homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inrebare pt doctoressa

#1 2009-04-17 23:19:36

antana
Membru
Inregistrat: 2009-04-17

Inrebare pt doctoressa

buna
Am luat anticonceptionale pana acum vreo doi ani, dupa cateva luni am ramas insarcinata si am facut avort, de atunci nu am mai luat anticonceptionale si m-am ingrasat vreo 10-15 kg, am facut analize teste totul e k.
M-am gandit ca poate daca as lua din nouas slabi la loc.
Ce ma sfatuiti sa fac?
multumesc

#2 2009-04-17 23:25:54

persifona
Vizitator

Re: Inrebare pt doctoressa

Nu are legatura.
Mai bine mergi la un medic nutritionist sa urmezi o dieta.

#3 2009-04-17 23:38:33

antana
Membru

multumesc de raspuns

#4 2009-04-17 23:45:00

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

sau vezi ca pot fi si probleme cu glanda. dar daca zici ca ai facut analize...n-ar strica si o vizita la endocrinolog.

#5 2009-04-18 00:49:57

antana
Membru

am fost si la endo dar e k, de asta nu mai stiu ce sa cred

Publicitate

loading...

#6 2009-04-20 17:48:17

simoe
Membru
Inregistrat: 2009-04-20

Buna, eu sunt din Pitesti, am 42 de ani si m-am operat acum mai bine de 2 saptamani-hiserectomie totala+anexita bil.ch. aici la Sp.Militar. Stiam ca am un fibrom de acum 6-7 ani candera de 3-4 cm. Am facut putin tratament cu Orgametril, acum 3 ani, am facut embolizare la Sp.Municipal (era de 6 cm atunci). Acum 3 saptamani am facut o ecografie si avea 7 cm. In toti acesti ani nu mi-a pus probleme, insa acum 2 saptaman i am avut o hemoragie puternica sambata, duminica, am facut injectii cu hemostazice, degeaba....curgea ca la robinet ....asa ca luni dimineata m-am dus de urgenta la Spital si m-au operat scotand tot.
Au zis ca si uterul era fibromatos si hemoragic... si ca era hemoragie si in abdomen. Multumesc doctorilor de la acest spital. profesionisti.. Acum ma simt bine, chiar mai bine decat dupa cezariana de acum 15 ani.Deocamdata nu am bufeuri, nu simt nimic , doar un gol sufletesc.
Azi am primit rezultatele de la biopsie de la Sp militar Central-Buc si vreau sa stiu daca totul e OK, pt ca dr chirurg, spunandu-i-le prin tel mi-a zis doar ..e bine,...e bine.
Va rog mult ma puteti ajuta ? Pe Buletin scrie :

-Ovare cu corpi albicaus si corp galben
-Leiomiom uterin;endometru cu glande in faza secretorie si chorion fibropar;
-Col cu dilatatii chistice glandulare si parakeratoza.

Sper ca am scris bine,scrisul dr .nu e prea citet pe buletin.
Multumesc anticipat daca ma puteti ajuta !

#7 2009-04-20 21:31:41

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

am lasat link doctoressei

#8 2009-04-21 09:22:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

diana298 ti-am raspuns dincolo. ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

#9 2009-04-21 11:04:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

am o rugaminte, daca se poate lasa link pt doctoressa cu urmatoarea pb:

am facut de curand un examen papanicolau si o analiza de culturi din col, iar rezultatele au iesit contradictorii (le-am scris aici: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 3#p1039153 ). inclin sa cred ca rezultatul de la papanicolau este cel corect, deoarece eu am facut analizele astea pt ca aveam o secretie abundenta iar pap-ul este singurul care arata ca ar fi o infectie.

deoarece doctorul la care am facut recoltarea este in concediu si abia peste 2 saptamani pot ajunge la el, as vrea sa stiu ce as putea lua pana atunci. dintre ovulele tergynan, macmiror si betadine imi puteti recomanda ceva pt cazul meu? (infectie cu diplococi "intra si extraleucocitari", cel mai probabil cu streptococ agalactiae).

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-04-21 11:04:54)

#10 2009-04-21 11:51:05

camysh
Moderator

anca9, pe forum nu se recomanda tratamente...

#11 2009-04-21 11:54:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

vad replica asta pt a nu stiu cata oara. tot ce am rugat era sa primesc o recomandare. oricum voi alege ceva din cele 3, deci parerea doctoressei nu ar fi facut decat sa ajute. dar se pare ca in loc sa ne ajutam intre noi, aruncam replici stas...

#12 2009-04-21 12:21:57

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Doc am si eu nevoie de un sfat...
prietenul meu a avut o durere de cap ieri toata ziua...de la curent zice el ca a simtit ca l-a tras...il durea in partea dreapta ...in zona fruntii...i-am dat analgezice...il mai lasa...dar il apuca din nou....si tot asa pana seara...cand l-a lasat de tot si i s-a umflat destul de rau partea dreapta...
el a mai patit o treaba de genu asta vara trecuta....cand l-a durut deasupra buzei superioare si i s-a umflat si atunci...si tot asa mi-a zis ca a simtit ca l-a tras curentul
Ideea este ca vroiam sa stiu si parerea dvs.
Fetele lasati voi link pls!!! Multumesc mult puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#13 2009-04-21 19:50:49

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

eu am lasat deja linkul asa ca doc va vedea si intrebarile voastre cand intra

#14 2009-04-22 10:06:48

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ms lady puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#15 2009-04-22 17:13:42

Rok5ana
Membru
Inregistrat: 2009-04-22

Buna! Am o intrebare pentru Doctoressa...daca se poate...
Am in fata un rezultat din care nu inteleg mai nimic. Medicul a zis ca e o vaginita, dar de care si de ce ......ramane sa il intreb la urmatoarea intalnire (cand mi-a dat tratamentul nu l-am mai retinut cu intrebari pentru ca era vinerea mare si eram ultima..ma rog...nu am procedat corect, oricum trebuia sa cer lamuriri oricum). Rezultatul zice asa:

"Relativ frecvente cesd (cred ca asta scrie), masiva inflamatie si rari nuclei liberi, absenta anomaliilor nucleare, moderata (cred) flora cocobacilara, prezent TV, tip II (doi).

Ultima oara a fost editat de Rok5ana (2009-04-22 17:26:33)

#16 2009-04-22 19:46:47

geonathan
New member
Inregistrat: 2008-04-13

buna .am o intrebare .de acteva zile nu ma simt atat de bine .nu stiu ce mi se intampla.nu am avut contact sexualt cu sotul meu de 3 saptamani ,si totusi akum cateva zile mam trezit cu o durere si o usturme la nivelul vaginului.am o senzatia foarte incomoda  si o secretie abundenta .la contact am avut o durere si mam intrebat de ce ???va rog sa ma ajutati

#17 2009-04-23 21:04:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

simoe a scris:

Buna, eu sunt din Pitesti, am 42 de ani si m-am operat acum mai bine de 2 saptamani-hiserectomie totala+anexita bil.ch. aici la Sp.Militar. Stiam ca am un fibrom de acum 6-7 ani candera de 3-4 cm. Am facut putin tratament cu Orgametril, acum 3 ani, am facut embolizare la Sp.Municipal (era de 6 cm atunci). Acum 3 saptamani am facut o ecografie si avea 7 cm. In toti acesti ani nu mi-a pus probleme, insa acum 2 saptaman i am avut o hemoragie puternica sambata, duminica, am facut injectii cu hemostazice, degeaba....curgea ca la robinet ....asa ca luni dimineata m-am dus de urgenta la Spital si m-au operat scotand tot.
Au zis ca si uterul era fibromatos si hemoragic... si ca era hemoragie si in abdomen. Multumesc doctorilor de la acest spital. profesionisti.. Acum ma simt bine, chiar mai bine decat dupa cezariana de acum 15 ani.Deocamdata nu am bufeuri, nu simt nimic , doar un gol sufletesc.
Azi am primit rezultatele de la biopsie de la Sp militar Central-Buc si vreau sa stiu daca totul e OK, pt ca dr chirurg, spunandu-i-le prin tel mi-a zis doar ..e bine,...e bine.
Va rog mult ma puteti ajuta ? Pe Buletin scrie :

-Ovare cu corpi albicaus si corp galben
-Leiomiom uterin;endometru cu glande in faza secretorie si chorion fibropar;
-Col cu dilatatii chistice glandulare si parakeratoza.

Sper ca am scris bine,scrisul dr .nu e prea citet pe buletin.
Multumesc anticipat daca ma puteti ajuta !

pai chiar e bine, deci da, totul e ok

anca9 sa nu te superi ca nu despre replici stas e vorba...stiu ca pentru tine s-ar putea sa nu insemna nimic insa pentru mine dreptul de libera practica inseamna piinea zilnica, a mea si a copilului meu...asadar cu tot dragul te ajut, oricind, insa nu cu riscul de a imi pierde dreptul de practica....din nefericire, recomandarea pe care o ceri e recomandare de tratament si legea nu imi permite sa o dau pe un forum public
pe de alta parte, vad pe buletinul tau de analuize urmatoarea zicere: Nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena. Asta inseamna ca diplococii aia(adica niste coci dispusi in perechi) fac parte din flora comensala.
ASADAR, de acord ca poti avea o secretie deranjanta insa nu e nimic grav sau care nu o poate astepta pe doctorita ta sa revina...vorbim practic de clasica "vaginita nespecifica"...experienta clinica a medicului tau curant isi va spune cuvintul atunci cind va alege unul din cele 3 produse enumerate de tine, la fel de nimerite toate(sau poate altul, cum va considera)

deliav...eu as insista pentru o vizita la medic spre a lamuri treaba asta...parca as indrazni sa spun ca un neurolog e potrivit

Rok5ana
dupa cit inteleg eu ai o vaginita cu trichomonas vaginalis

geonathan sincer cred ca un control ginecologic e necesar in atare situatie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2009-04-29 18:13:24

new_me
New member
Inregistrat: 2008-12-12

salut am o problema mare .de vreo 3 ani si ceva am fost diagnosticata avand anexita...am urmat un mic tratament in timpul menstruatiei si atat pt ca nu iam dat asa de mare importanta.intre timp am dat si de o candida am urmat tratamente fara nici un rezultat.insa ceea ce ma deranjeaza pe mine mai tare e anexita.am dureri de ovare si nu numai mai ales in partea dreapta.acum incep sami pun semne de intrebare daca voi putea avea copiii.luna ce vine am duc la medic...faza e ca eu sunt in spania..si aici nu e ca la noi sa-ti faca un examen mai amanuntit.ultima oara mi-au facut un ecograf si mi-a luat lama si cam atat...timp in care eu leam explicat ca am dureri mari de ovare si scurgeri si la cel mai mic vant ma dor rinchii si spatele si ovarele si am dureri si in timpul actului sexual....ce analize pot cere sa mi se faca?cum pot afla daca pot face copiii sau nu?....pt ca pana acum s-a intamplat sa se mai rupa prezervativul si nu am ramas insarcinata ....si acum chiar imi fac griji pt ca incep sa-mi doresc sa am un copil....

#19 2009-04-29 18:26:23

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Din ceea ce stiu eu, anexita se vede la echograf si se simte si la palpare. Pentru eventualele infectii vaginale, analiza de secretie, testul pentru clamydia si un Papanicolau sunt recomandate. Pentru durerile de rinichi poti sa ceri un examen de urina ca sa vezi daca nu ai cumva si vreo infectie urinara. Cat despre capacitatea ta de a ramane insarcinata sincer nu stiu ce ai putea face. Niste teste de ovulatie poate te-ar ajuta.

Ii las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.