homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare-3

#39 2009-05-28 14:51:31

iuliact
Full member
Inregistrat: 2008-08-21

Re: intrebare

pink_martini a scris:

iuliact a scris:

multumesc frumos.nu ca ma laud,dar nu sunt nici proasta,nici urata doar ca am 35 de ani.si nu stiu ce a fost in capul meu.tot anturajul lui imi spune sa nu ma intorc sa mi vad de viata mea.nu am exagerat.de 8 martie m a intrebat fratele meu ce am primit si imi era jena sa spun nimic.nu mi a cumparat in 8 luni o floare.nu credea in ziua indragostitilor,in nimic.dar imi tinea cont ca ,consum pe haine,banii mei.pe bune.tare toanta am mai fost

Din partea mea ai tot respectul ... BRAVO.
Sincer esti un exemplu si pe forumul asta dar si pentru noi toate , pentru ca am observat ca cel mai greu lucru este sa pleci de langa partener atunci cand nu se mai poate. Si multe fete accepta multe doar fiindca nu voi sa le dea papucii barbatilor-porci.
Cand am citit initial despre ce e vb mi s-a parut un pic deplasat ca ai ales sa-ti faci bagajele si sa pleci de la el doar fiindca se uita la fete pe net ( mi se pare o masura mult prea extrema) si faptul ca doar se uita, ai banuiala ca te insala.
Dar dupa ce ai povestit in postul de mai sus , despre comportamentul lui si cum se comporta cu tine, imi retrag cuvintele. Ai facut alegerea cea mai buna pentru tine!!!
Iti doresc succes in continuare  par  goodluck

multumesc frumos.ai dreptate ,sunt fffff multe fete care staucu barbatii si accepta mizeriile lor.am multe prietene care suporta pt a nu fi singure.dar nu merita.colega mea de birou mi a spus ca sunt mult mai relaxata de cand m am mutat .am fost intotdeauna o persoana cocheta,voioasa si stapana pe ea .in 8 luni devenisem alt om.si chiar nu sunt dependenta de nimeni.eu i am ajutat si pe altii.de ce ma cramponam de un om care nu ma aprecia nu stiu.imi este putin greu,pt ca eu am tinut la el ,dar o sa mi treaca .sper sa mi gasesc perechea intr o zi pt ca imi doresc fff mult un copil.si inca ceva.eu banuiesc ca in ultima vreme nu doar se uita.

Ultima oara a fost editat de iuliact (2009-05-28 14:54:10)

#40 2009-05-28 14:58:44

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

iuliact a scris:

pink_martini a scris:

iuliact a scris:

multumesc frumos.nu ca ma laud,dar nu sunt nici proasta,nici urata doar ca am 35 de ani.si nu stiu ce a fost in capul meu.tot anturajul lui imi spune sa nu ma intorc sa mi vad de viata mea.nu am exagerat.de 8 martie m a intrebat fratele meu ce am primit si imi era jena sa spun nimic.nu mi a cumparat in 8 luni o floare.nu credea in ziua indragostitilor,in nimic.dar imi tinea cont ca ,consum pe haine,banii mei.pe bune.tare toanta am mai fost

Din partea mea ai tot respectul ... BRAVO.
Sincer esti un exemplu si pe forumul asta dar si pentru noi toate , pentru ca am observat ca cel mai greu lucru este sa pleci de langa partener atunci cand nu se mai poate. Si multe fete accepta multe doar fiindca nu voi sa le dea papucii barbatilor-porci.
Cand am citit initial despre ce e vb mi s-a parut un pic deplasat ca ai ales sa-ti faci bagajele si sa pleci de la el doar fiindca se uita la fete pe net ( mi se pare o masura mult prea extrema) si faptul ca doar se uita, ai banuiala ca te insala.
Dar dupa ce ai povestit in postul de mai sus , despre comportamentul lui si cum se comporta cu tine, imi retrag cuvintele. Ai facut alegerea cea mai buna pentru tine!!!
Iti doresc succes in continuare  par  goodluck

multumesc frumos.ai dreptate ,sunt fffff multe fete care staucu barbatii si accepta mizeriile lor.am multe prietene care suporta pt a nu fi singure.dar nu merita.colega mea de birou mi a spus ca sunt mult mai relaxata de cand m am mutat .am fost intotdeauna o persoana cocheta,voioasa si stapana pe ea .in 8 luni devenisem alt om.si chiar nu sunt dependenta de nimeni.eu i am ajutat si pe altii.de ce ma cramponam de un om care nu ma aprecia nu stiu.imi este putin greu,pt ca eu am tinut la el ,dar o sa mi treaca .sper sa mi gasesc perechea intr o zi pt ca imi doresc fff mult un copil.si inca ceva.eu banuiesc ca in ultima vreme nu doar se uita.

Imi place de tine big_smile

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#41 2009-05-28 15:02:04

iuliact
Full member

pai pana de curand ,eram o leoaica hotarata(adica pana sa devin o mata jigarita).am dus un tata si doi frati in spate si m am lasat facuta ko de un barbat.

#42 2009-05-28 15:16:29

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

din pacate, cand ne indragostim ne cam pierdem cu firea  chicot si facem lucruri ce nu credeam ca le vom face ...

kit ca asa sunt toti barbatii ... stiu ca si iubitu meu se uita dupa altele (kit ca nu vrea sa recunoasca nici atunci cand zic ca e normal uneori ca "ce e frumos si lui Dumnezeu ii place") ... dar mi se lipsa de respect sa faca asta de fata cu mine ... macar sa ascunda chestia asta  hopsieu

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#43 2009-05-28 15:20:33

iuliact
Full member

asa este,toti se uita.si noi ne uitam.dar sa te uiti cu iubita la tv si sa spui ca tb musai sa vezi prezentarea de chiloti pt ca asemenea "bunaciuni" nu vezi oriunde,este .......de doi lei.sincer.si nici macar nu sunt de lepadat.a alergat 2 ani dupa mine.imi pare rau de mama lui.ieri m a sunat

Ultima oara a fost editat de iuliact (2009-05-28 15:28:49)

Publicitate

loading...

#44 2009-05-28 15:24:09

Lunatica
Full member

nush cum ai indurat atatea neutral eu de ex chiar am cateva kg in plus (si totusi zice ca arat bine  chicot ) si daca mi-ar zice asa ceva, cu bunaciuni, m-as supara rau pe el  punish macar sa fie mai finut, mai sensibil.
nu toti merita tot ce facem pt ei, nu apreciaza mare lucru. din pacate au impresia ca dragostea unei fete e ceva ce merita de-a gata, pe gratis ... si nu ceva pt ce trebuie sa lupte si sa castige.
nu vad ce au pana nu pierd.
felicitari pt ce ai facut, si acu "da-i peste nas" ca nu a vazut ce femeie minunata a fost langa el  puss

#45 2009-05-28 15:31:35

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

iuliact ai faqt fff bine k ai plekt...iti admir forta si curajul.
pai ce om e ala...ii clar k nu te merita!nu aveai pt ce sa mai stai cu el,nici macar nu stie sa se comporte,plus ca dak te iubea fi sigura k nu te lasa sa pleci orice ar fi fosst...si parerea mea ,faptul k nici un tel nu ti`a dat de atunci sa te intrebe de sanatate,pai ii clar k il doare pe el undeva..fi madra de tn si fericita k ai skpat de un asemenea om,pt k nu te merita,clar! puss

Love.  Live. Laugh.

#46 2009-05-28 15:31:47

Lunatica
Full member

da da ... ei cica au voie sa se uite  diablo  dar daca ne uitam noi dupa un baiat ar fi gata sa ne  sm ... stiu si eu fete, a caror sot, merg dupa ele la munca, le tin strans de mana, si se uita in jur sa vada daca nu e cineva care sa se uite la ele neutral parca le-ar fi bodyguarzi, nu iubita / sotie  sm

#47 2009-05-28 15:36:48

iuliact
Full member

nu stiu.chiar toti sunt asa?

#48 2009-05-28 15:37:05

Lunatica
Full member

mie mi-a zis ca daca se uita unu la mine ... se uita sa vada ce fac, nu cumva sa ma uit si eu la el  rotfl  mai ales sa ii zambesc  rotfl  cu mine uneori e prea gelos / posesiv si ma innebuneste ca nu stiu ce sa ii fac  disperat  dar mai bine asa decat sa nu ii pese  punish

cine ii mai intelege si pe ei? dar pe noi cine ne mai intelege  rotfl (si noi avem mofturile noastre  chicot )

#49 2009-05-28 15:39:32

iuliact
Full member

Lunatica a scris:

mie mi-a zis ca daca se uita unu la mine ... se uita sa vada ce fac, nu cumva sa ma uit si eu la el  rotfl  mai ales sa ii zambesc  rotfl  cu mine uneori e prea gelos / posesiv si ma innebuneste ca nu stiu ce sa ii fac  disperat  dar mai bine asa decat sa nu ii pese  punish

cine ii mai intelege si pe ei? dar pe noi cine ne mai intelege  rotfl (si noi avem mofturile noastre  chicot )

stii ce este ciudat?ca atunci cand am plecat ,era disperat sa afle cine ma ajuta.si eu fraiera i am spus.in final am coborat si urcat singura 4 etaje de multe ori pt ca nu m a ajutat deloc.nu a vrut .

#50 2009-05-28 15:39:33

Lunatica
Full member

iuliact a scris:

nu stiu.chiar toti sunt asa?

in sinea lor .. toti sunt animale (scuze ca jignesc  kapitulation ), dar de ei depinde daca devin oameni de treaba sau raman la stadiul acela.
da, e normal sa ii atraga fetele, dar nu e normal sa scoata in evidenta acest lucru in halul in care deja poate rani pers de langa ei

au si ei calitati si defecte, dar daca iubeste, mai face si unele compromisuri  ko

#51 2009-05-28 15:44:34

Lunatica
Full member

Katalyna2311 a scris:

eu imi doresc sa se ambaleze si el ca mine. da' nu.....el asculta, schimba tonul si are grija sa imi faca si el la fel, da' nu spune"nu imi place ca te-ai uitat la el" sau sa spuna ca il fac gelos. daca o spune, cica mi-o spune in gluma, da' eu vreau serios tongue
trebuie sa am grija ce imi doresc ca s-ar putea sa mi se indeplineasca

eu as zice sa nu te joci cu focul  rotfl  ca apoi s-ar putea sa devina prea gelos sau sa isi piarda oarecum increderea in tine  wow ... atata timp cat te iubeste si te face sa te simti ca esti a lui, adica sa demonstreze ca nu ar accepta sub nicio forma sa te imparta, totu e ok  chicot  parerea mea big_smile

#52 2009-05-28 15:49:42

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Katalyna2311 a scris:

eu imi doresc sa se ambaleze si el ca mine. da' nu.....el asculta, schimba tonul si are grija sa imi faca si el la fel, da' nu spune"nu imi place ca te-ai uitat la el" sau sa spuna ca il fac gelos. daca o spune, cica mi-o spune in gluma, da' eu vreau serios tongue
trebuie sa am grija ce imi doresc ca s-ar putea sa mi se indeplineasca

be careful what you wish for

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#53 2009-05-29 09:47:28

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

peste o saptamana am banchetul de final de clasa a 12-a. Toata treaba a costat 2 mil...nu vin toti din clasa mea, ci doar vreo 15...ar fi ok sa il iau si pe prietenul meu cu mine din moment ce el e la alt liceu?
mentionez ca am platit doar pt mine 2 mil...fiindca mie nu imi place mancarea de restaurant si ma gandeam ca va manca el.
nu prea stiu cum se practica la bancheturile astea...daca e voie sa aduci persoane de afara sau nu...
pls help!

Carpe Diem!

#54 2009-05-29 09:58:10

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

pai vorbeste si tu cu ai tai colegi, daca si ei vin cu prietenii/prietenele, nu vad de ce nu poti venii tu
eu in schimb, sunt de parare ca banchetele sunt DOAR intre colegi big_smile dar nu poti cere cuiva sa isi strice relatia daca parteneru doreste sa vina wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#55 2009-05-29 10:11:19

DelicateDesire
Full member

stiu ce zici ank....dar eu vreau sa vin cu el...another problem...banchetul a costat 1 mil jumate de persoana...pt el nu am platit fiindca in alti ani auzisem ca au intrat prieteni de-ai fetelor ca nah, nu veneau ei pt mancare...crezi sa fie ceva probleme?

Carpe Diem!

#56 2009-05-29 10:12:27

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

pai asta depinde numai si numai de local, dar este o mica posibilitate sa nu ii intereseze cati veniti, pt ca ei or sa puna atatea tacamuri cate s-au platit...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#57 2009-05-29 10:24:42

DelicateDesire
Full member

da, la aia ma gandeam si eu....stiu ca depinde de local....dar crezi ca exista posibilitatea sa iasa scandal sa nu il lase sa intre sau stuff like that?
eu ma gandesc ca nu e asa o tragedie sa vin cu el...in fond nu l-am chemat pt mancare. ideea e ca noi, colegii, nu am fost prea uniti...si ma simt mai bine ca el sa fie cu mine.
Nu cred ca cineva o sa aiba ceva impotriva, colegii mei il cunosc...si plus ca de la mine din clasa vin doar 14 ( din 30 )...deci nu cred sa fie ceva. Crezi ca vor fi probleme?
mii de scuze ca te bat atat la cap, dar nu vreau sa fie nimic in neregula:)

Ultima oara a fost editat de DelicateDesire (2009-05-29 10:25:53)

Carpe Diem!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.