|
Nu esti logat.
Gripa porcina-17#305 2010-01-09 16:46:54
Re: Gripa porcinawow skumpi, ce povesti zici tu acolo? Ce juramant mama? Tu inca mai crezi in chestiile astea? Offline #307 2010-01-09 17:01:02
Re: Gripa porcinaMi-e frica ca se inmultesc numarul imbolnavirilor de la zi la alta si inevitabil, vom urma si noi, sau cresc sansele sa se imbolnaveasca cat mai multa lume... ar putea fi oricine - daca intelegeti ce vreu sa zic. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #308 2010-01-09 17:10:56
Re: Gripa porcinaOrice pandemie are 4 valuri , in Ro, suntem la al doilea val...cica in 2011 se va termina isi schimba virusii locatia #309 2010-01-09 17:18:23
Re: Gripa porcinabuna fetelor!!! va pup pe toate!!! nu am mai intrat de muuuuuuuuuuuuuuult timp!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline Publicitateloading...
#310 2010-01-09 17:38:46
Re: Gripa porcinaandora, bine ai revenit pe la noi! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #311 2010-01-09 17:57:09
Re: Gripa porcinami-a explicat ceva d-na doctor...dar nu am avut rabdare sa o ascult pt. ca ma grabeam sa plec in concediu in acea dupamasa, iar gandurile imi erau in alta parte....eu am incredere in ea ca a facut ceea ce trebuie... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #312 2010-01-09 18:09:58
Re: Gripa porcinaimportant e, asa cum ai spus tu, ca ai scapat fara sa te imbolnavesti Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #313 2010-01-09 19:37:22
Re: Gripa porcinaeu parca il auzisem pe Cercel cand spunea ca vaccinul pt gripa porcina se face gratuit, ca trebuie sa iei legatura cu medicul de familie si atat...chiar m-am mirat ca e gratis...deci de fapt nu e? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #314 2010-01-09 19:42:28
Re: Gripa porcinaba da e gratis, ma rog, gratis pt ca se trag banii pt el din CAS , da tu nu mergi cu banu efectiv in mana sa-l dai doctorului...dar atata costa un vaccin : 4,5 euro #315 2010-01-09 19:48:09
Re: Gripa porcinape mine ma sperie gripa asta. si mai rau ma sperie si vaccinul. acum apar toti medicii la tv spunand sa ne facem vaccinul. si pe net apar o multime de articole negative despre vaccin. la mine in oras am inteles ca tot spitalul si l-a facut. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #316 2010-01-09 19:53:10
Re: Gripa porcinaexact, a ajuns la spital dupa 4 zile, ierte-ma D`zeu da si el o fost inconstient, adica de un an tot canta astia intr-una latv ca daca ai urmatoarele simptome mergi la spital ! si el sta, sta pana cand nu mai poate #317 2010-01-10 11:43:06
Re: Gripa porcina
da, tind sa cred ca asa a fost. Vezi cat de importanta e informatia pe care o dai creierului si subconstientului tau? Vaccinul ala ne te-a protejat cu absout nimic, Poke ti-a explicat foarte frumos cum stau lucrurile. Ultima oara a fost editat de baciu (2010-01-10 11:48:30) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #318 2010-01-10 11:49:46
Pai in ritmul asta...pana in 2011 ... Nici nu vreau sa ma gandesc cati oameni vor muri sau vor contacta virusul "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #319 2010-01-10 11:52:47
Re: Gripa porcinape mine ma enerveaza ca toti astia mai mari la tv ne indeamna sa facem vaccinul asta, pe care 75% din doctorii din romania nu l a facut. In America, in sfarsit! Offline #320 2010-01-10 12:02:22
Re: Gripa porcinaAngel fiecare e liber sa ia o hotarare in aceasta privinta. Sistemul imunitar se poate "intari" pe alte cai cum ar fi: alimentatie sanatoasa, vitamine, ceaiuri, homeopatie si autosugestie. Doctorii indeamna populatia sa se lase vaccinata, ei insa nu se vaccineaza, deci iti dai seama ca e vorba de bani la mijloc, de castig, nimic altceva. Se cauta manipularea populatie prin aceste emisiuni si reclame televizate. Doar cei care au incredere oarba in medic si nu se intereseaza separat de cum actioneaza acest vaccin asupra corpului, care sunt reactiile lui adverse, etc se lasa vaccinati; parerea mea. Cati dintre acestia au habar despre ceea ce inseamna vaccinul, cum se produce si pentru ce l-au primit injectat la doctorul de familie? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #321 2010-01-10 12:22:25
Re: Gripa porcinaPai bineinteles ca fiecare e liber sa aleaga daca sa si faca vaccinul asta sau nu, dar atunci cand vine vorba despre cei dragi mie, le zic ce am citit pe net, le aduc tot felul de afirmatii negative despre acest vaccin..Afirmatia no1 e ca 75% dintre doctorii nostri nu si au facut vaccinul asta. In America, in sfarsit! Offline #322 2010-01-10 12:49:50
Re: Gripa porcinaCe epidemie ma? Cum sa se incheie? ca aia cu gripa aviara... a mai auzit cineva ceva despre gripa aviara? Offline #323 2010-01-10 13:14:46
yo nu inteleg cum oamenii astia se lasa asa usor manipulati!?!?!?! am auzit aseara cu urechile mele raspunsul lui Basescu la intrebarea daca s a vaccinat. Stiti ce a raspuns? ca el de mai multi ani, iarna , face un set de vaccinuri de la Cantacuzino pt imunizare( probabil vitamine minerale etc...deci nu antigripal) si ca dupa acest set de vaccinuri treb sa treaca o perioada ca sa faca alt vaccin. Cine are urechi de auzit sa auda.... Ultima oara a fost editat de leonora (2010-01-10 13:15:16) ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|