homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare-4

#58 2009-05-29 10:27:51

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: intrebare

Delicate, nu stiu ce sa spun...puteti sa riscati...sa mergeti pana acolo si in caz ca e vreo problema , sa renunte el...de ce nu ii intrebi pe colegi cum fac ei?
si unde il faceti?adik ce gen e localul, in ce consta banchetul vostru si etc

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#59 2009-05-29 10:33:59

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

banchetul se tine la un restaurant...nu prea sofisticat, de la marginea orasului http://www.restaurantclasic.ro/.
nu prea pot vb asa cu colegii...numai cu unii ma inteleg mai bine si ei zic ca o sa vada daca vin cu sau fara, nimeni nu zice ceva concret, asa a fost relatia dintre noi intotdeauna. Nu stiu cum se va desfasura...incepe la 7 seara...atat stiu, clasa noastra nu a fost prea implicata in organizare. Pe mine ma streseaza chestia ca is meniuri si sa nu comenteze cineva....ca daca era sa fie bufet suedez, nah...adica nush...
repet, nu mi se pare ca fac o crima daca il iau cu mine....si cred ca esti de acord cu mine

Carpe Diem!

#60 2009-05-29 10:42:50

Shosanna
Insomniac member

crima nu faci, dar nici nu stiu ce sa zic...poti sa te risti
eu zic , 70% ca nu or sa fie probleme...

bebe

#61 2009-05-29 10:44:11

DelicateDesire
Full member

ok...mersi mult pt timpul acordat si pentru rabdare smile
nici eu nu cred ca vor fi probleme.

Carpe Diem!

#62 2009-05-29 10:45:20

Shosanna
Insomniac member

n-ai pt ce smile
bafta si distractie placuta! puss

bebe

Publicitate

loading...

#63 2009-05-29 12:11:22

DelicateDesire
Full member

mersi mult de tot:*

Carpe Diem!

#64 2009-05-30 16:44:25

DelicateDesire
Full member

as avea o rugaminte la voi, fetelor...
in luna mai am avut doua etape importante ale unui concurs de germana...fapt pentru care, in orele libere de la scoala, mai plecam acasa, mai mergeam pe la profesoara mea, sa ma mai pregatesc.....acest lucru a condus spre acumularea a destul de multe absente...
M-am sfatuit cu diriga, si ea mi-a zis sa aduc o motivare scrisa de mama, cum ca in luna mai am fost ocupata cu acel concurs...si e ok.
Problema e, insa...ca nu stiu cum trebuie formulata acea motivare, nu am mai pus-o niciodata pe mama sa scrie...nu imi puteti da cateva idei?

Ultima oara a fost editat de DelicateDesire (2009-05-30 16:44:51)

Carpe Diem!

#65 2009-05-30 16:49:04

persifona
Vizitator

Ceva de genu:

Doamna diriginte,

Subsemnata X, mama a elevei Y, din clasa Z, va rog sa binevoiti a motiva absentele fiicei mele din perioada cutare. Mentionez ca in acea perioada fiica mea a absentat de la cursuri, intrucat se pregatea pentru concursul ...... cum ii zice.

Va mutumesc si semnatura
Si data.

#66 2009-05-31 01:52:42

DelicateDesire
Full member

si as mai avea o problema...e adevarat, putin mai delicata, dar as indrazni sa cer totusi niste sfaturi...Am niste obsesii, sa le spun asa. De exemplu, aspir si sterg praful zilnic in camera, ma pensez zilic...parca daca nu fac asta o zi...simt ca arat ca naiba...ca ceva nu e bine. Care ar putea fi cauza acestor tulburari comportamentale?

Ultima oara a fost editat de DelicateDesire (2009-05-31 01:54:03)

Carpe Diem!

#67 2009-06-08 10:45:42

iuliact
Full member
Inregistrat: 2008-08-21

Katalyna2311 a scris:

normal era sa te iubeasca asa "grasa".
"din mom ce are langa el o pers cu care se intelege bine, si o iubeste ... ce nevoie e sa se uite la alte fete care mai de care, mai dezbracate decat imbracate."

Lunatica, asa sunt barbatii. smile toti fac asta mai mult sau mai putin, mai rar sau mai des, pe ascuns sau in vazul tau. e normal ca ei sa nu spuna ca s-au uitat, pentru ca ne cunosc si stiu ca vor fi pedepsiti chicot chiar daca intrebi, raspunsul lor va fi "nuuuuuuuuuuuuuu"

fetelor am innebunit?acum doua sapt va scriam ca am plecat de la iubitul meu,ca nu vreau sa l mai vad.aseara m a sunat si acum parca sunt in transa.este normal sa mi fie dor de el?

#68 2009-06-08 10:52:12

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

eu cred ca e absolut normal,dar inclin sa cred k e vorba de obisnuinta nu de dragoste.e normal dupa ce inchei o relatie sa te simti dezorientata si confuza,dar asta pana o sa'ti gasesti alte lucruri care sa'ti ocupe timpul petrecut cu EL( pana nu demult)
lasa'ti timp si gandeste'te ca ai luat decizia corecta.Daca tot ce ai scris la acest topic despre EL e adevarat,nu pot decat sa te felicit ca l'ai scos din viata ta tummenupp

#69 2009-06-08 10:55:37

iuliact
Full member

divya a scris:

eu cred ca e absolut normal,dar inclin sa cred k e vorba de obisnuinta nu de dragoste.e normal dupa ce inchei o relatie sa te simti dezorientata si confuza,dar asta pana o sa'ti gasesti alte lucruri care sa'ti ocupe timpul petrecut cu EL( pana nu demult)
lasa'ti timp si gandeste'te ca ai luat decizia corecta.Daca tot ce ai scris la acest topic despre EL e adevarat,nu pot decat sa te felicit ca l'ai scos din viata ta tummenupp

este adevarat.si el stie.si cand i am spus sa se schimbemi a raspuns ca ii tb o motivatie.aseara era ff interesat de mine.nu stiu daca este obisnuinta.chiar am tinut la el(poate chiar mai tin).

#70 2009-06-08 11:08:49

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

citeam mai sus ca ai 35 de ani.asta presupune o oarecare experienta de viata.eu la 20 de ani nu stiu ce sfat as putea sa'ti dau,nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi nimanui hmm
dar am doar o viata si e pacat sa o irosesc langa un barbat care nu  stie ce' aia respect, iubire,incredere,flori de 8 martie si alte zeci de mii de lucruri care conteaza intr' relatie.
continui sa cred  ca ai luat decizia corecta smile si sper sa fii fericita

#71 2009-06-08 11:09:26

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

iulia...stii vorba aia cu lupul care isi schimba parul dar naravul.... smile ai grija ce decizie iei insa daca el in tot acesti timp nu a stiut sa se poarte cu tine...e cam grav. eu una nu m-as intoarce.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#72 2009-06-08 11:15:33

iuliact
Full member

divya a scris:

citeam mai sus ca ai 35 de ani.asta presupune o oarecare experienta de viata.eu la 20 de ani nu stiu ce sfat as putea sa'ti dau,nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi nimanui hmm
dar am doar o viata si e pacat sa o irosesc langa un barbat care nu  stie ce' aia respect, iubire,incredere,flori de 8 martie si alte zeci de mii de lucruri care conteaza intr' relatie.
continui sa cred  ca ai luat decizia corecta smile si sper sa fii fericita

ai dreptate .fff multe lucruri conteaza.de aceea am si plecat .in prima sapt m am gandit ca.................tb sa cugete mult la ce i am spus(si sincer,i am spus tot ce m a deranjat)

#73 2009-06-08 13:09:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Iulia eu zic ca orice ar fi sau orice ar zice sa te mentii ferma pe pozitie, sa ii spui ca decizia ta e luata si sa nu te ami caute fiindca nu te vei razgandi. ( spre exemplu)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#74 2009-06-08 13:39:53

iuliact
Full member

pink_martini a scris:

Iulia eu zic ca orice ar fi sau orice ar zice sa te mentii ferma pe pozitie, sa ii spui ca decizia ta e luata si sa nu te ami caute fiindca nu te vei razgandi. ( spre exemplu)

ai dreptate.dar....................acum problema sunt eu.parca m am tampit.imi este dor de el

#75 2009-06-08 19:23:49

iuliact
Full member

somebody's me a scris:

starea asta de dor se va duce....sau obisnuinta ce o fi....e greu la inceput..o saptamana..doua...dupa aia....incepi sa iti revii incetu cu incetu...pusspuss

probabil ai dreptate.dar............este greu

#76 2009-06-08 19:29:52

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

greu este pentru ca ai pus mult suflet. eu ti-am zis parerea mea..daca in tot timpul nu a stiut sa se poarte deloc cu tine...e foarte greu de crezut ca se va schimba in omul pe care ti-l doresti.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.