homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

#1 2009-05-23 17:37:30

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

sunt cu iubitul meu de un an si 2 luni. ne iubim foarte mult si ne intelegem bine, numai k a aparut o problema de care eu de-abia acum o luna am aflat. tatal lui nu e de acord cu relatia noastra pt k eu am 1,52 si el 1,78 si cica e diferenta mare intre noi...ma rog...el mi-a ascuns acest lucru pana acum k sa nu ma faca sa sufar, dar in ultimul timp incepuse sa se schimbe, sa fie putin mai distant si atunci am inceput sa pun intrebari. pana la urma mi-a spus, la insistentele mele. avusese dreptate de ce mi-a ascuns. pt k acum sufar enorm. numai cand imi amintesc in ce situatie ne aflam si ca relatia noastra nu mai are niciun viitor, imi vine sa plang. ne facusem atatea planuri si eram atat de fericiti...deja ne vedeam casatoriti, la casa noastra, fericiti...si acum...n-a mai ramas nimic. mi-e frica sa mai visez.el mi-a jurat k ma iubeste si k o sa fim impreuna toata viata, insa si lui ii este frica pt k taicaso e o persoana care nu lasa sa treaca de la ea, e genul care le stie pe toate. eu chiar nu vreau sa-i bag scandal in familie, dar vreau sa-mi apar iubirea.n-am fost niciodata atat de fericita pana sa-l cunosc pe el si acum cand simt k pot sa-l pierd, mor de frica. nu stiu ce sa fac. am discutat mult pe tema asta si el e la fel de confuz k si mine. eu i-am spus k orice ar fi o sa lupt pt k locul nostru e unul langa celalalt. poate sunteti care ati trecut prin asta si vreti sa-mi impartasiti si mie experienta si sa ma ajutati sa iau o decizie. va pup

dragostea se castiga, respectul se merita

#2 2009-05-23 17:47:23

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

imi pare rau ca treci prin asta kata....daca tatal lui nu te accepta doar pt ca esti mica de statura e chiar culmea..... din pacate nu vad ce ai putea sa faci, decat sa speri ca o sa fie ok pana la urma....daca nu, asta e.....o sa mergi mai departe! bafta! puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-05-23 17:58:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Doamne nu ma lasa!!! yikes
mai nou si diferenta de inaltime e un motiv pt care parintii se baga????
am trait s-o aud si pe asta...

draga mea, lupta cu toate puterile sa-i deschizi ochii baiatului. daca va iubiti cu adevarat nu-l va asculta pe tatal sau si isi va da seama ce aberatii vb omul ala...

#4 2009-05-23 17:59:13

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

pff ... scuza-ma ... cea mai mare idiotenie. care e probl ca tu esti mai mica? si eu sunt cam cu vreo 20 cm mai mica decat iubitul meu, culmea si mai grasa rotfl2.

eu iti spun sincer ce as face. kit ca mi-ar fi f greu, as incerca ii demonstrez iubitului meu ca nu inaltimea conteaza ci felul de a fi, ca il iubesc, si ca pot sa-l fac fericit.

el ar trebui sa decida daca e capabil sa lupte pt tine. daca te iubeste, va ramane cu tine, fie si oarecum pe "ascuns".
nu stiu ce varsta aveti, dar ... eu zis sa nu te lasi batuta, si sa lupti pt iubirea voastra. e inadmisibil sa renunti la fericirea voastra pt un capriciu. parerea mea e ca tatal lui e un mofturos. daca ar fi o alta probl, nu de aspect as mai intelege. nu tatal lui va trai cu tine, ci el. se stie bine ca oamenii nu raman mereu tineri si zvelti si frumosi etc.

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-23 18:00:48)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#5 2009-05-23 18:01:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cati ani aveti kata?

Publicitate

loading...

#6 2009-05-23 18:05:17

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cred ca e doar un pretext...sa fim seriosi e stupid sa detesti o persoana din cauza aspectului, oricare ar fi el...pana una alta incearca sa afli adevaratul motiv pentru care taica-so nu e de acord si apoi vei vedea cum sa abordezi problema

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2009-05-23 18:12:42

Lunatica
Full member

stai linistita wildhoney .. te asigur ca inca mai sunt persoane care gandesc asa ... eu personal cunosc neutral

#8 2009-05-23 18:16:50

kata87
New member

eu am 22 si el 24. el e constient de faptul k sunt singura care il poate face fericit, pt k a mai avut inainte de mine o relatie de 3 ani si comparand-o cu a noastra isi da seama cat de fericit e cu mine. imi tot repeta k sunt singura pe care o iubeste, dar in acelasi timp s-ar putea k tatal lui sa aiba o oarecare influenta asupra lui. iubitul meu e o fire puternica, dar cand vine vorba de familie se inmoaie. nu pot sa traiesc cu nesiguranta k pot sa-l pierd maine sau oricand. si eu la fel i-am spus, daca era sa fie ceva ce tine de caracterul meu, sa ma fi prefacut pana acum cu ceva mai ziceam, dar ce dumnezeu k ne cunoastem de cand ne-am nascut (stam in acelasi bloc). taso e un ciufut. el e intre ciocan si nicovala, stiu k ii este greu si incerc sa-l sustin dar si eu sunt terminata. de cand am aflat plang intr-una...as vrea sa cred k iubirea noastra e mai puternica decat orice. ne potrivim atat de bine in tot ce facem. multi ne-au spus k semanam si fizic. mie chiar nu mi se pare mare diferenta. mereu am avut prieteni inalti. daca am fi aratat aiurea impreuna nu cred k mai ajungeam aici.

#9 2009-05-23 18:23:10

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

kata nu trebuie sa gandesti negativ, nu trebuie sa te gandesti"ma despart de iubi ca asa vrea tatal lui si pana la urma se va intampla". sunteti mari si stiti ce aveti de facut. trebuie sa va vedeti de viata voastra. la mine mama e nebuna

#10 2009-05-23 18:27:43

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Wtf? S-o luam pe rand.
1. Tatal lui nu are dreptul sa se bage in relatiile lu` fiu-su, pt ca e major si vaccinat.
2. Sa zicem prin absurd ca ar avea dreptul sa se bage, cum sa gasesti asemenea motiv? Ca tu esti mai mica decat el de inaltime.  Uite, prietenul meu are 1,96 si eu am 1, 79. E diferenta de aproape 20 cm. Asta inseamna ca nu ne potrivim sau ce?
3. Prietenul tau ar trebui sa ii explice cu frumosul ca va iubiti, va simtiti bine impreuna si ca doar asta conteaza. Daca voi sunteti fericiti, el nu trebuie sa aiba motive sa intervina. Si macar de ar fi un motiv serios roll.
4. Nu cumva tatal lui are un motiv ascuns pt care nu e de acord cu relatia voastra si a bagat faza cu inaltimea doar de ochii lumii?

Acum, acestea fiind spuse, ar trebui poate si tu intr-un final sa vb cu el deschis, daca prietenul tau nu rezolva nimic, sa vada ce fel de fata esti si asa poate isi va schimba parerea. Wish u luck puss.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#11 2009-05-23 18:30:11

kata87
New member

nu vad ce motiv ascuns ar avea taso. acum fara modestie nu sunt nici proasta, nici urata, sunt o fire sociabila si destul de descurcareata. deci n-ar avea ce motiv sa aiba. chestia nasoala e k i se parea si lui la inceputul relatiei k sunt cam mica, dar cand a vazut cat de bine ne simtim impreuna si apoi a inceput sa ma iubeasca, nu l-a mai interesat. apoi a aparut taso care il tot toaca cu asta. cica auzi ce copii o sa facem noi??? parca as fi handicapata! si toate argumentele negative pe care le aduce, legandu-se de inaltimea mea, l-au pus pe ganduri pe iubi. el e la jumatate. ma iubeste, am decis sa nu ne ferim sau sa ne vedem pe acuns. pana la urma nu facem nimic rau. daca mai e rau sa te si iubesti atunci...nu stiu ce va fi...

Ultima oara a fost editat de kata87 (2009-05-23 18:36:07)

#12 2009-05-23 18:32:34

Sonia_Simona
Insomniac member

e mai nebuna din fire smile nu cred ca ii convine ceva. pana ce si respectul o supara.......

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2009-05-23 18:34:40)

#13 2009-05-23 18:36:56

Lunatica
Full member

si cum se impaca cu iubitul tau? si cum reusesti sa treci peste astea?

#14 2009-05-23 18:37:55

kata87
New member

asa e si taso. el alearga doar dupa bani, vede numai bani, nu-l intereseaza ce se intampla in jur si totusi se mai scoala cu cate o idee. e greu cand intervin parintii pt k oricat de tare ai fi tot au o oarecare influenta

#15 2009-05-23 18:39:14

Sonia_Simona
Insomniac member

pai ne-am certat a doua zi dupa Paste si mi-a spus ca nu vrea sa il mai vada sau sa auda de el si asta si fac, ca stiu ca astfel isi face rau singura. acum nu mai stie cand si cat ma vad cu el. nu ii spun absolut nimic. abia zilele trecute a intrebat daca ma vad cu el si i-am spus ca posibil....

#16 2009-05-23 18:42:21

Lunatica
Full member

ceva de genu ar trebui sa aplic si eu ... doar ca mi-e greu sad .. si nu pot evita sa nu ma doara neutral ...

kata ... nu lasa pe nimeni sa iti ia fericirea! indif care sunt motivele!

#17 2009-05-23 18:42:37

kata87
New member

deci voi va vedeti pe ascuns... la mine taicaso dupa ce i-a facut scandal, a schimbat-o. i-a spus k el ii da un sfat asa k parinte si k el pana la urma face ce vrea. asta e vreo tehnica de-a lui sigur pt k stie k cu iubi nu face treaba daca ii impune anumite lucruri ci doar cu vorba buna

#18 2009-05-23 18:45:01

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Stii kata 87, si influenta asta are o limita. Adica sa zicem ca el se desparte de tine. Gaseste alta fata..poate tatal lui o sa ii gaseasca si ei cine stie ce defect si ii zice sa o paraseasca. Si tot asa...dar pana cand? Pana o sa ii gaseasca tatal lui una care lui sa ii fie pe plac, dar prietenului tau nu, dar pe care o sa o accepte de gura tatalui? Ar trebui sa puneti problema si asa. Ca daca nu o sa ii arate prietenul tau ca e stapan pe deciziile lui, el o sa continue in ritmul asta..

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-05-23 18:45:47)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#19 2009-05-23 18:46:36

Lunatica
Full member

apoi scuza-ma .. sfaturile lui sunt de toata jena ... de parca fericirea sta intr-un corp de fotomodel neutral ... tu incearca sa fii alaturi de el si sa il sustii, nu il intreba daca vrea sa va despartiti, ci spune-i ca il iubesti si nu vrei sa se piarda lucrul asta. cateodata e bine si sa pui "piciorul in prag".

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-23 18:47:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.