|
Nu esti logat.
Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???-2#20 2009-05-23 18:47:59
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???
Exact. Si e bine sa il pui din timp. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #21 2009-05-23 18:50:06
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???i-am adus un milion de argumente lala, crede-ma. i-am spus k "ok ne despartim. o sa fii fericit cu altcineva?crezi k daca iei una care sa arate nu stiu cum, sa-i placa lu taica-to, dar sa nu va intelegeti si sa suferi el o sa fie fericit? nu!" si atunci...ce e de facut? taicaso o sa-si dea seama k cel mai mult conteaza cum te intelegi decat alte aspecte dar sa nu fie prea tarziu pt noi. pt k eu sunt orgolioasa. daca o sa-mi ceara sa o terminam si o sa conteze mai mult cuv lui taicaso decat mine, nu ma mai intorc din drum. i-a zis ca nu trebuie sa se ia dupa faptul k sunt frumoasa k asta trece...asta zic si eu. sa se ia dupa ce am in suflet k asta e pt totdeauna. in fine. el se contrazice singur, e cam comunist dragostea se castiga, respectul se merita Offline #22 2009-05-23 18:50:30
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???eu asa miam salvat relatia de multe ori. daca el nu e hotarat, sunt eu atunci si il trag dupa mine si suntem fericiti A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #23 2009-05-23 18:53:52
crede-ma k si eu am facut la fel. eu sunt foarte optimista de felul meu si el e la fel si cand ne e greu ne incurajam reciproc. in rel noastra speranta nu moare pt k ne completam in orice. eu o sa ma tin tare pe pozitii desi uneori mai clachez...o sa-mi sustin punctul de vedere dragostea se castiga, respectul se merita Offline #24 2009-05-23 18:54:22
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Daca i-ai adus argumente si el tot continua sa fie in dubii.. atunci scuza-ma ca iti zic, sper sa nu te superi , dar inseamna ca nu e indeajuns de matur. La 24 de ani ar trebui sa ia DOAR deciziile pe care le vrea, mai ales in materie de relatii si dragoste. Nu ar trebui sa stea sa se gandeasca de 2 ori inainte de a continua relatia cu tine..atata timp cat va intelegeti si nu exista probleme pe alte planuri. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-23 18:56:27
nu e vorba k e in dubii sa continue sau nu. poate noi gandim prea departe sau nush. de continuat evident k o sa continuam, insa noi ne gandim cum ar fii daca am pune problema casatoriei si ala ar zice "nu". atunci ce o sa facem? d-asta vrem sa rezolvam din timp problemele de genul asta. dragostea se castiga, respectul se merita Offline #26 2009-05-23 18:59:41
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Daca o sa fie sa va casatoriti, o sa va casatoriti si fara acordul tatalui lui. In plus, ma gandesc ca pe parcurs o sa isi dea seama ca abereaza la chestia cu inaltimea... mai devreme sau mai tarziu. Si stii cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata . Totul e sa fiti optimisti, sa ii aratati ca va iubiti si poate o sa renunte intr-un final la ideile astea preconcepute. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #27 2009-05-23 19:03:45
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???o sa va tin la curent! va multumesc mult pentru sfaturi Ultima oara a fost editat de kata87 (2009-05-23 19:13:57) dragostea se castiga, respectul se merita Offline #28 2009-05-23 19:18:58
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???prietenul meu e cu 5 cm mai inalt decat mine....si eu am 1,65......daca mama s-ar apuca sa imi zica ca e prea mic....sau faze din astea......as crede ca a luat luat-o razna ... numai o persoana limitata rau de tot poate judeca dupa criterii din astea... Offline #29 2009-05-23 19:30:16
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???la 24 de ani care-i are baiatul tau asculta ca un mielusel de tat`su? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #30 2009-05-23 21:47:44
nu, doar ca nu o informez pe ea de ceea ce fac eu Offline #31 2009-05-23 22:23:19
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???nus cata dar eu zic sa luptzi indiferent ce ar fi....dak va iubitzi nimeni si nimic nu are dreptul sa va desparta nici macar voi....sincer si eu o sa trec prin faze naspa cu iubi pt k eu plec din oras si am devenit geloasa si simt k o sa avem discutii pe tema asta...parintii mei miau sp sa nu pun mult suflet in relatzia asta k si asa nu merge....sora mea mia sp la fel...dar sincer nu ma intereseaza atata tp kt relatzia mea e facute doar intre mine si el....pt k nu tata nu mama nici sora nu stau cu iubi meu eu stau si eu decid ce vreau sa fac.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #32 2009-05-23 22:38:37
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???kata mama prietenul meu nu ma place pe mn(ptr k am avut nijte probleme cu chisturi pe ovare si crede k nu pot fc copii:( lucru total fals) dar nu am lasat-o sa fc ea ce vrea si sa ne desparta chiar dak ea asta a vrut.important este sa il ia aprope pe el si sa nu ajunga sa fie de acord cu tatal lui:* Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #33 2009-05-23 22:54:40
mie mi se pare k nu ai face casa buna cu un om care se lasa condus de altii. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #34 2009-05-23 23:00:11
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Consider ca daca iubesti cu adevarat, treci peste toti si toate, chiar ei si parinti, pt ca viata nu ti-o traiesti cu ei..cum la vremea lor au ales ceea ce au vrut, asa ai si tu dreptul sa-ti traiesti viata asa cum vrei..daca nu esti in stare sa alegi, si esti influentat..e de rau (ca sa nu zic altceva) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #35 2009-05-24 08:30:39
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???eu zic sa il iei ca pe un test pentru relatia voastra. Offline #36 2009-05-24 09:28:16
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???la un moment dat vava afecta relatia chiar daca acum va iubiti si ziceti ca puteti trece peste tot.ceva de genu am patit si eu...ai mei nu erau de acord k el nu avea scoala,nu vroia sa mearga la facultate,ei bine la inceput am fost tari si nu ne-a interesat si incet incet au acceptat si ai mei,cel putin asta ne faceau sa credem ca in fiecare moment cum prindeau ocazia cum aruncau niste vorbe foarte dure si asta m-a facut sa ma gandesc daca intr-adevar asta imi doresc...si dupa 4 ani jumate ne-am despartit iar chestia ca ai mei nu erau de acord si ma raneau subtil a contribuit mult.in subconstinet stiam ca nu e de mine.si s-a racit treptat totul.desigur au mai fost si altele dar daca vroiam puteam trece peste... expect the worst , hope for the best! Offline #37 2009-05-24 14:21:18
nu se lasa condus de altii. dar familia iti e cel mai aproape pana la urma, indiferent de circumstante si oricat ai vrea sa ignori sfaturile sau parerile parintilor, nu poti sa o faci in totalitate. la asta ma refeream. el chiar e o persoana pe picioarele lui, nu-l intereseaza ce spune lumea, dar cand vine vorba de un pas important, incepi sa te temi putin mai ales k niciunu nu suntem genul care sa vada casatoria doar k pe o hartie si atat. el de felul lui a fost mai vagabond putin si vede casatoria k pe un pas foarte important.. d-asta ma gandesc k a fost cu destule fete incat acum sa stie de ce m-a ales pe mine si sa lupte pt mine si rel noastra dragostea se castiga, respectul se merita Offline #38 2009-05-24 14:47:13
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???kata87...imi pare rau k te afli intro asemenea situatie...iti inteleg perfect suferinta...crede-ma...si eu ma aflu intro situatie asemanatoare cu a ta...sau chiar mai rea...nici nu jtiu c sfat s iti dau inafara de acela sa lupti pt iubirea si fericirea ta...iti doresc sa ti se rezolve problemele cat mai repede si sa fii fericita...te pup 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|