|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-9#153 2007-08-19 21:30:55
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Dar stii....din cate am auzit ...de obicei iei in greutate cand incepi sa iei anticonceptionale sau ai tot felul de reactii adverse....sau asta depinde si daca sunt recomandate de medic...cum e.. Offline #154 2007-08-19 23:15:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Mersi muuuult:*: Offline #155 2007-08-20 09:28:42
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???eu am inceput sa le iau la o luna dupa ce mi am inceput viata sexuala...si in afara de greata dupa ce luam pastila in primele 3 zile nu am avut nici o problema...nici nu m am ingrasat...asta in conditiile in care imi doream acest lucru...cu chiu cu vai dupa luni bune am reusit sa pun cateva kg pe mine...si bineinteles am fost la medic pt ele... happy with him...inlove with him... Offline #156 2007-08-21 12:14:35
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Deci...inca nu am sangerarea propriu`zisa..inca mai imi curge o chestie maronie...ce e asta....sa fie din cauza postinorului de 2 zile ma tine asa... Offline #157 2007-08-21 13:47:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???cred ca asta e menstra ta din cauza postinorului...sau e sangerarea dupa postinor... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-21 13:48:05) happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#158 2007-08-21 14:13:30
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Si exista sanse sa fiu insarcinata...am auzit cazuri in care unele femei gravide inca mai aveau scurgeri ... nu stiu ma sperii pentru ca de obicei aveam un flux foarte mare in timpul menstruatiei..e nevoie sa fac un test ceva...sau poate ma agit degeaba...:)ms muult pt raspunsuri Offline #159 2007-08-21 14:29:27
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pt ca nu erai in perioada fertila si ai luat si postinor eu zic ca nu esti insarcinata...dar pt linistea ta sufleteasca poti face daca vrei un test... happy with him...inlove with him... Offline #160 2007-08-21 15:36:44
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Da si eu zic la fel Crystina...dar totusi mai astept...s`ar putea in scurt timp sa vad si mult-asteptata;)) menstruatie...poate scurgerea aceasta e si din cauza faptuluui ca obisnuiam sa fac dus cu apa mai mult rece.... Offline #161 2007-08-21 16:05:59
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???e posibil...dar eu mai degraba inclin spre postinor...are niste efecte secundare destul de ciudate... happy with him...inlove with him... Offline #162 2008-02-08 16:09:26
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mai fetelor,cat de mare e posibilitatea ca in cazul unui contact sexual cu prezervativ,sa se scurga sperma ?si presupusul isi da seamam,in cazul asta de ce s-a intamplat?e o nedumerire de`a mea.. Offline #163 2008-02-08 16:11:37
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pe unde sa se scurga ?? daca nu se rupe, n-are cum Offline #164 2008-02-08 16:17:45
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nu stiu..ma gandeam la cazul in care nu strange varful prez. inainte de a`l pune..si sa fie o presiune prea mare,care ar duce la scurgerea spermei? Offline #165 2008-02-11 12:06:31
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???adica la ruperea prezervativului urmata de scurgere...altfel nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #166 2008-02-11 14:50:21
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Incep prin a spune ca sunt foarte incantata de acest forum, de unde am multe de invatat si aflu in fiecare zi lucruri noi. Si acum povestea mea: mi-am inceput viata sexuala acum aproape 2 saptamani. Menstra trebuia sa aiba loc pe 3 febr, iar contactul sexual a avut loc pe 31 ian. Am folosit prezervativ, nu s-a rupt, a terminat afara. A fost ok. Problema este ca menstruatia mi-a venit aseara (10 ian) in timpul actului sexual. Am avut aseara o sangerare abundenta si azi s-a oprit. Contactul sexual a fost protejat. S poate ca deja sa-mi fi trecut ? Offline #167 2008-02-11 23:22:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???poate e o reactie a oragnismului la inceperea vietii sexuale.....mai asteptam si alte pareri...imi aduc aminte ca si la mine a fost cam la fel.am avut o menstra abundenta fata de obicei... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #168 2008-03-21 09:54:41
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???AM SI EU O INTREBARE SUNT IN ZIUA 21 SI AM AVUT CONTACT SEXUAL SI SA spart prezervativu si el ejaculase si daca sunt in ziua 21 mai tb sa iau postinor??????????k ink mai am timp please answer:| Offline #169 2008-03-21 09:56:58
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???calculeaza perioada fertila.... cat de lungi ai ciclurile de cate zile? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #170 2008-03-21 09:56:58
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???calculeaza-ti perioada fertila mami de minuni Offline #171 2008-03-21 10:01:10
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Variaza Intre 30 Si 32:|am Avut Si De 34 Da Mai Demult Deci Nu Jtiu Ce Sa Fac:|....teoretic Ultima Oara Mia Vnit Pe 29 Februarie Si Inainte Imi Pe 30ianuarie:|...deci:| Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|