|
Nu esti logat.
Sindromul ovarelor micropolichistice-3#39 2009-09-30 00:06:25
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticedeci ai facut testosteronul total. era util sa-l faci si pe cel liber. mi se pare maricel. iti zic si aici, mergi la endocrinolog Offline #40 2009-09-30 11:53:43
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticeMaine am programare! Offline #42 2010-01-30 14:48:30
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticebuna fetelor eu sunt noua aici...si am si eu ovarele micropolichistice asa mi-a zis doctorul meu,analizele mi-au iesit binisor...dar el mi-a dat dufaston pt ca sa imi vina ciclu (k nu imi mai venea deloc,dup ce am intrerupt o pilulu prescrisa de soacra mea stronta) bine k si inainte de a lua pilula nu imi venea regulat,,,dar im venea ...acu dak nu iau pastile k sa imi vina nu imi mai vine deloc...si cum spuneam iau dufaston k sa imi vina pt a putea face o analiza sa imi vada trompele uterine dak sunt deschise...,dupa care o sa incep un tratament cu clomifen in conbinatie cu nu stiu ce...pt a ma ajuta sa ovulez,,,Imi doresc un bebe ,incerc de ceva vreme dar nu reusesc sa ovulez deloc....eu sunt in MILANO si merg acu la un spital bun...sper sa reusesc...dak aveti vre un sfat va rog sa-mi scrieti...am 25 de ani,,va pup merci Offline #43 2010-01-30 15:25:18
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticeimi raspunde si mie cineva Offline Publicitateloading...
#44 2010-01-30 15:28:01
Re: Sindromul ovarelor micropolichistice
singurul meu sfat ar fi sa urmezi sfaturile medicilor de acolo, mai ales ca mentionezi ca este vorba de un spital bun, probabil dispun de mult mai multe resurse decat cei din tara. si sa ai incredere ca totul o sa fie bine, pare ca esti pe drumul cel bun. Offline #45 2010-01-30 18:03:32
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticemerci pt sfat dar nu prea mai am incredere in medici ,am fost la unu cre mi-a dat un tratament mult peste doza permisa,...aveam palpitati..deocamdata trebuie sa vad dak a trompele deschise,,,dak nu ...nu vreau sa mai incerc nimik...dar stii cazuri care au ramas insarcinate ???? cu ovarele asa....? Offline #46 2010-01-30 18:06:00
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticedaca ovarele tale vor raspunde la stimulare bineinteles ca sunt sanse sa ramai insarcinata Offline #47 2010-01-30 19:56:18
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticesi eu am fost diagnosticata cu SOP sanatatea e mai buna decat toate Offline #48 2010-01-30 20:42:26
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticeraspuns la tratament inseamna sa obtii ovulatie. ai facut monitorizare echografica ca sa vezi daca se dezvolta folicul si cand se sparge? este f importanta monitorizarea pe parcursul stimularii, mai ales la femeile cu ovare polichistice pt ca se pare ca riscul de hiperstimulare e mai mare in cazul lor. in plus, te ajuta sa stii care este momentul optim sa va iubiti, ca sa fie cu folos ( ). daca nu se obtine ovulatie cu clomifen ( de obicei cu asta se incearca prima data) exista si alte variante. dar trebuie pauza dupa cele 3 luni de incercari ca sa nu fie suprasolicitate ovarele. Offline #49 2010-01-30 21:08:58
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticemultumesc gargarita sanatatea e mai buna decat toate Offline #50 2010-01-30 21:25:50
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticenu stiu daca a fost suficienta o singura echo in ziua 13. poate totusi s-a produs mai tarziu ovulatia... la echo asta, din ziua 13, nu s-a vazut un folicul mai maricel?
nu stiu sigur, dar parerea mea ( neavizata) e ca sunt sanse mici... Offline #51 2010-01-30 21:39:55
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticeasa ma cheama dr, decat in ziua 13 sau 14 (eu sunt din slatina si merg la un medic endocrinolog in bucuresti la parhon) sanatatea e mai buna decat toate Offline #52 2010-01-30 22:09:21
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticeda, probabil ca nu s-a dezvoltat nici un folicul... Offline #53 2010-01-30 22:47:43
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticemultumesc gargarita sanatatea e mai buna decat toate Offline #54 2010-01-30 22:57:51
hei buna eu sunt noua aici...abia m-am inscris...si eu am aceeasi problema ca si tine...uite eu stiu k clomifen in combinatie cu metformin dau 95 la suta rezultate...nici eu nu am ciclu regulat de fapt deloc dak nu iau pastile....acu i eu iau duphasto...dar pt 2 luni k trebuie sa fac o analiza sa imi vada trompele.cum sunt...dak vrei mai vb....si sa stii k nu ramai gravida dak nu raspund pt k nu ovuleaza....eu sunt in MILANO si dak vrei iti mai zic ce zic doctori de aici...k si eu vreau sa fac tratamentu asta....dar mai intai trebuie sa fac asta cu trompele pe langa altele care le-am facut....si eu si sotul meu...eu am 25 de ani...te pup ... Offline #55 2010-01-30 23:09:08
Offline #56 2010-01-30 23:12:42
Re: Sindromul ovarelor micropolichisticesalutare mary_ela sanatatea e mai buna decat toate Offline #57 2010-01-31 11:52:01
buna briana_maria si eu ma bucur k te-am gasit...si eu am mai incercat cu clomifen si nu a dat rezultate dar mai sunt si alte tratamente...si nu sunt asa scumpe ...bine nu stiu in tara cat costa dar aici nu sunt asa scumpe ...uite din cate stiu eu de la doctori de aici cand iei clomifen trebuie sa fii observata de doctr pt k el ingroasa ovarele si nu trebuie sa-l ieie pt mult timp(eu l-am luat timp de 9 luni din cauza unui doctor tampit,,,)...eu dupa ce am vazut k nu dau rezultae m-am dus la alt doctor sa vad si alta parere...si m-a pus sa fac toate analizele cele din a 3 zi de ciclu dupa in a 25 zi altele si mai am de vazut dak am trompele deschise (care am auzit k e dureroasa) dupa imi va da un tratament nu stiu exact dak asta al tau,,,pt k i-am zis k nu am raspuns la clomifen...poate altul...oricum am sa-ti scriu ce...Tu ai trompele deschise? k faci inutil tratamentul dak sunt inchise...sotul tau a facut analize?? trebuie sa faca si el (asta dak esti casatorita) eu merg la un spital bun acu...fata de unde am fost sper sa fie totul bine......te pup si nu te descuraja k nu esti singura.....si eu am vrut sa nu mai fac nimik dar daka nu fac nimik nu imi mai vine ciclu deloc....si nu e bine... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|