Vreau sa slabesc - 5-93
- Lunatica
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-21
Re: Vreau sa slabesc - 5
eehh .. se presupune ca apreciem eforturile depuse si nu facem din nou aceleasi gafe
A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Hmmmm.... sa va spun si povestea mea am slabit in ultimele 2 luni.... cam 6-7 kg cred nu va imaginati o dieta stricta, fara dulciuri, fara cate un mic rasfat gen cartofi prajiti sau mai stiu eu ideea principala a fost sa impart alimentele pe grupe si sa nu fac anumite combinatii, disociind astfel alimentele.
CLASIFICAREA ALIMENTELOR In functie de criteriul disocierii
GRUPA 1 GRUPA 2 GRUPA 3 Proteine Alimente neutre Glucide Carne Legume Paine Branza Verdeturi Prajituri Oua Fructe Biscuiti Peste Seminte Paste Soia Nuci Cartofi Iaurt Condimente Orez Lapte Ulei de masline Zahar, Miere
Reguli de baza pentru disocierea alimentelor (pe mese)" - Poti combina orice aliment din GRUPA 1 cu cele din GRUPA 2. - Poti combina alimentele din GRUPA 3 cu cele din GRUPA 2. - NU combina niciodata GRUPA 1 cu GRUPA 3! - Glucidele NU se consuma impreuna cu proteinele si fructele acide - Legumele si fructele trebuie sa stea la baza unei diete sanatoase. - Proteinele, glucidele si grasimile trebuie consumate in cantitati reduse. - Consuma numai cereale integrale si glucide neprocesate (naturale). - Elimina din dieta alimentele rafinate (zahar rafinat, ulei rafinat). - Intre mesele cu proteine si cele cu glucide este necesar un interval de 3-4 ore. - Laptele nu trebuie combinat cu nici un aliment.
As adauga... Nu manca seara sa te culci cu stomacul plin; ultima masa sa fie cu minim 3 ore inainte de somnic Daca esti obisnuita cu dulcele dupa masa.... papa inainte cu 30 min de masa ceva bun, sua un fruct.... iar dupa masa minim 3 ore nu mai papi nimic, decat apa Renunta la sucurile acidulate si chiar si la cele neacidulate care contin zahar! Bea muuulta apa... cat poti de multa! Simti efectiv cum se curata organismul! Sport, sport, sport.... ca e in casa, ca e o tura de parc, ca e sex... sport sa fie!! Si mai e o chestie... senzatia de satietate nu apare imediat cand burtica e full sii ii ajunge atat; vine cam dupa 10 min. Indicat e sa mestecam cat mai bine, sa mancam cat mai in tihna fara stress si nervi pentru ca senzatia de statietate sa apara la timp si sa nu ne trezim ca suntem "pline". sau exista posibilitatea ca dupa ce manaci jumatate din portia pe care ai pus-o in farfurie... sa te opresti pret de 5 min... eu asa faceam si diferentele intre cat as fi manact normal si cat am mancat asa... sunt vizibile!
Asta am respectat in mare; am renuntat la paine.... complet; mai mananc neagra sau graham cu icre, vinete.... pate... chestii care nu merg fara Am inceput si am afcut miscare in casa... mi-am luat cateva programele de pe net pt burtica, pt talie... pt maini; mai nou merg si alerg si am slabit, am ajuns la dimensiunile pe care mi le dorem... ma simt de n ori mai bine si mai sigura pe mine acum
Ideea e ca se micsreaza stomacul si nu esti nevoit sa faci foamea; si mai faci si poftele din cald in cand Iar obiceiurile astea alimentare trebuie sa fie pentru mai toata viata.... nu mori daca mananci acum friptura si la urmatoarea masa cartofii prajiti sau chestii de genul asta
Bafta multa fetele! merita din plin efortul
Ultima oara a fost editat de annna (2009-06-08 02:07:56)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
annabel a scris:eu sunt happy ca am inceput sa ma dezumflu
si eu la fel
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- rrammonna
- Diamond member
aaaaaaaaaaaaaa,si mi-am reparat stepperul,sa vad dak reusesc sa fac si dispaly-ul k nu face atingere bine
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Lunatica
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-21
annna a scris:Hmmmm.... sa va spun si povestea mea am slabit in ultimele 2 luni.... cam 6-7 kg cred nu va imaginati o dieta stricta, fara dulciuri, fara cate un mic rasfat gen cartofi prajiti sau mai stiu eu ideea principala a fost sa impart alimentele pe grupe si sa nu fac anumite combinatii, disociind astfel alimentele.
CLASIFICAREA ALIMENTELOR In functie de criteriul disocierii
GRUPA 1 GRUPA 2 GRUPA 3 Proteine Alimente neutre Glucide Carne Legume Paine Branza Verdeturi Prajituri Oua Fructe Biscuiti Peste Seminte Paste Soia Nuci Cartofi Iaurt Condimente Orez Lapte Ulei de masline Zahar, Miere
Reguli de baza pentru disocierea alimentelor (pe mese)" - Poti combina orice aliment din GRUPA 1 cu cele din GRUPA 2. - Poti combina alimentele din GRUPA 3 cu cele din GRUPA 2. - NU combina niciodata GRUPA 1 cu GRUPA 3! - Glucidele NU se consuma impreuna cu proteinele si fructele acide - Legumele si fructele trebuie sa stea la baza unei diete sanatoase. - Proteinele, glucidele si grasimile trebuie consumate in cantitati reduse. - Consuma numai cereale integrale si glucide neprocesate (naturale). - Elimina din dieta alimentele rafinate (zahar rafinat, ulei rafinat). - Intre mesele cu proteine si cele cu glucide este necesar un interval de 3-4 ore. - Laptele nu trebuie combinat cu nici un aliment.
As adauga... Nu manca seara sa te culci cu stomacul plin; ultima masa sa fie cu minim 3 ore inainte de somnic Daca esti obisnuita cu dulcele dupa masa.... papa inainte cu 30 min de masa ceva bun, sua un fruct.... iar dupa masa minim 3 ore nu mai papi nimic, decat apa Renunta la sucurile acidulate si chiar si la cele neacidulate care contin zahar! Bea muuulta apa... cat poti de multa! Simti efectiv cum se curata organismul! Sport, sport, sport.... ca e in casa, ca e o tura de parc, ca e sex... sport sa fie!! Si mai e o chestie... senzatia de satietate nu apare imediat cand burtica e full sii ii ajunge atat; vine cam dupa 10 min. Indicat e sa mestecam cat mai bine, sa mancam cat mai in tihna fara stress si nervi pentru ca senzatia de statietate sa apara la timp si sa nu ne trezim ca suntem "pline". sau exista posibilitatea ca dupa ce manaci jumatate din portia pe care ai pus-o in farfurie... sa te opresti pret de 5 min... eu asa faceam si diferentele intre cat as fi manact normal si cat am mancat asa... sunt vizibile!
Asta am respectat in mare; am renuntat la paine.... complet; mai mananc neagra sau graham cu icre, vinete.... pate... chestii care nu merg fara Am inceput si am afcut miscare in casa... mi-am luat cateva programele de pe net pt burtica, pt talie... pt maini; mai nou merg si alerg si am slabit, am ajuns la dimensiunile pe care mi le dorem... ma simt de n ori mai bine si mai sigura pe mine acum
Ideea e ca se micsreaza stomacul si nu esti nevoit sa faci foamea; si mai faci si poftele din cald in cand Iar obiceiurile astea alimentare trebuie sa fie pentru mai toata viata.... nu mori daca mananci acum friptura si la urmatoarea masa cartofii prajiti sau chestii de genul asta
Bafta multa fetele! merita din plin efortul
adica nu pot papa dimineata paine cu ceva ... si la pranz carne? sau la aceeasi masa? felicitati ca ai slabit
Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-06-08 08:52:31)
A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
alexia a scris:ba le pui inapoi, daca dupa ce ai ajuns la greutatea dorita te intorci la vechile obiceiuri alimentare...
una e sa slabesti mancand 3 mere pe zi, 3 iaurturi, 3 bucatele de carne si una e sa slabesti mancand sanatos. una e sa slabesti 2 kg pe sapt, alta e sa slabesti 500 g pe sapt una e sa te ingrasi daca mananci ca purcelul sau ca orice om care s-a privat de muuuuuulte alimente, alta e sa mananci rational si sa ai din cand in cand o pofta pe acre sa ti-o satisfaci
ceva de genu asta, vorbeam eu
bv anna
divya masaj si sfantul masaj
bv ramo.suntem 2 dezumflate fericite
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
fetele, am primit si eu acasa un pliant cu promotii la masaje anticelulitice. crek ma duc sa vad despre ce e vorba..poate macar acolo 5-6 sedinte.
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
si eu as vrea masaj anticelulitic.dar de unde scot eu 250lei?
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
mary_aleee a scris:fetele, am primit si eu acasa un pliant cu promotii la masaje anticelulitice. crek ma duc sa vad despre ce e vorba..poate macar acolo 5-6 sedinte.
du'te,mary_aleee,vezi cum se face masajul ala si vii si'mi explici si mie
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Eu lucrez in domeniul farmaceutic, sort of... Si as recomanda Supradyn, Vitamax sau Extremvit. Restul sunt doar 'excipienti' alimentari.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
ce lucrezi blueeyes mai exact?
- Tei
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-19
blueeyes a scris:Eu lucrez in domeniul farmaceutic, sort of... Si as recomanda Supradyn, Vitamax sau Extremvit. Restul sunt doar 'excipienti' alimentari.
Multumesc frumos, Blueeyes!
Hello me...meet the real meI love not man the less, but Nature more
- rrammonna
- Diamond member
masajele anticel sunt kiar eficiente daca te ti de ele.am o vecina care e maseuza si mi-a zis k dau rezultate bune
- rrammonna
- Diamond member
dak m-as angaja si eu,o sa ma bag si in asa ceva,dar fara bani mai greu.oricum sunt multumita de exercitii si stepper,m-au mai scapat de celulita,nu era multa ,dar deh
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
hai hai iesi de aici
Sa nu te astepti sa te salut!
- rrammonna
- Diamond member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
ionela a scris:ce lucrezi blueeyes mai exact?
Sunt IT-st si din cand in cand am ocazia sa citesc tot felul de studii interesante - despre vitamine, vaccinuri, antivirale si tot ce tine de domeniul farmaceutic. E marfa sa ai de unde sa te documentezi...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|