homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gripa porcina-17

#305 2010-01-09 16:46:54

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Gripa porcina

wow skumpi, ce povesti zici tu acolo? lol Ce juramant mama? Tu inca mai crezi in chestiile astea?

#306 2010-01-09 16:51:09

skumpi
Vizitator

da ??  roll

#307 2010-01-09 17:01:02

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Mi-e frica ca se inmultesc numarul imbolnavirilor de la zi la alta si inevitabil, vom urma si noi, sau cresc sansele sa se imbolnaveasca cat mai multa lume... ar putea fi oricine  sad - daca intelegeti ce vreu sa zic.

Sa=mi explice si mie cineva, cum se va incheia aceasta epidemie de gripa ? de fapt orice epidemie cum se stopeaza ? Eu ma gandesc ca sunt ca piesele de domino, odata ce a inceput, se termina numai atunci cand nu mai e nimeni in picioare. Macabra comparatie  supa
Sper ca ati inteles la ce ma refer

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#308 2010-01-09 17:10:56

skumpi
Vizitator

Orice pandemie are 4 valuri , in Ro, suntem la al doilea val...cica in 2011 se va termina nustiu isi schimba virusii locatia lol

#309 2010-01-09 17:18:23

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

buna fetelor!!! va pup pe toate!!! nu am mai intrat de muuuuuuuuuuuuuuult timp!!!
...tin sa va anunt ca eu am facut vaccinul la inceputul lui decembrie si e totul ok!...de obicei eu am imunitatea scazuta si daca tot era gratis ( din cauza jobului )...l-am facut!!!...daca ma gripam in ficare iarna destul de serios, acum am scapat!!!...ba am facut si un weekend pe partie, unde nu am avut deloc grija sa ma imbrac foarte gros in ideea ca ma va proteja vaccinul...intradevar mi-a ridicat destul de bine imunitatea organismului...nu stiu daca m-a protejat de gripa porcina, dar de celelalte gripe/ raceli...a facut-o!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#310 2010-01-09 17:38:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

andora, bine ai revenit pe la noi!
ma bucur ca nu ai avut probleme de sanatate insa:
1- vaccinul nu ridica imunitatea, ci introduce in corp o serie de virusi, pentru care organismul creeaza sisteme de aparare, astfel incat, in cazul contactarii virusului, sa existe metode de aparare.
2- daca te-ai vaccinat impotriva gripei porcine, asta nu inseamna ca te va feri de alte tipuri de gripa, pentru ca, asa cum am zis la 1, sunt introdusi in corp doar un anumit tip de virusi, iar aticorpii formati, sunt doar pentru a-i neutraliza pe acestia si nu pe altii. de aceea, vaccinul impotriva unor tulpini de hpv, nu protejeaza impotriva contactarii altor tulpini, de aceea exista vaccin impotriva diferitelor tipuri de hepatita, si nu e doar un singut vaccin care sa se aplice tuturor tipurilor de virusuri.
3-gripa si raceala sunt diferite, motiv pt care, iarasi vaccinul tau anti-gripei porcine nu te protejeaza de raceala.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#311 2010-01-09 17:57:09

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

mi-a explicat ceva d-na doctor...dar nu am avut rabdare sa o ascult pt. ca ma grabeam sa plec in concediu in acea dupamasa, iar gandurile imi erau in alta parte....eu am incredere in ea ca a facut ceea ce trebuie...
....poate autosugestia ...mi-a ridicat sistemul imunitar de am fost atat de ..rezistenta in aceasta iarna lol
...multumesc mult pt. explicatii

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#312 2010-01-09 18:09:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

important e, asa cum ai spus tu, ca ai scapat fara sa te imbolnavesti smile
sa speram ca o sa fii ok si pe mai departe!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#313 2010-01-09 19:37:22

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu parca il auzisem pe Cercel cand spunea ca vaccinul pt gripa porcina se face gratuit, ca trebuie sa iei legatura cu medicul de familie si atat...chiar m-am mirat ca e gratis...deci de fapt nu e? hmm

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#314 2010-01-09 19:42:28

skumpi
Vizitator

ba da e gratis, ma rog, gratis pt ca se trag banii pt el din CAS , da tu nu mergi cu banu efectiv in mana sa-l dai doctorului...dar atata costa un vaccin : 4,5 euro

#315 2010-01-09 19:48:09

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

pe mine ma sperie gripa asta. si mai rau ma sperie si vaccinul. acum apar toti medicii la tv spunand sa ne facem vaccinul. si pe net apar o multime de articole negative despre vaccin. la mine in oras am inteles ca tot spitalul si l-a facut.

toata chestia asta a luat amploare de la moartea lui Toni. dar eu am citi ca el a murit de fapt din cauza unei pneumonii netratate la timp si gripa porcina a fost asa .. un ultimatum. deci cum e de fapt?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#316 2010-01-09 19:53:10

skumpi
Vizitator

exact, a ajuns la spital dupa 4 zile, ierte-ma D`zeu da si el o fost inconstient, adica de un an tot canta astia intr-una latv ca daca ai urmatoarele simptome mergi la spital ! si el sta, sta pana cand nu mai poate neutral
a zis si dr. ca daca mergea in prima , a doua zi soarta ii era alta neutral
Plus ca a facut ceva complicatii, a avut plaman alb... a explicat el acolo ce inseamna da nu mai stiu acum, si in combinatie cu gripa a murit !

#317 2010-01-10 11:43:06

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

andora a scris:

....poate autosugestia ...mi-a ridicat sistemul imunitar de am fost atat de ..rezistenta in aceasta iarna lol

da, tind sa cred ca asa a fost.  lol  Vezi cat de importanta e informatia pe care o dai creierului si subconstientului tau? Vaccinul ala ne te-a protejat cu absout nimic, Poke ti-a explicat foarte frumos cum stau lucrurile.

E clar ca toti medicii recomanda vaccinul. Am cititi ca in Franta si Germania se vor returna firmelor farmaceutice aproape tot ceea ce au produs impotriva virusului A-H1N1 din cauza ca lumea nu are chef sa se lase vaccinata, deci e vorba de o pierdere de miliarde de euro. Astfel se cauta pe alte cai cum ar fi reclama, etc. convingerea populatiei de a accepta acest vaccin, mai ales in zonele afectate  de prezenta acestui virus, de ex. Romania.

Ultima oara a fost editat de baciu (2010-01-10 11:48:30)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#318 2010-01-10 11:49:46

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

skumpi a scris:

Orice pandemie are 4 valuri , in Ro, suntem la al doilea val...cica in 2011 se va termina nustiu isi schimba virusii locatia lol

Pai in ritmul asta...pana in 2011 ... Nici nu vreau sa ma gandesc cati oameni vor muri sau vor contacta virusul  supa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#319 2010-01-10 11:52:47

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

pe mine ma enerveaza ca toti astia mai mari la tv ne indeamna sa facem vaccinul asta, pe care 75% din doctorii din romania nu l a facut.
vrea si mama sa l faca, ca tineti-va bine:"basescu si l a facut si a zis sa l facem si noi!". cum asa? daca si l face nu ii mai primesc in casa,nici pe ea,nici pe tata big_smile

In America, in sfarsit!big_smile

#320 2010-01-10 12:02:22

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Angel fiecare e liber sa ia o hotarare in aceasta privinta. Sistemul imunitar se poate "intari" pe alte cai cum ar fi: alimentatie sanatoasa, vitamine, ceaiuri, homeopatie si autosugestie. Doctorii indeamna populatia sa se lase vaccinata, ei insa nu se vaccineaza, deci iti dai seama ca e vorba de bani la mijloc, de castig, nimic altceva. Se cauta manipularea populatie prin aceste emisiuni si reclame televizate. Doar cei care au incredere oarba in medic si nu se intereseaza separat de cum actioneaza acest vaccin asupra corpului, care sunt reactiile lui adverse, etc se lasa vaccinati; parerea mea. Cati dintre acestia au habar despre ceea ce inseamna vaccinul, cum se produce si pentru ce l-au primit injectat la doctorul de familie?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#321 2010-01-10 12:22:25

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Pai bineinteles ca fiecare e liber sa aleaga daca sa si faca vaccinul asta sau nu, dar atunci cand vine vorba despre cei dragi mie, le zic ce am citit pe net, le aduc tot felul de afirmatii negative despre acest vaccin..Afirmatia no1 e ca 75% dintre doctorii nostri nu si au facut vaccinul asta.
Si ca sa rasp la intrebarea ta, Baciu, eu din ce am vazut la tv, stateau la cozi pt a-si face vaccinul oamenii trecuti de 40 de ani, daca nu si mai bine..

In America, in sfarsit!big_smile

#322 2010-01-10 12:49:50

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ce epidemie ma? Cum sa se incheie? ca aia cu gripa aviara... a mai auzit cineva ceva despre gripa aviara?
NU!
Si cum s-a terminat? S-a evaporat?
NU!
Si-au scos astia bani sa isi puna si in cap, dezinfectau si masinile care treceau prin vama... cica... sunt sigura ca era apa cioara in furtunele alea.

Doctora Anastasiei a contactat gripa asta... si a stat cateva zie in pat, s-a tratat si gata, n-a murit!
Ce naiba va panicati atat?
Cine s-a vaccinat? Cercel? Basescu? De unde stiti voi ca ala era adevaratul vaccin?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#323 2010-01-10 13:14:46

leonora
Full member
Inregistrat: 2009-01-24

angel89 a scris:

pe mine ma enerveaza ca toti astia mai mari la tv ne indeamna sa facem vaccinul asta, pe care 75% din doctorii din romania nu l a facut.
vrea si mama sa l faca, ca tineti-va bine:"basescu si l a facut si a zis sa l facem si noi!". cum asa? daca si l face nu ii mai primesc in casa,nici pe ea,nici pe tata big_smile

yo nu inteleg cum oamenii astia se lasa asa usor manipulati!?!?!?! am auzit aseara cu urechile mele raspunsul lui Basescu la intrebarea daca s a vaccinat. Stiti ce a raspuns? ca el de mai multi ani, iarna , face un set de vaccinuri de la Cantacuzino pt imunizare( probabil vitamine minerale etc...deci nu antigripal) si ca dupa acest set de vaccinuri treb sa treaca o perioada ca sa faca alt vaccin. Cine are urechi de auzit sa auda....

Politicientii intotdeauna cand vor sa minta nu raspund prin Da sau NU..ci rostesc ditamai polologhia.

televiziunea este cel mai rau mijloc de informare, mai bine zis de..... Dezinformare.

Ultima oara a fost editat de leonora (2010-01-10 13:15:16)

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.