|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA - 2#2 2009-03-06 17:32:36
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2buna tuturor!am si eu o nelamurire care a inceput sa ma ingrijoreze!am folosit acum un an de zile ac yasmine dupa care am facut o pauza...mai lunga, iar in ianuarie am inceput un nou blister!menstruatia a venit in cele 7 zile de pauza, insa nu foarte mult cantitativ, de culoarea inchisa si cam urat mirositoare!luna aceasta menstruatia s a prezentat tot la fel, insa cu cateva ameteli si discomfort!precizez ca ac le am luat corespunzator prospectului!mi e teama sa nu fie vreun bebe ca n am mai patit niciodata asa, nici macar prima data cand am folosit ac!va multumesc din suflet! Offline #3 2009-03-06 19:05:50
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2de la ac menstra se poate reduce. daca acum un an nu s-a intamplat asta nu inseamna ca acum nu se poate intampla. daca le-ai luat corect nu ai de ce sa te ingrijorezi Offline #4 2009-03-06 22:04:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2multumesc frumos lady in black!sper sa mi treaca piticii astia de pe creier ca imi fac tot felul de griji!pupici Offline #5 2009-03-07 10:20:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2buna fetelor am si eu o intrebare Am inceput sa iau iar yasmin dupa o perioada de pauza si am vrut sa imi schimb si data venirii menstruatiei am luat din folie 12 pastilute Credeti ca sunt in regula daca ma opresc acum si fac pauza de 7 zile si apoi incep normal cu o alta folie? pe care as vrea sa o unesc cu alta folie din care sa mai iau cateva pastilute ca am nevoie sa imi intarzii menstruatia Este vreo problema? sau dupa o pauza trebuie sa iau prima folie intreaga Trebuie sa va zic ca nu am inceput sa le iau in prima zi de menstruatie le-am luat mai tarziu tocmai ca sa schimb data la care imi venea Ma puteti ajuta? multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de andreeea (2009-03-07 10:44:09) life is like a game you must be the best Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-07 10:30:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Buna fetelor.Luna trecuta am inceput noua folie cu o intarziere de 10 h pt ac nu am gasit la farmacie.In ziua precedenta,respectiv in ultima zi de pauza am avut un contact la ora 19 fara ejaculare.Eu la ora 22 trebuia sa iau prima pastiluta.Am luat o a 2 a zi la ora 8.....7 zile apoi nu am facut nimic ,iar in a 8 a zis,dupa ce inghitisem pastiluta "uitata" si inca 7 am avut contact cu ejaculare.Iau Yasmine de 1 an si 2 luni.Inultima vreme menstra imi venea in a 4 a zi,luna trecuta insa a venit in a 2 a zi.Acum sunt la a 4 a zi si inca nu a aparut.Am cam inceput sa am niste emotii cam mari.In prospectul de la yasmin spune ca daca uiti o pastiluta in prima sapt si ai avut contact in sapt anterioara poti ramane insarcinata.Dar eu teoretic eram inca in pauza nu?sau de fapt pauza era doar de 7 zile,respectiv pana marti,iar contactul meu fiind miercuri?Sera miercuri trebuia sa iau pastiluta dar am luat o a 2 a zi la 8....Ufff ..mi e frica:( Ultima oara a fost editat de dya20 (2009-03-07 10:32:42) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #7 2009-03-07 11:48:55
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2
si eu am patit acelasi lucru, dar am fost mai preventiva. pilulele le luam in mod normal la 11 seara. iar in a 8 zi, dupa pauza, deci cand trebuia sa incep blister nou stiam ca urmeaza sa am contact sexual pana in ora 11. si de aceea am inceput blisterul la amiaza, cu cateva ore mai devreme si am folosit si prez. este posibil sa fi fost protejata fiind doar a 8a zi (deci cum ai zis si tu, ca probabil esti in pauza pana la 22 seara si in a8a zi) si pt ca iei de atata timp pilule, si ai zis ca nu a fost ejaculare. eu tocmai nu stiam daca sunt protejata si a8a zis pana iau pilula de aceea am ales sa schimb mai bine ora mai repede plus prezul. Goodnight moon Offline #8 2009-03-07 11:50:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2ma poate ajuta si pemine cineva ca nu stiu ce sa fac life is like a game you must be the best Offline #9 2009-03-07 11:54:47
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Mc finesse..Problema e ca nu stiam ca nu gasesc pastile,o perioada au lipsit din stoc in galati si am gasit numai a 2 a zi dim....Am simptome,sani umflati dureri mici de spate...dar intarzie sa apara si sunt ingrijorata..nu am nevoie de un bebe acum Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #10 2009-03-07 12:11:50
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2te cred, si eu cam stau cu morcovul acum. caci luna asta nu am reusit sa iau toate pilulele bine, am cam intarziat cate o ora 2 la fiecare si sper sa nu fi dat peste cap ceva acolo. oricum eu mai trebuie sa am rabdare 2 zile si apoi incepe distractia daca nu vine mai ales ca nu ma simt tare bine. oricum am observat ca la Yasmin, si e sg chestie care ma deranjeaza, bine, pe langa pret, ca ma simt ft ft rau la ultima pilula, si pana imi vine menstra Goodnight moon Offline #11 2009-03-07 12:14:36
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Eu am avut probleme in primele luni,apoi totul a fost ok.Nu ma deranjeaza pretul,mai ales acum ca muncesc.Si sunt multumita de ele,e prima data cand am asa emotii.Iei de mult timp? Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #12 2009-03-07 12:16:36
pai dupa pauza de 7 zile care o vreo auma incepi da, normal, cu o folie noua si daca vrei sa iti intarzii iarasi menstruatia poti continua cu pilule din prima folie, care ai intrerupt-o acuma. dar nu stiu cat e de sanatos sa tot faci asa si s-ar putea sa iti apara spotting. cel putin asa am inteles eu din ce s-a mai discutat pe aici.
Nu, azi am intrat in a3a pauza, deci abia am terminat al3lea blister. Si mie mi-a dat multe batai de cap prospectul, si nu am inteles niciodata protectia din cele 7 zile, mai ales, cum este cazul nostru, daca este protectie si in a8a zi, avand in vedere ca le incepem asa tarziu seara. Pe mine ma deranjeaza pretul, pt ca ma intalnesc cu prietenul destul de rar, si ma costa mai ieftin cu prezervativul. Oricum eu sunt super osedata sa nu raman cu bebe si il tot stresez pe al meu cand cu prez, cand sa ejaculeze afara, desi sunt pe ac odata mi-am amintit chiar in timpul actului ca uitasem sa iau pilula si a fost super aiurea sa il rog sa nu ejaculeze. Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-03-07 12:22:43) Goodnight moon Offline #13 2009-03-07 13:17:06
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2pai am oprit cateva luni pentru ca am luat niste antibiotice puternice si asa mi sa recomantat De cand am inceput iar sa le iau am luat jumatate de folie( adica mai exact 2 saptamani as mai avea o saptamana pana le termin) acum vreau sa ma opresc ca sa schimb data venirii menstruatiei si apoi dupa 7 zile sa incep sa le iau normal Folie intreaga pe care sa o unesc cu inca cateva pastile Ce vreau eu sa aflu este daca dupa jumatatea de folie pe care am luat-o daca intrerup imi vine menstruatia?? asta vreau sa stiu k apoi stiu cum sa iau pastilele in cntinuare Ultima oara a fost editat de andreeea (2009-03-07 13:19:50) life is like a game you must be the best Offline #14 2009-03-07 14:16:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2stie cineva raspunsul la intrebarea mea? life is like a game you must be the best Offline #15 2009-03-07 15:26:33
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2nu am inceput sa le iau in prima zi de menstruatie am luat doua saptamani daca ma opresc acum imi vine sau nu menstruatia atat vreau sa stiu:(( life is like a game you must be the best Offline #16 2009-03-07 17:12:48
cel mai probabil vei avea sangerari insa daca intrerupi folia acum nu vei mai fi protejata. de ce nu duci folia pana lacapat si in loc sa faci pauza incepi o noua folie? adica folia aceasta o unesti cu alta..caci si asa poti sa-ti amani menstra si esti si protejata Offline #17 2009-03-07 17:37:33
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2stiu ca nu voi mai fi protejata dar acum nu am contacte si apoi am nevoie de o perioada de protectie ca imi vine prietenul acasa si nu pot sa unesc 3 folii Nu protectia este problema Eu ce vreau sa stiu este daca acum dupa 2 saptamani imi va venii menstruatia Trebuia sa imi vina normal inainte sa iau pastilele acum la inceputul lunii pe 3-4 martie si am vrut sa schimb data menstruatiei ca sa o in asa fel sa nu imi vina atunci cand sunt cu prietenul ca ne vedem cam rar..... life is like a game you must be the best Offline #18 2009-03-07 18:45:18
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2poate nu explic bine si daia nu ma ajuta nimeni Eu am inceput sa iau yasmin pe 23 februarie si in mod normal menstruatia trebuia sa imi vina aproximativ pe 5 martie Am luat aceste 2 saptamani pastile si acum as vrea sa le intrerup si sa fac pauza de 7 zile ca sa am schimbarea de data a venirii menstruatiei Este in regula? imi vine menstruatia daca le opresc? sau trebuie sa iau toata folia? life is like a game you must be the best Offline #19 2009-03-07 19:16:38
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2andreea, cel mai probabil iti va veni daca le intrerupi insa pot aparea dereglari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|