|
Nu esti logat.
Pe vremea mea ...-6#96 2009-03-14 20:14:46
Re: Pe vremea mea ...Eu ador confortul si la tara e lipsa totala .Ca sa nu mai spun de gandaci si tot felu de gaze.Plus ca in casa e mirosul ala de...tara care ma ingretoseaza la maxim. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #97 2009-03-14 20:15:49
Re: Pe vremea mea ...mie mirosu ala imi place da sa ma duc la wc in capatu gradinii chiar n-as putea Offline #98 2009-03-14 20:18:29
Re: Pe vremea mea ...yo nu am tara Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #99 2009-03-14 20:19:15
Re: Pe vremea mea ...
atunci poti face intr-o galeata pe prispa casei.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #100 2009-03-14 20:20:38
Re: Pe vremea mea ...Finesse...ai dreptate...nu totul a fost perfect in copilaria noastra...dar fiind copil nu prea am bagat in seama decat papusile, jocurile...si fericirea. Acum cand ma gandesc la copilaria mea nu imi amintesc cum ne-am urcat in pod in 89...cum stateam in fata tv-ului sa prindem putinele ore de emisiune, cum ma uitam la reclamele de pe cartoon network cu diferite jucarii la care noi din Romania doar puteam sa visam (si care intr-adevar azi sunt ceva banal)....eu cand ma gandesc la copilarie imi amintesc jocurile de-a v-ati ascunselea, cum alergam prin spatele blocului, cum stateam pe paturica in fara blocului si ne jucam cu papusile...si eram fericita. Nu stiam ce-i aia emo...nu visam de la 10 ani sa fiu monica columbeanu si la 14 ani nu imi faceam griji ca ajung la liceu si inca sunt virgina (cum am inteles ca gandesc acum fetele din ziua de azi....ca e o mare nemorocire sa ajungi la liceu si inca sa nu fi facut sex). pe vremea mea, copii preferau sa iasa afara si sa arge cu adevarat...si nu stateau toata ziua cu ochii in calculator preferand jocurile pe pc decat activitatile fizice. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#101 2009-03-14 22:06:49
Multumesc Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #102 2009-03-14 22:19:36
Re: Pe vremea mea ...Am prins si eu gumele Turbo cu surprize. Si tin minte ca ma uitam la Merlose Place, MASH, Beverly Hills si Doctor Quinn cu sora mea si desenele animate proiectate pe pereti; la TV ma uitam la Strumfi, Scooby Doo ( ma trezeam sambata la 7 numai ca sa ma uit la asta ) si Sailor Moon, azi e o intreaga nebunie cu The Powerpuff Girls si The Carmp Twins. Mi-o aduc si eu aminte pe Esca - " Buna seara, Bucuresti, buna seara, Romania ! " Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #103 2009-03-14 22:53:50
Re: Pe vremea mea ...Intradevar, mediul in care am crescut atunci ne-a facut sa fim mai copii, mai inocenti, decat sunt cei din ziua de astazi. Dar asta se datora lipsei de informatie, care este cu doua taisuri. Faptele sunt exagerate sau denaturate in prezentarea lor, in forma in care sunt expuse publicului, si unora li se acorda o valoare prea mare, iar lucrurile cu adevarat importante, sunt putin exploatate. Dar asta se observa de la o generatie la alta. Eu sunt de felul meu o persoana mai serioasa in ceea ce priveste felul de a vedea viata, adica na, sunt cuminte, ma feresc sa fac lucruri, si ma feream si nu faceam, care stiam ca nu sunt bune, sau ca mi-ar supara parintii. Am observat astfel generatiile de dupa mine. In generala si liceu. Si m-am simtit mereu un copil. Fetele pareau atat de mature, preocupate numai de distractie, imbatranite. Nici visarea timp prea indelungat nu e buna. Si diferenta se vedea clar in imbracaminte, in comportament. Eu nu am fost emo in liceu, dar ascultam muzica azi catalogata drept emo, mergeam in locuri pline de rockeri uneori, aveam zeci de bratari pe mana, dar eram vesela, cu parul meu natural blond si cret, fara vopseli, invatam, fumam si eu ca tot tanarul, dar asa eram cu totii, nu numai eu. Azi uite-i unde au ajuns. Putem sa nici nu analizam problema pusa in acest topic din punct de vedere al copilariei de after Ceausescu, caci am vazut ca ft multe suntem de prin '84-'86, altii din 90 deja, deci deja exista o diferenta intre cele 2 generatii, exact asa cum este foarte mare intre actuala si cea de acum 4 ani. Si toate posibilitatile de astazi ar putea fi atat de bine exploatate, si numai spre binele tinerimii, dar insist in ideea mea, lipsa parintelui, ca fiind cauza. Caci nu imi uit profesorii si cunoscutii si opiniile din mass media din adolescenta mea cand se spunea ca generatia noastra este viitorul. Dar am ramas atat de putini. Caci cea dinaintea noastra e plecata in strainatate la munca, iar cea de dupa noi nu mai termina nici liceul. Ca cine mai are nevoie de asa ceva? Pai intreb: parintele care l-a invatat astfel, in ce perioada a trait? Ce a vazut el bun in copilaria si tineretea sa de a ajuns sa aiba un astfel de copil? Refuz sa ma gandesc la trecut si sa imi para rau de ceva de atunci. Am destule in prezent si o sa fie destule de care sa ma bucur. Si am sa mananc iaurtul asa cum este el si painea chiar daca nu e de pe vatra, si am sa beau Cola nu fructo, pentru ca am atatea altele de care sa ma bucur. Goodnight moon Offline #104 2009-03-14 23:07:03
Re: Pe vremea mea ...Cand eram eu mica eram o liota de copii iarna, pe deal, in curtea scolii, aveam toti sanii si faceam o galagie infernala acum e pustiu pe acolo... Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-03-14 23:08:58) Offline #105 2009-03-15 15:47:23
Re: Pe vremea mea ...sa va zic ce am patit saptamana trecuta cand ma duceam la scoala. in fata mea erau 3 baieti de clasa a 2-a sau a 3-a cu ghiozdanele in spate, cu mamicile in urma lor mergeau in linie frumos spre scoala. cand am trecut pe langa ei sa ii depasesc il aud pe unul "hmm, mie imi miroase a femeie" :f?rv?nad: . cand am ajuns in fata lor si m-a vazut mai bine micul mascul feroce, il aud "de fapt a adolescenta, de liceu, zic eu". am ramas :f?rv?nad: :f?rv?nad: dar m-a si amuzat. V., soarele si luna Offline #106 2009-03-15 16:03:01
Re: Pe vremea mea ...Videoclipul asta spune tot Offline #107 2009-03-15 18:05:52
Re: Pe vremea mea ...aoleu cristina Offline #108 2009-03-15 18:37:21
Re: Pe vremea mea ...eu stau la tara Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #109 2009-03-15 18:51:18
Re: Pe vremea mea ...eu m-am mutat la casa de prin clasa a 5a.si mi-e dor de momentele de la bloc,cand ieseam cu vecinele pe scara,cand bateam in calorifer si vorbeam prin calorifer crezand ca nu auzim decat noi...cand ma lasau parintii afara pana noaptea tarziu (desi eram mica) si ne strangeam de prin toata incinta frumos mai era....acum am crescut toti,au crescut si fitele,nu mai e ce a fost... expect the worst , hope for the best! Offline #110 2009-03-15 18:53:07
Re: Pe vremea mea ...Toate ... chestiile astea ... sunt ca in bancul asta: Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #111 2009-03-15 18:54:38
Re: Pe vremea mea ...castel, ratele si vanatorii, tara-tara, baba`oarba, telefonul fara fir, flori, fete sau baieti.......... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #112 2009-03-15 19:53:48
Re: Pe vremea mea ...vorbim ca niste babe expect the worst , hope for the best! Offline #113 2009-03-15 20:00:57
Nu am vazut, sorry Offline #114 2009-03-15 20:12:35
Re: Pe vremea mea ...vai fetelor dar de ce nu va puteti duce la wc in fundu curtii ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|