..ne iubeam in fiecare noapte mai ales ca ambii suntem fffoarte pofticiosi....apoi de Craciun neam intors acasa,..si el devenise mai distant..mai mult vroia sa petreaca timp cu prietenii care in acelasi timp erau si prietenii mei..cred ca chestia asta il deranja, caci mereu eu eram in centrul atentiei..nu conteaza unde neam afla...apoi el a plecat..pt o luna..kand sa intros mia facut surpriza caci  nu stiam cand va veni....venise cu trandafiri cu tot...am facut dragoste ca doi nebuni...peste 2 zile a pus punct relatiei noastre...nu inteleg motivul, nimenu nu intelege, si acum partintii lui sunt doar pt noi si nu ne cred cand spunem ca suntem despartiti, imi pare atat de rau.....la sigur nu are pe cineva, deoarece e rusinos si inchis..si aici(in strainatate) suntem doar noi doi..nu are prieteni nu are pe nimeni.....dupa ce neam despartit..am venit la studii..locuim in acelasi apartament dormim in acelasi pat...el ma doerste ca niciodata 24/24 eu ma tin..insa nu intodeauna reusesc..mai ales ca am si sentimente pt el...uneori vb despre noi..si el zice: eu simt acelasi lucru pt tine insa nu cred ca e dragoste....dar nu pot intelege..noaptea dormim cuprinsi...dimineata ma mangaie....imi face suprize...ma saruta mereu pe frunte..pe obraz...prin orash umblam de manuta...sau cuprinsi...nu mai stiu ce vrea el..cred ca el ar fi vrut sa o incerce cu altcineva, deoarece el doar cu mine a fost...mai ales ca parintii lui au divortat din cauza asta....poate el nu vrea so incepem de la inceput caci la anul pleaca pt un an in UK  si vom fi appart....idee nu am....poate atunci va incerca si va vedea cum e cu altcineva...si se va intoarce la mine...sper...dar nu mai stiu.eu nu mai vreau pe nimeni altcineva care sa nu fie el...astept si eu o minune in viata mea........off Doamne ce poveste am scris..imi pare rau daca am plictisit pe cineva..dar doar asa am putut sa redau si eu succint povestea pe care  o traiesc

Taniusha, foarte ciudata este atitudinea lui.Eu una nu cred ca te`a parasit doar pentru ca a fost doar cu tine,si ca a vrut sa incerce si cu altcineva.Mi se pare destul de copilaroasa ideea asta,mai ales ca tu spui ca e mai retras si mai rusinos.Daca vroia cu altcineva,iti dadeai seama,sau se dadea cumva de gol.Eu cred ca e nesigur pe el si nu stie ce vrea de la viata.Mai bine incearca sa vorbesti mai serios cu el,sa`ti dea un motiv clar.Daca nu vrea atunci schimba placa:sa doarma pe canapea,evita`l vezi cum reactioneaza..

eu,tu si restul lumii...

#161 2009-09-24 18:08:41

taniusha
Full member

da mss..pt sfat..dak sincer eu alt motiv nu mai pot gasi la despartirea noastra...si am vb despre chestia asta cu el de 10 ori..si unica lui explicatie e ca nu mai simte acelasi lucru......da rnu inteleg cum nu il smimte kand se comporta asa de parca suntem totusi impreuna....si la sigur ca nu are pe cineva deoarece 24/24 e acasa sau suntem impreuna....
a fost  perioada cand lam ignorat si a vazut si rezultate..devenise gelos..ma suna si mai des cand eram acasa..insa acum nu prea stiu cum sal ignor cand stam alaturi atata timp....
sincer am impresia ca este o situatie fara nici o rezolvare...cel putin din partea mea, eu am facu ttot posibilul ca sa o clarific si tot nu am ajuns la ceva...multumesc mult pt sfat, mai vad si eu cu timpul cum se mai schmba...in special cand va pleca...si va fi in general singurel...singurel

#162 2009-09-24 18:16:58

BratzG
Sr. member

Concluzia zilei:Barbatii sunt ciudati!

eu,tu si restul lumii...

#163 2009-09-24 18:26:35

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

taniusha a scris:

da mss..pt sfat..dak sincer eu alt motiv nu mai pot gasi la despartirea noastra...si am vb despre chestia asta cu el de 10 ori..si unica lui explicatie e ca nu mai simte acelasi lucru......da rnu inteleg cum nu il smimte kand se comporta asa de parca suntem totusi impreuna....si la sigur ca nu are pe cineva deoarece 24/24 e acasa sau suntem impreuna....
a fost  perioada cand lam ignorat si a vazut si rezultate..devenise gelos..ma suna si mai des cand eram acasa..insa acum nu prea stiu cum sal ignor cand stam alaturi atata timp....
sincer am impresia ca este o situatie fara nici o rezolvare...cel putin din partea mea, eu am facu ttot posibilul ca sa o clarific si tot nu am ajuns la ceva...multumesc mult pt sfat, mai vad si eu cu timpul cum se mai schmba...in special cand va pleca...si va fi in general singurel...singurel

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-11-04 10:18:51)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#164 2009-09-24 18:31:44

BratzG
Sr. member

Fetelor ,eu nu am fost pusa niciodata intr`o asemenea situatie ,dar eu tot timpul am gandit in felul urmator:daca cineva tine la mine cu adevarat,ma apreciaza.Cine nu e pentru mine,nu e.Chiar daca iubim,nu trebuie sa uitam de noi,de binele nostru si de viata noastra.Capul sus si privirea inainte.Daca ei nu au atata barbatie in ei incat sa spuna:Te vreau,nu vreau sa pleci,ce sa zic ,nu merita!Balta e plina de peste,nu trebuie sa te opresti la  primul si sa te agati de el in speranta ca el e ``the one`` sau doar pentru ca il iubesti,sau pentru ca aveti o relatie de nu mai stiu eu de cand.E greu sa lasi trecutul in spate,dar alta solutie nu este.

eu,tu si restul lumii...

#165 2009-09-24 20:25:57

taniusha
Full member

BratzG a scris:

Fetelor ,eu nu am fost pusa niciodata intr`o asemenea situatie ,dar eu tot timpul am gandit in felul urmator:daca cineva tine la mine cu adevarat,ma apreciaza.Cine nu e pentru mine,nu e.Chiar daca iubim,nu trebuie sa uitam de noi,de binele nostru si de viata noastra.Capul sus si privirea inainte.Daca ei nu au atata barbatie in ei incat sa spuna:Te vreau,nu vreau sa pleci,ce sa zic ,nu merita!Balta e plina de peste,nu trebuie sa te opresti la  primul si sa te agati de el in speranta ca el e ``the one`` sau doar pentru ca il iubesti,sau pentru ca aveti o relatie de nu mai stiu eu de cand.E greu sa lasi trecutul in spate,dar alta solutie nu este.

da am mai primit asa sfat si sunt de acord ca ar fi trebuit sa incerc cumva sa trec peste asta..problema e ca atunci cand ma hotarasc el se tine scai de mine....daca suntem acasa ma suna si vb muuult se supara daca nu ii spun noapte buna sau buna dimineata...si cum pot sal uit cand traim in acelasi apartament..si nu e logic sa locuim aparte deorece suntem intrun oras si tara total straina si e ffoarte greu s alocuiesti singur...apoi avem acelasi grup de prieteni, si oriunde nu ma duc el e tot acolo smile deja cu timpul voi vedea ce si cum va fi..mai ales ca la anul pleaca..

bella   kram  ....nici eu nu stiu ce sfat sati dau...eu cel putin incerc sa gandesc pozitiv si sa traiesc momentul...si stii Dumnezeu nu ne da nici o greutate in viata pe care sa nu o putem trece...si nimic nu se intampla degeaba, inseamna ca asta e destinul, sau muntele pe care trebuie sal trecem...sau il trecem si ramanem tot impreuna cu el..si va fi si ca o proba a sentimentelor a relatiei, sau trecem si o sa gasim pe cineva mai bun la momentul potrivit....cand mii greu asa gandesc si ma ajuta..numai ca nu mereu chicot

#166 2009-09-24 21:49:56

taniusha
Full member

Jessica_M a scris:

Ai spus foarte bine "?ncerc să g?ndesc pozitiv şi să trăiesc momentul"! Trăieşte momentul! ?ţi place cum trăieşti, sentimentele de care ai parte...foarte bine big_smile continuă!

mssss  nocry  incerc incerc   majoreta

#167 2009-09-25 00:41:41

taniusha
Full member

da incerc..chiar daca nu intotdeauana reusesc chicot 
multmesc puss

#168 2009-09-25 09:02:10

andreutza89.dreaming
Full member

bella-yzaura a scris:

la fel a fost si la noi vara trecuta pana sa plece in vacanta (suntem student la acelasi master si am fost si la facultate si el nu este din aceeasi localitate cu mine)totul a fost super....apoi am stat despartiti 2 luni k el a plekat acasa si cand a venit era cu fundul in sus total, gasea tot felul de motive de cearta, din nimikuri si ne-am despartit.....dar nu pt fff mult timp numai k s-a mutat de la mine si eu am ramas singura....dar cand erau probleme cik de facultate ne intalneam si eram la mine casa si il parea dorul, tot cam asa la o luna, mai putin si se imtampla de aveam seri superbe si dupa...imi spunea k suntem colegi....azi asa maine asa...pana am aflat k avea si pe altcineva......apoi am devenit aiurea ne jigneam reciprok , eu eram fff crizata k nu puteam accepta situatia si s-a ajuns aiurea de tot...a venit vacanta de acum si ok a plekat acasa eu am zis k innebunesc , makar lucrez si m-am luat cu serviciu, si a fost cumplit de greu deoarce pana a pleka il mai vedeam , mai vb la tel imi incarcam bateriile, doar asa, simteam k viatza mea s-a sfarsit mai ales k am luat decizia sa nu dam niciun tel niciun din noi doi, am plekat in concediu singura, nunti petreceri singura etc. (mentionez k a fost primul din viatza mea si este)...dupa 3 luni de zile am primit mesaj k ii este dor de mine si k vrea sa ne vedem si i-am zis k nu vreau k nu puteam...stiam k o sa cedez daca il vad pt k in sufletul meu este si acum, desi ratiunea imi spunea altceva...si asa nu m-am intalnit si apoi ne-am certat prin telefon k defapt am pe altul si ma simt bine, si k de asta nu vreau sa-l vad, orikum o noapte intreaga scene de gelozie.....
nu stiu daca am facut bine, nu stiu daca regret sau nu, dar inca il mai iubesc.......si e ffff greu.....

te inteleg perfect si stiu cum e...daca il iubesti ,la fel cum fac eu..din tot sufletul meu mik...poti trece peste multe in viata asta..poatye ca suntem orbite de dragoste,insa cat am zice ca de azi pun punct,k o sa se skimbe situatia....trecem peste tot din iubire....
alaltaieri am avut o discutie cu el...am vb ...si i-am spus in felul urmator..."Daca tu ai tupeul sa te duci la alata sa te culci cu ea si apoi sa ai pretentia sa vi la mine si sa o facem si fara prez....n-ai decat sa-ti iei adio...eu nu sunt ca altele sa merg din floare in floare...eu am fost a ta si a ta vreau sa raman...indiferent daca o sa plec asta sa nu-ti dea frau liber imaginatiei si sa faci ce vrei tu cu cine vrei tu..pt ca nu merge asa..." ma uitam la el ca era f serios la inceput..knd i-am zis de faza cu prez.a inceput sa kicoteasca si mi-a zis " Atata incredere ai tu in mine...pleci cu inima stransa ca eu ma duc si fac cine stie ce..dar stii si tu ca tu esti doar a mea..pe tine te ubesc si asta nu va skimba nimeni....sincer si mie mi-e teama ca acolo o sa te skimbi..poate pana in noiembrie kiar n-o sa te mai recunosc! " asa i-a sp si surorii sale..k ii e teama si d-aia are comportamentu asta fata de mine ,ca eu gasesc pe cineva acolo si ca se va duce totul...
     dar acum cu plecarea eu consider k acum se va vedea daca focul facut de noi va mai arde si astia 4 ani pana o sa termin....eu ma rog la Doamne' doamne sa stea acolo aprins toata viata ,nu numai astia 4 ani... smile

#169 2009-09-25 13:42:36

skumpi
Vizitator

bella yzaura , taniusha , parerea mea e ca baietilor vostrii le convine de minune situatia, voi sunteti acolo oricand au ei chef si in felu asta mai au parte si de libertate, nu mai trb sa dea explicatii la nimeni etc.
in locul vostru, pt ca aveti povesti asemanatoare, l`as pune la masa si i`as zice... noah cum ii ? ce vrei de la mine , mai vrei ceva de la relatia asta ? daca da bine daca nu si mai bine , fiecare pe drumu lui ! e pacat ca voi stati si suferiti, va puneti zeci de intrebari fara raspuns intr`un timp in care ati putea sa va bucurati de viata si de iubirea unui tip in totalitate, nu de firmituri !
ori daca voua va place situatia si traiti momentele alea la intensitate si nu vreti mai mult de la "partenerii" vostrii , cum a zis Jess, continuati fara nici un regret !

#170 2009-09-25 14:54:30

BratzG
Sr. member

In loc sa va gasiti pe altcineva va pierdeti aiurea timpu:(

eu,tu si restul lumii...

#171 2009-09-25 15:21:13

skumpi
Vizitator

n`am zis eu ca e usor dar nici imposibil ! depinde doar de tine, de ce iti doresti de la viata, de la o relatie, de la un iubit etc.
el daca vede ca tu accepti situatia asta, ca ii esti fidela chiar daca nu sunteti oficial impreuna normal ca ii convine, zi drept tzie nu ti`ar conveni ? wink
insa gandeste`te ca daca el te`ar iubi asa cum il iubesti tu ati fii impreuna pt ca nu va desparte nik, nici distanta, nici parinti sau alte impedimente ! eu te inteleg ca il iubesti dar intr`o relatie trb sa iubeasca 2, nu 1 pt amandoi, gandeste`te si la asta putin ! okey okey nu vrea sa fie cu tine oficial dar oare de ce ??? asta nu`i iubire cand nu poti judeca putin cu capu, asta`i dependenta ! iubirea nu inseamna ca el sa fie intreg universul tau si fara el sa fii la pamant. sau cel putin pt mine, pt mine iubire e atunci cand 2 oameni pot sa stea despartiti dar aleg sa fie impreuna hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.