homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pe vremea mea ...-2

#20 2009-03-12 18:44:33

skumpi
Vizitator

Re: Pe vremea mea ...

sa stii hjarta
numa ei pierd...ma refer la generatia asta... pt ca o sa se sature s afie toata viata "om mare" wink

#21 2009-03-12 18:46:40

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

bine, ca dupa ce am trecut de faza asta de inceput... s-au derulat foarte repede restul chestiilor smile adica in clasa a 8-a (sau a 9-a)...la 14 ani faceam deja sex lol si intr-a 10-a stateam deja cu prietenu`.. da asta`i partea a doua..

hjarta

#22 2009-03-12 19:13:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

kdeea a scris:

Apropo de colindat, pe la 11-12 ani abia asteptam sa vina Craciunul sa merg sa colind; anul trecut, elevii lui tata - avand aproximativ aceeasi varsta - au zis ca nu vin la colindat pentru ca " e demodat " ...

eu asa am ramas socata cu un copil de 10 ani cu care faceam pregatire la engleza... si in ultima ora inainte de Craciun, i-am dus cateva colinde, in sinea mea credeam ca respectivul va fi extrem de incantat ca nu mai fac ora cu el, ci cantam cantecele... de unde... mi-a raspuns sec: "MAI BINE FACEM EXERCITII, NU VREI?" rotfl si asta am facut... spre uimirea mea....aaaa.. si sa nu credeti ca era un pusti iubitor de exercitii si carte.... abia astepta sa se fofileze, dar n-a avut destula motivatie incat sa se "cobopare" sa cante o colinda neutral

cat despre "pe vremea mea"... ce sa zic, toti ne amintim cu nostalgie de lucrurile pe care le pretuiau si care acum nu mai sunt pretuite... si, oricum, "the generation gap" a fost si va fi mereu.

ce insa s-a schimbat cu adevarat e, asa cum ati spus si voi, "maturizarea" asta excesiva a copiilor... la fel cum si adolescentii au devenit mai blazati decat eram noi... iar schimbarea care ma ingrijoreaza e ca sunt tot mai putini care stiu sa-si gandeasca valorile prin p[risma proprie si tot mai multi care accepta stereotipii... ceea ce incepusesa fie si prin generatiile noastre (fata de ale parintilor nostri, de exemplu)... dar parca mai putin neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2009-03-12 19:34:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

pe vremea mea ... stateam toata ziua si ma jucam afara ... furam fructe din copaci si era asa o avenura k aici sta o baba cate daca t vede face scandal lol aventura lol
la 11 ani inca ma jucam cu papusile si la 12 au inceput baietii sa se tina dupa mine si yo nu vroiam deloc lol la 13 mi am facut primu prieten si vaii c fericita eram cand ma pupam cu el rotfl
altele la 11 ani fac copii neutral

si yo primu tel tot in a 8a l am primit tot ca recompensa pt bac smile

si imi aduc aminte cu placere k ne jucam fata si sarla marla etc hjarta
si faceam spectacole cu prietenele mele noi cantam noi eram public rotfl
ne jucam de a vanzaoarele si banii erau frunze lol

acum copii ... sunt naspa lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#24 2009-03-12 19:40:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

delyutza* a scris:

acum copii ... sunt naspa lol

rotfl rotfl ce sincera esti

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2009-03-12 19:49:00

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poi zii tu nu'i asa??

in ultimul timp am avut parte de multi copii mici in jurul meu si toti au pb cu nervii .. trantesc, zbiara, se rostogolesc p jos numai sa faci k ei ...

desi sunt simpatici in rest si f tupeisti fata de noi ... si mai ales de cei mai mari k mine tongue

uite de ex finu meu sta la curte .. vara e toata ziua afara in apa, cu nisip cu etc ..o sa fie mai sanatos....

dar stiu p cineva care at cand eram yo mica nu isi scotea copilu afara din casa decat pan la sc sa nu raceasca neutral si saracu era alb mort neutral

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#26 2009-03-12 20:03:25

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Imi zicea sora mea ( da, tot ea smile ) ca prin clasa a 11-a a venit un coleg de-al ei cu un telefon mobil la scoala. They were like ... uau. Acum dormim cu mobilele la cap smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-03-12 20:04:05)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#27 2009-03-12 20:05:03

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

eu primul prieten l-am avut in clasa a 10a.....nici nu ma tineam cu el de mana de rusioasa si timida ce eram rotfl ...iar primul telefon mobil.....tot cam atunci... in rest pana sa intru la liceu m-am jucat cu papusile si am alergat prin jurul blocului...oricum nu regret nimic..copilariile noastre au fost mult mai frumoase decat ale copiilor din ziua de azi..
    chiar de curand am trecut pe langa 2 baietei....cred ca aveau 5-6 ani...mai mult nu....si ziceau "hai sa facem schimb de id-uri de mess....scoate telefonul sa ti-l scriu" wow wow

#28 2009-03-13 18:21:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pe vremea mea:
- m-am jucat cu papusile pana pe la 12-13 ani
- primul sarut l-am primit/dat pe la 14 ani
- saream elastic, ma jucam ascunsea, flori fete si baieti, sticluta
- la maxim 10 eram in casa (asta vara cand se lumina tarziu, iarna stateam mai putin)
- primul mobil l-am avut in cls a 9-a
- calculatorul l-am primit inainte sa incep cls a 12-a (cumparat in rate ca atunci erau f scumpe, si ai mei nu sunt patroni; ulterior m-am angajat si mi-am platit singurica ratele)
- de valentine's ne trimiteam biletele intre colegi la scoala intr-o cutie mare la secretariat si in ziua urmatoare elevii de serviciu umblau din clasa in clasa si le imparteau
- nu concepeam ideea de a-mi incepe viata sexuala inainte de 18 ani
- ai mei cumparau suc doar la ocazii mai speciale
- in fiecare seara ma jucam cu mama si cu sora mea "tari, orase, ape, munti" sau "fazan"
- mama ma ajuta la lectii in clasele primare (ceea ce ma indoiesc ca mai fac parintii in ziua de azi, si daca mai sunt, sunt putini acei parinti)

am avut o copilarie foarte frumoasa. parintii mei au facut in asa fel incat sa-mi insufle niste valori si niste principii de viata de care sunt acum mandra si chiar ma gandeam intr-o zi ca imi doresc din suflet ca si copiii mei sa aiba parte de aceeasi educatie (ma refer la cei 7 ani de acasa) din partea mea si a viitorului meu sot.

#29 2009-03-13 18:34:46

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

-pe vremea mea jucam sotron/cosca (sau cum i-o fdi zicand)
-elastic, paturica cu papusi
-mergeam la bunici peste vara
-cumparam cirese la legatura si cornete de seminte
-citeam des si tigarile si sexul mi se pareau un tabu
-primul sarut l-am avut la 14 ani
-telefon mobil am primit in cls a11a si calculator in primul an de facultatae ..daca va vine sa credeti ..termin anul 3 acum in vara..deci se paote si fara
-pe vremea mea in vacantele de vara lucram
- la 22 trebuia sa fiu acas pana acu vreo 2 ani
-

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#30 2009-03-13 18:35:59

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

kdeea a scris:

asa cum au existat perioade in istorie marcate de o adevarata criza economica, spre exemplu, asa cred ca anii 2000 resimt o transgresiune prea puternica, o adevarata ascensiune.

rotfl Asta mi-a placut! Limbaj de academician.  lol

Eu nu cred ca strumfii de azi ...sunt naspa si nici ca pe vremea noastra (vorbiti ca pensionarii) era mai bine decat e acum. Daca am fost atat de bine educati, de ce generatia noastra e atat de debusolata si arata asa cum arata?
Iau un exemplu la indemana: citesc atatea greseli gramaticale pe forum de ma apuca pandaliile cateodata si nu, nu e vorba de pustoaice de 13 ani.

Cred ca de multe ori e vorba de prostia parintilor care nu stiu sa puna in valoare potentialul urias al propriilor copii.

LE: Ca sa fiu si on-topic: imi placea cand ma duceam la cinematograf saptamanal cu tatal meu.

Ultima oara a fost editat de ET (2009-03-13 18:37:26)

#31 2009-03-13 18:46:23

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

aa..si mai era o vreme (acuma cred ca nu le mai dau voie astia cu amenzile lor) tonetele de inghetata care curgea la cornet... cpasuni si ciocolata, fistic si vanilie, frisca si rom..etc etc drool i miss that

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#32 2009-03-13 18:53:18

ET
Addicted member

Sau Tropicana, remember? Sau dozatoarele alea cu sucuri pline de chimicale. Ce viata! chicot

#33 2009-03-13 18:58:58

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

eu dozatoarele nu le tin minte, insa inghetata la toneta d-aia...oai hjarta mergeam in fiecare zi pe jos cat merg acu intr-o luna.. numa ot inghetata aia lol dar era si un loc in care era minunata, cremoasa...buuuuna hjarta

hjarta

#34 2009-03-13 19:19:43

ET
Addicted member

Cum nu? Suc la pahare de plastic? Erau sucuri rosii, galbene, verzi. rotfl

Guma Turbo--> surprizele.

#35 2009-03-13 19:21:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ET a scris:

Cum nu? Suc la pahare de plastic? Erau sucuri rosii, galbene, verzi. rotfl

TEC lol ala de kiwi era cel mai tare... cel mai chimic adica

#36 2009-03-13 19:22:38

ET
Addicted member

Tec!!! rotfl

#37 2009-03-13 19:23:51

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

ce-mi placea ala de kiwi drool as mai bea si acum d-ala lol

#38 2009-03-13 19:30:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

stiti clipul asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.