|
Nu esti logat.
Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)-2#20 2009-05-03 20:26:08
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)nu trebuie sa faci pauza. Offline #21 2009-05-03 22:54:30
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Doamna doctor Evelyn...nu intra in seara asta pe acest subiect? va rog ..ajutati-ma cu un sfat..o parere....azi n-am fost om.. Offline #22 2009-05-04 09:16:42
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)mai, relaxeaza-te si du-te si ia postinorul ala odata... bun nu e, dar nici dracu' asa negru cum scrie pe prospect. reactiile alea depind de la organism la organism... eu, de ex, am luat de 2 ori in viata si nu am avut nici o reactie adversa. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2009-05-04 16:21:14
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Am fost dimineatza la medic.. a zis ca nu sunt sanse insa pentru siguranta si linistea mea a zis sa iau postinor. Am luat dimineatza prima pastilutza..seara o iau pe a 2a... Sper sa nu fie tarziu...sau ..sa nu fi fost cazul.. Ultima oara a fost editat de liamik (2009-05-04 16:22:08) Offline #24 2009-05-04 18:07:32
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Cum fac sa renunt la anticonceptionale....iau marvelon 21 si acum sunt in pauza de 7 zile in care treb sa am menstruatie...nu le mai iau dupa aceasta pauza?ceea ce ma intereseaza este sa aflu dak sunt predispusa la sarcina foarte usor...am mai spus o data:am inteles ca poti ramane insarcinata foarte repede dak nu se foloseste prezervativ si dak nu ejaculeaza in vagin ci afara.stiu k si lichidul preejaculator contine spermatozoizi dar metoda asta cu ejaculatul afara si prezervativ lipsa am folosit-o mult timp (vreun an si ceva) si nu am ramas insarcinata. Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-04 18:09:26
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)nu le mai iei dupa pauza, da Offline #26 2009-05-05 13:36:15
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Buna . Am si eu o intrebade la voi . Sunt in a cincea zi de intarziere a ciclului, am facut un test de sarcina din care nu a iesit ca as fii insarcinata . Intrebarea mea este daca se poate ca testul sa iasa negativ dar sarcina sa existe . Cand ar trebui sa repet testul daca ciclul tot nu apare. (mentionez ca vreau sa raman insarcinata) . Va multumesc si astept o parere de la voi. Offline #27 2009-05-05 13:57:52
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Mai incearca peste 2-3 zile, dar daca a trecut mai mult de 3 saptamani de la ovulatie, si testul e negativ, inseamna ca nu esti insarcinata. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #28 2009-05-05 14:03:59
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)testul de sarcina e concludent la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei. Offline #29 2009-05-05 18:06:50
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)camysh, fraza asta ar trebui sa ti-o treci undeva la semnatura ca prea te obosesti sa o tot scrii Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2009-05-06 19:31:29
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Am facut si eu un test barza ieri si a iesit a doua liniuta fff putin vizibila. Crede-ti ca poate fi vorba de o sarcina? Offline #31 2009-05-06 19:36:30
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)pai daca e..cat de cat vizibila..fals pozitiv nu este Ultima oara a fost editat de maryu (2009-05-06 19:37:00) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #32 2009-05-06 19:38:45
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)am mai citit pe forum si unde spuneau fetele de aparitia celei de-a doua liniute...era vb de o sarcina... Offline #33 2009-05-06 19:49:26
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Menstruatia trebuia sa-mi vina pe 1 mai . Acum 2 zile am facut un test sure check care a iesit negativ si ieri am incercat unul barza la care cum am mai spus a doua liniuta de vedea cam slab. Acum nu stiu ce sa mai cred. Oricum o sa repet testul barza sambata dimineata si sper sa fie cu noroc. Offline #34 2009-05-06 20:04:53
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)testul de sarcina este relevant la 7 zile de la intarzierea menstrei sau la 3 sapt de la contactul cu risc..mai repeta o data testul cu prima urina..bafta Ultima oara a fost editat de maryu (2009-05-06 20:05:40) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #35 2009-05-06 22:55:07
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)la testele barza apare liniuta de uscare, s-ar putea sa te pacaleasca, repeta cu un sure ceck Offline #36 2009-05-07 15:38:48
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)La testul barza a iesit in timpul indicat a doua liniuta fff slab, desi dupa uscare este adevarat ca se vedea mai bine. Am facut si test sure ceck care a iesit negativ. Offline #37 2009-05-07 15:42:30
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)simona, daca a iesit in timpul indicat eu zic ca e bebita. daca a depasit timpul nu te lua dupa el. din mom ce ai un test + si unul -, ar trebui sa te mai testezi. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #38 2009-05-07 16:00:36
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Multumesc pt raspunsuri. Vroiam sa repet testul barza sambata dimineata, dar nu cred ca mai am rabdare si il voi face maine.Sincer imi este si frica sa mai fac teste sa nu fiu dezamagita daca iese negativ. Dupa ce fac testul va anunt ce a iesit. Va multumesc din nou pt raspunsuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|