|
Nu esti logat.
Intrebare-2#20 2009-05-26 13:26:56
Re: intrebarerevin Offline #21 2009-05-26 14:09:48
Re: intrebaremda... eu sunt de aproape 2 ani cu flacaul meu si tot mai are cont pe tagget ... acu nah, ne'am certat prima data cand am vazut k el tot mai umbla pe astfel de site'uri si k se uita dupa gagici ... dar vb lui, ma poate insela in orice minut din zi si noapte cand cand nu e cu mine Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #22 2009-05-26 14:12:55
Re: intrebarepai ai vorbit cu el? ce a zis? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #23 2009-05-26 14:19:12
Re: intrebarenu a spus nimic,absolut nimic.statea ca un catel batut de soarta.nu ii venea sa creada ca plec.dar nu mi a spus nu pleca.asear am suferit ca un caine.nu m a ajutat sa mi car bagajele ca nu vrea a spus.dar a inceput sa bea,si presupun ca s a facut praf.in rest nimic,nimic.si nu stiu daca o sa vina dupa mine.si imi pare rau ca am plecat.mi se rupe sufletul.stiu insa ca tb sa fac asta pt al trezi la realitate. se comporta ciudat in ultima vreme.ca atunci cand inseli pe cineva.inainte dormea cu mine in brate,acum nu.sex ...odata la 2 sapt.iar noi o faceam zilnic Ultima oara a fost editat de iuliact (2009-05-26 14:23:01) Offline #24 2009-05-26 14:27:02
Re: intrebarepoate nu ma iubeste .chiar sa nu spuna nimic?sa ma lase sa plec?dar nu vreau sa i spun nimic .asta este viata .pb este ca nu fff demult am pierdut o pers fff importanta pt mine si aveam sufletul praf.iar acum ma simt parasita Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-26 14:32:56
Re: intrebareiuliact, nu pot decat sa te felicit k ai avut acest curaj, ca sa pleci de la el,....as vrea sa am si eu acest curaj,..incat sa renunt pt totdeauna la el Offline #26 2009-05-26 15:03:42
Re: intrebareCa tot isi da toata lumea cu parerea hai sa-ti zic si eu parerea mea. Daca singura problema pe care o aveti in cuplu este ca el intra uneori si se uita la poze cu fete pe internet si crezi ca din cauza asta e necesar sa va despartiti si pe de alta parte totul in relatia asta merge bine, va intelegeti bine, nu exista certuri din motive reale si cu atat mai mult cu cat zici ca i-ai scris un mesaj acolo si nu ti-a raspuns deci este clar ca nu e interesat decat sa se uite nu sa si "agate" ceva, atunci cu parere de rau iti spun ca singura problema pe care o ai esti tu. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #27 2009-05-26 15:37:47
Re: intrebaredoar ca, din mom ce are langa el o pers cu care se intelege bine, si o iubeste ... ce nevoie e sa se uite la alte fete care mai de care, mai dezbracate decat imbracate. nici eu nu as fi de acord, ca din mom ce ma are pe mine, sa se stea sa se holbeze la altele A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #28 2009-05-28 13:09:00
Re: intrebarefetelor am avut dreptate.au trecut doua zile si nici un semn.nici macar sa vada daca sunt bine.isi vede de ale lui.si sunt mai sigura ca niciodata ca ma insela.asta este viata.mergem inainte Offline #29 2009-05-28 13:13:09
Re: intrebareimi pare rau ... poate totusi te va cauta, dupa ce mai analizeaza putin situatia A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #30 2009-05-28 13:23:54
Re: intrebaressincer,m am mai gandit si nu cred ca mai vreau eu acum .mi am dat seama ca totusi nu merita Offline #31 2009-05-28 13:28:51
Re: intrebarepoate spui asta doa pt ca esti suparata, si suferi. nu uita ca baietii au nev de mai mult timp sa analizeze o situatie, plus de asta, probabil ii este greu sa accepte ca nu esti atat de dispusa sa ii accepti orice lucru, si ca ai taria sa renunti la el daca face anumite lucruri. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #32 2009-05-28 14:12:00
Re: intrebarepb este ca nu a facut nimic pt mine.niciodata.nici macar o floare de 8 martie.si nimic nu ii placea,prietenii mei,hainele mele,mancarea pe care o mancam,filmele pe care le vedeam nimic.iar eu aveam grija sa i cumpar ce ii place,ii calcam ,spalam,faceam curat.el imi spunea mereu ca sunt grasa(iar eu chiar nu sunt) si se uita mereu dupa femei.acum am realizat ca nu era bine pt mine.chiar deloc.nu a facut niciodata nimic sa mi arate ca ma iubeste.iar in ultimile doua sapt iesea zilnic si se intorcea dupa 12.sambata seara a ramas la munca.mi a trimis mesaj sa mi spuna si dupa 15 min mai primesc unul dar formulat mai frumos,mai cald.iam raspuns si i am spus ca al doilea nu imi era adresat dar nu a spus nimic.a doua zi cand a venit,pe la 4 ,nu mi a rasp la intrebari ,a tacut.iar tacerea este un raspuns.poate a vrut sa plec si acum ii este bine. Offline #33 2009-05-28 14:20:10
Re: intrebarescuza-ma ca spun asta ... dar e un animal daca o pers te iubeste imposibil sa nu iti faca o surpriza, un gest, ceva oricat de mic, ca sa iti arate ca simte ceva pt tine. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #34 2009-05-28 14:24:23
Re: intrebaremultumesc frumos.nu ca ma laud,dar nu sunt nici proasta,nici urata doar ca am 35 de ani.si nu stiu ce a fost in capul meu.tot anturajul lui imi spune sa nu ma intorc sa mi vad de viata mea.nu am exagerat.de 8 martie m a intrebat fratele meu ce am primit si imi era jena sa spun nimic.nu mi a cumparat in 8 luni o floare.nu credea in ziua indragostitilor,in nimic.dar imi tinea cont ca ,consum pe haine,banii mei.pe bune.tare toanta am mai fost Offline #35 2009-05-28 14:33:19
Re: intrebare
Aceeasi pb o am si eu cu prietenul meu, el are conturi d-astea facute pe toate siteurile astea deocheata dar mai nou vad k nu le mai frcventeaza, doar pe hi 5 ma enerveaza rau de tot ca cauta fete d-astea cu poze deocheate. Cand l-am luat la bani marunti imi zice ca ce nu sunt fete din tara si ce mare lucru. Eu clocotesc de ciuda "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #36 2009-05-28 14:45:07
Din partea mea ai tot respectul ... BRAVO. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #37 2009-05-28 14:45:37
Re: intrebareNup dar petrec f mult timp cu el si suntem impreuna de 4 ani aproape "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #38 2009-05-28 14:51:12
haha pai nu iese scandal ? nu am chef sa ma considere o nevasta disperata care ii schimba parola la conturi, sincer nu ma ajuta cu nimik ca nu mai are acces la conturile alea, e vorba de gestul in sine care lasa de dorit "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|