|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-11#191 2009-02-20 14:49:58
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???voi daca stiti sigur ca nu au fost contacte cu risc,atunci nu ai cum sa fii insarcinata.cum ai spus si tu,ai avut multe probleme,ai fost(si esti)stresata si i posibil si de asta.si ai mai spus si ca ai facut testele si au iesit negative...dar la control nu ti-a spus,poate ai o infectie si de asta nu iti vine...am mai scris undeva de faptul ca si mie imi intarziasevreo 2sapt si eram speriata,am fost la control si mi-a zis ca nu am bebe(si dupa multe teste negative)dar in schimb aveam vaginita si mi-a zis doctora ca de asta nu mi-a venit. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #192 2009-02-20 14:50:35
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???lala, daca perzervativul a fost folosit corect nu esti insarcinata. mai ales ca ai facut si teste de sarcina si au iesit negative. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #193 2009-06-06 14:11:07
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Buna...Am si yo o problema,adik o dilema...Acum o luna am facut ultima data dragoste cu prietenul meu,dupa aceea ne'am certat,in fine.Chestia ii ca ne'am protejat si a doua zi mi'a venit menstruatzia,dar luna aceasta imi intarzie de o saptamana . Exista vreun risc de a ramana insarcinata? Astept rasp va rog.Sunt cam stresata din cauza asta:(...Multzumesc! Offline #194 2009-06-06 14:15:11
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca v-ati protejat si ai avut si menstra insarcinata nu esti. probabil e vb de o dereglare, se mai intampla din diverse motive. daca tot nu vine fa un control la ginecolog Offline #195 2009-06-06 14:19:57
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Merci mult Offline Publicitateloading...
#196 2009-06-06 23:19:50Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???buna seara!imi cer scuze de deranj am si eu o problema..am facut sex neprotejat duminica pe 31 mai dar prietenul meu a ejaculat afara,miercuri pe 3 iunie iar am facut sex neprotejat si iar prietenul meu a ejaculat afara si joi pe 4 iunie trebuia sa imi vina menstruatia..de obicei am un ciclu regulat la 28 de zile,se mai intampla sa mai intarzie cateodata dar maxim 4 zile,si azi este sambata 6 iunie si nu a venit..simptomele specifice menstruatiei(marirea sanilor si durerea lor,cosuri si un pic de balonare) au venit dar de ce oare intarzie?o fi din cauza stresului,fiindca sunt clasa a 12-a si dau bac'ul?sau o fi o problema mai mare?mentionez ca nu iau anticonceptionale..pot sa fi ramas insarcinata?ma puteti ajuta cu niste pareri?multumesc frumos "Just Breathe" Offline #197 2009-06-06 23:23:09
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da e posibil sa ramai insarcinata, chiar daca a ejaculat afara....de acuma nu mai poti decat se te rogi sa iti vina...daca nu, la o saptamana de intarziere a menstruatiei poti sa faci un test de sarcina...bafta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #198 2009-06-06 23:24:43
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???avand in vedere ca nu erai in perioada fertila si ca nu a ejaculat in vagin se poate sa fie doar o dereglare. si da, poate fi si de la stres, oboseala etc. sa speram ca nu e altceva Offline #199 2009-06-06 23:28:33Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???am facut un test de sarcina,e adevarat cam devreme,in prima zi de intarziere,dar sunt mai panicoasa de fel si a iesit negativ,lucru care m'a calmat pe moment ca am zis ca va veni ziua urmatoare,dar ziua urmatoare,adica azi nu a venit si deci ma cam simt dubios intr'un fel pentru ca astept si nu vine..nici nu stiu ce sa fac mai mult de atat.. "Just Breathe" Offline #200 2009-06-06 23:33:35
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mai asteapta cateva zile si daca nu vine nici dupa 7 zile, mai fa un test! atunci va fi relevant! si nu te mai risca asa, chiar daca nu erai in perioada fertila, e cam la noroc metoda asta a coitului intrerupt...plus ca nu e deloc sanatos pt el si banuiesc ca nici prea placut nu e pt amandoi "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #201 2009-06-06 23:35:47
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nu ai ce face decat sa mai astepti ...dar nu te panica mie imi intarzie si cate o saptamana .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #202 2009-06-06 23:37:01Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai am zis ca experienta asta(dupa ce imi vine doamne ajuta) va fi invatatura de minte,si da'i incolo de bani o sa folosesc prezervativ sper sa nu fie nimic grav si sa vina inainte de cele 7 zile,dar o zic si eu pe aia mai rea..daca nu vine dupa cele 7 zile si fac un test si iese negativ ce pot sa fac?sa mai astept sa vina?sau daca iese pozitiv doamne fereste?ce se mai poate face in situatia aia? "Just Breathe" Offline #203 2009-06-06 23:42:30
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???eventual faci un al doi-lea test ....vezi ce iese .....sunt sigura k iti va veni ....stai calma ...si stresul si agitarea asta fac sa intarzie menstra ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #204 2009-06-06 23:43:26
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca iese negativ si tot intarzie ar trebui sa mergi la un medic sa vezi ce se intampla, de ce te-ai dereglat......daca iese pozitiv.....nu ai decat 2 variante: pastrezi copilul sau nu ....iti tinem pumnii sa nu ajungi in situatia asta "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #205 2009-06-06 23:56:52Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???oke multumesc,sper sa vina intr-un final..voiam si eu sa imi vina normal ca de luni intr-o saptamana am balul,vineri am ultimul clopotel,si e foarte naspa sa fii pe stop atunci si ma rog..sper sa vina:(..multumesc de ajutor..va anunt cand vine.. "Just Breathe" Offline #206 2009-06-06 23:58:53
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???editeaza-ti te rog mesajele consecutive deoarece altfel iei warn. citeste regulamentul! Offline #207 2009-06-07 09:44:18Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???buna dimineata..in legatura cu problema de ieri..ca imi intarzie..inca nu mi'a venit si nu stiu ce sa mai fac,de calmat nu prea ma pot calma pentru ca nu stiu daca este doar o simpla intarziere sau doamne fereste altceva,ce as putea oare sa mai fac?sa astept?dar nu intarzie asa mult de obicei..uff astept un raspuns..multumesc "Just Breathe" Offline #208 2009-06-07 10:02:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nu ai ce sa faci deocamdata decat sa astepti Offline #209 2009-06-07 15:04:27Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???hei..va anunt ca a venit pana la urma..dupa lungi ore de asteptat cu sufletul la gura..ce bine ma simt acu..se pare ca stresul a fost de vina..multumesc mult pentru sfaturi "Just Breathe" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|