|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???
#1 2006-10-12 09:42:39
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Salut. Am si eu o problema. Prietenei mele i-a intarziat ciclul menstrual. Adica: in august i-a venit pe 14, in septembrie pe 12, normal in octombrie trebuia sa vina pe 10. asa se intampla la ea...vine cu 2 zile mai devreme. Azi este 12 octombrie si inca nu i-a venit. Mentionez ca noi nu am facut sex neprotejat niciodata si ea nu a mai avut pe altcineva. Am facut-o doar cu prezervativ. Poate fi numita asta o intarziere? Avem de ce sa ne facem griji? Ea a luat un postinor in luna mai....dar si atunci dupa un contact protejat (a vrut sa fie sigura ca nu ramane insarcinata, fiind prima ei experienta sexuala). Din luna mai menstruaita nu a fost perturbata si a aparut exact cum v-am descrias mai sus, adica cu 2 zile mai devreme. E posibil ca ea sa fi ramas insarcinata acum? Eu nu am simtit si nici nu am vazut vreo scurgere pe langa prezervativ, iar acesta nu s-a rupt in timpul actului sexual. Va multumesc anticipat pt. raspuns. Offline #2 2006-10-12 10:28:43
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai dupa cum spui tu nu prea are cum sa ramana insarcinata,dar daca menstra intarzie mai mult de 7 zile poate s a faca un test de sarcina ca sa fie linistita. Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #3 2006-10-12 11:00:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???so...cam asta ar fi "prioada de gratie" pt. intarziere? 7 zile? Offline #4 2006-10-12 11:44:36
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???eu stiu ca singura solutie este chiuretajul,dar sunt sigura ca nu se va ajunge la asta..din ce ai zis tu nu poate fi insarcinata..poate a racit si d`aia ii intarzie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2006-10-12 11:54:07
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Victor, in conditia ca nu a existat nici un contact sexual neprotejat si ca nu a avut loc nici un accident cu prezervativele, asa cum spui, riscul de sarcina tinde spre 0. Este deci mult mai probabil ca motivul pentru care intirzie menstruatia sa fie altul....Din pacate, daca totusi e sarcina, singura modalitate de a o intrerupe este curetajul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-12 11:58:16
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mai....pe ea de obicei o doare capul cu o zi inainte de menstruatie. nici azi nu o doare...deci probabil nu o sa vina nici maine (cel putin asa cred). nu a racit, tocmai d-asta e cam ciudat ca nu apare...Ce e de facut, daca nici dupa 7 zile astea de care tot citesc aici pe forum, nu apare mestruatia? Offline #7 2006-10-12 12:15:45
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???E absolut ok daca incepe sa ia anticonceptionale, insa eu te rog sa mergeti mai intii la medicul de planning. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-10-12 12:27:16
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???De mers la medic...am vorbit deja cu ea si am hotarat ca in cel mai scurt timp sa facem o vizita si sa cerem un sfat si acolo. Eu tot pun intrebarile astea (care, unora e posibil sa li se para stupide) pentru ca vreau sa fim siguri de anumite chestii si sa stim cat mai multe. N-as vrea sa aibe vreo experienta nasoala cu chiuretaj sau altceva...pt ca asta ne va influenta negativ viata sexuala din punct de vedere psihic. Mereu va fi o frica chiar daca intotdeauna ne protejam. In legatura cu ac, o sa discutam si la medic si sigur vom lua o hotarare in sensul asta. Offline #9 2006-10-12 15:07:48
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???spune-i sa stea linistita. sansele de a fi insarcinata tind spre 0, nu are de ce sa se panicheze http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2006-10-13 15:27:33
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Salut din nou... Aceeasi problema... tot nu i-a venit...si nici nu se anunta (dureri de cap, burta...nimic). Nu stiu ce sa mai cred. Racita nu a fost si nu vad de ce nu ar veni. Ma cam streseaza problema asta ca nu s-a mai intamplat sa intarzie vreodata. Dati-mi ceva sfaturi daca stiti ca eu mai mult decat sa merg cu ea la doctor nu mai stiu. Multumesc. Offline #11 2006-10-13 15:30:59
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Se considera ca intirzie de la data la care astepta sa ii vina....daca au trecut 6-7 zile de atunci, sa faca un test de sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-10-13 15:34:33
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ar fi trebuit sa vina pe 10 pt ca ultima data i-a venit pe 12....iar peultima pe 14, antepenultima 16 si tot asa...18...20... Deci intarzierea e de 3 zile...azi fiind 13. Nu stiu ce sa mai zic...va stresez si eu cu intrebari poate gasim un raspuns Offline #13 2006-10-13 17:31:08
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca e vorba de un contact protejat si daca prezervativul nu s-a rupt,,,cum ar putea sa fie sarcina?ca eu nu pricep... Offline #14 2006-10-13 18:07:59
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???eu nu am observat nimic ca s-ar fi rupt prezervtivul si am grija mereu de chestia asta. intrebarea asta imi sta pe cap pt. ca nu inteleg de ce nu vine???!! racita nu a fost, pastilute nu ia....de la ce sa fie ??? se poate sa intarize fara nici un motiv? Offline #15 2006-10-15 20:56:16
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???M-am panicat de tot. Offline #16 2006-10-15 21:11:55Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mie mi-a intarziat 6 zile...si in luna respectiva tot contacte protejate,nu s-a intamplat nimic cuprezervativul...dat totusi am stat ca pe ace pana mi-a venit!linistiti-va..daca u, ca barbat esti sigur ca nu s-a intamplat nimic cu prezervativele...si ea n-a avut decat contacte protejate...trebuie s ii vina..poate s fie o raceala veche..poate sa fie vb despre mici chistuletze... dupa ce ii vine menstruatia mergeti la medic...sa faca o ecografie sa vedeti de ce intarzie... si sa ia pastilutze....e cel mai sigur, dupa parerea mea...si uitati de stresul asta!va tin pumnii Ultima oara a fost editat de annna (2006-10-15 21:18:08) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #17 2006-10-15 21:51:45
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???"Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???" Nobody home Offline #18 2006-10-15 22:09:01Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???si aveai ceva probleme medicale nashira...sau nu s-a descoperit nimic?a fost o simpla intarziere...cauzata mai mult de nelinistea si de stresul in care te aflai? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #19 2006-10-15 22:13:20
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nu aveam absolut nimic. cred ca a intarziat din cauza emotiei (asteptam cu nerabdare sa incep pastilutele). am facut testul intr-o miercuri si la cateva ore a venit si bucurioa (de atunci ii zic bucurie ) Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|