|
Nu esti logat.
Contraceptivele Gedeon Richter-5#77 2010-12-27 08:23:41
Re: Contraceptivele Gedeon Richtermonica cred ca esti putin paranoica... Offline #78 2010-12-27 11:02:31
Re: Contraceptivele Gedeon RichterDaca nu as avea in familie cazuri in care au aparut sarcini nedorite in timpul administrarii de AC, cand nici macar o diaree nu se intamplase iar uitarea unei pilule nu intra in discutie, precum si nici inghitirea concomitenta de alta medicamente sau produse cunoscute a interactiona cu pilulele, probabil ca nu m-as mai gandi la nicio alta posibilitate. Offline #79 2010-12-27 11:04:20
Re: Contraceptivele Gedeon Richterconsum de grefe,sunatoare au fost cand au aparut acele sarcini? #80 2010-12-27 11:06:58
Re: Contraceptivele Gedeon RichterAm specificat deja ca nu s-a consumat nimic cunoscut a interactiona cu AC. Persoanele in cauza doar isi administrau pilulele dupa masa. Offline #81 2010-12-27 11:09:41
Re: Contraceptivele Gedeon Richtersi eu le administrez dupa masa si nu am ramas gravida. Publicitateloading...
#82 2010-12-27 11:22:03
Re: Contraceptivele Gedeon RichterNu am pretentia ca mecansimul meu de gandire are titulul de adevar absolut dar, ca si chimist, vad altfel lucrurile: intre moleculele prezente in stomac se stabilesc tot felul de legaturi mai mult sau mai putin puternice, intrucat ele au o oarecare afinitate unele pentru altele. Un exemplu ar fi vitamina E care se va "lipi" de moleculele de grasime invecinate, pt ca si ea este liposolubila. Anumite tipuri de fibre de exemplu sunt folosite ca si adsorbanti in anumite sectoare ale chimiei, cu scopul precis de a retine anumiti compusi. Offline #83 2010-12-28 19:02:30
Re: Contraceptivele Gedeon Richtermonica draga, contraceptivele, oricare ar fi ele, se fabrica in tari in care exercitiul datului in judecata e bune pus la punct. Din aceasta pricina sunt absolut convinsa ca daca trebuiau administrate la distanta de alimente acest lucru s-ar fi specificat in prospect...avind insa in vedere ca nu se specifica, eu insist sa cred ca nu e o neglijenta ci pur si simplu nu e nevoie sa se specifice ca nu exista motive..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #84 2010-12-29 10:16:53
Re: Contraceptivele Gedeon Richter
Ok, doctoressa, inteleg ca experienta ta ca medic contribuie substantial la formarea acestei opinii, asadar o respect. Intreband o prietena, tot medic, mi-a raspuns: "stai linistita, organismul nostru e suficient de inteligent sa faca selectia elementelor pe care le absoarbe in intestin, e un proces care nu se intampla haotic". Offline #85 2014-06-15 08:13:28
Re: Contraceptivele Gedeon RichterBuna ziua. Eu iau tot milligest si as dori sa imi aman menstruatia luna aceasta.dar nu as vrea sa schimb anticonceptionale cu monofazice (am trecut de la logest.pe care leam luat f multi la milligest dupa sarcina) ptr ca merg in concediu si nu as vrea surprize..mai an 3 pasilute si nu stiu ce sa fac.o programare la medic va depasi cele 3 zile.abia acum am aflat ca la trifazice e asa complicat sa lipesti 2 blistere.va Rog un raspuns urgent multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|