|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-10#172 2008-03-21 10:02:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Metoda calendarului(Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ciclului menstrual).Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile(si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie.Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi.Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. mami de minuni Offline #173 2008-03-21 10:08:09
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???dupa kte am calculat am avutcontact in a 2 zi dupa ovulatie:| mai bine o iau sa fiu sigura:|se ia prima pastila si apoi la interval de 12 h a 2? Offline #174 2008-03-21 11:48:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???spune mi exact care e cel mai lung si care e cel mai scurt din ultimele 4-6 luni: 30 si 34? happy with him...inlove with him... Offline #175 2008-03-21 21:00:22
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???am luat oriqm pilula de a 2 zi dar aia noua k a aparut ceva in genu o singura pastila k sa nu mai iei portinor 2 pastile:| Offline #176 2008-03-21 23:28:16
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???k...pai faptul e consumat atunci...sa spreram ca nu vei avea probleme din cauza ei... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#177 2008-03-28 22:21:54
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pana acum nam avut nici o problema suntem in 28 si ultima oara mia venit pe 29 sper k nu o sa intarzie mult inkt sa ma gand k as fi ramas:| Offline #178 2008-09-06 14:55:17
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???salut.......am si eu o problema......am pus-o pe forum de acum 3 zile parca.....acum sunt in a 10-a zi de intarziere de ciclu....si nu stiu ce sa mai fac. dr meu ginecolog e in concediu pana in oct. si nu as vrea sa apelez la altcineva. am facut 2 teste de sarcina, dintre care unul a fost in a-7a zi de intarziere, si amandoua au iesit negative(tot timpul am facut dragoste cu prietenul meu protejat, ma mai penetra cateodata si fara prezervativ, dar prea putin si asta cu mult inainte sa fie "complet in erectie", iar la sfarsit testam prezervativul si era totul in regula). ma gandeam daca ar fi vorba de o infectie, sa incerc sa iau timp de 2-3 zile antibiotice....sau ce sa fac sa vina mai repede? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #179 2008-09-06 15:19:04
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca testul a fost negativ inseamna ca nu prea ai cum sa fi insarcinata Offline #180 2008-09-06 21:28:14
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???si cat sa mai astept? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #181 2009-01-08 13:42:41
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Buna ziua! Am si eu o intrebare. De 2 luni iau anticonceptionale la ora fixa (o singura data am intarziat 20 min). Si acum, in saptamana de pauza, intarzie. Se mai intampla asa? Am prietene carora le vine in aceesi zi, si chiar la aceeasi ora. E posibil sa fie de la faptul ca am fost putin racita la burta (am facut si eu prostia sa ma imbrac pe un ger cu fusta si dres cu adeziv)? Offline #182 2009-01-08 13:44:42
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???red_crush, menstra poate veni in oricare dintre zilele de pauza... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #183 2009-01-08 13:46:59
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???se intampla sa intarzie , stai linistita.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #184 2009-01-08 13:47:52
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Se poate ca in primele trei luni de administrare sa nu apara menstra in pauza. Unele femei reactioneaza asa. Daca ai luat pastila corect, nu ai de ce sa iti faci griji. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #185 2009-01-08 14:14:22
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Corect am luat. M-am protejat chiar si alte 7 zile dupa cele de pauza. Chestia e ca data trecuta a venit repede, si acum se lasa asteptat.Asta e, asteptam. Ma gandeam si eu ca daca incep sa iau anticonc., o sa scap de problemele cu intarzierea. Ultima oara a fost editat de red_crush (2009-01-08 14:14:39) Offline #186 2009-01-08 14:24:04
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???In primele trei luni e posibil sa apara astfel de probleme. Pana se obisnuieste organismul cu pastilutele. Apoi nu ar mai trebui sa ai probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #187 2009-01-08 14:34:22
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???am si eu rezultatul la niste analize si nu stiu ce inseamna : Offline #188 2009-01-08 15:41:31
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ai candida si o inflamatie provocata de ea Offline #189 2009-02-20 13:00:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca au trecut 3 sapt de la contactul cu risc fa ti un test de sarcina,sau la 7 zile de la inatrzierea menstrei...dar zici ca nu sa intamplat nimik k prezerv asa ca eu zic sa stai linistita,probabil esti tu stresata si de asta iti intarzie... Offline #190 2009-02-20 14:24:10
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Buna! Urmaresc de cateva zile discutiile de pe forum si m-am hotarat sa va dezvalui problema mea pentru ca am nevoie de pareri si sfaturi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|