homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 5-95

#1787 2009-06-09 09:01:44

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Vreau sa slabesc - 5

de astazi gata cu nesimtirea.inapoi la dieta.1 data pe sapt sa imi satisfac pofta(hai maxim de 2 ori).ca trece vara si eu..la fel sunt

#1788 2009-06-09 09:13:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu stiu daca sa ma apuc din nou sau nu  rotfl  Am mustrari de constiinta din cauza dezmatului din weekend, insa nu am cum sa confirm pentru ca nu am cantar  dumbom  De masurat nu m-am masurat de mult, deci ar fi irelevant. Grea decizie  tongue

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1789 2009-06-09 10:49:01

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

hai mai fete,nu vorbiti asa si nici nu cadeti in depresii pe aici.wild,te cred k ti s-a luat de numarat calorii,si nici nu sunt de acord sa renunti de la varsta asta la a-ti face poftele.dak de la 20 de ani ne limitam de la a manca un ecler,a gusta din tort,a manca o sarma sau mai stiu eu,in mod clar,bine nu facem.acum nu mai fiti si voi atat de stricte.si cum v-am mai zis,sunteti pe drumul cel bun,vointa poate k nu mai exista tocmai pentru k continuati in starea asta,cu diete,numarat calorii.

subscriu !
si wild iti zic a 5`a oara cred lol daca te`ai apuca de sport ai vedea rezultate calumea  roll

calle.... tu acum probabil stagnezi dar o sa slabesti din nou big_smile ...oricum tu f mare nevoie de slabit nu ai lol maxim 5 kg... maximmmm !!!

#1790 2009-06-09 12:11:37

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

si pe mine a inceput sa ma lase entuziasmul....mai ales ca in urma exercitiilor nu prea se vede nimic. ori nu fac ce, ori cum, ori cat trebuie. am sa ma tin in continuare de exercitii si masaj cat am sa pot, insa doar pentru linistea mea, ca cine stie ce sperante nu mai am. hmm

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1791 2009-06-09 14:26:21

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Poate, poate pana la urma o sa-i dati o sansa lu' nenea Monti! Ma refer la cele care v-ati saturat de numarat calorii si de facut foamea  visslar

Publicitate

loading...

#1792 2009-06-09 15:38:34

blueeyes
Platinum member

eu am citit varianta veche a cartii si nu m-a convins tongue
Exista pe undeva (online) varianta noua? Ca nu am de gand sa dau 65 de ron pe el neutral

patfierbinte      sjuk     

#1793 2009-06-09 15:39:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Se mai gaseste inca revista Felicia cu cartea, blue... eu am mai vazut-o la tarabe.

#1794 2009-06-09 16:21:39

annabel
Diamond member

smile)

#1795 2009-06-09 16:25:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu cred k e mare diferenta intre carti.doar nu isi skimba principiile peste noapte smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1796 2009-06-09 16:42:46

annabel
Diamond member

rrammonna a scris:

nu cred k e mare diferenta intre carti.doar nu isi skimba principiile peste noapte smile

ei nu.. daca se trezeste cu fundu sus intr-o zi si isi aduce aminte vreun vis, poate sa zica"ia sa ma apuc sa scriu o noua carte"  chicot

#1797 2009-06-09 16:48:09

blueeyes
Platinum member

heimdall a scris:

Se mai gaseste inca revista Felicia cu cartea, blue... eu am mai vazut-o la tarabe.

De n-am cautat-o heim  si nu am gasit-o pe niciunde... bang

patfierbinte      sjuk     

#1798 2009-06-09 18:21:57

alexia
Addicted member

De la o carte la alta nu se schimba principiul, se schimba anumite amanunte. Prin dezvoltarea tehnologiilor si prin cercetari permanente afla lucruri noi si le adauga sau modifica la cele vechi.

Pentru fetele care vor sa slabeasca mancand cartofi prajiti si savarine, nu o recomand.

#1799 2009-06-09 18:34:07

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

alexia a scris:

Pentru fetele care vor sa slabeasca mancand cartofi prajiti si savarine, nu o recomand.

pe bune acum, nu stiu daca e pe aici vreo fata care sa pretinda asa ceva...  va

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1800 2009-06-09 18:34:44

blueeyes
Platinum member

Soleil a scris:

alexia a scris:

pe bune acum, nu stiu daca e pe aici vreo fata care sa pretinda asa ceva...  va

nici eu lol

patfierbinte      sjuk     

#1801 2009-06-09 18:55:21

annabel
Diamond member

eu cred, soleil si blueeyes, ca va inselati smile) smile)

#1802 2009-06-09 20:04:44

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Cum sunt 1000 calorii pe zi?
Multe, putine? in cazul in care mai vrei sa si dai jos ceva.
Cam cat este indicat pe zi ca nu ma pricep defel... rodnar

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#1803 2009-06-09 20:18:11

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

alexia a scris:

De la o carte la alta nu se schimba principiul, se schimba anumite amanunte. Prin dezvoltarea tehnologiilor si prin cercetari permanente afla lucruri noi si le adauga sau modifica la cele vechi.

tu cum ai mai progresat cu dieta asta chiar vroiam sa te intreb....big_smile.....am urmarit mai demult ce ai scris....si eu am cartea....acum nu am timp sa o citesc pana termin cu licenta......dar cat am citit mi s-a parut foarte interesant ....si am de gand sa incep dieta dupa ce termin cu toate tamapeniile astea de sf de faculta  disperat

asta cred ca e singura dieta pe care as putea sa o tin ......asta cu infometatul chiar nu ....

#1804 2009-06-09 20:32:35

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu nu ma satur cu 1000cal pe zi,tei sad mi se face foame seara.oricum k sa ma mentin,am nevoie de 1300,km asa.vezi k sunt tot felul de d-astea pe net de calculat.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1805 2009-06-09 21:01:35

alexia
Addicted member

a_d_a a scris:

alexia a scris:

tu cum ai mai progresat cu dieta asta chiar vroiam sa te intreb....big_smile.....am urmarit mai demult ce ai scris....si eu am cartea....acum nu am timp sa o citesc pana termin cu licenta......dar cat am citit mi s-a parut foarte interesant ....si am de gand sa incep dieta dupa ce termin cu toate tamapeniile astea de sf de faculta  disperat

asta cred ca e singura dieta pe care as putea sa o tin ......asta cu infometatul chiar nu ....

Azi am o luna fix de cand am inceput sa tin "dieta". Tot pun intre ghilimele cuvantul dieta, pentru ca nu este practic o dieta. Este doar o regula de alimentatie care ne ajuta sa nu punem kg pe noi si daca e cazul, sa slabim. In fine!
Eu am slabit de la 58-59 la 55. Am 1.70. Ma simt perfect la greutatea asta, nu mai am nici o sunculita, nici o burtica pe unde nu ar trebui sa fie.
Zicea cineva pe aici ca ii este frica sa tina dieta (pokemon, parca) pentru ca este deja slaba si ii este frica sa nu slabeasca si mai mult. Asta nu se va intampla respectand principiile Montignac. Daca are de unde slabi, organismul slabeste pana ajunge la o greutate optima, apoi doar se mentine.

La inceput (primele 2 saptamani) mi se parea cam greu cand intram intr-un chiosc si nu puteam sa cumpar mai nimic in afara de apa lol , dar acum m-am obisnuit perfect si nici nu mai am nevoie de nocivitatile care se gasesc pe piata.

Cand mi-a zis fratele meu despre dieta asta, am fost EXTREM de reticenta si m-am opus drastic: "Cum adica? Sa nu mai fac eu prajituri???? Sa nu mai mananc eu o eugenie daca mi-e pofta?? Sa traiesc o viata plina de frustrari?? NO WAY!"
Dar am stat un pic si m-am gandit... am citit cartea, am vazut cata dreptate are nenea asta si mi s-a schimbat un pic punctul de vedere asupra vietii. Si ca bonus, am descoperit o multime de retete de mancaruri si dulciuri conforme cu dieta montignac si nici nu mai e nevoie sa ma abtin de la ceva big_smile  dance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.