|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice - 2-12#210 2009-03-13 22:42:26
Re: Shopping de cosmetice - 2sa ajung sa am ten uscat si fara cosuri si cred ca o sa fiu mai fericita decat cu el gras si lucios cand iti e lumea mai draga...macar acuma cu sapunul respectiv nu mai e asa lucios. Offline #211 2009-03-13 22:44:13
Re: Shopping de cosmetice - 2si de uscat ce o sa fie o sa te ridezi Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #212 2009-03-13 22:50:19
Re: Shopping de cosmetice - 2inca sunt tanara..si nu se va rida asa repede . oricum eu le invidiez pe persoanele cu ten normal sau uscat ca la ele apar mai rar si greu cosurile. oricum cand vad ca se schimba ceva la tenul meu o sa renunt la sapun ca sa nu il mai usuce, dar momentan e inca gras... Offline #213 2009-03-13 22:51:48
Re: Shopping de cosmetice - 2dar tu ai citit poastul ala al meu mai kilometric asa? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #214 2009-03-13 22:56:42
Re: Shopping de cosmetice - 2da am citit. nu am observat ca imi secreta pielea mai mult sebum ci din contra parca mai putin, mai ales ca seara ma dau cu o crema ptr cosuri care e si ptr ten gras.crema respectiva regleaza sebumul din cate stiu si trateaza si cosurile. si pot sa zic ca e foarte buna.momentan nu am observat decat schimbari pozitive si chiar sunt foarte atenta cu tenul meu. si cum nu imi prieste ceva nu mai folosesc produsul respectiv. Offline Publicitateloading...
#215 2009-03-13 23:00:37
Re: Shopping de cosmetice - 2fetelor. eu am scapat de cosuri si ten gras facand exact inversul decat trebuia. dupa ani lungi de chin si bani cheltuiti pe creme si chestii antiacneice si antiseboreice mi-am luat intr-o zi un demachiant mai gras si o crema hidratanta. deci exact ce nu aveam nevoie. un moft. 2 saptamani am plans ca am dat banii degeaba. cand intr-a treia saptamana minune. incepusera sa se retraga cosurile si sa se usuce tenu. atunci am bagat ture de spalat fata cu sapun, de cateva ori pe zi, pana mi s-a uscat tenul de tot. si am continuat sa folosesc aceasi gama de demachiant si crema de atunci. si tenul a ramas uscat spre normal, uneori sensibil. demachiere seara neaparat, plus crema de noapte, dimineata il spal cu o spuma pe baza de ceai si menta plus crema hidratanta. nici cosuri nici ten gras nu mai am. si nu am facut nici o schimbare atunci cand am inceput asa. nici in alimentatie, nimic nimic. si folosesc un abraziv odata la saptamana si dupa abraziv o crema grasa ca un gel, ca atunci pielea e foarte iritata. si asta tot set. Goodnight moon Offline #216 2009-03-13 23:06:35
Re: Shopping de cosmetice - 2parerea mea cu tenul este ca difera d ela persoana la persoana.ce a dat rezultate la tine la mine poate s anu functioneze, mi s-a mai intamplat. a folosit o prietena nu stiu ce si la ea avea efecte minune si la mine nici nu isi facea efectul. depinde e ten. cred ca si de alimentatie. oricum eu in combinatia de acuma ma apropii cam de ce spui tu.sper sa scap de cosuri si sa nu mai folosesc produce ptr cosuri. cand imi e lumea mai draga imi apare un cos..pana atunci nu am, dar cum e un eveniment ceva trebuie sa apara. si am mai zis la mine cu cosurile problema mare e in jurul sau in perioada menstruatiei sau de la alimentatie. Offline #217 2009-03-13 23:17:40
Re: Shopping de cosmetice - 2pt cosuri cel mai preferbil sunt solutiile locale. o crema poate fi destul de periculoasa. mai ales daca sunt coapte cosurile, s-ar putea ca lichidul sa se intinda pe o suprafata mai mare prin aplicarea cremei, si atunci se fac mai multe. Goodnight moon Offline #218 2009-03-13 23:28:27
Re: Shopping de cosmetice - 2pai si daca de exemplu storci cosul si apoi te speli pe fata cu sapunul respectiv si apoi aplici crema mai e acel risc de care zici tu? intreb de curiozitate, deoarece ce spui tu nu mi s-a intamplat inca. pai e solutie locala crema. nu iau si alte pastile ptr ca nu am incredere si in creme greu mai am incredere. nu iau nici anticonceptionale, desi poate as scapa de cosuri cu ajutorul lor, dar mi se par foarte nenaturale si nesanatoase ptr organism. Offline #219 2009-03-14 13:46:48
Re: Shopping de cosmetice - 2
uite ca nu e chiar asa cum crezi tu... in fine! eu am 23 de ani si am avut cosuri/acnee pana acum 1 an cand m-am apucat de antibb... nush cati ani ai tu dar dupa posturile tale tind sa cred ca esti inca in perioada adolescentiala si e normal sa ai cosuri.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #220 2009-03-14 14:01:49
Re: Shopping de cosmetice - 2multumesc ca, crezi ca sunt inca in perioada adolescentei. chiar multa lume si cand ma vede nu imi da mai mult d 16-17 ani, ceea ce mi se pare bine si ma bucur, sper sa fie asa toata viata sa arat mai tanara. oricum chiar ieri dupa ce am tot discutat atata de cosuri pe forum m-am uitat peste pozele din vara si asa ce am recente si nu am cosuri in poze adica am cate unul 2 si cand ies multe sunt in preaja menstruatiei si asa si e. Ultima oara a fost editat de butterfly3 (2009-03-14 14:04:53) Offline #221 2009-03-15 10:36:17
Re: Shopping de cosmetice - 2a venit comanda avon cu 2 luciuri de buze si un balsam colorat... Offline #222 2009-03-16 09:27:47
Re: Shopping de cosmetice - 2am tot vazut ca ati discutat despre asta, asa ca intreb si eu, ca sa stiu daca e bine sau nu ce fac. peste noapte mi se ingrasa putin fruntea, asa ca dimineata ma spal cu apa si sapun lichid. imediat dupa ce ma spal, dau cu crema hidratanta, deci nu las fata sa se usuce tare. e bine ca dau cu sapun sau ar tb sa-mi cumpar ceva special pt curatarea fetei? Offline #223 2009-03-16 09:33:00
Re: Shopping de cosmetice - 2ar fi indicat sa nu te speli cu sapun de maini pe fatza, doar de aia s-au inventat produsele speciale de spalat fatza . daca zici ca ti se ingrasa putin pielea spre dimineata, ai putea sa iti iei un sapun de fatza pt ten mixt, nu neaparat gras.iti pot recomanda de la L'oreal -pure zone cu peeling. iar apoi sa te dai cu o crema hidratanta. recomand L'oreal Happyderm. Come play my game. Offline #224 2009-03-16 09:33:07
Re: Shopping de cosmetice - 2da, ar trebui sa-ti cumperi ceva special, un gel de curatare pentru fata. asa sapunul usuca pielea, ceea ce face ca glandele sebacee sa produca mai mult sebum, deci sa se ingrase mai tare Offline #225 2009-03-16 09:49:31
Re: Shopping de cosmetice - 2asa cum zice heim cu demachiatul seara, chiar daca nu te-ai machiat. pt ca in timpul zilei acumulezi tot felul de bacterii si praf. Offline #226 2009-03-16 10:14:26
Re: Shopping de cosmetice - 2multumesc mult pt raspunsuri. eu seara dadeam doar cu apa pe toata fata. iar dimineata v-am zis, cu sapun lichid. o sa imi caut ceva special pt fata, daca ziceti ca asa e mai bine. Offline #227 2009-03-16 10:18:52
Re: Shopping de cosmetice - 2ia-ti un demachiant care se clateste (gel de curatare), daca ti se pare mai ok, in orice caz numai apa nu e suficienta Offline #228 2009-03-16 10:19:48
Re: Shopping de cosmetice - 2uhm...eu sunt la a doua pompitza de happyderm..si nicidecum nu e asa cum zici. intra in piele intr-o secunda si ramane pielea super catifelata. poate nu vb de aceeasi crema. Come play my game. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|