homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-12

#210 2009-06-07 15:08:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???

ne bucuram!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#211 2009-06-09 08:12:33

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

as vrea sa stiu si eu cat timp poate intarzia menstruatia tinand cont ca am renuntat la anticonc si am avut contacte sexual protejat (prezervativul)cu toate astea mie frica ca poate sa intamplat ceva ca trebuia sa vina menstruatia la sfarsilu luni mai mai exact a intarziat 2 saptamani,care sa fie cauza,faptul ca nu am mai luat anticonceptionale

#212 2009-06-09 08:41:43

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca nu ai avut contact sexual neprotejat cel mai probabil e vorba de o dereglare cauzata de intreruperea anticonceptionalelor. Daca nu vine in cateva zile, mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#213 2009-06-10 15:15:30

allena
Membru
Inregistrat: 2009-06-10

buna am o mare problema pe suflet...am facut dragoste cu prietenul meu (neprotejat)dar nu a ejaculat in mine....in aprilie am avut ciclu pe 13 iar in mai nu am mai avut deloc ......am facut 3 teste de sarina si toate trei au iesit negative............va rog sa-mi raspundetica nici nu mai stiu ce sa fac

#214 2009-06-10 16:27:56

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

daca le`ai facut corect la 3 sapt de la contactul cu risc sau la 1 sapt de la intarziere inseamna ca e pur si simplu o dereglare. mergi la medic sa iti dea ceva ca sa iti vina. si data viitoare, ai grija cu sexul neprotejat.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#215 2009-06-13 10:16:50

alexa88
New member
Inregistrat: 2009-06-13

buna fetelor...sunt noua pe acest forum si am o mare problema si poata ma puteti ajuta cu un sfat ceva....pe data de 19 mai 2009 am avut ultimul contact sexual care a fost protejat( cu prezervativ)..mentionez ca eram in ultimile zile de menstruatie. Luna aceasta trebuia sa-mi vina menstruatia pe 10 iunie (de regula am ciclul reulat si cam stiu cand trebuie sa-mi vina)....ehh nici pana azi 13 iunie nu mi-a venit si e prima data cand se intampla sa-mi intarzie. Am facut 2 teste de sarcina (Surechek si Clearblue) ambele au iesit negative. Ma gandeam ca ar fi pe baza de stres...acum 2 sapt aprox am avut o alergie puternica (ma mancau f tare talpile si palmele) si ama vut cateva nopti nedormite si eram f stresata din cauza asta) si ma gandesc ca ar avea legatura. Sanii ma dor ca si cand ar trebui sa-mi vina, simptome de sarcina nu am insa menstruatia tot nu-mi vine si sincer sa va zic mi-este cam frica....Astept un raspuns din partea voastra...O zi buna

#216 2009-06-13 11:20:11

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Din cate am calculat nu au trecut 3 sap de la contact.Testul de sarcina trebuie sa fie facut dupa 3 saptamani de la contact sau dupa 7 zile de la intarzierea menstrei ca sa iasa rezultatul cat mai corect.
Oricum daca spui ca a fost protejat(fara incidente-ruperea prez) si ai si simptomele specifice menstrei eu cred ca e ok totul.Probabil intarzie,cum ai spus si tu,de la stres sau o alta mica dereglare a organismului.
Daca tot nu vine cam pana pe 17,18 mai fa un test ca sa fii sigura.Si daca intarzie si mai mult fuguta a doctor.
Eu zic ca o sa'ti vina puss

Ultima oara a fost editat de life (2009-06-13 11:20:39)

We Have To Be Strong !!!

#217 2009-06-13 19:46:47

alexa88
New member
Inregistrat: 2009-06-13

life merci frumos pt raspuns....nici nu stiu ce sa mai cred....nu am avut niciodata contacte neprotejate si nici nu am avut "accidente" si prezervativul sa se rupa sau altceva o sa astept pana sapt viitoare sa vad...sper sa-mi vina in curand ca sunt f stresata din cauza asta....

#218 2009-06-19 20:17:45

vladutz
New member
Inregistrat: 2009-06-19

salut. pfff sunt putin nelinistit adika putin mai mult sad . Am intretinut relatii sexuale,cu prietenea mea luna trecuta dupa data de 20. Ei i venea ciclul neregulat. In luna Aprilie pe data de 12 i-a venit menstuatia.Dupa ce i-a trecut am facut-o pentru prima data ( ea era virgina ).. a fost OK. desi am avut dubii adik am facut si sex neprotejat,dar in luna Mai in data de 13 i-a venit. E luna aceasta nu i-a venit si suntem in 19 neutral am facut din nou si  protejat si neprotejat dar sunt sigur ca nu s-a intamplat nimic ! Se poate fi dereglat din cauza contactului sexual aceasta menstruatie ?? Spune ca o dor sanii si burta. UN RASPUNS Va Rog !  Multumesc . Cat poate intarzia maxim aces ciclu ?? sad HELP pls sad

#219 2009-06-20 17:10:28

ralukat32
New member
Inregistrat: 2009-05-30

vladutz a scris:

salut. pfff sunt putin nelinistit adika putin mai mult sad . Am intretinut relatii sexuale,cu prietenea mea luna trecuta dupa data de 20. Ei i venea ciclul neregulat. In luna Aprilie pe data de 12 i-a venit menstuatia.Dupa ce i-a trecut am facut-o pentru prima data ( ea era virgina ).. a fost OK. desi am avut dubii adik am facut si sex neprotejat,dar in luna Mai in data de 13 i-a venit. E luna aceasta nu i-a venit si suntem in 19 neutral am facut din nou si  protejat si neprotejat dar sunt sigur ca nu s-a intamplat nimic ! Se poate fi dereglat din cauza contactului sexual aceasta menstruatie ?? Spune ca o dor sanii si burta. UN RASPUNS Va Rog !  Multumesc . Cat poate intarzia maxim aces ciclu ?? sad HELP pls sad

Daca te duci la ce am scris eu la doua subiecte postate recent, unul acum cateva minute o sa ramai traznit. Eu sunt disperata, cred ca sunt insarcinata pt ca am si eu acelasi simptome si am avut o mica intarziere.

Insa la un cabinet mi-au zis ca sunt in 18 zile, iar la alte doua clinici ca nu am nimic si ca e imopsibil sa detecteze cu un simplu ecograf abdominal asa repede ci doar dupa o luna jumate si ca probabil si-au batut joc de mine, ca sa fac un simulacru de avort si sa-mi ia banii.SI nu mai zic ca am niste probleme grave de sanatate si mi-ar putea fi fatal.

Eu acum astept rezultatul la un teste de sange, pt ca de urina fac de 3 sapt in continuu si nu am reusit sa-mi dau seama daca am sau nu ceva,. Crede-ma sunt disperata! nu stiu pe cine sa mai cred.

Nu se deregleaza din cauza contacutului. Daca nu i-a venit si o dor sanii nu e bine. Daca ai facut neproteja dupa data de 20mai si a avut menstruaite pe 13 mai era in perioada de risc maxim. EU zic sa nu mai stati dupa testele astea de urina, abia dupa 3 sapt se vede ceva. Si eu tot pe 22 mai am facut relativ neprotejat. Acu stau ca si ma intreb ca proasta cum se putea sa raman insarcinat pt ca la mine era chiar la sfrasitul ciclului.. Insa se poate. La ea era in perioada de ovulatie. Teste am facut de mam plictitis si nu se vede decat foarte foarte slab, dupa atata timp.

Mie mi-a intarziat si cand mi-a venit m-a tinut doar o zi si era dubios. Ma dureau sanii.. exact cum povestesti tu. Partea urata urmeaza ca m0am dus ieri si azi la 3 clinici si tot nu stiu. Am dat o groaza de bani ca deh masculu m-a lasat balta. nenorocitu naibii!

Nu stiu din ce oras esti dar eu as cauta o clinica privata daca nu doua unde se fac teste de sange pt ca afli inca din primele zile. Mai sigur nu ai unde. Decat poate peste cateva luni cand e prea tarziu.

Sa aveti bafta! Si nu te mai juca cu sanatatea fetii ca nu te duxci tu in locul ei sa faci chestia aia oribila. Voi barbatii suntri niste nenorociti!

La ecograf te duci cam degeaba acum.

#220 2009-06-20 17:37:42

vladutz
New member

pff bine mai lasat masca sad  da ea zice ca nu are simtome de greata a mancat si oua si nu are nimic a zis ca o doare burta cum o durea inainte ...sa-i vina ciclul si acolo knd am zis ca am fkt dupa data de 20 am greist era 21-22 ! De aia am intrebat dak se poate deregla ..din cauza contactului ...pentru ca era si virgina si nah in 2 luni neutral nush grater( grater !  nici nu vreau sa ma gandesk l ce-i mai rau..ea tot imi zice sa nu imi fak griji ca o sa fie bine sad da nu pot..doar la aia ma gandest. Am auzit ca aceasta intarzierea poate fi si de la STERES ??? ca ea de o sapt krd ca plange intruna sad ca are cv probleme cu parintii ...si e f stersata ! CE SA FAC:( ????  oricum ralukat32 ms frumos !

#221 2009-06-20 19:18:08

vladutz
New member

GATA ! i-a venit hjartahjartahjartahjarta ATATA BEAU smile)) hjarta pfff ....

#222 2009-07-10 18:35:34

andreiy
Membru
Inregistrat: 2009-07-10

salut!deci sa va spun si eu patania mea :
se intampla intr o seara cu prietena mea de la saruturi am ajuns la dezbracat dupa am ajuns sa i introduc penisul dar nu a intrat decat capul si doar de 2,3 ori ne amageam a inceput sa i curga sange si sia dat seama ca astepta sa i vina ciclu in fn a urmat ciclu care a spus ca a fost foarte mult...neutral acum imi spune ca ia intarziat menstr cu toate ca nustie sigur pe cat tre sa i vina...si apropo nu am ejaculat ea se teme de chestia aia care curge cand te exciti nush sg cum se numeste (la baieti) e posibil sa fie gravida?eu cred ca nu

#223 2009-07-10 18:37:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nici eu nu cred ca e gravida, dar da, poate ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator daca e in perioada fertila, asa ca mai bine luati niste prezervative, sa le aveti pe viitor

#224 2009-07-10 18:51:38

andreiy
Membru

are 17 ani iar eu am 18 pai a venit asa ...eu nu cred ca ar avea cum pentru ca nu a intrat decat capul penisului de 2,3 ori timp de o secunda iar imediat dupa aceea a inceput sa i vina ciclul urmatoarele zile au spus ca a curs foarte mult :|oricum sunt putin speriat big_smile

Ultima oara a fost editat de andreiy (2009-07-10 18:52:06)

#225 2009-07-10 18:53:57

heimdall
Diamond member

cat i-a intarziat ? daca i-a intarziat mai mult de 7 zile sa-si ia un test sa se linisteasca, dar eu zic ca nu avea cum sa se intample nimic, stai linistit

#226 2009-07-10 18:58:44

andreiy
Membru

mai ma linistisi smile!pai nici eu nu cred ca ar avea cum k daca ar f asa de usor...pai asta e problema nu-si aduce aminte exact...ce fata neutral

#227 2009-07-10 19:01:24

heimdall
Diamond member

poate e ingrijorata si vrea sa te sperie si pe tine un pic, sa vezi cum e smile
ti-am zis, pe viitor sa fiti pregatiti si o sa fie ok

#228 2009-07-10 20:33:56

andreiy
Membru

daaaaaaaa cu siguranta o sa fim pregatiti!sper sa nu fie niminc defapt nu are cum sa fie smile cred :S

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.