|
Nu esti logat.
V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?-5#77 2009-04-01 20:09:59
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?
sunt in exact aceeasi situatie... mi s-a pus pata pe persoana ei,ce-i drept,dupa ce m-a agasat ea cu vizite pe hi5 si alte minuni... omu' imi tot zice in sus si in jos ca nu ma compar,si chestii de genul,da' eu am carabusi pe creier,si nu ma pot abtine...da' cred ca e ok... adica,din punctul meu de vedere,se poate vorbi de putina gelozie sau teama ca 'the other one' sa nu fi fost better,dar astea sunt dovezi de iubire;oamenii simt gelozie/teama de a nu se ridica la nivelul precedentei doar atunci cand iubesc... tipii ar trebui sa vada asta ca pe o chestie pozitiva. Offline #78 2009-04-01 20:58:30
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?eu nu l-am intrebat si nici ca ma intereseaza! stiu de vreo 2 sau 3 ca mi-a povestit el ca au existat ... si nici el nu mi-a pus intrebarea asta mie iar daca ar fi facut-o nu ii raspundeam pentru ca partea mea de viata este partea mea! nu am nimic de ascuns dar as simti ca ar vrea sa puna stapanaire pe toata existenta mea si chestia asta m-ar face sa fug I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #79 2009-04-02 09:48:03Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?
30 , de-aia am si pus intrebarea asta, eram curioasa daca si altele au avut raspunsuri de-astea mari. Si chiar nu cred ca ma minte, ca eu i-am spus prima, si numarul meu e de 10 ori mai mic incluzandu'l pe el deci ar fi putut sa micoreze putin. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-04-02 10:05:32) Offline #80 2009-04-02 12:35:28
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?La bărbaţi, c?nd zic asta, ?mparţi la 3 şi obţii numărul adevărat iar la femei ?nmulţeşti cu 3 ca să obţii numărul adevărat. Ultima oara a fost editat de James (2009-04-02 12:35:40) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #81 2009-04-02 12:42:28
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?misoginism.... Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-04-02 12:43:38) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#82 2009-04-02 13:05:05Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?
Mai, eu i-am spus adevarul si presupun ca si el mi-a spus mie . Adica ce motiv ar avea sa ma ingrozeasca cu un numar asa mare? Ca am tras putin de raspuns nu a venit asa ca si cum s-ar fi laudat cu el. Offline #83 2009-04-02 13:50:38
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Daca il intreb eu asa intr-o doara poate sa mi se para funny-chiar sexy. I love you. Remember. They cannot take it Offline #84 2009-04-02 16:21:06
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?da l-am intrebat dupa ce am facut candida ianainte de asta am zis ca nu vreau sa ma implic in trecutul lui si nici el nu parea disponibil sa vb asa ca am tacut. dar cand ginocoloaga m-a intrebat de ex partenerele iubitului meu si nu am stiut m-am simit ff naspa si am mers acasa si l-am intrebat. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #85 2009-04-02 17:11:20
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?oana16 ai warn pt needitarea mesajelor 45 si 46 Offline #86 2009-04-02 17:20:49
de acord Offline #87 2009-04-02 21:12:16
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Eu stiu sigur ca l-am intrebat, dar eu pun multe intrebari doar ca sa vad daca-mi raspunde sau ezita, nu pt raspunsul in sine, asa ca sincer nu mai stiu. Oricum, de o buna parte dintre ele stiu si eu, acum ca or mai fi si altele pe langa astea, chiar nu mai retin cate mi-a zis, ca sa compar #88 2009-04-03 00:11:07
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?eu sunt foarte bagacioasa si intreb orice desi nu stiu daca necesita un raspuns neaparat avand in vedere ca suntem impreuna de cand eram cam micutzi:))) Offline #89 2009-04-03 23:23:04
Ba din păcate... e la fel peste tot. Mai puţin la musulmani & co. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #91 2009-04-03 23:50:11
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?nu dar banuiesc si nu cred ca il voi intreba.... expect the worst , hope for the best! Offline #92 2009-04-03 23:50:50
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?E o chestie stupidă, inexplicabilă. Sau poate e explicabilă: societatea asta fu**tă e de vină. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #93 2009-04-04 01:15:45
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?categoric se poate sa iti spuna adevarul.. dar la fel de posibil e si sa te minta.. nu de alta, dar lor asta le gadila orgoliul... oau cu cate am fost Offline #95 2009-04-04 09:15:06
James, mai cenzureaza si tu unele cuvinte, precum mai sus, pls. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|