homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pe vremea mea ...-7

#115 2009-03-15 20:16:28

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

Re: Pe vremea mea ...

mie nu-mi place ca ma gadila iarba la popo rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de narissa (2009-03-15 20:16:39)

Come play my game.

#116 2009-03-15 20:25:28

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

mie imi place la nebunie sa merg la tara.imi place chiar si sa merg in fundu' gradinii big_smile

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-03-15 20:26:22)

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#117 2009-03-15 21:05:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

pink_martini a scris:

vai fetelor dar de ce nu va puteti duce la wc in fundu curtii ?   roll

Well... pt ca miroase si e urat.
De ce sa mergem in fundu' curtii la wc cand avem toaleta in casa?  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#118 2009-03-16 00:27:28

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

offtopic Fetelor, ati ajuns sa discutati despre private. Anyways, ce ii asa mare lucru sa mergeti? tongue Si in toaletele super luxoase din mall-uri mai miroase aiurea si nici acolo nu va asezati tongue ...I think. Auzi ce isi amintesc ele de la bunici lol
Si fetelor, cum adica la 19-20 ziceti ca va ganditi ca babele sau va simtiti ca babele? smile E exact varsta la care sunteti tinere, fara a fi prea adolescente nici prea... cu ganduri de mamici. Enjoy it smile

Goodnight moon

#119 2009-03-16 00:39:27

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

offtopic  Finese, aici deja deviem de tot de la subiect si vorbim despre toaletele publice, in care niciodata nu e curat ci normal ca NU te asezi.
Eu vorbeam despre toaleta de acasa smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#120 2009-03-16 01:01:01

Finesse
Banat

offtopic Pai daca s-a vorbit de private tonguetongue ai zis si tu lol
kapitulation offtopic

Goodnight moon

#121 2009-03-16 15:40:02

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata mea...zamabesc printre lacrimi cand imi amintesc de toate acele jocuri frumoase ..de zilele cand nu aveam nici o grija...cu atat mai putin cea a zilei de maine...cand ne adunam copii din tot cartierul si ne jucam...alergam o zi intreaga fara sa ma plang k ma dor picioarele...nu imi faceam griji k sunt murdara pe picioare desi mama ma certa in casa k de fiecare data cand ajungeam in casa eram plina de noroi sau praf...cu hainele rupte de la cataratul in copaci sau multe alte lucruri...pe atunci nu aveam internet sa stau sa ma messuiesc si toata tehnologia de az...nu jucam cs ca generatia asta...sau wow..rotfl2...imi pare rau dar s'au prostit rau copii astia...nu mai stiu sa se joace sau sa citeasca o carte...au internet..scot rezumatu si gata tema...eu ador sa stau in pat sau pe balcon vara la bataia soarelui si in spatele ghivecelor cu flori ale mamei si sa savurez o carte buna...da ei de unde..forgetit...la 10 ani ii vezi de mana afara cu o domnisorica...toata machiata si cu cercei cat talangile...parfumate pana in fund si se pupa de parca ar fi de kn lumea...eu primul prieten l'am avut doar teoretic la 13 ani...k nu ma intalneam cu el nimic...am zis k da vreau sa fiu prietena lui dar atat si nimic mai mult...nu ma pupam cu el...si atunci chiar  nu aveam grija baietilor..mult mai tarziu mi so trezit si mie ochii k se tineau baietii dupa mine...pana atunci eu ii vedeam amicii  mei de joaca ...atata...nu ma interesa cate si cele de acu...iar primul baiat in adevaratu sens al cuvantului a fost tarziu tare..in a9a...sa ies cu el de mana pe strada...sau cxeva de genu...si atunci eram atat de timida...

#122 2009-03-16 15:49:14

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Fiţi mai tinerele ?n g?ndire, dragelor!

somebody's me, citeam postul tău şi ?mi imaginam că ai vreo 30, pe puţin. C?nd colo... nici 20 nu ai.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#123 2009-03-16 15:50:16

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

James, tu cati ani ai?

#124 2009-03-16 15:51:37

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

somebody's me a scris:

sau wow..rotfl2

offtopic  in rest sunt de acord dar te rog frumos nu te lua de wow rotfl......

#125 2009-03-16 15:51:52

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Prea puţini. Sunt t?năr şi neliniştit (din cauza afacerilor, cu femeile am rezolvat-o demult big_smile).

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#126 2009-03-16 16:06:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Nu imi amintesc prea multe de atunci cand aveam 5-6 ani, doar ca ne jucam cat era ziua de lunga ... si ce munca de lamurire aveau parintii cu noi sa ne bage seara in casa. Am crescut la tara, si acum tot la tara locuiesc...tara e mult spus avand in vedere ca au rasarit cartierele de vile k ciupercile dupa ploaie. Cand eram mica erau atat de multi copii ... toata ziua alergam, ba cu mingea, ba cu bicicleta (de pe care cadeam evident si ne faceam niste bube de toata frumusetea), ne faceam leagane, telefoane, zmee, jucam ascunselea, matza, elasticul, saream coarda, ne jucam cu papusile, le faceam hainutze (ne rugam de bunici sa ne dea cateva bucati de carpa lol), mancam macese lol, beam apa pe ascuns cand veneam transpirati de la joaca sa nu ne vada parintii sau bunicii, ne urcam pe casa sa mancam cirese lol cu toate ca ne certa bunicul k stricam tabla, ne certam si ne impacam dupa un sfert de ora etc
Nu spun ca cei de acum nu sunt fericiti, si noi ne doream pe vremea aia sa ne uitam toata ziua la desene animate sau sa avem calculator..dar poate ca era mai bine fara, socializam mai mult, aveam prieteni cu care sa ne jucam, stateam mai mult timp pe afara etc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#127 2009-03-16 16:10:31

uffff
Insomniac member

Wildhoney a scris:

socializam mai mult, aveam prieteni cu care sa ne jucam, stateam mai mult timp pe afara etc

asta era principalul avantaj.....socializam....acum stiu copii care pur si simplu nu au prieteni...nu stiu sa se poarte in lume...

#128 2009-03-16 16:40:51

Finesse
Banat

Eh, exista posibilitatea activitatilor dupa scoala, ca dansuri si balet pentru fetite, si destule sporturi pentru toti copiii, ore de muzica si ce or mai dori. Deci activitati in comun, comunicare. Caci cam asta se intampla, mai ales daca parintii nu au timp sa stea cu ei pana seara. Care nu au posibilitatea asta, fiti sigur copilasii aia se joaca cu alti amici de pe la bloc. Nu trebuie dramatizat numarul de copii care stau la comp toata ziua si joaca vezi doamne fereste ce. Si? Noi care fugeam prin spatele blocului nu am ajuns in fata pc-ului pana la urma? Eu am mai zis aici: nu stiu cat de bune erau vremurile alea dupa care plangem. Ca noi am avut niste copaci in care sa ne cataram si apoi sa cadem, ii alta treaba, copiii de azi daca au alte placeri si nu stiu cum ii treaba cu copacul si fugaritul, e pierderea lor, dar nu o cunosc. Si, cine stie ce ii asteapta mai incolo pe ei? De ce o sa le para rau sau nu din copilarie.

Goodnight moon

#129 2009-03-16 16:45:10

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

uffff a scris:

Wildhoney a scris:

socializam mai mult, aveam prieteni cu care sa ne jucam, stateam mai mult timp pe afara etc

asta era principalul avantaj.....socializam....acum stiu copii care pur si simplu nu au prieteni...nu stiu sa se poarte in lume...

Mai, nush dar pustii de la mine din bloc & imprejurimi, stau in vacanta de vara toata ziua afara si se joaca. Au biciclete, role... Sunt haiosi foc.

#130 2009-03-16 17:12:09

uffff
Insomniac member

ET a scris:

uffff a scris:

Wildhoney a scris:

Mai, nush dar pustii de la mine din bloc & imprejurimi, stau in vacanta de vara toata ziua afara si se joaca. Au biciclete, role... Sunt haiosi foc.

iti dai seama ca nu era o generalizare.....dar sunt tot mai multe cazuri de copii care nu stiu sa se bucure de cei mai frumosi ani

#131 2009-03-16 18:43:57

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ba da ma iau de wow.. k omu meu kt ii de mare...daca ar putea sa stea 24 din 24 sa se joace wow ar fi fericit.....nu s'ar mai duce la facultate..nu nimic.....nu mai zic de copii mici care nu vor sa mearga la scoala k ei vor sa se joace pe calculator..
james..am abia 19 ani...dar copilaria mea a fost mijto tare...rotfl2 prea multe peripetii...kn ma uit amu la framiu care e cu 5 ani mai mic decat mine...imi pare rau de el ..ehh..astea's vremurile...n'avem ce face...

#132 2009-03-16 20:29:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

uffff a scris:

ET a scris:

uffff a scris:

iti dai seama ca nu era o generalizare.....dar sunt tot mai multe cazuri de copii care nu stiu sa se bucure de cei mai frumosi ani

ca generalizare insa ai mare dreptate. tin minte ca eram in ultimii ani de liceu si in cladirea de vis-a-vis era o scoala primara.... pe vremea aia stateam mult pe geam in pauze, in orele libere.... si am observat copiii aia... NU STIAU SA SE JOACE.... se imbranceau, isi bateau joc unii de altii... dar nu se jucau neutral cea mai trista imagine, pe bune! si noi ne bateam cand eram copii... dar... o faceam in mod... creativ, faceam echipe, gasti, organizam "atacuri" si "aparari"... ei nu... stiau doar sa se balangane a singuratate si sa se imbranceasca....... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#133 2010-01-19 22:04:16

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mi se pare interesanta melodia

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.