homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pe vremea mea ...-3

#39 2009-03-13 19:31:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Pe vremea mea ...

tare filmuletul big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#40 2009-03-13 19:33:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si adevarat smile

#41 2009-03-13 19:34:37

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Mie imi placeau corabioarele de la cofetarie, iar cand aveam bani ne duceam sa cumparam creta.

#42 2009-03-13 19:36:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Si prajitura Cartof, parintii ne interziceau sa ne cumparam pentru ca era facuta din resturi de prajituri... dar nu era buna ?

#43 2009-03-13 19:37:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

gume d-alea turbo big_smile sau cu tatuaje

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2009-03-13 19:38:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

heimdall a scris:

Si prajitura Cartof, parintii ne interziceau sa ne cumparam pentru ca era facuta din resturi de prajituri... dar nu era buna ?

la noi prajitura aia se numeste Broscuta tongue

#45 2009-03-13 19:40:35

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mama e obsedata de prajitura aia lol si de ciocolata/crema eurocrem lol

hjarta

#46 2009-03-13 22:08:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu nu credeam k o zi zic vreodata "pe vremea mea ... " ma gandeam k fac parte din generatia asta moderna si noua , dar se pare k si pe noi ne deranjeaza unele lucruri.
Sincer ma bucur f mult k am apucat sa am o copilarie k la carte

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#47 2009-03-13 22:20:12

persifona
Vizitator

Felicitari pt subiect kdeea, f frumos applause

O sa revin si eu cu un post la subiect, pana acum pot sa zic ca m-am regasit in tot ce ati spus.
PS: Chiar azi ziceam ca as manca un cartof lol

#48 2009-03-14 00:39:21

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Tei a scris:

Pe vremea mea, adolescentii nu pretindeau ca sunt adulti. Traiau frumos acesti ani, incepand cu invitatii in parc, apoi la film, o floare, o imbratisare, un sarut. Nu era goana asta dupa a-ti pierde virginitatea si a procura cat mai multa experienta, cat mai multe achizitii ca sa ai motiv de discutie la scoala. Noi vorbeam de filme si melodii, de romane si poezii, nu despre cum "i-am tras-o lu' aia ieri" ori "am fost cu X, insa ma atrage Y"(De ce? pentru ca Y ar fi prietenul Z(et)-etei).

Graba, Graba si superficialitate.

applause
complet de acord
mie se pare ciudat cum se poate schimba totul intr-un timp atat de scurt... Tin minte ca prin clasa a 5a  a venit o colega la scoala cu un mobil cica al mamei ei...pe atunci nu prea avea lumea mobile....si ne uitam la el "woww" si apoi stiind ca tipa mai si inventa am inceput sa ne gandim "oare o fi real sau de jucarie?" deci da...nu stiam diferenta intre un mobil si unul de jucarie...pentru ca nu vazusem niciodata unul. si nu doar eu...toti cei de la noi din cls.
in cls a 8a mi-a luat mama si mie mobil...si nu aveam cu cine vb...ea mi-l luase ca sa ma poata suna sa ma intrebe pe unde sunt, daca mai intarzii...timp de un an nici nu mi-am mai reincarcat cartela...nu aveam nevoie (doar mama ma suna). abia prin cls a 9a si-a luat si prietena mea ce mai buna si am inceput sa dau sms-uri, beep-uri...sa incerc si eu cartela...
prima oara pe net...in cls a 8a...la o sala de net...mergeam cu fetele cam o data pe saptamana si stateam cate o ora-doua...iar apoi prin clasa a 9a sau a 10a am pus net acasa...dial up normal... sa vezi ce probleme ne faceam cu totii cand se apropia factura la telefon... "pff...iar o sa vina mare factura, ca am intrat pe net aproape in fiecare seara". sau cum asteptam la ora 10 sa ne conectam pe xnet...sa prindem linia libera...ca atunci intrau toti si era mereu ocupata linia... ne uitam la astia de prin camine, carea aveau netul nelimitat...ca plecau in oras, sau la culcare si lasau netul deschis si ne gandeam "wow...oare cum o fi sa nu te mai gandesti ca platesti cat stai pe net?"noi eram in stare sa inchidem netul si cand mergeam la baie, numa sa vina factura mai mica si sa nu se prinda parintii cat de mult stateam noi pe net big_smile
cand eram mai mica stateam in fata blocului...ne jucam de-a magazinul...cu frunze in loc de bani si pietricele in loc de bomboane. cand ne era sete ne rugam de tanti de la TEC sa ne dea putin suc sau apa, ca sa nu ne ducem in casa ca ne opreau parintii in casa. Iar cand voiam sa scoatem pe cineva afara strigam "mama lu' x... o lasati pe x afara?" nu dadeam sms....
la desene ma uitam la sailor moon, strumfii, captain planet...aveam si inchiriam casete video cu desene disney...cand a aparut tv prin cablu ma uitm la tom si jerry, daffy duck, bugs bunny... Era frumos...nu bataie, sange si ce mai vezi acum in prostiile de desene care sunt acum "la moda". nu mai zic ca de pe cartoon network am invatat engleza...acum nici macar asta nu mai au copii de azi.
pe vremea mea erai suuper tare daca aveai o papusa barbie... tata imi trimitea din italia (ca la noi erau scumpe)...si mama nu ma lasa sa le iau afara, sanu cumva sa le pierd...asa ca ma jucam doar in casa cu ele...cand mai veneau fetele la mine. si le faceam hainute din haine sau materiale vechi (sau nu  rotfl )ale parintilor...pe care le taiam si le cuseam noi. apoi ieseam afara cu paturica...cu alte papusi...si ne continuam ora de "croitorie".
jucam elastic, ascunselea, ratele si vanatorii, flori fete si baieti, la perete la perete stop...si muuulte alte jocuri.
aa...sa nu uit de colectia de surpinze de la gume...turbo, titanic si ce alte gume mai erau pe atunci... aveam albume din alea...strangeam bani si apoi luam cate 10-20 gume deodata....pt surprize normal... rotfl sa imi completez colectia cat mai repede.... nu mai zic ca bagam o groaza de gume in gura odata, de nici nu mai puteam sa mestec rotfl Dar era frumos...
primul sarut: la 15 ani...pana atunci nici nu ma gandeam la asa ceva. da, imi mai placea de x, de y...dar era ceva de genul cam cum imi placea si de vreunul de la tv....complet nevinovat. Adica tot ce faceam eventual era cand in vedeam pe strada sa merg in directia lui...sau sa merg putin dupa el, sa vad unde se duce, cu cine...dar in rest nici "buna" nu eram in stare sa-i zic ca ma pierdeam. rotfl
prima oara cand ma fumat (adica am tras de 2 ori dintr-o tigara): la 17 ani...si atunci a cam fost si ultima oara. rotfl
calculator am avut de prin clasa a 5a sau a 6a...dar pana am aflat ca exista winamp si mp3...si pot asculta si muzica pe el...a stat vreo 2-3 ani nedeschis (si nu exagerez...aveam cateva joculete demo...m-am jucat la inceput cat a fost totul nou...si apoi mi-am pierdut interesul si nu l-am mai deschis vreo 2 ani de zile).

exista si atunci dorinta asta de a fi mare...de a creste mai repede...dar totusi gandeam altfel...ne bucuram de copilarie. Noi nu ziceam la 10 ani ca de abia astept sa cresc ca sa ma pot duce la discoteca, sau sa ma lase mama sa dorm la prieten. noi ziceam ca abia asteptam sa fim mari sa aveam bani sa ne luam papusi...sau sa puteam sta la tv pana la 11 nopatea sa vad si nu stiu ce desen, sau familia bundy...sau ce mai era pe atunci la tv.
pe atunci aveam oracole, le completam...si de pe acolo mai aflam cine place pe cine...mare valva mai faceau intrebarile gen "iti place de cineva" sau "ce parere ai despre x".
pe vremea mea era o mare chestie sa te lase parintii sa te duci cu prietenele la cofetarie...deja inseamna ca ai crescut...iti dai seama...o noua etapa in viata. Acum copilite de 12-13 ani le zic parintilor ca dorm la prieten acasa...si mai fac si crize de isterie daca indraznesc parintii sa zica ceva.

nu inteleg noua generatie...ma ingrozesc cand vorbesc cu un copil de 10-14 ani...cand aud ce i se pare lui normal...sau conceptia lui despre viata.
si sincer imi e groaza sa am copii. In lumea asta ciudata....nu am cum sa-l cresc normal. Nu am cum sa-i arat desene cu bugs bunny, ariel si peter pan...cand la scoala toti vb de cine a mai omorat pe cine in desenul x (nu stiu nici un nume de personaj de desene de acum smile ) sau cine a mai violat pe cine in nu stiu ce film. sau cand fetele toate la 12 ani isi povestesc experientele sexuale sau fac comparatii intre dimensiunile pritenilor (cum imi povestea o prietena ca a auzit o conversatie pe strada intre 2 pustoaice de cel mult 14 ani...vorbind despre care din tipi o are mai mare)...fata mea nu o sa vina cu o papusica in mana sa le propuna sa ii faca haine...sau sa joace elastic....o sa incerce sa se adapteze...o sa vrea sa fie si ea la fel ca celelalte.
Si daca toti copii din clasa vor avea mobil...o sa ceara si ea mobil...ca altfel cine o mai anunta cand ies in oras? nu o sa o strige nimeni la geam....
e o situatie fara iesire....daca il cresti ca pe un copil "normal" care sa se bucure de copilarie...atunci va fi un ciudat in ochii celorlalti si nu va avea prieteni....daca incerci sa il adaptezi, indiferent de educatia de acasa, se va lua si dupa anturaj si pana la urma va ajunge sa faca ce fac si ei. pur si simplu imi e groaza...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#49 2009-03-14 00:59:53

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Pe "vremea mea", ma jucam cu papusi adevarate si aveam tamagochi, pe care de multe ori uitam sa il hranesc si murea. Nu aveam voie sa stau afara in "orele de liniste" (intre 3 si 6), dar de multe ori la 5.30 eram afara si stateam pana urla mama dupa mine de pe geam de vreo 15 ori. Vara ne faceam cort legand o sfoara intre doi copaci si atarnand o patura de ea, ne stropeam cu apa cand era prea cald, mancam corcoduse pana ne durea burta, iar in septembrie, chiar inainte sa inceapa scoala, era sezonul de nuci: in prima zi de scoala aveam invariabil degetele verzi, desi ma chinuiam sa-mi scot verzeala cu sare de lamaie.
Iarna faceam obligatoriu om de zapada, ne dadeam pe derdelus, si fetele abia asteptau sa fie bulgarite de baieti ( desi faceam mare caz intotdeauna, ne placea pana la urma toata joaca).

Pe "vremea mea", fetele de 12 ani nu incercau sa para de 20 si mergeam cel mult la "discoteca", nu in Obsession sau Bamboo. Mergeam cu mama la cumparaturi la magazinul de la colt, unde toate vanzatoarele o cunosteau si ii recomandau tot ce e mai bun. Stiu ca s-a mai zis, dar "pe vremea mea" beam Coca-Cola doar de sarbatori si cand era ziua cuiva din familie. Pe "vremea mea" , aveam cina in familie in fiecare duminica si vai ce as vrea sa se poate asta si acum.

Mi-e dor, mi-e dor asa de dor de toate...

#50 2009-03-14 01:02:12

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

imi aduc aminte de leapsa, frunza, coarda, fata ascunselea, sotron, elasticu...bonibon, jelibon, turbo...uof ce-as vrea sa se mai intoarca anii de atunci...

#51 2009-03-14 01:19:01

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

ioana.cristina83 a scris:

da 83 e anul nasterii...si n am zis ca sunt batrana...daca n ai observat titlul topicului...
nu cred ca are legatura cu varsta cum s a mai mentionat mai sus...oricum se schimba multe de pe un an pe altu so...
si ca sa ti dau un ex...pe vremea mea cand aveam 10 ani imi ceream voie de la mama sa ies afara sa ma joc...acum poate cer voie sa si cumpere prezervative..si nu cred ca exagerez smile

Adapt.

Aşa ziceau şi părinţii tăi de tine, probabil. Vai, cum să se vadă cu prietenul de 3 ori pe săptăm?nă? Pe vremea mea, se ieşea doar duminica...

Timpurile se schimbă, iar dacă răm?i ?n urmă de pe acum, c?nd eşti ?ncă t?nără... ai grijă mare, vei fi o bătr?nică d-aia care nu ţi-a plăcut niciodată.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#52 2009-03-14 02:22:00

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

ce sa mai zic de vremea mea ca eu sunt considerata demondata si pentru vremea mea de acum din generatia in care sunt rotfl

#53 2009-03-14 03:11:05

James
Banat

Retrasă şi neadaptată? tongue

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#54 2009-03-14 03:13:48

skumpi
Vizitator

acum k tot ziceti d suc...imi amintesc ca tati lucra la ceva firma care producea suc de mere natural... si piure d castane... si napolitane ... aducea acasa cu lazile si nu le beam neutral le dadeam prin vecini, la rude, la tzara` ... acuma as bea 5 sticle d suc natural pe zi rotfl ca si asa ma chinui sa curat maru...sa`l tai... si sa`l storc rotfl

#55 2009-03-14 03:17:51

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

pe vremea mea beam sifon lol
cola era delicatesa neutral

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2009-03-14 03:19:08)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#56 2009-03-14 03:19:19

skumpi
Vizitator

da da... iarna mergeam cu saniutza... dupa sifon rotfl eu stateam pe saniutza sa am grija d sticle si mami ma tragea rotfl wai ce`mi placea la sifonerie....era un nene si imi dadea sifon cu ceva sirop drool

#57 2009-03-14 03:23:58

James
Banat

Albicios sau colorat?

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-14 03:24:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.