Retete in imagini - 3-95
- Lunatica
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-21
Re: Retete in imagini - 3
wow
A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
si-a ratat cariera mama cred
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
mancare de la sfintirea casei - tocmai ce a plecat preotul
fiind miercuri am incercat sa fac cate ceva de post
salata de vinete
rasol de fasole verde
fasole verde , subtirica de la borcan, am calit-o un pic in ulei, apoi am facu un mujdei din usturoi frecat cu ulei si cu otet si cu un pic de delikat , le-am amestecat si gata , + verdeata
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-08 20:35:24)
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
arata bine adina. dar zacusca, unde e zacusca ?
- oana16
- Sr. member
- De la: capitala culturara
- Inregistrat: 2007-04-21
cred ca ar trebui sa se numeasca topicul INTERZIS POFTICIOSILOR nu mai poottttttttttt
Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
oana16 a scris:cred ca ar trebui sa se numeasca topicul INTERZIS POFTICIOSILOR nu mai poottttttttttt
subscriiiiiru. dar in alta ordine de idei, f apetisantele preparatele adina. mergea si zacuscutza in poza - clar m-as fi repezit in bucatarie ... asha .. ma multumesc cu berea de langa mine si cu alunele americane cu coaja si sare pe care le devorez de 1 ora. n-te buna, pupici la fete.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-07-08 22:46:45)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
am incercat si eu o rulada cu crema de lamaie, care in ciuda aspectului dubios e excelenta la gust mie nu mi-a iesit forma de rulada pt ca n-am lasat crema sa inmoaie foia, ci am rulat-o imediat dupa ce am intins-o, asa ca blatul s-a frant pe la margini si arata mai mult ca o prajitura carpati la forma
Blat: - 4 oua - 4 linguri de apa calduta - 125 g zahar - 1 pachet vanilie sau puding de vanilie - 125 g faina - 1 praf de copt
Crema: - 1 plic de gelatina - 5 linguri de apa rece - o lingura de zahar normal - coaja de la o lamaie - sucul de la o lamaie (sau o jumatate, depinde de cat de acrisoara vreti sa fie) - 500 ml frisca lichida Sau - 250 ml frisca lichida si 250 ml mascarpone - 100 g zahar pudra
Cum se face: Blatul Se separa galbenusurile de albusuri si impreuna cu cele 4 linguri de apa si cu vanilia se freaca, cu 2/3 din zahar pana devin o crema. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar Se adauga apoi albusurile peste galbenusuri si se amesteca usor. Se cerne faina si se adauga usor peste restul compozitiei si se pune si praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava pe hartie de pergament sau folie de aluminiu unsa cu ulei (unt) si data cu faina. Stratul trebuie sa aiba cam 1 cm inaltime. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade aproximativ 15 min (depinde de cuptor-incecati blatul cu o scobitoare pt a vedea daca s-a copt. Daca nu ramane nimic pe aceasta cand o scoateti, e copt) Se scoate si se rastoarna apoi cu grija pe o alta foaie de pergament presarata cu zahar si se ruleaza cu tot cu foia cat inca e calda si se lasa sa se raceasca
Crema Gelatina se amesteca cu apa si se lasa vreo 10 min, apoi se incalzeste pe foc cu zaharul si coaja de lamaie rasa, dar f putin pana se topeste zaharul Se da la o parte si se amesteca sucul de la lamaie Se bate frisca pana devine spuma si se amesteca apoi cu mascarpone. Se pune apoi 2/3 din compozitie pe blat iar cu restul se orneaza rulada
- anabella_n
- Hero member
da, e super la gust e prima mea prajitura pana acum am facut doar tort diplomat si la ala nu e mare scofala, ca nu-i puneam blat, ci piscoturi
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Asta este rulada dupa reteta lui Baciu?
Secretul pt a rula o rulada, fara sa o rupi este urmatorul: Cand scoti rulada din cuptor, ai pregatit un servet curat, il uzi cu apa si il storci bine, sa fie doar umed, presari zahar pe el si rulezi rulada cu servetul. Nu o sa se rupa rulada, garantat!
Arata super oricum! poate fac si eu zilele astea ca dupa aia trec la dieta
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
A pus cineva vreo reteta de chec cu fructe ? Cautam o reteta cu portocale, dar nu gasesc nimic sa-mi placa Mi-am luat o forma noua de silicon si vreau s-o testez
- anabella_n
- Hero member
love_t a scris:Asta este rulada dupa reteta lui Baciu?
Secretul pt a rula o rulada, fara sa o rupi este urmatorul: Cand scoti rulada din cuptor, ai pregatit un servet curat, il uzi cu apa si il storci bine, sa fie doar umed, presari zahar pe el si rulezi rulada cu servetul. Nu o sa se rupa rulada, garantat!
Arata super oricum! poate fac si eu zilele astea ca dupa aia trec la dieta
merci pt pont nu e dupa reteta ei, din cate stiu n-a pus-o pe site, ca am cautat-o si eu. pe asta am luat-o de pe un forum culinar
- sunshine16
- Banat
- Site
Cu multa placere
Credeam ca e dupa reteta lui Baciu ca si eu o astept.. mai ales ca e cu iaurt si lamaie... trebuie sa fie tare buna si racoroasa.
- adinagrig
- Insomniac member
ce dieta love_t? pai nu trebuie sa te hranesti bine, ca sa faci laptic pt anastacia?
9 ani de copilarie ....
- sunshine16
- Banat
- Site
Pai ba da... dar nu o sa am voie sa mananc muuulte chestii... Am vb despre asta la topicul dieta dupa nastere...
- ancutika
- Sr. member
- De la: Unirea, Alba
- Inregistrat: 2007-11-19
16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy
- adinagrig
- Insomniac member
fetelor, nimic nou????
eee, lasa ca se apropie week-end-ul si maine pun si eu pozici cu mancarica gatita....
as face si eu niste compot de visine, am niste sticle din sticla, de la niste suc de rosii , asa m-ai inalte , nuc tiu exact cat au , cred ca aprox 0.5-.0.5 l....cat zahar sa pun la sticla, aveti idee?
9 ani de copilarie ....
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
Tin minte ca pusese pitzipoank o reteta de clatite " care sigur ies bine". Si-a notat cineva reteta? Sau mai tine minte cineva pe unde era? Sau daca nu, aveti cumva o reteta verificata care sa-mi iasa pana si mie, o neindemanatica si jumatate?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|