|
Nu esti logat.
V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?-4#58 2009-03-31 23:09:20
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?
"Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #59 2009-03-31 23:11:29
dap, mi-am indeplinit misiunea......acum imi vine sa rad dar atunci parca eram nebuna ... Offline #60 2009-03-31 23:22:14
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?ce nu facem noi femeile oentru barbatii nostri?ca leoaicele ne batem...eu intr-un timp am disperat-o pe una cu telefoanele.pana la urma si-a schimbat numarul!a realizat probabil cat de salbatica sunt! "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #61 2009-03-31 23:29:05
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?dar eu nu m-am batut, din vorbe le facem ...si nici makr nu tipam.......sa zic ca a avut 2 relatii mai serioase inaintea mea si alte cateva pasagere.......dar eram ingeras daca nu continuau sa se dea la el cand deja era cu mine Offline #62 2009-03-31 23:36:18
nici eu nu m-am batut niciodata.a fost o expresie.dar nu as fi dat inapoi daca avea vreuna tupeu sa sara!eu la prima vedere par rautacioasa si adevarul e ca imediat pun la punct pe cine ma deranjeaza.probabil asta e un atu pentru mine "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-31 23:48:02
asa zic si eu.. si da, cred ca au de ce sa fie invidoase pt ca si-ar fi dorit ele o asa relatie Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #64 2009-04-01 01:56:17
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?nah da fetele care ziceti ca i-ati intrebat.. Offline #65 2009-04-01 02:02:07
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?poi eu l-am intrebat, si mi-a raspuns sincer. mi-a zis cam cu toate ce a facut, dar sunt linistita ca nu a fost cu niciuna mai mult de 2-3 luni ( doar cu 1-2), si cu mine e deja de 8 luni, deci s-au adeverit vorbele lui ca eu sunt cea mai...cea . eu nu sunt deloc invidioasa pe niciuna din foste, ba chiar imi place sa imi zica detalii despre ele ( oare e ciudat?). poate imi place pt ca sunt sigura pe mine si sentimentele lui, si aflu din prisma unui baiat ce parere are despre ce a facut x sau y. Come play my game. Offline #66 2009-04-01 04:14:31
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Foarte bine, narissa, inseamna ca esti sigura pe relatie. E bine sa poti discuta orice cu partenerul, parerea mea. Cu cat discuti mai deschis, cu atat e mai bine pentru viitorul relatiei. I don't just imitate, I become. Offline #67 2009-04-01 04:20:21
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Dar numai să ai cu cine discuta... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #68 2009-04-01 13:31:03
Am intrebat si mi le a zis pe toate..cred We Have To Be Strong !!! Offline #69 2009-04-01 15:03:04
aiurea! cum sa nu mai stii cu cine ai fost dar hey, cel putin stii exact numarul! ma intreb cum Offline #70 2009-04-01 15:49:10
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?si ce a raspuns? in sensu de cu cate a fost? 2-5-10-20..? (fetili care i-ati intrebat) Offline #71 2009-04-01 15:55:23
Uit rapid oamenii... nu şi cifrele. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #72 2009-04-01 16:35:04
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?ar fi misto sa te intalnesti cu una din ele pe strada, ea te saluta si tu nu stii cine e, apoi ea foarte surprinsa iti spune ca ati avut o noapte impreuna, iar in momentul ala tu sa fii ceva de genul "A!!! Numarul 12!!! siiiiguuuur...offf ce uituc mai sunt, ce faci numarul 12?" Offline #73 2009-04-01 16:44:16
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Nici chiar aşa. De recunoscut le mai recunosc... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #74 2009-04-01 17:22:46
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?eu nu l-am intrebat pe prietenul meu dar mi-a spus el singur........si pe majoritatea le cunosc si la inceput m-a deranjat foarte tare lucrul asta.......dar mi-a sp k sunt singura careia i-a facut sex oral si asta ma bucura.......si pentru el cea mai lunga relatie a fost de 1 luna si cva iar noi suntem d aproape 2 ani impreuna si acum nu ma mai intereseaza p cine a avut el inainte.....numai el nu a trebuit sa ma intrebe cu cati am fost inainte pt k eram virgina Offline #75 2009-04-01 19:15:44
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?daca nu mi-ar fi spus el, nu l-as fi intrebat. nu arde curiozitatea in mine si nu-mi place sa rascolesc trecutul... prefer sa ramana... trecut. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #76 2009-04-01 19:21:23
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?si cate a zis, katami? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|